![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy działać, czy to wg was zdrada, czy to coś znaczy?
Nawet nie wiem o co zapytać. Kilka miesięcy temu poznałam faceta, po 30,jakby zawadiake ale niezwykle sympatycznego miłego zabawnego i....zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Nigdy jeszcze tak w życiu nie miałam. Miałam podstawy uważać że on mnie jakby podrywa w nieznanym celu , flirtuje, że jest mna zainteresowany i słyszałam opinie że nigdy wcześniej taki nie był . Nie sposób przytaczać wszystko co robił w stosunku do mnie w ciągu przypadkowych spotkań w wspólnym mam miejscu. W moim odczuciu to było i wzajemne duże i niezwykle w zainteresowanie, w to wiersylam. Nie był przy z tym prostacki a w jakimś stopniu wysublimowany. Jaki byl mój szok gdy dowiedziałam się że jest zareczony rzekomo od lat i ma i małe dziecko. A on był śmiały coraz bardziej....za tydzień odchodzi z miejsca gdzie się widywaliśmy .... Odniose się tylko do ostatniej sytuacji. To było z jego i największe ze tak to nazwę posuniecie. Modliłam się by go spotkać i spotkałam, wieczorem. Kończył prace. Szedł do auta. Zatrzymał się koło mnie stwierdził że bardzo miło mnie widzieć . I zaczęlo się , staliśmy rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym . Chyba bez sensu pisać wszystko. Były nawet chwile martwej ciszy a on nadal tak stal blisko , myślałam że nigdy to się nie skończy....wszystko to trwało razem jakieś pół godziny , tyle sleczal przy mnie . Stal i stal, skracal dystans. Raz zapytal czy wszystko u mnie ok, powiedziałam że nie bardzo . Mówi , chodz cie przytulę. Przytulił mnie i to przytulenie trwało minimum pół minuty. Jakieś 30 sekund, niezwykle długo. Ja w szoku , stałam jak słup ,on mówi ,obejmij mnie też prosze. I moja ręka powedrowala na jego plecy. Potem ponownie mnie przytulił. Staliśmy objęci minimum 30 sekund. I trzeci raz , znowu długo... Wtedy jego usta były w moich włosach ,jakby pocałował mnie w głowę...przyłapał nas ktos lecz nie przejął się . O dziecku czy kobiecie oczywiście nie wspomniał .....to były jedne z najpiękniejszych chwil w moim życiu. Proszę nie krytykujecie mnie bo ja nie wiem jak jest między nim a nią , no i nie wiedziałam też przez pół roku że kogos ma a moje zauroczenie roslo. Wracając do tego wieczoru koleżanka wyszła na papierosa i pyta WTF co ty tu jeszcze robisz po pracy . I zapytala mnie jak dzień , i zaluje do teraz ale podeszłam do niej jakoś tak odczułam że już pora kończyć skoro ona siedzi w poblizu. i mówię do niego że muszę usiasc . Ok, dobranoc dziewczyny i tyle. Nie mogę wytrzymać z zalu że może go już nigdy nie spotkam , że nie wykorzystałam szansy . Czy myślicie że warto robić coś dalej , że to dla niego coś znaczy wogole co o tym myślicie ? Działać czy ośmiesze się ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Czy działać, czy to wg was zdrada, czy to coś znaczy?
Cytat:
![]() A tak na poważnie, to daj zajętemu facetowi spokój. Rozumiem, że to pierwszy facet, który Cię dotknął, ale wspólnej starości może z tego nie być. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Ale jakiej szansy nie wykorzystałaś? Że nie rozbiłaś rodziny czy brnęłaś w relację z dziwnym kolesiem, który zachowuje sie niedojrzale i bawi się tą sytuacją?
Wiem, że Ci się podobała ta 'bliskość' ale z tego związku i tak by nie było. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez flexi_88 Czas edycji: 2017-09-28 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Skąd pewność że sie bawi? Możecie się smiac że jestem naiwna ale moim zdaniem nie wiadomo czy bawi się ta sytuacja. Może on nie kocha tej kobiety. Może zauroczył sie mną.osoba z otoczenia stwierdziła że szaleje za mną. Nie wiemy jak jest między nim a nią. Mialam podstawy przypuszczać że coś do mnie ma. Stwierdzenie że się bawi ta sytuacja może jednak być prawda , nie wiadomo ale mam nadzieję że nie przemawia przez ciebie niesmak bo jest zajęty . Może jest nieszczęśliwy. Dla mnie ta sytuacja była piękna i romantyczna . Mialam juz mężczyzn ....ale nigdy nie czułam tego co do niego .
Edytowane przez mybluespace Czas edycji: 2017-09-28 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
To skoro Ty wiesz wszystko to po co wątek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Słabe to opowiadanie na j. Polski
![]() |
#7 |
Szop pracz
|
Myślę, że przez pierwsze większe zauroczenie jesteś po prostu lekko zaślepiona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
to go zaproś, na randkę, po prostu.
nie robi tego on, zrób ty. nie masz nic do stracenia. zakochać się to nie grzech. od miesięcy facet rzekomo ma się ku tobie, a ostatnio pół godziny stoi, przytula się, wącha włosy, no magia i bajka. nie zaprasza na kawę, nie inicjuje żadnego nigdzie spotkania, nie masz żadnej propozycji, jedyne co masz to zbiegi okoliczności/nieplanowane spotkania. gdyby się zakochał to by działał. ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
będziesz cierpieć ale wiedzieć na czym stoisz, teraz masz mrzonki i jesteś na haju ale tylko mrzonki. jeśli zostaniesz odrzucona, zyskasz świadomość, możesz albo tylko cierpieć albo spróbować pogodzić się z tym i iść dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Matko Boska, brak słów..
Dziewczyno! Czy ty masz mózg? Jak masz, to może zacznij go używać? Facet ma narzeczoną, ma dziecko (zaraz pewnie stanie przed ołtarzem), a ty naiwna chcesz z nim w jakiś związek brnąć. Oczywiście, że Ci tak romantycznie wąchał włosy, jeszcze pewnie nie jeden gest taki zrobi dopóki nie wskoczysz mu do wyrka.
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Może autorka tez chce mu wskoczyć do łóżka? Tylko, że ona dokłada romantyczne teorie. Więc nie radzę. Potem cierpiałaby .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie mam pojęcia na ile sobie wymyślasz jego zainteresowanie a na ile on faktycznie robi co opisujesz. jeśli jest tak full romantik jak tu malujesz to facet zwykły dzifkasz i tyle. wybacz ma kogoś a migdali się z inną wierz sobie w co chcesz. tamta może nie wierzy że jej zawadiaka urabia jakąś frajerkę. ![]() bo wyobraź sobie że kobieta i dziecko to nie jest opracowywana latami misja na marsa - żeby nie można bylo zakonczyć jednego związku, szczególnie gdy się jest mlodym, i zacząć drugi. także powodzenia, ale zakochałaś się w kimś przy kim masz szansę radośnie rysować rogami albo jak się łaskawie zdecyduje być wieczną kochanicą a nie partnerką, ale na zdrowie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym nie można sobie znaleźć wolnego faceta do bzykanka zamiast tykać głowę rodziny?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek za rok "Czy ten związek ma szansę? On mówi, że nie kocha żony i chce być ze mną, ale szkoda mu rodziny".
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A mnie po prostu oslabia jak słyszę że ktoś świadomie i dobrowolnie chce wejść w relację z osobą w związku malzenskim/narzeczenskin/partnerskim. To jest okropne. Natomiast osoba ktora potencjalnue chce zdradzic lub jak w tym przypadku 'wacha wlosy' i cos sie tam kreci jest obrzydliwa. Do Autorki i tego kochasia z narzwczona i dzieckiem nie mam szacunku.
Dla mnie jak ktoś jest w związku jest po prostu nietykalny. Gdyby inni mieli takie podejście nie byłoby zdrad no ale... I bez sensu wytłumaczenia ze ja nie byłam w takiej sytuacji, pierwszy raz mi się zdazylo nie spodziewałam się nie chciałam tego samo wyszło są śmieszne. Byłam w takiej sytuacji a po info racji o stanie cywilnym z miejsca wstałam. Jeszcze obrzucajac pogardluwym spojrzeniem. Chcesz się wiązać bądź wolny a nie kłam krec że jest inaczej. Nie wiem jak Ty Autorko możesz spotykać się z takim człowiekiem bez zasad moralnych i szacunku do swojej rodziny. Bo że nie ma ślubu nie znaczy że nie jest ojcem i partnerem. Już wiesz co ciebie może czekać w przyszłości z takim partnerem. Naiwna jesteś a on liczy wiadomo na co i przekracza granice. Zakochujesz się w facecie DNO. Opanuj się i swoje fantazje. Nic z tego dobrego nie wyjdzie a Ty świadomie i naiwnie chcesz cierpieć. Moje zdanie podzielają inne wiązanki jak widzę więc opanuj się dziewczyno ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Poza tym jaką szansę chciałaś wykorzystać? Na szybki numerek z gościem który gdzieś ma swoją narzeczoną i dziecko? Osłabiają mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A takie przytulanie 30-sekundowe, to może dla niego być bardziej "choć tu biedna dziewczynko, co stoisz znowu na chodniku" (może jaka bezdomna, trzeba jej dodać otuchy). ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2017-09-29 o 08:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
I odpowiadając na Twoje pytanie:już się nie osmieszysz bo osmieszylas się juz
Wystarczajaco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kobieta z klasą
|
Autorko kilka miesięcy to jednak dużo czasu, żeby zaprosić kogoś na kawę lub do kina. Gdyby o zainteresowaniu faceta świadczyło NIE zapraszanie na randkę to wszyscy wszystkimi byliby zainteresowani.
Spoko zauroczenie, ale żeby aż tak jarać się epizodem na chodniku? Być może do 12 roku życia, ale później to raczej niedojrzałe. Ja myślę, że jednak nie chce zostawić narzeczonej i dziecka, bo nie zrobił żadnego kroku w Twoją stronę. Nie wiem na jakiej podstawie sądzisz, że jej nie kocha.Wraca do niej codziennie, wrócił takze po tym "romantycznej" chwili na chodniku. Koniec historii.
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Niechcący usunelsm treść posta , zaraz napisze ponownie
Edytowane przez mybluespace Czas edycji: 2017-09-29 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
To my mamy klepać Cię po główce, że uwodzisz żonatych facetów?
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- * zajętych ;p
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze dziewczyny piszą. To, że gość przystawia się, mając zobowiązania wobec innej, normalnej kobiecie powinno przeszkadzać. A ty się tym ekscytujesz jak jakaś niepełnosprytna. Jak w piosence Osieckiej: "...Że żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią...". Skoro uważasz, że on jej nie zostawi, to ułatw mu zadanie, wskakuj do łóżka i miejcie to za sobą. On wróci do tej niekochanej kobiety a ty zaliczysz przygodę. Takie rzeczy się zdarzają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Pisałam że mam wrażenie że wszystkie posty są pisane złośliwe i nieobiektywnie dlatego że temat dotyczy kogos zajętego że tak to nazwę. Naprawdę tak was to obchodzi ? Jesteście strażniczkami moralności mojej i obcego faceta ? Takie rzeczy się zdarzają i wręcz w prawdziwym życiu są mniej pietnowane niż tutaj. Ale czego ja się spodziewałam przychodząc z tym tematem na typowo babskie forum gdzie pewnie większość użytkowniczek to dwudziestolatki. Obrażanie mnie czy mam mozg. A gdyby ta jego partnerka przyszła w tej sprawie byście pisały jaka to jest głupia bo nie widzi jakiego knura ma u boku. Nie, nie wierzę że facet który kocha tak postępuje.moze i chce od niego tego co on ? Nigdzie nie mówiłam że wierzę że ja rzuci. Racja ,nie obchodzi mnie jak jest między nimi skoro tak zachowuje się w stosunku do mnie. Może jest uwiazany, jest milion opcji . Ale gadanie mi jak to ja kocha i najlepiej ze za karę ze mną spędził pół h na niby chodniku , dobrze wiedzieć , zamiast wracać do ukochanej jest ewidentnie próba utsrcia mi nosa . Tak, naprawdę bardzo się ośmieszylam...darujcie sobie bo to niedojrzałe
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W dodatku piszesz że obrażam a potem nazywasz mnie niepelnosprytna,super Edytowane przez mybluespace Czas edycji: 2017-09-29 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
LOL Bardzo bym chciała znów mieć 20lat- to tak na marginesie. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
I tak ,dla mnie to było bardzo szczególne . Swoją drogą mam wrażenie że trafiłam na sąd ostateczny a nie na forum. Zadziwiające . Na jakim świecie żyjecie. Powinno mi starczyć to co w realnym życiu ,po co ja tu pisałam .... Edytowane przez mybluespace Czas edycji: 2017-09-29 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.