|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
a co masz jakiego BSa w zapasie i mi podeślesz?
![]() Ravi takiego "przyjaciela" o ktorym piszesz to mam... ale nie o to mi do konca chodzi. ![]() ![]()
![]() |
#2942 |
Konto usunięte
|
Wczoraj BS udawał pół godziny obrażonego
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, jestem w rankingu! Na 90. pozycji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2944 |
BAN stały
|
Kicccia własnie oto chodzi, że nie
![]() Mieszkam w domu jednorodzinnym z rodzicami, bratem i babcią ;-d Robiliśmy to koło 2 w nocy, ale mimo wszystko ktoś mógł zejść albo babka wyjrzeć :-d |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Konto usunięte
|
Hehe, jakaś więź między mną, a tym przyjacielem jeszcze jest
![]() Siedzę sobie grzecznie przed laptopem w samych majtach, gadam z nim (w sumie prawie jak dawniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i też dochodzę do takiego wniosku!!! (w sensie że mój ma mniejszy niż ja ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19106805]Wczoraj BS udawał pół godziny obrażonego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Raczkowanie
|
Orlica szalona jesteś....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19111562]Po ponad 3 latach BS zna moją złośliwą naturę
![]() My też mamy za sobą ponad 3 lata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Konto usunięte
|
No, na szczęście mój tylko udawał obrażonego, może dlatego, że zwykle to jego ego łechcę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19110990]
![]() ![]() ostro, nie powiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Damo, tak mieszkamy nadal razem, w jednym pookoju i jednym łóżku, ale na codzień to jakoś ogarniamy. Zazwyczaj atmosfera jest między nami średnia więc nas raczej do siebie nie ciągnie. Co innego wczoraj
![]() Także ciężko jest chwilami tu mieszkać.. ![]() A co do samego pobicia. On na szczęście niewiele z tego pamięta bo był taki pijany. Wie, że wypadło z akademika 10 gości i wszyscy sie na niego rzucili.. Przytomność odzyskał dopiero w karetce. Na szczęście nie było to tak groźne jak wyglądało. Złamany nos, limo pod okiem, rozbita głowa i ogólnie jest obolały trochę. Ale jak przyszedł współlokator i powiedział, że go pobili i jest szpitalu to ja miałam wizję jego leżącego nieprzytomnego w spzitalu, podpietego do całej aparatury itd.. A jak sobie pomyślę jak to musiało wyglądać, jak on tam leżał i z każdej strony ktoś go kopał to aż mi serce ściska.. On ogólnie bójki i takie sprawy to chyba w naturze ma, ale jak byliśmy razem to tylko raz mu się zdarzyło, bo jakoś myślał wtedy o mnie i wiedział, że nie powinien. No, a dziś spotkał tego gościa i tamten podszedł do niego i zaczął przeprzaszać, że za dużó wypili i im odbiło (bojówka resovi więc to chyba u nich normalne) i flaszke mu chciał stawiać i starsznie się kajał jak mu głupio. Miło z jego strony, że potrafi chociaż przeprosić, ale co eksBSowi teraz zjego przeprosin.. Edytowane przez Wizazanka5000 Czas edycji: 2010-05-07 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Raczkowanie
|
Wizazanka5000 ja sobie siebie na Twoim miejscu nie wyobrażam... A to trzykrotne opanowanie- podziw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Od zerwania już czy 3 razy sie poddałam, ale stwierdziłam, że muszę z sobą walczyć bo to bez sensu.. Ale to aż fizycznie boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
BAN stały
|
Ja również gratuluję, mimo że sama nie wiem czy ja bym się poddała chwili czy jednak bym była w stanie wytrzymać. Nie rozumiem wspólnego mieszkania, chodzi o koszta?
Co do samego seksu, pamiętam jak pisałaś Jemi że również tkwiłaś w chorym związku. Może to też wpływa na Ciebie, boisz się, że znowu będzie taka sama sytuacja, że ten seks nie będzie jednym wybrykiem tylko zaczątkiem powrotu do siebie. Powiedz mu wzrost, że nie chcesz aby Cię dotykał dosłownie bez żadnych ogródek i dosyć zdecydowanie dając kilka argumentów. Powinien zrozumieć, jeśli nie to chyba trzeba zainwestować w drugie łóżko bądź materac :P Ja bym sie zachowała po prostu chamsko i radykalnie. Skoro ktoś nie potrafi uszanować decyzji, nie umie się pohamować no to.. Przeczytałam teraz, że już zdarzał wam się seks po zerwaniu. Nie daj się, bardzo dobrze że walczysz z ciśnieniem. ON chyba myśli, że chwile Cię posmyra i będziesz jego. Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-05-07 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mój ksiądz mówił, że mieszkanie ze sobą przed ślubem to grzech.. ![]() Ale stwierdziłam, że jest zboczony i mam go w pompce. Ostatnio mój kumpel siedzi (jak to chłopacy), a on do niego "Mateuszu, masz ładne krocze" ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
hej nimfy wy moje, ja już po pracy... kurna wczoraj nie było sexu bo sie tak źle czułam że nie miałam siły na nic, wtuliłam sie w bsa i usnęłam.. normalnie masakra... takie przeziębienie mnie złapało
![]()
![]() |
#2960 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Albo jak z Kościoła wyrzuca dziewczyny, bo przyszły w minówie "siać rozpustę"... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
ja miałam świetnego księdza w gimnazjum... kolega z klasy podszedł do księdza na końcu roku to było... podchodzi z pytaniem, proszę księdza a co mi wychodzi?? na co ksiądz... jak ci wychodzi to se schowaj...
![]()
#2962 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19111562]Po ponad 3 latach BS zna moją złośliwą naturę
![]() hihi urocze ![]() czasem mozna sie tak podroczyc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no bo niby seks sie uprawia? nie trzeba razem mieszkac zeby sie w to bawic ![]() świetny tekst ![]() a ksiadz na serio jakis dziwny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2963 |
Rozeznanie
|
ale miałam paskudny dzien.. cala noc nie moglam spac bo stresowalam sie matura z wosu... potem jak na nia poszlam to pomimo ze naprawde,cisnelam ten wos caly rok,chodzilam na wyklady,na kursy - siadam i nic nie jestem w stanie napisac,nic nie pamietam,pustka - potem pisze wypracowanie,w polowie wypisal mi sie dlugopis,biore drugi,pisze,wypisal sie... uratowala mnie pani z komisji ktora zauwazyla i dala mi swoj z torebki..w dodatku wuefistce zadzwonił telefon (
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jak wspomnę moje matury... ![]() Przed polskim cały weekend pracowałam (jako barmanka) no żeby nie przesadzić, ale 15 godz na dobę w pt i w sob od 10 rano do 3 w nocy... Do domu wróciłam przed 6... Wykąpałam się, poszłam spać. W południe zjadłam obiad i dalej poszłam spać... A rano, wypoczęta poszłam pisać maturkę. Nie miałam czasu na stres ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak to dobrze ze ja juz mam to za soba ... a co do matury to napewno jednak cos napisalas i bedzie dobrze ![]()
![]() |
#2966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2967 |
Wtajemniczenie
|
Wizazanko - podziwiam
![]() ![]() a ja wlasnie wrocilam z wykladow ![]()
![]() |
#2968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle co on może wiedzieć o seksie? Podobno ksiądz nie może prowadzić życia intymnego.. W ogóle co on może wiedzieć o rodzinie? Przecież nie może mieć żony, dzieci.. I w ogóle co on może wiedzieć o 'najstarszym zawodzie świata'. Co, kurde, jakimś alfonsem jest czy co.. [szczerze to bym się nie zdziwiła] Stwierdziłam, że ja nie będę przejmowała się takim pajacem jak on i powiedziała sobie, że będę miała go w trąbce przez cały rok. I mam. Mam dość komentarzy typu: 'W jakich okolicznościach zostałeś poczęty?', 'Dzisiejsze rodziny mają bardzo dużo problemów', 'Skąd się biorą dzieci?', puszczania nam ohydnych filmów pt. 'Aborcja' [na którym wyszłam, bo nie mogłam się powstrzymać, wysłuchując jak to lekarz wyciągnął z brzucha kobiecie ruszającą się rękę, albo nogę. I jak to wszystko potem sobie zmielił na miazgę ![]() Tak naprawdę to księża gówno wiedzą o życiu intymnym, rodzinnym. Moim zdaniem w ogóle nie powinni poruszać tych tematów, bo nie mają własnego doświadczenia. I rzucania tekstów pt: 'Masz ładne krocze..' ![]() Ale się wzburzyłam ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o samo mieszkanie przez ślubem, to przecież nie wszyscy muszą uprawiać seks przed zamieszkaniem ze sobą.. Można mieszkać gdzie indziej, a i tak się będą ludzie bzykać ![]() Dzięki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Wizażanko.. Ja na Twoim miejscu już dawno bym zainwestowała w wygodny materac. A jeśli mogę wiedzieć, czyje jest mieszanie w którym mieszkacie? Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-05-07 o 21:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sam kiedys sobie sprawiłem wygodne spanko http://www.wysylka.pl/ i ucinam na nim super wygodne drzemki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Sprawa z tym mieszkaniem wygląda tak, że nie mam się gdzie wyprowadzić, a został nam tylko miesiąc wspólnego mieszkania więc po co kombinować. My normlanie z sobą mieszkamy i jest ok, nie dogadujemy się jakoś super i dlatego nie wchodzimy sobie w drogę. Ta sytuacja wczorajsza myślę, że wynikała z tego, że taki to był jakiś fajny dzień i taki przypływ uczuć chwilowy go ogarnął. Normalnie od 3 tygodni nic między nami nie było, kładliśmy sie koło siebie jak brat obok siostry, zero chemii, a zdarzyło się tak wczoraj, ogarnęłam, oby więcej takich sytuacji nie było. Nie odbierajcie tego w ten sposób, że rozstaliśmy się, przez to się nienawidzimy tylko się bzykamy jak mamy ochotę. Uwielbiam go jako osobę i on mnie też i nie zamierzam odstawiać cyrków typu wyprowadzanie się miesiąc przed skończeniem umowy. Miałabym sie wyprowadzić i zostawić ich z kosztami? A jeśli mówicie o materacu, mamy materac, nawet nasz wspólny jeszcze
![]() ![]() tusamolot, ja miałam tak samo na maturze z geografii, usiadłam do pisania i nie wiedziałam jakie są skale pomiarowe w geografii, a pisałam rozszerzenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.