|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
to dawaj na PW
![]()
#3092 |
Raczkowanie
|
ja tez chce, ja tez chce
![]() no i 12 dni to rzeczywiscie niedlugo, ale ja juz bym chciala, juz teraz ![]() i czeka mnie z nim powazna rozmowa, bo zawsze jak rozmawialimy o przyszlosci to konczylismy slowami "we will see" a ja teraz bym chciala juz iwedziec cos wiecej, czy on ma jakies powazniejsze plany, nie mowie o slubie, zareczynach tylko ogolnie...bo boje sie ze znow (juz mialam dlugi zwaizek-4 lata) bede w czyms trwala bezsensu.. chce wiedziec jak on to widzi, jak sobie wyobraza...no i czas na rozmowe o wakacjach, bo moze Wam sie to wyda dziwne, kiedys mu powiedzialam ze jak bede w londynie to nie bede z nim mieszkac tylko z ciocia...bo sobie pomyslalam ze wspolne mieszkanie to jakby ominiecie takiego momentu, momentu oczekiwania na spotkania i takie tam, ale teraz mysle ze przeciez my ten moment mamy na okraglo...i nie wiem jak mu sie spytac, jak mu powiedziec ze chcialabym z nim mieszkac, zebysmy sie poznali jak najlepiej sie da, bo jesli sie okarze ze to nie to, to chyba w zwaizku na odleglosc lepiej to wiedziec jak najszybciej, bo po co sie meczyc? i mimo ze on mi to mowil, ze chcialby ze mna mieszkac, to ja to zawsze ucinalam, i teraz sie boje jego reakcji...tzn ze np zmienil zdanie...mnie wiem sama... |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Zakorzenienie
|
Nie nadarze za Wami...
![]() ![]() Moj Angol lubi zarowno kebaby, jak i yorshire puds, charakter tez taki mieszany ![]() ![]() ![]() ![]()
#3094 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3097 |
Raczkowanie
|
Ufff. Wróciłam do świata żywych (dosłownie).
Po pierwsze: Gonia - GRATULACJE!!!! Ale żeście naprodukowały stron! Wariatki ![]() ![]() Po drugie: Witam nowe koleżanki ![]() U nas jakoś dziwnie jest,mój już ma stresa bo za jakieś 1,5 miesiąca wraca z Iraku i ogólnie chodzi,podniecony/zdenerwowany/smutny/szczęśliwy - wszystko na raz. On już tam wariuje i się cieszy,że wraca strasznie ale z drugiej strony boi się tej końcówki bo się tam zaczyna dziwnie robić. I oboje chodzimy przez to poddenerwowani. I się nawet pokłóciliśmy. Mam nadzieje,że to tylko stresy i wszystko niedługo wróci do normy.
If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck, the warmth of your lips on my cheek, the touch of your fingers on my skin, and the feel of your heart beating with mine... |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Raczkowanie
|
8 miesiecy, niby malo ale juz cos
![]() ![]() ![]() zobaczymy.. a Ty Brudaskita ile ze swoim jestes? na pewno wiem ale zapomnialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwlaszcza jesli rodzila w Anglii to jak on mogl wtargnac do szpitala i robic cos temu dziecku.TO JEST NIEDOPUSZCZALNE. W szpitalu jest ochrona ,zawsze mozna ich poprosic o pomoc ,chociaz niechce mi sie wierzyc ,ze oni takie zabiegi przprowadzali w szpitalu, jakby ich jakis lekarz zobaczyl albo pielegniarka to by dopiero bylo. Bylam w szpitalu i tez kolo mnie lezala kobieta z Pakistanu ale jakos do niej ludzie nie przychodzili zeby obrzezac jej dziecko ,golic glowe.nie mozna takich rzeczy robic w szpialu. Troche mi sie to nie zgdadza ale to nic. Drugie zagadnienie to nie jest mozliwe aby w Anglii mial druga legalna zone bo w Anglii poligamia ,bigamia jest zakazana.Czyli legalnie to nie bylo. Z tym ,ze taki muzlumanin musi zapewnic godziwe warunki wszystkim swoim zona to jest racja.Taki facet ,ktory chce miec wiecej zon musi go byc stac na to. Acha no i trzeba pamita ,ze u muzlumanow to ojciec decyduje o dziecku i jego przyszlosci czy to w jakiej religii zyje. I trzeba pamietac ,ze nie wszyscy muzlumanie sa zli i bija kobiety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zakorzenienie
|
hej..
tak mnie troche wybila z rytmu przestroga N@sty no bo co mam powiedziec.. Imagine tobie chyba juz mozna zyczyc wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia prawda?? czy nastepny weekend??
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
Daję oznaki życia. W tej chwili nie mam czasu, by wgrać fotki, bo Tż jęczy, ale zrobię to, jak pojedzie. W środę już niestety.
Sam chce jechać pociągiem i chyba mu pozwolę. Kupiłam mu bilet na autobus w Wawie, więc nie musi nic już robić, a ja będę mogła się pouczyć. Właśnie, ciekawe kiedy to Imagine w końcu ślub ma ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie, Imagine, mamy juz gratulowac??
![]() ![]() ![]()
#3104 |
Raczkowanie
|
Wenedka juz dzis ten najgorszy dzien? dzien pozegnania? jak ja tego nienawidze ;/ trzymaj sie, pamietaj ze kolejne pozegnanie przybliza nastepne spotkanie, mysl tak, to dziala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Wtajemniczenie
|
A ja sie juz nie moge doczekac konca lipca ,bo jade do Polski....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie było tak źle jak pomyślę.. No ale smutno na pewno. 2 miesiące do przeczekania, ale to ostatnia dłuższa rozłąka, a we wrześniu spadam stąd ![]() A teraz muszę się uczyć, bo próbną skopałam :/
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Burdaskita przysisnij go do muru, jak nie spedzil z nia nocy to niech da ci do niej nr telefonu czy email i niech ona to potwierdzi.. (tak naprawde wcale nie musisz jej pytac i robic z siebie przedstawienie- chodzi tylko o jego reakcje na taka prosbe) jak nie jest winny to da ci te numer od razu bez przeszkod.. jak nie bedzie chcial dac to moze znaczyc ze ma cos na sumieniu.
trzymam kciuki ![]() ps. ja to bym chyba taka awanture zrobila ze z krakowa az w anglii by slyszeli ![]()
#3109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje ,ze w Twoim wypadku nie oznacza. A wogle to skad masz takie podejrzenia? Pogadaj z nim ,przycisnij do muru jak to Kropka napisala i zobaczysz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
Brudaskita, na podstawie bardzo podobnych podejrzen prawie skonczylam zwiazek z TZ. Dalam mu "druga szanse" tylko i wylacznie dlatego, ze wiedzielam jak sobie bede pluc w brode jesli po pewnym czasie dowiem sie, ze podejrzenia byly niesluszne. On do dzis twierdzi ze nic sie nie stalo (poza tym, ze stracil dobra przyjaciolke) i to tylko moja chora wyobraznia a ja do dzis nie wiem.. ale ciesze sie, ze udalo mi sie to jakos upchac w najciemniejszym kawalku pamieci
![]()
#3111 |
Raczkowanie
|
Kropko ale pomysły masz
![]() Ja na miejscu tego faceta to choćbym była niewinna jak aniołek to bym nie dała Ci numeru bo niby w imię czego? Czemu zazdrosna dziewczyna ma niepokoić obcą osobę tylko dlatego,że nie ufa itd. A nawet jeśli on jest winny jak wszyscy diabli to co mu szkodzi dać Ci ten numer,zawsze osoba "współwinna" może być uświadomiona,że Ty ten numer masz i możesz z niego skorzystać i Cię zwyczajnie okłamać. Możliwości jest tysiąc,ta drogą nie dojdziesz prawdy a żądając numeru tylko się ośmieszysz. Czy Ci numer da czy nie to tak na prawdę NIC nie znaczy. Poczekaj jak on Ci wszystko wyjaśni bo może robisz burzę w szklance wody.
If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck, the warmth of your lips on my cheek, the touch of your fingers on my skin, and the feel of your heart beating with mine... |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Rozeznanie
|
Zgadzam sie z Twostarts ( atak btw gdziesz ty sie podziewalas kobito???). Choc z drugiej strony jak mozna tkwic w zwiazku jesli sie sobie nie ufa...sama nie wiem.
Znajac mnie pewnie bym pogonila , jakby moj tz cos kombinowal, szkoda nerwow na takie gierki. A ja klamstw nawet tych malutkich nie toleruje i tyle. Powodzenia!
#3113 |
Raczkowanie
|
Ja tez uwazam ze akcja z numerem nie przejdzie..tez bym nie dala, chociaz dla pokazania ze jestem niewinna czemu nie? i nie wiem czy nie wysuwasz pochopnych wnioskow? moze rzeczywiscie tylko sie z nia spotkal? ale dlaczego Ci o tym nie powiedzial? duzo pytan, a malo odpowiedzi...musisz z nim porozmawiac, tylko po glosie poznasz jaka jest prawda...mam nadzieje ze wyjdzie ze to tylko panika...trzymam kciuki i jestesmy z Toba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burdaskita źle postąpił, że nie naisał wczoraj że jest z kimś umówiony tylko kłamał, że jest zmęczony. Dałabym sobie narazie spokój i wstrzymanie z rozmowami i poczekała do następnego razu... Gonia gdzie Ty się podziewałaś? W Iraku bez dostępu do neta? ![]()
![]() |
#3115 |
Magda
|
czesc dziewczyny, gratulowac bedziecie mi juz mogly wkrotce, bo slub za 3 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej, to rzeczywiście szybko! Trzymam kciuki, by wszystko poszło po Waszej myśli i wedle planów ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3118 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Raczkowanie
|
no widzisz
![]() ![]() Imagine czekamy na zdjecia ze slubu!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Raczkowanie
|
GoniaJ - Opowiem na Yahoo jak będziesz miała chwile
![]() ![]() ![]() ![]() Imagine - Powodzenia! Brudaskita - Bardzo się cieszę,że się wyjaśniło.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.