|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Orli no fakt że o punktach nic nie piszą
![]() No ale może da rade Axe przywrócić i nie będzie żadnego problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20413396]Można powiedzieć, że my wszystkie zajmujemy się ornitologią
![]() ![]() Właśnie jak pisałam to się starałam sformułować wszystko tak, żeby nie było to dwuznaczne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20422220]Czemu chyba zwolnili?
![]() bo kierownik zmiany miał zły humor i akurat ja się napatoczyłam... jest niby grafik, ostatnio było tak, że on pisał smsa na którą mamy przyjść. Dziś takiego smsa nie dostałam i wysłałam czy mam przychodzić i jak tak to na którą... dostałam smsa ze przecież jest grafik do członka i że jestem ślepa!!. ja na to, ze ostatnio ten grafik był zdjęty i informowali na bieząco na którą mamy być. On do mnie że mam nie pierdzielić i jak mi się nie podoba, to mogę się zwolnić. Na to ja, żeby przystopował trochę z tekstami i dostałam odpowiedź, że mam dziś wolne i mam w ogóle nie przychodzić do roboty................. |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Konto usunięte
|
Auć. I teraz co, czekasz na telefon, czy sama będziesz się dowiadywać, na czym stoisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20423006]Auć. I teraz co, czekasz na telefon, czy sama będziesz się dowiadywać, na czym stoisz?[/QUOTE]
Generalnie obczaiłam sytuację wśród reszty zmiany. Kierownik zmiany koleś około 3 lata starszy ode mnie ![]() ![]() EDIT: i do tego nie mam komu się wyżalić- BS ma rozładowana komórkę i łazi sobie teraz pewnie po mieście zadowolony!!!! ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-07-02 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
ojojoj damo
![]()
#2858 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() generalnie kelneruję tam co sezon od kilku lat i z roku na rok jest coraz gorzej... niedawno było zebranie gdzie mówili że będą redukcje o trzy osoby, nie ważne ile ktoś pracuje... najbardziej im pasują głupiutkie kelnereczki które nie myślą i bezwzględnie sie podporządkują wszystkiemu, choćby miały do każdego piwa robić "-8" ... Ja niestety taka nie jestem... a co do ewentualnej skargi- nie mam za bardzo do kogo, bo jest jeszcze nad nim 5 innych szefów, ale co każdy to gorszy... Także jak jutro nie załatwię tego z nim, to nie załatwię z nikim, bo reszta ma o sobie za wysokie mniemanie, także biedna mała kelnerka nic z nimi nie załatwi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20426154]nie ma czego ja mam dosc BSa na dzis nie chce go widziec[/QUOTE]
Co się stało? Opowiadaj! |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Mów co sie dzieje ?
Wiecie jakie u mnie jaja - wysłama dziś oferte pracy na fotomodelke - wysyłam wszędzie gdzie sie da - i tam w sumie dla jaj też, mówie a jak sie dostane to zobacze jak wyglada sesja. W sumie ani ja piekna, ani chuda, ani cycata, ale odpisali, że sie dostałam ![]() ![]()
#2862 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak czy siak idę się kąpać i zaraz lecę spróbować wyjaśnić ta sytuację. Boję się jak cholera, śniły mi się jakieś głupoty w związku z tym, np. że się całowałam z tym co mnie okrzyczał... ![]() źle ze mną- dawno nie było Ssss i mam chcicę od kilku dobrych dni... ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Idę, trzymajcie kciuki... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Rozeznanie
|
Dama - trzymam kciuki za wyjaśnienie sprawy
![]() a ja jestem załamana.. biorę od czterech dni nowe tabletki anty i nie jestem do końca pewna,że to ich wina bo w sumie,biorę je krótko .. ale przecież nie może być moja bo jestem , um , sucha. STRASZNIE. kochaliśmy się wczoraj dwa razy,pierwszy raz odkąd biorę tabletki,i pomimo jego i moich starań - nic. czuję się prawie jakby mi nie stanął ![]() to sie nie godzi,dziewczyny,pomocy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2865 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zobaczcie na bloga, bo jestem zachwycona moim ostatnim dziełem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20434763]Może to reakcja na zmianę tabletek, jeśli tak. to wkrótce organizm się przyzwyczai i wszystko wróci do normy
![]() Zobaczcie na bloga, bo jestem zachwycona moim ostatnim dziełem ![]() oby...ginekolog mowila ze drobne skutki uboczne powinny przejsc po trzech miesiacach... TRZECH MIESIACACH ![]() ![]() a motylki są PIĘKNE. podziwiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2867 |
Konto usunięte
|
Te motylki to nie ja, tylko takie stempelki na paznokcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20435199]Te motylki to nie ja, tylko takie stempelki na paznokcie
![]() ![]() no właśnie doczytałam,że to stempelki w poście niżej - ale i tak jestem pełna podziwu. ja kocham kolorowe paznokcie,ale wstyd sie przyznać,za kazdym razem jak to robie wychodza mi nierowno i nieładnie,a wytrzymanie tych paru chwil kiedy schnie lakier przekracza moje siły i zawsze wszystko psuje . beznadziejna ze mnie kobieta ![]()
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki!!!
Wchodze na Nimfy po kilku dniach, a tu jakieś bany, znowu Axa, co jest!!!!!!!!!!!?????????? ![]() ![]() Mam tylko 40 min, więcpowoli nadrobie. ehg ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2870 |
BAN stały
|
tusamolot
![]() Niestety wczoraj moja sprawa poszła do szefów wyżej i zredukowali etat.... jeszcze jutro moja ostatnia deska ratunku, która daje mi mniej więcej 10% szans.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Twoje wyglądają super, Orlico!! ![]() Trzymamy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Był link gdzieś wcześniej.. usunięty jednak? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze chociaż 10% - a zależy od Ciebie, czy Ty coś zrobisz, czy nie masz już na nic wpływu..? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Ja jestem mega nie w temacie, mało czasu, lece lece za Wami i nie nadążam... ja chce nad morze ![]() ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-03 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
Dobra ide, bede w poniedziałek.... na wariata nie ma co .... love
![]() ![]()
#2877 |
Konto usunięte
|
Powiedzcie mi, co jest nie tak z męską dumą, że facet nie chce dać wieźć się gdzieś samochodem babie?
![]() Otóż mój BSik woli wysiąść na dworcu głównym z pociągu, na drugim końcu miasta i telepać się autobusem z bagażami, niz wysiąść na kolejnym przystanku, dworcu miejskim, do którego mam pół kilometra i bez problemu mogę go stamtąd podrzucić do domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20437736]Powiedzcie mi, co jest nie tak z męską dumą, że facet nie chce dać wieźć się gdzieś samochodem babie?
![]() Otóż mój BSik woli wysiąść na dworcu głównym z pociągu, na drugim końcu miasta i telepać się autobusem z bagażami, niz wysiąść na kolejnym przystanku, dworcu miejskim, do którego mam pół kilometra i bez problemu mogę go stamtąd podrzucić do domu ![]() ![]() Orli nie wiem. Ciesz się, że ma honor, a nie jeszcze narzekasz.... ja znam takich co to nawet by woleli, żeby ich laska woziła... to jest dopiero powód do zmartwień...
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie zaraz będe dzwonić, boję się, bo ogłoszenie było nieco dziwne - że nie liczu się wygląd, no sorry, ale na fotomodelkę wygląd się nie liczy ? nie wierzę że mają aż tak dobrych grafików. Zadzwonie i się wszystkiego dowiem, trochę włąsnie sie boję. A w sumie nie wzieło mnie na modeling tylko roboty szukam i z głupa wysłałam w sumie bardziej dla jaj ![]() Damo mam nadzieję, że się uda ich przekonać, jak nie to przyjedź do Krakowa poszukamy Ci tutaj pracy ![]() A link do nowego forum dawała kicia bo ja usunełam, nie mówcie, że wykropkowali go
![]() |
#2880 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
On ma mentalność średniowiecznego rycerza, co mi bardzo odpowiada, bo mi równie blisko do tych "klimatów", ale z tym wszystkim jednak jestem bardziej życiowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.