|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Kropka, a co Tż na to powiedział?
![]() Mój by mnie pierwszą zadusił, a potem absztyfikantów ![]() 300 za randkę to złota robota ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Raczkowanie
|
no to w te wakacje jak pojade to moze otworze taki biznes
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
Kasiaczek, zabij mnie, ale ja tydzień temu zapytałam się Tż czy on przylatuje w środę czy we czwartek
![]() Przez tę maturę, to już nie jestem pewna jak się nazywam ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() niemozliwe jestescie moj tz tez ma taka skleroze az mi sie noz w kieszeni otwiera. ech.. nawet o tym to mi sie mowic nie chce.. ps. z dobrych wiadomosci to ze rozwod jest na poczatku kwietnia ![]()
#3066 |
Zakorzenienie
|
Na moje nieszczęście mój ma pamięć słonia. Wywleka głupoty sprzed 2 lat, np. sprawdza mnie, czy coś tam pamiętam, albo czy go nie nagięłam w czymś
![]() No i cieszę się z rozwodu ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Raczkowanie
|
Kropka ciesze sie razem z Toba! w koncu ta jedza moze da Wam spokoj
![]() Wenedka to mnie zaszokowalas z ta data ![]() ![]() czyli mowice ze nie powinnam byc zle? no wiec nie bede ![]() J ma pamiec strasznie slaba, dla niego np dzien kobiet jest 7 marca i za nic nie moze zapamietac ze 8 ![]() teraz podpuscilam mojego TZ zeby zaproponowal mi ze kupi mi bilet na poczatku kwietnia, bo jak on mialby przyjechac to go to kosztuje 100 funtow, a jak ja pojade do niego to wychodzi 20...wiec mu to napisalam i czekam na reakcje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Raczkowanie
|
nooo i sie przeliczylam co do wspanialomyslnosci mojego TZ
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
kasiaczek, on te bilety rezerwował z jakieś pół roku temu, więc też dlatego mi się pokiciało.
Pojutrze Tż przyjeżdża, a ja mam taki bałagan ![]() ![]() ![]() Jutro muszę iść do kościoła, fryzjera, szkoły... Kiedy, no kiedy ja to ogarnę? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Raczkowanie
|
Ja tez zawsze jak moj TZ przyjezdza to nie moge sie ogarnac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Raczkowanie
|
co tu taka cisza? co tam dziewczeta u Was?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
idę zaraz do fryzjera
![]() No i najlepsze jest to, że nie wiem jak z Wawy wrócić, bo lot jest późny ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |||
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a wogóle mam dobry humorek bo w przyszłą niedzielę biegnę na lotnisko po tża ![]() ![]() buźki
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
Ha, mój jest lepszy, jeśli chodzi o gadki z mamą
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Raczkowanie
|
![]()
a moj wyczytal w swoim podreczniku, ze rodzice to jest ojciec i matka i raz dzwoni, odbiera moja mama a on mowi "czesc matka"
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
moj tez mowi "czesc mama"
![]() ![]() ![]() ech kocham mojego Paula ![]() ![]() ![]() poza tym zajrzyjcie sobie na moje bebo. na dole sa komentarze i zobaczciejakie wczoraj dostalam zyczenia urodzinowe od brata mojego tz. Przeslodkie.. stara sie chlopak!!! w koncu do szwagierki trzeba po polsku ![]()
#3078 | |
Rozeznanie
|
powalacie mnie tymi tekstami
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3079 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:40 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
Leila slucham a ta piosenka jest moja ulubiona
![]() a poza tym dzieki ![]() ps dopiero 17:20 a my juz po piwie i wodce z cola.. a to dlatego ze wczoraj padlismy po jednym drinku ![]() ![]()
#3081 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego, Kropka
![]() ![]() Wróciłam od fryzjera, wyglądam jak makówka ![]() Nie jestem gotowa na podróż do Warszawy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Raczkowanie
|
Hej!
Moja znajoma jest w zwiazku z muzulmaninem z Pakistanu (w Anglii). On ma 40 lat a ona 21. Od poczatku latal za nia jak glupi, obsypywal prezentami i pieniedzmi, mial jej nawet kupic Audii TT gdy zda egzamin z prawa jazdy. W tym momencie ona ma z nim 3-letniego synka, ktory zostal obrzezany przez jakiegos muzulmanskiego ksiedza, ktory wtargnal do szpitala zaraz po porodzie z jakimis nieodkazonymi nozycami, po czym malemu ogolono glowe jakas zwykla zyletka (wiem to z opowiadania jej matki, ktora mowila, ze ojciec tej dziewczyny to ich tam o malo nie pozabijal jak to wszystko zobaczyl). W dniu dzisiejszym dziecko nosi pakistanskie szaty a ojciec mowi do niego w jezyku Urdu. Ona jest traktowana jak szmata, nie ma nawet na glupi zmywacz do paznokci (17 pensow). Mieszkaja w domu wynajmowanym przez jej rodzicow od jakiegos innego Pakistana, na jednym pokoju gdzie wchodzac mozesz zobaczyc jego lezacego w poscieli w butach i jedzacego jego "hallal" kebab z barana. Dziecko jest wychowywane w wierze islamskiej, mieso je tylko hallal, ona traktowana jest okropnie. W kazde muzulmanskie swieto dziecko jest ubierane w odswietne muzulmanskie szaty, ona zas, wraz z jego siostrami i innymi kobietami z jego rodziny spedza czas w kuchni, a mezczyzni siedza w pokoju z telewizorem, zartujac i bawiac sie w najlepsze (kobiety muzulmanki nie maja prawa siedziec z mezczyznami w jednym pokoju). Dwa lata temu, spotkalam ja latem na ulicy, bylo 35 stopni na plusie, mi robilo sie slabo bo nie bylo czym oddychac a ona miala na sobie gruby czarny golf, czarne spodnie i pelne buty. Jak narazie nie zmusza jej jeszcze zeby zakrywala twarz. Nieraz przychodzila do mnie z dzieckiem i plakala ze on ja bije, i ze ona sie go boi, ze chcialaby uciec do Polski ale on ja znajdzie i zabije. Jednakze gdy on wchodzil do mnie do domu i widzial ja jak placze to ona zaraz mu do kolan padala i prosila zeby sie juz nie gniewal bo ona go tak kocha. Gdzie tu rozum ? Jako ciekawostke dodam, ze jego ojciec mial dwie zony (legalnie), jedna w Pakistanie a druga w Anglii. Ta w Pakistanie podobno podpalil (benzyna ja oblal i podpali), w skutek czego zmarla. Ponoc islam mowi, ze mozna miec kilka zon pod warunkiem ze wszystkie beda traktowane tak samo (uczuciowo, seksualnie, finansowo), mezczyzne musi byc stac na kilka zon a jego nie bylo lub nie dawal tamtej tego samego wiec musial sie jej pozbyc. Wspolczuje wszystkim kobieta, ktore sa z muzulmaninami. Moja kolezanka zamieszkala z chlopakiem irakijczykiem i jego kumplami. Bije ja caly czas i zmusza do stosunkow. A ona wydzwania do siostry i placze ze sie boi i nie wie co zrobic. Apeluje o rozum ! Zwlaszcza w Anglii !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
N@sty, to chyba jest jakiś wyjątek, bo nie wierzę, że wszyscy muzułmanie tak traktują kobiety, a z drugiej strony, to Twoja koleżanka powinna coś zrobić, a nie pozwalać jemu na takie traktowanie..
A co tu tak cicho, dziewczęta? ![]() Ja już jestem z marudą. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Rozeznanie
|
no niestety tak to jest jak się pchają te dziewczyny w zupełnie inną kulturę, mimo ostrzeżeń. Według mnie z reguły wiedzą, co może ich czekać w przypadkach takich związków.
Nieważne, to jest temat rzeka, a ja się zaraz rozgadam, jako żem specjalistka bliskowschodnia ![]() Dobrze że mój nawet kebabów nie jada ![]() Idąc tropem spożywczym- sugeruję, że panowie jadający yorkshire pudding są wyjątkowo sympatyczni ![]() ![]() sorry mózg mi się w pracy przegrzał ![]()
![]() |
#3088 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczna kobieta z Ciebie ![]() wenedka wklej fotkę ![]() Cytat:
![]() N@sty okropna historia, świeżo zakochane dziewczyny zrobią wszystko zaślepione miłością a potem jest za późno aby się wycofać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3089 |
Raczkowanie
|
wiecie moze czemu usunieto mojego ostatniego posta? nic zlego w nim nie bylo, tylko tyle ze za 12 dni jade do Londynu, ze zazdroszcze Wenedce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia mogę dawać jedynie na PW, bo tak to nie zamieszczam
![]() Tż siedzi i śpiewa, czytając gazetę... ![]() ![]() Brudaskita, nas niestety nie było stać na pobyt w Warszawie jako biedną uczennicę i studenta ![]() ![]() ![]() Kurcze, nie wiem kiedy tu się uczyć, a muszę.. ![]() kasiaczku, no to już niedużo Ci zostało ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.