|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
roux,tak jak napisałam wyżej,za 3 tyg mysle polecieć na 2 tyg
![]() Tż ma przylecieć na świeta,takze bedziemy sie widzieć w miare czesto,ja juz sobie nie oszczedzam na to latanie bo to wkoncu ostatni rok naszej udreki ![]() papatacze hehe to są takie małe bułeczki na kształt ślimaków z makiem i rodzynkami ![]() A z mama wlasnie bede zaraz pizze robić :p Opium polecam Hiszpanie ![]() Jest cudownie ciepło i super klimat,,wogole tam życ nie umierać,ja nie zamienilabym tego kraju na żaden inny! |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
a jak twoj TZ ma na imie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Raczkowanie
|
tak ciepło i fajnie mówicie o hiszpanii z takim przekonaniem.. może sama wyskocze i poznam miłośc mojego zyciaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zadomowienie
|
Jordi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
BAN stały
|
Cytat:
dziewczyny zazdroszczę wam tych cieplych klimatów.. u mnie deszcz na zmianę ze śniegiem i zimno tylko 2 stopnie... brrr.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
u mnie slonce z gradem na zmiane, jak to Holandia....10 stopni
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Raczkowanie
|
!
Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny,
oj dawno mnie nie bylo ale to dlatego ze tyle teraz na glowie mam...zapisalam sie na kurs angielskiego po postanowilam ze musze miec jakies potwierdzenie znajomosci tego pieknego jezyka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
kropka jest w PL z tzetem
![]() wybacz ze odpowiedzialam za ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
kasiaczek, to nie pytanie do mnie przypadkiem?
![]() Kropka w Polonii jest caly czas ![]() Tutaj to prawie nikt nie wie co to CAE, CPE, wiec darowalam sobie certyfikaty. Na uni moze mi bedzie potrzebny, a tak to mowa..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
Pewnie ze to bylo pytanie do WENEDKI
![]() to wiec Wenedka, opowiedz nam o zyciu razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
Oj, w sumie to niewiele sie zmienilo :P
Ludzie mysla, ze jak jest sie w zwiazku na odleglosc, to jest sie z innym czlowiekiem niz normalnie i ze sie nie zna drugiej osoby. Wcale tak nie jest ![]() Jest tak jak bylo podczas moich pobytow w Anglii i wycieczek M. do Polski ![]() Tz jest rownie marudny, jak byl, opiekuje sie mna, tak jak sie opiekowal, w dalszym ciagu nie jest fanem czosnku i nie znosi ryb, no i nie plucze naczyn!! ![]() Jest dobrze, ale teksnie za bratem, rodzicami i moim kotem.. i Lublinem ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
wenedka to ty tez z LUBLINA????jaka dzielnica?gdzie godziłas do szkoły? prosze sie spowiadac!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
wenedka to tez lublinianka
![]() ![]()
#4336 |
Zakorzenienie
|
#4337 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
narazie spokoj chwile.. choc szczerze mowiac wciaz mysle o tym naszym slubie.. na pracy ciezko mi sie skupic.. dobrze ze mam luzna prace..
ps. dzwonili do mnie z orange.. umowilam sie na rozmowe kwalifikacyjna..
#4339 |
Zakorzenienie
|
Opiumalfa, do Stasia chodzilam
![]() Ale ciesze sie, ze juz nie chodze ![]() Ej, moj Tz kiedys plukal naczynia, serio, tylko teraz mu sie poprzestawialo cos ![]()
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2008-10-29 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 | |
BAN stały
|
to tak jak mój... a mnie to denerwuje...
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
wenedka a gdzie mieszkałas? ah ten staś...moja mama tam chodziła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Raczkowanie
|
!
Edytowane przez Brudaskita Czas edycji: 2008-11-06 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
BAN stały
|
mnie najbardziej denerwuje to że rozrzuca ubrania po całym pokoju... za przeproszeniem gdzie sie "ubraniowo" rozbierze to tam zostawia ubrania... to mnie doprowadza do totalnego szału... także to że napije sie coś z kartonu czy z butelki i pustą
![]() ![]() albo to że nie widzi że coś zmieniłam (w sobie, w mieszkaniu)- zauważa po małym naprowadzeniu.... zgroza.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Wtajemniczenie
|
ej dziewczyny, mam doła...
Tż powiedział, że nie umiem gotować ![]() ja wiem, że to był głupi żart, przeprosił i się tłumaczył, ale ja już go słuchać nie chciałam. Zarzuciłam focha i tak mnie trzyma od poniedziałku ![]() Aż mnie to zaczęło denerwować. Mieszka z nami teraz taka dziewczyna i jak jem obiad ugotowany przez nią to mam doła i się źle czuję że jem to co ona upichciła ![]() ale teraz jak przyjdzie co do czego i życie zmusi mnie żebym coś ugotowała to będe chodzić struta, że mu nie będzie smakować, że coś spieprzę itd. Czuję się taka niespełniona ![]()
#4347 |
Zakorzenienie
|
A Tz umie gotowac?
Jak nie umie, to w czym problem? ![]() Zreszta, cwiczenie czyni mistrza. (Ja nie umiem gotowac- tylko ciasta mi wychodza) Ja mam stresa jak dla wszystkich w domu gotuje, bo sam Tz to psie jedzenie by zjadl i powiedzial, ze bylo pyszne, zeby mi przykrosci nie zrobic ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Zadomowienie
|
To jakas mania TZtow,ze nie plucza naczyc, jak moj umyje naczynia, to ja je pozniej plucze jak nie widzi.
z ubraniami tez tak ma, zaraz kolo sypialni mamy kosz na ubrania a o i tak je zostawi na podlodze, albo powiesi na poreczy obok kosza. w sumie o chyba nie ma wiecej denerwujacych wad, no oprocz tego,ze zanudza mnie czasem opowiadaniami o swojej grze. kompletnie mnie to nie interesuje a musze udawac ze go slucham.chociaz juz tego nie robi tak czesto, bo mu powiedzialam, ze jak ja mam tego sluchac to on bedzie sluchal o kosmetykach i zakupach i bedzie musial ze mna rozmawiac na temat koloru lakieru do paznokci, wiec dal sobie spokoj. co do gotowania oboje umiemy, ale ja zawsze lubial gotowac. Szien nie przejmuj sie, sama piszesz ze zartowal. poza tym nawet jesli to bylaby prawda to nie ty pierwsza i nie ostatnia. daj mu nauczke i gotuj tylko dla siebie. Wenedko kochanego masz tego TZta. ja doszlam ze swoim do porozumienia, ze jak ja cos gotuje (polskiego) a jemu nie smakuje musi mi powiedziec inaczej bede mu to czesto gotowac, wiec mowi,a ja mowie jemu.
#4349 |
Wtajemniczenie
|
Ja z TZtem nie mieszkamy razem,wiec nie wiem o wszystkim Wiem,ze naczyn nie plucze
![]() ![]() ![]() Ogolnie to czysty chlopak z niego wiec na porzádek raczej nie bede narzekac.On taki sam pedant jak Ja ![]() Kiedys wyzucil karton po soku nie zgniatajác go wczesniej,wiem ze nie kazdy to robi-Ja tak i to mój taki nawyk wiec to mi sié nie spodobalo. Wyciágnélam , zgniotlam i wyzucilam powrotem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4350 |
Zakorzenienie
|
my tez jeszcze nie mieszkamy razem ale naczynia płucze
![]() a poza tym to moj TZ ma potrzebe bardzo duzej ilosci snu. Ja tez ale nie az takiej ![]() ![]() ![]() poza tym to jakos nie moge nic u niego wynalezc (na razie ![]() ![]() aaaah wiem! w lutym bedzie 2 lata jak jestemy razem i nigdy nie dostałam od niego kwiatów ![]() ![]() ![]() ah mi sie zabrało na gadke :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.