|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20437888]Niby tak, masz rację, ale czasem z tym przesadza - tak jak dzisiaj. On ma mentalność średniowiecznego rycerza, co mi bardzo odpowiada, bo mi równie blisko do tych "klimatów", ale z tym wszystkim jednak jestem bardziej życiowa ![]() spoko loko pewnie się dogadacie ![]() ![]()
![]() |
#2882 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa aaa!! Właśnie dostałam smsa od mojego bezpośredniego przełożonego, że mam przyjść do pracy na następną zmianę!!!! I zebym nie szła jutro gadać do tego kolesia, bo już wszystko załatwione!!! Aaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Tak swoją drogą: ale mieszają ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ufff... owocny wolny weekend. Byliśmy na zakupach, kupiliśmy garnitur ślubny dla BS'a, ja zakupiłam dwie pary butów i to wszystko jeszcze przed południem. Mieliśmy iść się opalać, ale niestety jakoś się pogoda teraz spsuła... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
jezus dzwoniłam, i co się okazało ( facet homoseksualista słychać to było po głosie ) zestresowana byłam jak nie wiem , nawet nie podziękowałam na koniec rozmowy. Ogółem mówi że to są zdjęcie do czasopism niemieckich ( ! ) zdjęcia w ubraniu, bieliznie i strojach kąpielowych, zakryte i odkryte - wybrałam ubranie, bielizne i stroje kąpielowe. Teraz szczegóły przez smsy ustalamy pytania typu jakie kolory mam strojów kąpielowych i bielizny - ale masakra jakie sa ceny - 40 zł za sesje w ubraniu, 100 za strój , i 60 za bielizne - i to cena za godzine !
![]() |
#2888 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czekaj.. czyli w końcu się decydujesz, tak? Stawka wygląda ciekawie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Konto usunięte
|
Ketamino, dla Niemców każda Polka będzie piękna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20439299]Ketamino, dla Niemców każda Polka będzie piękna
![]() Coś w tym jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Konto usunięte
|
Wiem, co mówię, byłam przez tydzień w Niemczech i BS bał się ze mną wychodzić, bo wszyscy tak się gapili
![]() Raz byliśmy w niemieckiej restauracji i BS poszedł zamówić jedzenie czy coś i dosiadło się do mnie 3 Niemców, może rok-dwa lata starszych i wiedzieli, że jestem "obca", bo gadali tylko do siebie z głupimi uśmiechami i patrzyli na mnie ![]() ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-07-03 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Garnitur został w salonie do przeróbki krawieckiej - bo długość spodni trzeba dopasować do długości BS'a. Odbierzemy w piatek. No i jeszcze trzeba mu dokupić koszulę, kamizelkę i buty. Co do moich butów to jedne to zwykłe sportowe, bo mi się już wszystkie porozlatywały. Drugie to białe sandałki, które będą pełnić rolę "zamienników" na wesele. Bo te, w których idę do ślubu są co prawda bardzo wygodne, ale mają obcas 8 cm, co dla mnie jest masakrą! Jeśli wytrzymam w nich do 22 to już będzie sukces. W załączniku fotka tych dzisiejszych. Nie zwracajcie uwagi na ten odciśnięty pasek przy kostce
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
Świetny film...
![]() |
#2895 | |
BAN stały
|
Bubu- opiszę wieczorem
![]() Dziękuję za Nimfomańskie kciuki- działają już któryś raz ![]() ![]() Iwa- śliczne sandałki!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- właśnie ten film pokazał mój ex mi i mojej przyjaciółce, kiedy pisał najpierw do niej, a potem do nas pewien fotograf... Cytat:
![]() Ale jak to BS powiedział, jak było te parę godzin, kiedy byłam bezrobotna: widzisz, Kochanie, widocznie nie jest to środowisko Twojego poziomu,bo za próbę uspokojeniai kulturalne pytanie Cię zwalniają, ale czasem też trzeba się dostosować, jeśli chce się coś gdzieś osiągnąć... czyli inaczej Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one ( a przynajmniej widocznie nie krakać po swojemu)... co do tabsów- ja do tej pory mam problemy z nawilżeniem na początku, nawet jak jestem niesamowicie rozpalona- później już jest ok. Mamy z BSem swojego "fioletowego przyjaciela", który sie bardzo dobrze sprawuje i jest mega wydajny ![]() http://www.panel.escpoland.pl/covers_ready/703525_o.jpg |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Do 22 mówisz - a na którą masz planowaną ceremonię? ![]() Cytat:
![]() ![]() W każdym razie super, że się wyjaśniło wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mnie smutno ![]() BS daleko, siedzę sama w domu dzisiaj, nawet kot gdzieś poszedł.. wokół mnie jeszcze sporo nierozpakowanych pudełek.... jakaś niemoc mnie ogarnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20426332]Co się stało? Opowiadaj![/QUOTE]
dopiero wyszłam z doła, że mnie okłamał bardzo poważnie dwukrotnie - kiedystam wam pisalam. a wczoraj bylo najpierw super super mega ekscytacja sobą a potem... zadzwonila jego jakby była, znowu czegos od niego chciala ja juz mam tej dziewczyny po dziurki w nosie zawsze miesza nam w zwiazku nieraz widzialam ich rozmowy i to są zdecydowanie rozmowy, ktore NIE MAJA PRAWA zaistniec, skoro BS ma mnie. dlatego tak bardzo jej nienawidzę. Co prawda BS nie odebrał, ale wiem, że jakby mnie nie było obok, to by to zrobił. dziś cały dzień nie mogłam na niego patrzeć - a nie mogłam się wywinąć bo płynęliśmy z jego ojcem sprawdzić stan wody na ujściu wisły przed rejsem... także dzień już zaplanowany... mam do niego taki uraz nieraz mowilam ze ma z ta dziewczyna nie rozmawiac i ze sobie tego nie zycze zeby roztrząsał przeszłość znowu, to do niego nie dotarło... ostatnio co jakiś czas regularnie zawodzi moje zaufanie względem kobiet, a potem ma pretensje że jestem zazdrosna... moje zaufanie do niego i kobiet wynosi ZERO. i nie dzieje sie nic co by je naprawiało. dzis mu powiedzialam wprost ze wywalilam ją z listy kontaktow gg i ze jezeli jeszcze raz do niego zadzwoni to znam jej numery na pamięć i NIE RĘCZĘ ZA SIEBIE. grzecznie przytaknął - zobaczymy jak to będzie. ale i tak nie wierzę że będzie dobrze. juz sie ku..... cieszylismy ze 4 idealne dni bez kłótni, mega radosne i fajnie spędzone a tu znowu coś. ile ja mam wybaczać, no ile? |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
BAN stały
|
Hej
![]() Zlosliwiec okazał mi litość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Damo super że sie wyjaśniło
![]() black-bubuuważaj tylko na siebie, i weź kogoś ze sobą! Axa ![]() ![]() BasiaEhhh rozumiem cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
kochana
![]() Laski jest ŹLE!! jestem masakra\! Zadzwoniłąm pisałam wam co mi powiedział, i tak mieliśmy się przez smsy dogadać, zaczął pisać jakie mam kolory bielizny i strojów kąpielowych no to mu odpisałam. A potem on do mnie czy sie nie bede krępowac przy przebieraniu się przy nim, a ja mówie ze bede i czy nie moge gdzieś w kiblu się przebrać, a ten, że nie bo to będzie plener, a ja mówie ok. no to wezme sobie recznik i się za nim przebiore, on, że nie ma takiej potrzeby ze to jest miejsce z dala od ludzi i że on da podwyzsze jak sie przy nim przebiore, a ja wiecie przerażona, ten mi znowu pisze czy mi bedzie przeszkadzało kiedy zobaczy mnie nagą, i odpisałam ze rezygnuje, a ten że nie mogę zrezygnować i żebym kogoś na swoje miejsce znalazła - ja szok ( nie podpisywałam umowy, zrezygnwać mogę w każdym momecie) przestałam mu odpisywać, dzwonił, ale nie odebrałam. Szok, ma moje zdjecia, ma mój nr. telefonu, ma mój mail. Tel moge zmienic, to samo mail, zdjęcie mnie nie interesują. Mój facet nazwał mnie idiotką i stwierdził ,ze jest mu ciezko i nie zasłużył sobie na to i że nic nikomu nie zrobił !
#2903 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
też myśle ze facetowi nie bedzie sie chciało bawić w śledzenie mnie po całym necie, mysle ze wiecej naiwnych odpowiedziało na to ogłoszenie. Głupio zrobiłam, tak mój facet twierdzi, że średnio raz w roku z czymś wjeżdzam i że mnie to bawi.
#2905 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- eee grzeczna to beznadziejnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() a twój BS ma rację .. niestety w pewnych srodowiskach trzeba na chamstwo chamstwem. ale kultura tez nigdy w las nie wywodzi wiec ciesz sie,ze juz wszystko w porządku ![]() Iwa śliczne buty ![]()
Edytowane przez tusamolot Czas edycji: 2010-07-03 o 22:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Axa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Rozeznanie
|
dziwisz sie,nimfy najlepsze laski na wizażu
![]()
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
kazdy chce nimfy podglądać
![]() dzięki laski za pocieszenie ![]() z facetem swoim się pokłóciłam boże jakie on mi teksty rzucał naprawdę zachowywał sie jak zupełni inny człowiek test typu - nie rób sie na idiotkę swiecaca dupa, masz siano w głowie, i używasz mózgu tylko do gadania. Zabolało nie ma co,i to mówi człowiek który niby mnie kocha
#2909 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Myśmy to kupili jako nasze pierwsze zakupy po wprowadzeniu się, w carrefourze ![]() Mój BS to w sumie chyba mądry chłopak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bubu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
próbujemy dojść do ładu i skłądu
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.