|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Zaciekawił mnie tytuł tematu, przebrnęłam przez 50 stron ale dalej już siły czytać nie miałam :P
Ja byłam w związku z obcokrajowcem (mało osób o tym wie bo ludzie dziwnie reagowali gdy o tym słyszeli). Nie jesteśmy już razem ale wciąż utrzymujemy kontakt ![]() Wenedka powodzenia na maturce! Malaja super, że taka szczęśliwa jesteś ![]() Suleczka /hug grzywa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zadomowienie
|
brudaskita,ja niestety nic Ci nie polece bo nie znosze warszawy,juz sam dworzec centralny przyprawia mnie o dreszcze jak musze na lotnisko wyjechać po tż,niestety teraz zostaje mi tylko wawa bo z krakowa nie ma wylotów tam gdzie chce,a szkoda bo wczesniej byly.
Poszukaj sobie na necie,jest napewno wiele stron dotyczacych knajpek i ciekawych miejsc Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Raczkowanie
|
Wenedka czas leci szybko i juz niedlugo beda nasze upradnione wakacje, wydaje mi sie ze w zwaizkach na odleglosc ten okres jest najbardziej wyczekiwanym... u mnie ok, dwano sie nie odzywalam bo mialam mistrzostwa, do tego szkola, praca...nawet nie ma czasu na myslenie... no i tesknie strasznie a tu jeszcze 3 tygodnie..az mnei nosi, tak bym sie przytulila...ehh ale zycie to nie bajka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jestem tutaj nowa ale wątek śledzę od dawna. Mam do was pytanie. Ja sama jestem w związku z obcokrajowcem i dodam, że jest to bardzo trudny związek... We wrześniu chciałabym przenieść się do niego na stałe, jedyny mój problem to... moja mama. Jestem jedynaczką i jesteśmy dosyć blisko ze sobą związane, gdy myślę o wyjeździe to z jednej strony bardzo się cieszę a z drugiej mam wyrzuty sumienia że ona zostanie sama. Jak wy dziewczyny sobie z tym poradziłyście? Przepraszam że tak wypytuję ale pomyślałam że warto znać opinię kogoś kto już to przeżył ;d Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wspaniala atmosfera i te orginalne, pyszne jedzenie! polecam lemoniade i kanapki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
burdaskita a ja moge odradzic taki lokal tango. kolo palmy.. chrzczone piwo..
#3279 |
Zadomowienie
|
druidka,wszystko zależy od tego do jakiego kraju chcesz się przenieść....jeśli to Europa,to postarałabym się na Twoim miejscu o jak najczęstsze wizyty w domu,w zależności od stanu Twojego portfela.....mnie też to czeka za rok i chociaż nie jestem jedynaczką tak sie czuje,bo moj juz 31 letni brat nie mieszka z nami wiec moja mama ma tylko meza i mnie
![]() Wszystko zalezy od odległości,od pieniędzy i od rodzaju wykonywanej pracy,bo nie zawsze praca pozwala na czeste wyjazdy. W kazdym razie mama sie bedzie musiala z tym pogodzić ![]() Ja teraz jak bylam 1,5 miesiaca u tz codziennie dzwonilam do domu,co powodowalo ze tak bardzo nie tesknilam a i mama mnie slyszala i wiedziala ze u mnie ok i czuje sie dobrze.Pozatym jest tez interent ktory jak wiadomo potrafi wiele,co prawda to nie to samo co rozmowa na zywo,ale lepsze to niz nic uwazam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-09 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Zadomowienie
|
hej!coś tu strasznie cicho się zrobiło
![]() Gdzie się wszyscy podziali? U mnie nic nowego,poza tesknota,telefonami i odliczaniem dni,mam nadzieje,ze jakoś zleci. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 |
Raczkowanie
|
U mnie to samo, az mnie ot zaczyna przygniatac, i jakies takie czarne mysli sie pojawiaja....po co to wszystko i takie tam...tez tak macie czasami? ehhh jeszcze 2 tygodnie i lece znowu do Londynu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Magda
|
czesc dziewczyny, moj maz polecial do Londynu w delegacje, wiec teraz do srody siedze sama w mieszkaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3284 |
Zakorzenienie
|
A ja już chcę koniec tej matury, nienawidzę mojej szkoły, nie przeszła mi złość na nią, pomimo że już ją skończyłam
![]() Idę się uczyć. A Tż jak Tż, kilka dni temu zepsuł mu się mikrofon, czy nie wiem tam kiedy. Rozpaczał przez kilka dni, że nie umie naprawić, nawrzucałam mu troszku i cud się zdarzył- w mikrofonie było papuzie pióro ![]() Imagine, Tobie 90% dnia zajmuje praca, a mi ta głupia nauka. ;/ Damy radę.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Wtajemniczenie
|
witam po dlugiej nieobecnosci
![]() u mnie powoli, spedzam czas z Tz'em, w czewrcu wybieramy sie do wawy na miesiac czasu. Nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac bo wawy nie lubie ![]() angielska pogoda wpedza mnie w depresje, ja potrzebuje slonca a nie deszczu, ktory leje przez 20h dziennie ![]() Tz wlasnie oglada mecz, juz drugi w tym tygodniu, a ja sie placze po internecie i mieszkaniu i nie moge znalezc sobie miejsca... jak tylko to skonczy, zmusze go do ogladania Law&Order ![]() ![]()
![]() |
#3286 |
Zakorzenienie
|
O, szien
![]() Ja też się obawiam angielskiej pogody, ale Tz ostatnio chwalił się, że jedli obiad na tarasie, no ale wiadomo- jednego dnia ciepło, drugiego leje like a bastard. Fajnie Ci, że już tam jesteś ![]() Trzymajcie kciuki w poniedziałek, bo polaka piszę :p : (
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Wtajemniczenie
|
no byly ostatnio dni slonca, gdy odwazylam sie wyjsc bez kurtki
![]() za 2 tyg lece do pl na 4 dni, niech rodzice oczy naciesza... wenedka.... przyzwyczaisz sie ![]() teraz, wystarczy mi telefon do domu raz na tydzien i mail do przyjaciol raz na miesiac... przynajmniej mamy o czym gadac jak przyjezdzam ![]() POWODZENIA na maturze ![]()
#3288 |
Zakorzenienie
|
Hm, ja sie obawiam, że u mnie telefon raz na tydzień nie przejdzie i na Skype będę wisieć codziennie. Już zapowiedzieli mi to rodzice
![]() Mam nadzieję, że często będziemy przyjeżdżać do mnie do domu- M. tez się na to pisze ![]() Ostatnio rozmawialiśmy o moim przylocie do EN we wrześniu. Tż mówi, że przyjedzie do Polski w poniedziałek i we czwartek pomoże mi się zabrać i poleci ze mną. Na co ja, że nie musi w poniedziałek, może równie dobrze np. we wtorek przyjechać. A on ironicznie oburzony: "To ty nie chcesz żebym miał wakacje, co? Nie tylko tobie się należy. Przyjadę w poniedziałek" ![]() NIE dziękuję, co do maturki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A no dziendobry pani ;PP Hmm..moze czegos takiego nie doswiadczylam, ale ... czy do konca zycia chcesz mieszkac z mama ?? Hmm, sprobuj ulozyc sobie jakos zycie inaczej. Kazda z nas potrzebuje czegos takiego ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
Jutro maturaaaaaa!!!! Aaaa
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Raczkowanie
|
Wenedka ! Powodzenia
![]() ![]()
#3292 |
Zakorzenienie
|
wenedko zdasz spokojnie..
(moj tz by powiedzial: zadsz z palcem w dupie- to jego ulubione powiedzenie ![]()
#3293 |
Zakorzenienie
|
wenedko, powodzenia jutro
![]() ja tak jak szien, nigdy jakos nie tesknilam i nadal nie tesknie, skype i gg mi wystarcza. Latem zawitamy do PL na wakacje
#3294 |
Zakorzenienie
|
#3295 |
Zadomowienie
|
Trafiłam na ten wątek bo sama jestem w związku z obcokrajowcem. Jesteśmy razem już prawie 6 lat (w lipcu) i jesteśmy małżeństwem (tylko cywilny ślub narazie) od niespełna 3 miesięcy
![]() Ja i mój mąż poznaliśmy się w lipcu 2002 w Alanyii. Ja byłam na wakacjach z bratem, on pomagał swojemu ojcu, który był menadżerem w hotelu w którym przebywałam i pracował jako barman. Zauroczył mnie swoją inteligencją, błyskotliwością i delikatnością. Potem był płacz i zgrzytanie zębów kiedy wracałam do Polski, ale już w styczniu 2003 przyleciał do mnie do Polski. I tak się zaczęło. Nasz związek na odległość trwał 3 lata. W tym czasie widywaliśmy się tylko w lecie (ja leciałam do Turcji na 2 miesiące-dzięki Bogu pracowałam jako nauczyciel), a on przylatywał w zimie na ferie zimowe. Było baaaardzo ciężko i czasem naprawdę byliśmy bliscy rozstania. Otoczenie też nam nie sprzyjało. Moi rodzice przerażeni z głowami napompowanymi stereotypami rozprzestrzenianymi przez media (islam, terroryzm i Bóg wie co jeszcze), jego rodzice z kolei myśleli, że ja jestem rozbuchaną Europejką. Ale nam się udało!!! Udowodniliśmy im wszystkim, że nasza miłość jest silniejsza niż ich stereotypy. Mieszkamy teraz razem w Szwecji od 2.5 roku i nadal bardzo się kochamy. Całusy dla wszystkich które walczą o swoją miłość!!! Trzymam kciuki napewno się uda! |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Raczkowanie
|
Wenedka trzymam kciuki, ale jestem pewna ze dasz rade
![]() Jak tam wam minal dlugi weekend? u mnie pogoda dopisywala, zreszta chyba jak w calej Polsce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
Wenedka
![]()
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
Wygląda na to, że zdam polski
![]() Dzięki za trzymanie kciuków, potrzymajcie jeszcze 2 dni ![]() Jeden egzamin z głowy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na jaki temat pisałaś?
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
O Lalce oczywiście ![]() W tekście było wszyściutko :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.