|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
brudaskita jakie linie lataja teraz krk-mad?
hehe ja o niczym nie wiem,bylo pare linii,ale z uwagi na koniec sezonu wycofali loty czarterowe ![]() ja planuje niedlugo leciec,jak tylko zdam egzaminy i zalatwie wpisy, o wiele blizej mam do krk wiec jesli mozesz napisz mi jakie linie lataja wlasnie na tej trasie ![]() ![]() wenedko,napewno znajdziesz prace,tyle ludzi emigruje,wiec chyba na brak pracy,w dodatku poza sezonem nazekac nie mozna ![]() tż mi powiedzial wczoraj,że mi wysłał list ![]() ![]() Edytowane przez Malaja Czas edycji: 2008-09-17 o 10:13 Powód: literaki ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
BAN stały
|
mój mnie wczoraj totalnie zaskoczył.. całkowicie zapomniałam o swoich imieninach... a tu nagle.. zonk... z pracy przysłał mi zaproszenie na kolację... w godzinę musiałam sie pozbierać, zrobić na bóstwo i poleciałam do restauracji... wreszcie samotnie spędziliśmy miły wieczór... bez jego pracy, kolegów, rodziny... oby takich wieczorów było jak najwięcej...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() u mnie same nudy... Tż kupił telewizor do sypialni, więc... zaczne niedługo sama sie dotykać, bo jak narazie to co wieczór oglądamy sport, aż zasypiam ![]() byłam ostatnio w Polsce i utweirdziłam się w przekonaniu, że jednak nie lubię tam przyjeżdżać. Durne teksty ludzie gadają. Że wyglądam jak kulturysta z Oświęcimia (?), pytają czy jestem utrzymanką Tż'a (?)... w ogóle wymiękam ![]() postanowiłam odejść z pracy. 29.09. zaczynają się wykłady i zarazem to jest ostatni dzień mojej pracy. Postanowiliśmy z Tż'em, że zobaczymy przez 2 mce jak to jest mieszkać z trzecia osobą (pomocą przysyłaną z agencji). Słabo to widzę. Czasami trafiają się naprawdę dziwni ludzie. wczoraj Tż powiedział, że gadał ze swoją ciocią i oni oboje doszli do wniosku, że jestem podobna do K. Knightley ![]() ![]() Ehh... pójdę dziś na zakupy...
#3934 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kamaaan, dziewczyno, toz to klasyczne kompleksy. Ludzie ktorzy sa zadowoleni ze swojego zycia nie czepiaja sie zycia innych, wiec po prostu Ci zazdroszcza. Mnie najbardziej wkuriwaja komentarze, ktore niby sa z troski a tak naprawde to sa po prostu zlosliwe. Typu: " A co ty tam robisz? Achaa, pracujesz jako sekretarka, no to w sumie jakby spadlas o oczko nizej, z Twoim wyksztalceniem, moglbys cos lepszego robic..." i taka gadka non stop. Nawet jesli wytlumacze, ze to czasowo, ze wracam do Polski za rok, etc. Komentarze o byciu utrzymanka tez sie pojawiaja (skad oni to biora?!) Jak dla mnie to jest zalosne, ja nigdy w zyciu bym z takim tekstem nie wyjechala do kogos kto byl na tyle odwazny, zeby zostawic rodzine, przyjaciol i wyjechac do obcego kraju. Kazda glupek sie domysli ze jest ciezko, i malo kto tu ma od poczatku za***ista prace, sluzbowego porszaka i wlasne mieszkanie. Wiec po co jeszcze kogos takiego dolowac? Odpowiedz jest oczywista - z zawisci i frustracji. Powiem wam jedno, na taka pogode nie ma nic gorszego niz zazdrosna pinda. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak przyjeżdżam do PL to chcę się cieszyć rodziną, znajomymi, a nie słuchać, że wyglądam jak kościotrup, że pewnie matka mi jedzenie wysyła, bo patrząc na mnie mozna byłoby stwierdzić, że na takie dobra mnie nie stać. I zawsze to mówią osoby z nadwagą ![]() Czasammi już siły nie mam. Nawet w sumie nie wiem, czemu muszę obcym osobą tłumaczyć, że mogę zrezygnować z pracy na jakieś 6 mcy bo mnie będzie na to stać, że mam oszczędności. A oni od razu " to Tż będzie Cię utrzymywać", "on musi być bogaty jeżeli chcesz rzucić pracę" itd. Czasami się zastanawiam... "ch*j ich to obchodzi"... zwykła złośliwość. I wiecznie ten uśmieszek na twarzy. Jak się nie ma nic miłego do powiedzenia to po co w ogóle coś mówić?
![]() |
#3936 |
Zadomowienie
|
Szien, moze pora z plaskacza dac jednej z druga/im.
Albo grzecznie powiedziec, ze wy tu tak sobie gadu gadu a ty sie wlasnie zorientowalas, ze masz jednak duzo przyjemniejsze rzeczy do roboty niz sluchac glupich komentarzy. I odejsc z godnosciá, zostawic kolka, niech sie kisi we wlasnym zawistnym sosie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Raczkowanie
|
......
Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Zadomowienie
|
Iberia,kurcze troche szkoda
![]() co do piesków to ja chce chihuaua ![]() ![]() Polska,polska hehe ja tu uwielbiam wracać,ale nie na dluzej niz 2 tyg,po tym czasie juz mi sie przejada zla pogoda,wiadomosci o polityce i ogolnie mentalnoscia ludzi. Nigdy nie uslyszalam jakis głupich komentarzy,zawsze tylko podziw,ze jak ja moge wytrzymac w zwiazku na odleglosc,ze to tyyyyyyyyyyyyyle czasu,i tyyyyyyyyyyyyyyle kilometrów.Ale jakos daje rade i to nawet lepiej niz miejscowe parki :p |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Raczkowanie
|
!
Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny!
Przyjmiecie mnie do swojego grona? Chcialam nadrobic ale przeraza mnie ilosc postow ![]() Moze troche o mnie! Moj maz jest brazylijczykiem, jestesmy prawie 3 lata razem, mamy mala coreczke Baske. ma 7 i pol miesiaca. Mieszkamy w uk, w Reading.! Postaram sie troche o Was poczytac! |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zadomowienie
|
brudaskita,ja na barajas bylam na 2 dni przed katastrofą :/ wracaliśmy z Teneryfy....boże,mi te samoloty spanair'a nigdy sie nie podobaly,takie stare i silniki buczace jak cholera.Od tej pory nimi latac nie bede,szkoda tylko ze relacja madryt/barcelona-majorka to wlasnie spanair jest jednym z najczestszych przewoźników :/
Iberia z krk chyba nie polece bo bilet na przyszy miesiac w jedna strone wyszedl mnie ( o zgrozo)1200 zł ,a z wawy z clicair'a mam za 440 ![]() ![]() Ja chiuhahua chce bo jest wlasnie malutkie,szedzie je mozna zabrac ze soba,moze byc z dlugimi wloskami lub krotkimi,ja wole te drugie bo juz mam w domciu królika angore wiec wiem co to jest miec na czarnych ubraniach i na calym dywanie uciązliwe długie białe wlosy hehehe zdecydowanie mniej klopotu z krotkimi,nie trzeba czesac i przy kapieli szybko wyschnie ![]() Co do tej rasy westie to nie wiem co to ![]() Kumka witamy witamy,oooooooooo brazylijczyk,to jestes jedyna o ile dobrze pamietam . Opisuj nam jak sie poznaliscie,i czy bylas juz w jego kraju i takie tam, jak z jezykiem i jego kultura ![]() ![]() Edytowane przez Malaja Czas edycji: 2008-09-18 o 10:17 Powód: literaki ;) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 |
Zadomowienie
|
oto moje male slodkie szczurki jak mawia moj tż
![]() tzn jeszcze nie moje,ale juz niedlugo :d |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Przyczajenie
|
Malaja sprawiasz sobie takiego psiaka?
Z E. poznalismy sie w uk jak przyjechalam na weekend, potem przyjechalam znowu i juz zostalam ![]() Roznice kulturowe sa... poza tym np nie mozna sie z nim poklocic tak jak trzeba. On sie nie kloci, za to ja jestem w goracej wodzie kapana. Ale ogolnie dajemy rade i jest ok ![]() W Brazylii jeszcze nie bylam, mielismy plany na poczatku tego roku ale zaszlam w ciaze ![]() ![]() Portugalskiego sie powoli ucze, a rozmawiamy po angielsku. Bylismy w Polsce na miesiac czasu i E. czul sie jak gwiazda filmowa u mnie w miasteczku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
BAN stały
|
witaj Kumka...
![]() ![]() ps. Malaja super pieski... |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zadomowienie
|
kumka napewno zrobilas furore tym swoim tż'em
![]() Kochana,musisz szybko polecieć do tej Brazylii!!!Napewno jest cudownie!!! ![]() Chcialabym miec takiego spokojnego tż,moj hiszpan to bomba zegarowa,niewiadomo kiedy co mu odpali ![]() ![]() Co do pieska,to taaaaaak,chce tego pieska,ale musze jeszcze troche wytrzymac,bo musze najpierw skonczyc studia (ostatni rok) i przeprowadzic sie do tż,bo moja mama by mnie zabila za kolejnego zwierza,wystarczy królik z ktorym w brew pozorom jest wiecej klopotów i nanczenia niz z dzieckiem ![]() ![]() Noi oczywiscie jesli nasz zwiazek skonczy sie happy endem i tż mnie nie rzuci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
BAN stały
|
Malaja będzie dobrze... pamiętaj "myslenie pozytywne"- to najwazniejsze.... i nie przejmuj sie tak kłótniami... my też potrafimy pokłócić sie o byle piedołę... a musisz wiedzieć że mam bardzo ciężki charakter i potrafie sie do mojego faceta nawet cały dzień nie odzywać i to on zawsze wyciąga rękę na zgodę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Raczkowanie
|
!
Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Zadomowienie
|
edytka,wiem wiem,bedzie dobrze,ja mysle pozytywnie,wkoncu juz 2 lata sie klocimy
![]() narazie nikt z nas sie nie odzywa,daje 100 ze tż do mnie zadzwoni :p ja uparta jak oślica jestem,jak tż nie zadzwoni to ja tak moge z tydzien jeszcze hehehe dumna krowa ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie malo odzywam bo weny brak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3950 |
Zakorzenienie
|
witam wszytskie panie
![]() ![]() jestem w zwiazku z Belgiem ( z Walonii) od ponad 1,5 roku!! i to absolutnie TEN!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Wtajemniczenie
|
Malaja bez obrazy ale ten Twój wyśniony piesek to krzyżówka kota ze szczurem
![]() My mamy border terriera, ma nieskończony pokład energii. Można z nim spaceroać po 2h dziennie a on i tak chce się bawić cały wieczór. Tż ogląda mecz z ojcem i bratem. Drą się jak nienormalni. Zaczynam doceniać pomysł dwóch telewizorów w mieszkaniu. Zamknęłam się w sypialni i oglądam Friends'ów. Inaczej bym zwariowała gdybym musiała z nimi tam siedzieć. P.S. nie macie wrażenia, że mieszanych par przybywa? ![]()
#3953 |
Zakorzenienie
|
ah dziekuje
![]() jestem od dosc dawna zwiazana z Holandia (odkad zrobilam mature) czyli od około 5 lat. przyjezdzałam do amsterdamu na 4, 5 miesiecy w roku, po czesci mialam a A'damie chlopaka (Polaka) ale to sie skonczyło w czasie jak na 4 roku studiów (teraz jestem na 6stym) przyjechalam na rok na Sokratesa w Holandii ![]() ![]() ![]() od tamtego weekendu zobaczylysmy sie dopiero po 2 tyg (bylam w PL) i spotkac sie po jednej nocy ( tak, stało sie , pierwszy raz w moim zyciu przezyłam "one night stand" ![]() ale jak czas pokazał, przezylismy moj wyjazd 2 miesieczyny do Chin po 4 miesiacach związku, moją przeprowadzkę do amsterdamu na inne studia (gdzie jestem teraz, do konca tego roku). widzmy sie w kazdy weekend. prawie. albo on przyjezdza do mnie (jak bylo w tamtym roku) albo ja do belgii. podróż autem lub pociagiem to ok 3 godzin. kochamy sie ponad zycie i chcemy wspolnie załozyc cos so sie nazywa rodzina ![]() ale gdzie nie wiadomo (kraj). sa tu jakies dziewczyny z Belgiem z Walonii? pozdr ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
emigracja = mieszane zwiazki
![]() ![]() wiecej emigracji =wiecej zwiazków |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym chciala takiego:
![]() |
#3956 |
Wtajemniczenie
|
no te tak mi się wydaje... z każdym miesiącem przybywa mieszanych par, mi to się strasznie podoba. Moja bliska kumpela też jest z obcokrajowcem, koleś jest z Płd Afryki. Imiennik mojego Tż'a
![]() ![]() ![]() a co to za rasa? wygląda jak szczeniak westie. Gdybym przyniosła do domu takiego psa jakiego chce Malaja to pewnie musiałabym spać razem z nim w ogródku bo Tż by mnie do mieszkania nie wpuścił.... Ja pierdziele ale oni się drą przed tym TV. Popaprańcy. Ehh... Dzisiaj wysłałam wymówienie z pracy. Ehh... szkoda, bo podwyżkę ostatnio dostałam... Odpisali mi... z pytaniem czy nie chcę jakiegoś stanowiska menadżerskiego w zamian, że zostanę ![]() ![]()
#3957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez jest tamt psa
![]() to znaczy ja go wyciagam, ale to jest plan troche odległy bo wciaz mieszkamy na odległość. tyle ze ja chce owczarka angielskiego a moj Alex na to ze kto z nim zostanie jak my wyjezdzamy??...niby logiczne ale ja chce psa ![]() zamista dziecka jak na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
BAN stały
|
jaki cudowny.. istna przytulanka.... ale jakbym przy[rowadziła do domy TŻet by mnie chyba wyrzucił.. bo my mamy już w domu istne zoo....za niedługo będziemy bilety do niego sprzedawać...
![]() ja też to zauważyłam.. w końcu już nie ma granic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Wtajemniczenie
|
A ja sie przypomne, bo was podczytuje, ale cos ostatnio sie nie odzywalam... Jestem teraz w Polsce, i TZ tez
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.