|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Czesc Dziewszyny,
Czytam ten watek i czytam a jestem dopiero na 30 stronie, nie moge wyjsc z podziwu jak zwiazki na odleglosc ladnie sie rozwiaja...sama w takim jestem "juz" od 8 miesiecy...moj TZ jest Australiczykiem mieszkajacym obecnie od 4 lat w Londynie, tam tez sie poznalismy i zaczelismy spotykac...strasznie ciezka jest taka milosc, bo w rzeczywistosci nie wiesz co to jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
Kasiaczek, witaj
![]() I na pewno dacie radę, skoro takie krejzole jak my dają ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Raczkowanie
|
Wenedka ja Was podziwiam, i mam nadzieje ze nam tez uda sie przetrwac tak dlugo... w kocu jesli to jest pradziwe to jest o co walczyc, a jesli sie skonczy to chyba zawsze moge sie cieszyc ze przezylam cos wspanialego, cos niespotykanego a takze niesamowitego
![]() Zycie jest jedno i chyba trzeba walczyc o szczescie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Kasiaczek
![]() ![]()
#3007 |
Zakorzenienie
|
cześć Kasieczek
![]()
#3008 |
Zakorzenienie
|
kasiaczek, miło czytać takie rzeczy o sobie
![]() Na pewno dacie radę. Ja myślałam, że dziś komputer przez te marudę skopię ![]() ![]() Nie to, że się gniewam, ale nie lubię podśmiechujek.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
wenedko ja przed @ taka drazliwa jestem..
no i kolejny raz czekam na @.. musimy byc z tz ostrozniejsi bo teraz znow sie spoznia i juz zaczynam lapac schizy.. nie chce tak szybko kolejnego placzka..
#3010 |
Zakorzenienie
|
Możliwe, że to przed @, no ale i tak podśmiechujek ze mnie nie toleruję...
No i trzymam kciuki, żeby @ przyszło ![]() Choć samo w sobie to fajne nie jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Raczkowanie
|
no a ja dzisiaj mam pierwszy dzien @... i do tego zapalenie pecherza, takze zwijam sie z bolu a jutro na 8 na zajecia..teraz siedze w pracy za godzinke do domku...ciezko, ale wychodze z zalozenia ze im wiecej sie robi tym szybciej czas leci...a szczegolnie ze pierwszy raz nie mamy ustalonej daty nastepnej wizyty...tzn mamy ja jade 16 maja do niegom ale on w miedzy czasie chyba wpadnie do mnie, bo ponad 2 miesiace bez siebie to zdecydowanie za dlugo...tylko ze o bilety w kwietniu wcale nie latwo bo to po swietach, zreszta ja mam mistrostwa polski, prace, szkole on zreszta tez pracuje, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ja już nie wiem co mam myśleć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zakorzenienie
|
Saanka, ja tez ze swoim często nie gadam, bo oboje mamy kupę pracy, choć on dzisiaj wyrabia swój mięsień piwny.
Podejrzenia i takie myśli, to chyba nie najlepsze wyjście... Pogadaj z nim tak szczerze.. omówcie to, co Cię trapi. Powinno pomóc. ![]() Kasiaczek, ja swojego raz 3 miesiące nie widziałam i daliśmy radę ![]() No i 2,5 miesiąca sie szykuje po świętach ![]() I coś w tym jest, że im trudniej, tym bardziej się ceni, ale chłopa wychowywać trzeba ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Przyczajenie
|
Ja nie wiem, to chyba ze mną jest coś nie tak... On pisze do mnie smsy itp ale pogadać tak normalnie to ostatnio już nie ma czasu... Jestem straszną panikarą ale z drugiej strony to co ja mam myśleć kiedy on ma czas na wszystko inne a żeby ze mną porozmawiać to co najwyżej 5 minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Raczkowanie
|
![]()
no, i jakby odpisal mi tego smsa w czasie, gdy jest 'na kawie' z jakas napalona[?!] polką [bo jak inaczej to opisac, skoro dziewczyna, ktora go slabo zna, koniecznie chce sie z nim widziec] to też by było fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To nie nudzisz się jak wszystko czytasz ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3017 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Raczkowanie
|
Co do zakupow to wlasnie dzisiaj sie wybieram, najpierw sklepy a pozniej kino...moj TZ pojechal na weekend do Amsterdamu, bo przyjaciel ma urodziny i go zaprosil... hehhhh... nie cierpie jak jezdzie gdzies a nie do mnie... no ale chyba moze miec tez swoje zycie? sama nie wiem nieraz co o tym myslec, czy ja nie jestem na samym koncu listy jego priorytetow... ale po co mialby ze mna byc jakby nie chcial...takie do dupy to wszystko..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | ||
Rozeznanie
|
ehehe widze że się tu zgrywa wszystko z moimi nastrojami
![]() od tygodnia łaże jakas nie tego..miedzy nami niby wszystko ok a ja mam jakies głupie mysli:/ zazdrosna jestem o tz-a , w sumie nie mam powodu, pisze jak zwykle ze o mnie non-stop mysli itp, a ja jak ten glupek, pare dni temu siedzialam ryczalam(nie wiem czy to wiosna ![]() Moje podejrzenia wzbudzilo pytanie tza co znaczy po polsku"oj,tak to jest z wami facetami". Kto mu to pisal?kiedy?po co??..bo ze kobita to widac..zapytalam, skad to wytrzasnął ale nie odpowiedział ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wszystko przez to długie niewidzenie się aa!
![]() |
#3022 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Raczkowanie
|
moj tez zawsze chodzi na imprezy..ale trzeba ufac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Przyczajenie
|
oo tak, ja jestem strasznie zazdrosna, szczególnie że on ma tam taką jedną znajomą, która ciągle próbuje mi go ukraść a ciężko walczyć na taką odległość
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, mam do was jeszcze takie pytanie, czy u Was tez tak jest, ze gdy mowicie ze jestescie w zwiazku z obcokrajowcem, ze widzicie sie tylko raz na jakis czas, to wszystcy mowia, ze to zaden zwiazek, ze to w sumie jakbys nie mialam partnera, ze prawie sie nie znacie, bo jak mozna sie poznac na odleglosc, i takie tam? ja tak czesto mam, przyzna ze mnie to boli, bo dlaczego ktos nas ocenia nie wiedzac jak to naprawde wyglada?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Raczkowanie
|
ja akurat problemu zwiazku na odleglosc nie mam, bo tz mieszka niedaleko. ale ludzie swoje gadaja. ze to niby obcokrajowiec, ze do konca go nie poznasz, ze leci 'na polke', ze ja lece na jego 'cudzoziemstwo' itd. tak naprawde polowa z tych 'polsko-polskich' zwiazkow nie ma takich wiezi jak wlasnie zwiazki na odleglosc...do tego potrzebna jest silna wola. ludzie gadają swoje, ale niech wiedza, ze ow 'obcokrajowiec' zostal obadany i sprawdzony na mnostwo sposobow, i gdyby 'tutejsi' posiadali takie podejscie , to o wiele wiecej byloby szczesliwych par
zazdrosc poszla w las, a zostala czysta esencja szczescia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
Ja także nie mam tego problemu bo obcokrajowiec mieszka ze mną
![]() On poznał moją rodzinę, ja jego, a na codzień cieszymy się sobą, bo teść i teściowa w obu przypadkach są daleko ![]()
#3029 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Raczkowanie
|
U mnie mowia, ze jak moge kogos znac widzac go raz na miesciac...a ja mojego TZ znam, rozmawiam z nim o wszystkim, wiem co czuje, co mysli...
A jak nauka jezyka u waszych TZ? u mojego zabawinie ![]() w sumie to ostatnio jak bylismy z moimi znajomymi na lodach to zamiast powiedziec "pyszne" powiedzial "bierz mnie" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.