nowości kosmetyczne - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-17, 18:16   #1501
madziunia2
Zadomowienie

Dot.: nowości kosmetyczne

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
W Drogerii Firlit, ale nie wiem czy ona gdzieś poza Krakowem jest
O te cienie Velvet Pani też pytała kiedy będą, ale coś się ten przedstawiciel motał w zeznaniach, więc chyba nieprędko
Dziękuję za odpowiedź Co prawda w Łodzi drogerii Firlit nie ma ale skoro te szminki są już w Krakowie to pozostaje mieć nadzieję że i w Łodzi na dniach się pojawią.
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-17, 19:18   #1502
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
ZIAJA
- szampony i odżywki kolor zaprogramowany: włosy blond, włosy rude/brązowe i włosy ciemne, płowiejące
- szampon i odżywka wygładzenie zaprogramowane - włosy trudne do ułożenia, suche, szorstkie, farbowane
Super! A przyjrzałaś się opisom?
Z tej serii kolor zaprogramowany jest tak :
włosy blond - waniliowy
włosy ciemne i płowiejące - czekoladowy
włosy rude i brązowe - cynamonowy

Chyba się przefarbuję
Stary 2007-01-17, 19:49   #1503
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziunia2 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź Co prawda w Łodzi drogerii Firlit nie ma ale skoro te szminki są już w Krakowie to pozostaje mieć nadzieję że i w Łodzi na dniach się pojawią.
Pewnie tak. Ja jeszcze dorwałam ulotkę z próbką, więc będę miała na małe testowanie. Szkoda, że odcień ciemny, ale nic to, zobaczę chociaż "z czym to się je" A spodobał mi się w sumie jeden odcień, taki beżowawy, praktycznie niewidoczny na dłoni
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Super! A przyjrzałaś się opisom?
Z tej serii kolor zaprogramowany jest tak :
włosy blond - waniliowy
włosy ciemne i płowiejące - czekoladowy
włosy rude i brązowe - cynamonowy

Chyba się przefarbuję
Opisom się nie przyglądałam, ale teraz zajrzałam iii Chyba jednak najpierw kupię tą serię do farbowanych, jako że we wtorek właśnie zamierzam się farbnąć Tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor Chciałam brąz, ale stwierdziłam, że boje się przyciemniać mój ciemny blond. TŻ chce rudy, ale znów boję się takiej drastycznej zmiany i coś czuję, że nie bardzo mi ten kolor pasi. No i sama zaczęłam myśleć nad delikatnym rozjaśnieniem (takim, jakie mi zwykle w lecie słońce funduje), ale teraz sobie myślę, że jednak wolałabym cynamonowy zapach To może jednak te rude
Ciekawe jaki zapach ma seria do loków Pewnie już nic ciekawego, skoro nie napisali... A sama ani nie niuchałam ani nie wczytywałam się w sklepie w etykietki, bo po pierwsze drażnią mnie w Firlicie wszechobecne ekspedientki patrzące na ręce, a po drugie zwinęłam stamtąd ulotkę (której też jeszcze nie przeczytałam, ale to szczegół )
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-17, 20:00   #1504
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Wypatrzyłam dziś parę nowości

ZIAJA
- szampony i odżywki kolor zaprogramowany: włosy blond, włosy rude/brązowe i włosy ciemne, płowiejące
- szampon i odżywka skręt zaprogramowany - każdy rodzaj włosów kręconych, włosy podatne na skręt (kupie na pewno )
- szampon i odżywka wygładzenie zaprogramowane - włosy trudne do ułożenia, suche, szorstkie, farbowane
- maska od-nowa włosów - włosy zniszczone, farbowane
Szampony kosztują koło 7-8zł, odżywki 6-7zł, a maseczka niecałe 6zł. Na stronie Ziaji można poczytać więcej

DERMIKA
Maseczki piękności w 6 nowych wersjach:
- Alabaster - maseczka superwygładzająca z enzymami do każdego typu cery
- Tajemnica młodości - maseczka przeciw zmarszczkom i bruzdom na twarz, szyję i pod oczy
- Sexyline - maseczka ujędrniająca na dekolt i biust
- Senne marzenie - maseczka regenerująca na noc przeciw starzeniu się suchej skóry
- Odkrycie - maseczka-peeling z ziarenkami jojoba
- Nocne życie - ekspresowa maseczka bankietowa pod makijaż do każdego typu cery
Maseczki dostępne w podobnych saszetkach jak te znane, cena też ta sama - koło 5zł.

No i testowałam dziś te nowe szminki WaterShine Elixir Maybelline za 23,99zł. Spodobały mi się Pewnie niebawem na którąś się skuszę

Aaa, i jeszcze Bell znów jakąś niespodziankę szykuje, bo słyszałam jak przedstawiciel mówił sprzedawczyni, że będą nowe pudry Kameleon Ciekawe na czym będzie polegała ich kameleonowata natura Słysząc taką nazwę prędzej bym się cieni spodziewała, a nie pudrów.
no nie, takiego kuszenia to ja nie zniosę
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-17, 20:10   #1505
Ines-ka
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja jestem blondynką (farbowaną) i myję kudły szamponem z ekstraktami z henny do włosów brązowych Ale te najjaśniejsze pasma złapały odrobinę koloru i są lekko brązowe Z cynamonowym wolę nie ryzykować, ale jeśli tylko będzie okazja kupię waniliowy i czekoladowy
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 09:19   #1506
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Wypatrzyłam dziś parę nowości

ZIAJA

No i testowałam dziś te nowe szminki WaterShine Elixir Maybelline za 23,99zł. Spodobały mi się Pewnie niebawem na którąś się skuszę
Oh jaki to piekny zbieg okolicznosci - szukam szamponu do wlosow ktory by wzmacnial kolor, jestem blondynka, uwielbiam wanilie, lubie Ziaje, po dodaniu wszystkich plusow dodatnich jednoznacznie wynika ze kupie ten szampon, hihihi. Wspaniale ze do blondu nie pchaja cynamonu (nie cierpie). Tylko dlaczego Ziaja nie dala wiadomosci o tym na stronie glownej, wchodze co jakis czas i bym wiedziala juz wczesniej. Dobrze ze jest Wizaz - gdyby nie on kupilabym Pantene ProV i przegapila Ziaje.

MagJa czy testowalas ten obledny bez? Jak one wypadaja na ustach? Maza sie, kleja, widac kolor? Czy dozownik sobie radzi czy slabo?
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 10:01   #1507
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... Myślę, że jednak Bell będzie miało jakiś głębszy zamysł niż robienie z nas solaryjnych skwarek
Mam nadzieję
Cytat:
Ja też Szczególnie na tą Alabaster. Szkoda tylko, że one są takie drogie, przynajmniej jak na saszetkowe maseczki.
No właśnie, kilka zł się dopłaca i można mieć całą tubkę maseczki.

Edit: Byłam na zakupach stałam się szczęśliwą, i to bardzo posiadaczką nowej szminki Maybelline, w kolorze beżowym; podobałmi się jeszcze jaśniutki róż. Fajne opakowanie, można dozować ilość; kolor świetny, naturalny, szminka jest gęsta, ale nie pokrywa ust grubą warstwą, jest pół-przejrzysta i ma mnóstwo drobinek. Bardzo mocno lśni.

Edit 2: Nowości Oceanica
http://www.oceanic.com.pl/cosmetic/?...11115110161275
AA Prestige Pure Skin
Codzienny demakijaż i oczyszczanie, odpowiednio dobranymi do potrzeb skóry kosmetykami, to pierwszy krok w pielęgnacji cery. Seria AA Prestige Pure Skin to preparaty do demakijażu, dostosowane do indywidualnych potrzeb różnych typów skóry i wymagań jakie stawia pielęgnacja cery wrażliwej. Najwyższa jakość produktów gwarantuje bezpieczeństwo stosowania, a nowoczesne opakowania zapewniają komfort i ułatwiają aplikację.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier

Edytowane przez Estella
Czas edycji: 2007-01-18 o 13:39
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 15:04   #1508
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
MagJa czy testowalas ten obledny bez? Jak one wypadaja na ustach? Maza sie, kleja, widac kolor? Czy dozownik sobie radzi czy slabo?
Chodzi Ci o ten najjaśniejszy? Ivory Star czy coś takiego? Bo jeśli tak, to właśnie ten sobie upatrzyłam Jest śliczny - jaśniutki beżyk, z kroplą żółci, taki jak budyń śmietankowy trochę.

Cytat:
Jest szansa, że znajdziesz te szminki w Rossmannie i GC, bo dziś widziałam je i tu i tu. W Rossmanie dopiero wykładali je na wystawnik, ale mam czuja, że będą w promocji po niedzieli. Oby

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Edit: Byłam na zakupach stałam się szczęśliwą, i to bardzo posiadaczką nowej szminki Maybelline, w kolorze beżowym; podobałmi się jeszcze jaśniutki róż. Fajne opakowanie, można dozować ilość; kolor świetny, naturalny, szminka jest gęsta, ale nie pokrywa ust grubą warstwą, jest pół-przejrzysta i ma mnóstwo drobinek. Bardzo mocno lśni.
Właśnie ten sam kolor zamierzam kupić na pierwszy rzut W dalszej kolejności Caramel Attraction albo Rose Silver (nazwy mogłam poprzekręcać).

Cytat:
AA Prestige Pure Skin
Codzienny demakijaż i oczyszczanie, odpowiednio dobranymi do potrzeb skóry kosmetykami, to pierwszy krok w pielęgnacji cery. Seria AA Prestige Pure Skin to preparaty do demakijażu, dostosowane do indywidualnych potrzeb różnych typów skóry i wymagań jakie stawia pielęgnacja cery wrażliwej. Najwyższa jakość produktów gwarantuje bezpieczeństwo stosowania, a nowoczesne opakowania zapewniają komfort i ułatwiają aplikację.
Też to widziałam na stronie Oceanica, ale na żywo nie.
Stary 2007-01-18, 16:40   #1509
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
AA Prestige Pure Skin
.
Fajnie wygląda, tylko obawiam się, żę mogą być drogie...
Cytat:
Jest szansa, że znajdziesz te szminki w Rossmannie i GC, bo dziś widziałam je i tu i tu. W Rossmanie dopiero wykładali je na wystawnik, ale mam czuja, że będą w promocji po niedzieli. Oby
Skoro tam mówisz, to po niedzieli skuszę się na mały spacerek z pracy do R taki tylko w kwestiach poznawczych oczywiście
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 17:22   #1510
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi Ci o ten najjaśniejszy? Ivory Star czy coś takiego? Bo jeśli tak, to właśnie ten sobie upatrzyłam Jest śliczny - jaśniutki beżyk, z kroplą żółci, taki jak budyń śmietankowy trochę.

Też to widziałam na stronie Oceanica, ale na żywo nie.
No wlasnie o ten kolor mi chodzi, taki budyniowy, ale bardziej karmelowy ten budyn niz smietankowy - jak on wypada na ustach? Widac go czy tylko troche blyszczy? I czy probowalas cos wycisnac z tego dozownika, jak to dziala w ogole? Ile kosztuja?

Co do serii Oceanica, to za bardzo przypomina mi Dermike, tez ma jakies smietanki i kremowe emulsje. Trzeba bedzie sie jednak ruszyc do jakiejs drogerii...

Przy okazji - czy byla juz mowa o nowej linii Erisa Prosystem Home Care? Do kupienia tylko w instytutach Eris
http://www.drirenaeris.pl/news.php?id=449
"Nowa linia Dr Irena Eris Prosystem Home Care, składająca się z niezwykle skutecznych kosmetyków, o niepowtarzalnych konsystencjach i oczarowujących zapachach, jest kwintesencją luksusowej pielęgnacji" hahaha ale pierdoły. Ciekawe co to za poeta napisal
Stary 2007-01-18, 17:32   #1511
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie o ten kolor mi chodzi, taki budyniowy, ale bardziej karmelowy ten budyn niz smietankowy - jak on wypada na ustach? Widac go czy tylko troche blyszczy? I czy probowalas cos wycisnac z tego dozownika, jak to dziala w ogole? Ile kosztuja?
Mimbi na górze jest moja opinia dla mnie od raczej wpada w karmel ale delikatnie. Wygląda jak długopis, zdejmujesz pokrywkę i na dole kręcisz takim pokrętłem i wtedy błyszczyk wychodzi przez te dziurki
Jeśli będzie jakaś fajna promocja to skuszę się jeszcze na jasny róż.
Kosztuje ok. 24zł.

Maseczki Dermiki już się pojawiły w sklepach. A Miraculum Termicznego SPA ani widu ani słychu u nas

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 17:36   #1512
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Mimbi na górze jest moja opinia dla mnie od raczej wpada w karmel ale delikatnie. Wygląda jak długopis, zdejmujesz pokrywkę i na dole kręcisz takim pokrętłem i wtedy błyszczyk wychodzi przez te dziurki
Kosztuje ok. 24zł
A ja jestem slepa kura, nie zauwazylam wczesniej Chcialam sie jeszcze dowiedziec, czy jak juz blyszczyk wyjdzie przez dziurke, to jakby sie go za duzo wycisnelo, mozna go z powrotem wepchnac do srodka? Jaki ma zapach? I czy sie klei mocno?
Stary 2007-01-18, 17:50   #1513
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
W Firlicie były za 23,9zł, w GC za 26,9zł. A ten beż to powiedzmy taki śmietankowo-karmelowy jest, bo bardziej karmelowy był Caramel Attraction czy jak mu tam. Ten Ivory to taki rozbielony karmel, a ten Caramel to znów intensywny karmelek, taki irysek

Cytat:
Kosztuje ok. 24zł.
A za każdym razem szybko Ci wychodzi błyszczyk? Bo z tymi testerami to różnie bywało, raz od razu, raz po 2-3 przekręceniach...
Ale i tak mnie to nie zraża - wypróbowałam dorwaną wczoraj próbkę i jeszcze bardziej utwierdziłam się w przekonaniu, że to cudo musi być moje Niech tylko Rossmann promocję zapoda

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Fajnie wygląda, tylko obawiam się, żę mogą być drogie...
Też mam takie obawy...
Stary 2007-01-18, 17:52   #1514
rzyrafka
Zakorzenienie

kupiłam szamponik Ziaji do blondów- jak dla mnie to on trąci olejkiem migdałowym lub jakimś innym prodiktem o smaku amaretto
Może na włosach zapach rozkwitnie wieczorkiem wypróbuję

Ja też chcę Shine Elixir, ale ostatnio nakupowałam tyle mazideł do ust, że właściwie brakuje mi tylko bezbarwnego z drobinkami- na szczęście jest też i taki w gamie tych błyszczydeł
Stary 2007-01-18, 18:53   #1515
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
kupiłam szamponik Ziaji do blondów- jak dla mnie to on trąci olejkiem migdałowym lub jakimś innym prodiktem o smaku amaretto
No na stronie Ziai napisali ze ma zapach wanilii i migdalow. Oczywiscie wanilia jest zmyslowa, a te migdaly slodkie, to moze one tak jada aromatem do ciasta? Zglosilam go juz do KWC straaaasznie jestem ciekawa opinii, wiec jak juz poprobujesz to sie odzywaj.
http://www.ziaja.com/pl/?a=prod2&idC...d=7&idProd=255
Stary 2007-01-18, 19:02   #1516
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jestem slepa kura, nie zauwazylam wczesniej Chcialam sie jeszcze dowiedziec, czy jak juz blyszczyk wyjdzie przez dziurke, to jakby sie go za duzo wycisnelo, mozna go z powrotem wepchnac do srodka? Jaki ma zapach? I czy sie klei mocno?
Niestety nie można go wcisnąć z powrotem - ale po przekręceniu nie wychodzi go jakoś dużo, wystarczy ok. 2 razy przekręcić i to nie jest duża ilość.
Zapachu nie ma, nie klei się, hmm zostawia taką warstwę na ustach, którą czuć - tzn nie jest tłusty, ale lekko nawilża usta.

Cytat:
W Firlicie były za 23,9zł, w GC za 26,9zł. A ten beż to powiedzmy taki śmietankowo-karmelowy jest, bo bardziej karmelowy był Caramel Attraction czy jak mu tam. Ten Ivory to taki rozbielony karmel, a ten Caramel to znów intensywny karmelek, taki irysek

A za każdym razem szybko Ci wychodzi błyszczyk? Bo z tymi testerami to różnie bywało, raz od razu, raz po 2-3 przekręceniach...
Ale i tak mnie to nie zraża - wypróbowałam dorwaną wczoraj próbkę i jeszcze bardziej utwierdziłam się w przekonaniu, że to cudo musi być moje Niech tylko Rossmann promocję zapoda
No właśnie, to nie jest taki karmel w stronę brązu tylko karmelowy beż, w miarę jasny.
Z tym przekręcaniem jest tak: jak się chcę umalować to muszę przekręcic 2-3 razy; jak wycisnę odrobinę, która starcza mi tylko na dolną i chcę kolejną odrobinę na górną to szminka wychodzi od razu, po pierwszym przekręceniu.
Czekam z niecierpliwością na nową gazetkę Rossmanna

Cytat:

Ja też chcę Shine Elixir, ale ostatnio nakupowałam tyle mazideł do ust, że właściwie brakuje mi tylko bezbarwnego z drobinkami- na szczęście jest też i taki w gamie tych błyszczydeł
Szkoda, bo nie lubię zapachu migdałów chyba się przefarbuję bo na punkcie czekolady i cynamonu mam fioła

Siegfried Obermeier
Stary 2007-01-18, 20:49   #1517
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, bo nie lubię zapachu migdałów chyba się przefarbuję bo na punkcie czekolady i cynamonu mam fioła
No wlasnie jesli o mnie chodzi to trafili super, bo nie znosze cynamonu

Edit:
Juz jest:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17425
Stary 2007-01-19, 10:46   #1518
madziunia2
Zadomowienie

Cytat:

Kurczę wczoraj znów mnie zaniosło na poszukiwania tych szminek,byłam w GC,rossmanie,douglasie i superpharm i nigdzie nie było . A tak mi się te szminki podobają,dziś pewnie też pojdę obadać czy już są.

W Douglasie widziałam nowe pudry prasowane matujące,w 4 kolorach w takim okrągłym tekturowym pudełku.W promocji były po 39 złotych.

A w jakiejś gazecie(bodajże w Joyu były pokazane nowości bell-cienie velvet i róże planete o których była już mowa wyżej,jakieś błyszczące lakiery do paznokci i cienie Planete Cameleon,z opakowania podobne do zwykłych Planete z opisu wynikało że mają mieć intensywniejsze kolory,o pudrach Kameleon wcześniej wspominanych nic nie było wspomniane.
Stary 2007-01-19, 11:27   #1519
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
A w jakiejś gazecie(bodajże w Joyu były pokazane nowości bell-cienie velvet i róże planete o których była już mowa wyżej,jakieś błyszczące lakiery do paznokci i cienie Planete Cameleon,z opakowania podobne do zwykłych Planete z opisu wynikało że mają mieć intensywniejsze kolory,o pudrach Kameleon wcześniej wspominanych nic nie było wspomniane.
Też mam tego Joya i też widziałam te nowości i coś mi się wydaje, że ten pan przedstawiciel coś pokręcił z pudrami-kameleonami. Bo nawet moja pierwsza myśl to była cienie-kameleony, ale żeby pudry Tak czy inaczej pewnie długo nam jeszcze przyjdzie czekać na te nowości Bell. A szkoda, bo zapowiadają się fajnie. Już zaczynam zacierać rączki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-19, 12:50   #1520
rzyrafka
Zakorzenienie

Donoszę, że szamponik Ziaji spisał się dziwnie:
na plus- moje cienkie włosy są jakby cięższe
na minus- właśnie próbowałam sie rozczesać: masakra! poplątane i napuszone jak nigdy. (Doceniłam mgiełkę Dove ) To chyba sprawka SLSa na pierwszym miejscu Następnym razem normalnie użyję odżywki lub olejku-wczoraj specjalnie tego nie zrobiłam i żałuję
Żadne zapachy się nie rozwijają.

Aa, i w sprawie shine elixiru to dla MagJi, bo jednak ten koralowy zaczyna mnie przeciągać na swoją stronę
Stary 2007-01-19, 12:51   #1521
Estella
Zakorzenienie

Aa no i jest jeszcze nowy puder Bourjois o właściwościach matujących, aktualnie kosztuje 39zł, opakowanie czarna z różowymi mazajami i kwiatkami na wierzchu.

Siegfried Obermeier
Stary 2007-01-19, 12:57   #1522
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Aa no i jest jeszcze nowy puder Bourjois o właściwościach matujących, aktualnie kosztuje 39zł, opakowanie czarna z różowymi mazajami i kwiatkami na wierzchu.
oo prasowany czy sypki?
Stary 2007-01-19, 13:03   #1523
Estella
Zakorzenienie

Prasowany mama sobie zakupiła, ale jeszcze nie testowałam. W opakowaniu jest luterko.

Siegfried Obermeier
Stary 2007-01-19, 13:14   #1524
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Przy okazji - czy byla juz mowa o nowej linii Erisa Prosystem Home Care? Do kupienia tylko w instytutach Eris
http://www.drirenaeris.pl/news.php?id=449
"Nowa linia Dr Irena Eris Prosystem Home Care, składająca się z niezwykle skutecznych kosmetyków, o niepowtarzalnych konsystencjach i oczarowujących zapachach, jest kwintesencją luksusowej pielęgnacji" hahaha ale pierdoły. Ciekawe co to za poeta napisal
Jak byłam latem u kosmetyczki w Instytucie Eris to już pani o nich szeroko opowiadała...tylko, że bajer jest taki, że trzeba najpierw zapisać się na jakiś zabieg do nich - wtedy kosmetyczka "profesjonalnie oceni stan waszej skóry" i na takim karneciku wypisze co wam "proponuje" do pielęgnacji nie można wejść z ulicy i kupic jak w sklepie. No cóż technika ograniczonego dostępu...
Cytat:
Maseczki Dermiki już się pojawiły w sklepach. A Miraculum Termicznego SPA ani widu ani słychu u nas
Wczoraj byłam w drogerii w celu zakupy tych nowychmaseczek. Poprosiłam Alabaster oraz Bionawilżenie po czym jeszcze coś tam oglądałam. W domu dopiero zorientowałam się, że pani dała mi 2 takie same-bionawilżenie
Cytat:
W Douglasie widziałam nowe pudry prasowane matujące,w 4 kolorach w takim okrągłym tekturowym pudełku.W promocji były po 39 złotych.
Cytat:
Mówicie o tych samych pudrach?
BTW witam uczestniczki wątku "Nałogowe Kosmetoholiczki"
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 13:36   #1525
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Donoszę, że szamponik Ziaji spisał się dziwnie:
na plus- moje cienkie włosy są jakby cięższe
na minus- właśnie próbowałam sie rozczesać: masakra! poplątane i napuszone jak nigdy. (Doceniłam mgiełkę Dove ) To chyba sprawka SLSa na pierwszym miejscu Następnym razem normalnie użyję odżywki lub olejku-wczoraj specjalnie tego nie zrobiłam i żałuję
Żadne zapachy się nie rozwijają.
A nie męczący ten zapach przypadkiem
I ciekawe jak się w takim razie będzie sprawował ten szampon w duecie z odżywką. Jak się jednak zdecyduje na blond, to sprawdzę.
Cytat:
Aa, i w sprawie shine elixiru to dla MagJi, bo jednak ten koralowy zaczyna mnie przeciągać na swoją stronę
Bo ten koralowy jest fajny O wiele fajniejszy niż ten bezbarwny z drobinkami, bo ma ciekawszy kolor. Sama bym go wzięła, gdyby nie to, że moje usta wolę jednak wybledzać niż podkreślać. Choć z drugiej strony ten kolorek z próbki nawet mi się spodobał, tylko fajnie by było jakby jednak był odrobinę cieplejszy i mniej różowiasty.

Cytat:
Napisane przez truheart
BTW witam uczestniczki wątku "Nałogowe Kosmetoholiczki"
Witamy, witamy Przynajmniej od razu widać gdzie tkwi źródło tego naszego kosmetykoholizmu
Stary 2007-01-19, 15:12   #1526
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Na to wygląda, ale mama ma w plastykowym pudełku - chyba, że jest w tekturowym pudełku?Ale tego nie wiem.

Siegfried Obermeier
Stary 2007-01-19, 15:45   #1527
rzyrafka
Zakorzenienie

http://bourjois.ru/product.asp?gr=16&pr=75&sg=39 to chyba ten śliczny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-19, 17:30   #1528
madziunia2
Zadomowienie

BTW witam uczestniczki wątku "Nałogowe Kosmetoholiczki"[/QUOTE]

Tak tak mówimy o tych samych pudrach,zapomniałam dodać że to puder Bourjois,a co do tego tekturowego pudełka to przyznaję pomyliłam się,myślałam o plastikowym nie wiem dlaczego napisałam że tekturowe Przepraszam za wprowadzenie w bład W każdym razie puder wygląda tak jak w linku wklejonym przez rzyrafkę.
Dodam jeszcze że ten puder jest teraz w promocji w Douglasie za 39 zł,normalna cena to 48,50 ,dostępne są 4 kolory.
Stary 2007-01-19, 17:30   #1529
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ładnie pachnie i ma gąbeczkę - nie jest świetnej ale i nie bardzo złej jakości.

Siegfried Obermeier
Stary 2007-01-20, 14:41   #1530
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Lightbulb Dot.: nowości kosmetyczne

a co myślicie o tym nowym podkladzie rimmela? 16 godzin matujacym:P mialam probke i maski w sumie nie tworzy..wydaje sie wydajny...tylko zabyt malo sie wchalania...nie wiem jak to okrslic ale czuje sie brudna na twarzy z nim