|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
roux
![]() ![]() a dublinie mnie jeszcze nie było...musze to sprawdzic |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zadomowienie
|
roux- sniadanie niech on ci zrobi:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
dzieki dzieki Opim..
![]() Kama, i to jest myśl! zatem z mojej listy obaw i pytań skreślam jedno :P milego dnia dziewuszki, ja koncze rozmyslania na dzis i ide referat robic, bo sobie przypomniałam ze mam takowy na jutro. grrrr... ![]()
#4474 |
BAN stały
|
ROUX wszystko będzie ok....
![]() a ja dziś dziewczyny baluję... mój teżet urodziny dziś obchodzi... więc wybawimy sie za wzystkie czasy... prezent oczywiście na czas nie doszedł... będę robić do niego ślimacze oczy- może jakoś przejdzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zadomowienie
|
Edyta 1421, a jaki prezent mu kupilas? Ja zawsze zamawiam z miesiecznym wyprzedzeniem, zeby potem sie nie stresowac
![]() ![]() Kama Kama, a ty gdzie mieszkasz? W IRL czy PL? Malaja ,gratulacje laptopa. Ja to juz sama nie wiem czy sie cieszyc ze mam swoj, bo w pracy cay dzien na kompie, i wieczorem do samo, a wzrok mam niejalepszy ![]() Roux, mi sie ogolnie Irlandia podobala tylko ten Dublin mi nie przypadl do gustu. za to irlandzka wies jest piekna |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zadomowienie
|
roux,ja tylko tak jednodniowo-bibliotekowo
![]() co do tej bieganiny przed przyjazdem tż to tez tak mam,zawsze kupuje ciuchy na ostatnią chwile. Twoj tż przylatuje do Krk?Zdazyc powinnaś,na lotnisko co 30 min jest pociąg ![]() Na tego laptopa choruje juz 3 rok (macbook Appl'a) najlepsze jest ze kase na niego mialam od poczatku tylko sie ogarnac z kupnem nie moglam i sama nie wiem czemu,chyba tylko dlatego ze mam ten stacjonarny i juz sie do niego przywyczailam a i pewnie z tego laptopa malo co bede korzystac,pewnie przyda sie dopiero jak sie do tż wprowadze ![]() Roxy ja rownież zauwazylam znaczne pogorszenie wzroku :/ Dzis przegladalam oferty sylwestrowe,i znalazlam super Sylwestra w Berlinie,z 2 noclegami,349 zł + 70 zł za odbiór z Krakowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Raczkowanie
|
roxy, kama- z moim irlandczykiem jestem rok, mieszkamy w galway, bardzo mile miejsce ma taki sam klimacik jak krakow, po prostu ma to cos w powietrzu, w dublinie ebylam tylko raz, mzawka, tlumy przewalajacych sie ludzi, grafton street sympatyczna ale jak dla mnie bez rewelacji.natomiast moja kolezanka jest zachwycona tym miastem
![]() pytanko czy wasi tz tez sa zwariowani na punkcie sportu? edyta - wszytskiego naj z okazji ur tz`a, co kupilas?mnie to czeka wkrotce i juz mi sie pomysly koncza, bo ile mozna podkoszulki kupowac, moze ksiazka...? dzis paskudny dzionek u nas... |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zadomowienie
|
Giovannina,moj tz tez ma swira na punkcie sportu( kazdego). razem uprawiamy jiu jitsu i za kazdym razem jak mi sie nie chce isc( i wymslam sobie powody dla ktorych isc nie moge) to prawie ze mnie na sile tam ciagnie i ciagle mnie przekonuje ze musze isc i trenowac. a do tego jeszcze biega, boksuje itd. Nawet jak mu sie nie chce, to i tak wykonuje te swoje treningi, w sumie to chcialabym miec takie samozaparcie.#
A kiedys poszlam z jego kumplami do pubu ogladac mecz niejakiego hurlingu( nie pytajcie mnie co to jest , bo do tej pory nie rozgryzlam tego sportu, w ogole nie moglam sie polapac w punktacjii), oni sie strasznie ekscytowali a ja nudzilam przez dwie godziny. juz nie bede wspominac o Rugby ![]() Malaja, fajne znalazlas oferte na sylwestra. Ja w tym roku do Polski i to bez tz wiec sylwester chyba bede spedzac w towarzystwie 13-letniego brata, pijac Piccollo ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
BAN stały
|
dzieki dziewczyny za zyczenia dla teżeta- juz przekazane, wyściskany został za wsze czasy.. aż sie biedaczek ocierał...
![]() mój teżet to fan piłki noznej- tutaj nalezy wymienić chelsea londyn, no i jak przystało na kanadyjczyka- hokej... tutaj zaszcvzepił hokeja w naszym synu i mały "smark" już zaczyna uczęszczać na lodowisko... ![]() dobra dziewczyny ja zmykam.. bo za jakieś pół dnia impeza, a trzeba jakoś wyglądać, zeby pełnić honory kobiety solenizanta... czesc wam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Raczkowanie
|
roxy - moj tez ciagle, basen silownia, az sie musze wziac za sieb ie bo glupio
![]() ![]() ja poki co jestem tu od miesiaca lecz troszke mam dol, nie moge znalezc pracy edyta - m ilego swietowania |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Wtajemniczenie
|
pytanie do "angielek"...
o co biega z tymi fajerwerkami? co to za święto? od kilka dni je strzelają... dziś wróciłam z uni, wchodzę na podwórko i znalazłam 6 sztuk wypalonych fajerwerków... co tu się dzieje? przespałam coś?
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietowanie palenia katolikow na stosie. ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
roux to piwko w krakowie??
szien, wenedko nie palili katolikow ale parlament i to tego pamiatka ![]()
#4484 |
Zadomowienie
|
Wenedko i tu sie nie zgodze, Bonfire to inaczej Guy Fawkes Night , obchodzony jest na pamiatke wydarzen z 1605 roku kiedy ww chcial wysadzic parlament razem z krolem, gdyz nie podobaly mu sie jego rzady, spisek zostal wykryty a Guy stracony. Polecam film V jak Vandetta. wspolczesna wersja wydarzen z 1605 roku
Stworzenie świata to metafora ewolucji. Dlatego kobieta jest na końcu... Edytowane przez sylwunia3009 Czas edycji: 2008-11-05 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
kropka, Tz tak gadal i srednio chcialo mi sie w to wierzyc
![]() Poczytam o tym
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
miałam zapytać Tż ale mi z głowy wyleciało, a teraz on ogląda mecz więc wolę niewychylać glowy z sypialni. Jeszcze mnie zacznie raczyć informacjami o przebiegu gry, a tego jakoś niechce mi się słuchać ![]()
#4487 |
Zakorzenienie
|
szien ja takmialam z formula1 ale teraz tz szczesliwy bo hamilton ma tytul
![]()
#4488 |
Zadomowienie
|
Moj TZ jak oglada mecz to ja mimo woli przynajmniej slysze co sie dzieje na boisku, bo jest tak glosno. czasami jest to bardzo denerwujace, wiem jednak jak to jest dla niego wazne i mecze nie sa az tak czesto wiec jakos to wytrzymuje
#4489 |
Zakorzenienie
|
dobrze ze moj TZ mecze traktujje bardziej rozrywkowo niz obsesyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4491 |
Raczkowanie
|
nasi angielscy i irlandzcy tz maja pecha bo z tego co widze to pierwsza lepsza ich rodaczka zna sie swietnie na tematach pilki
![]() ![]() milego dzionka, ja zasiadam do poszukiwan pracy again |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
dobrze ze moj nie ogala pilki tak czesto.. ostatnio w mistrzostwa i ogladal tez wisla legia
![]() ![]()
#4493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4494 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Kropka, wlasnie jestem bardzo ciekawa jak wzgladaja te sluby z niedowiarkami, poganinami, ateistami czy jak by ich tam nie nazwac ![]() ![]() Co do sportu moj Tz nagle rozplywa sie z radosci... a ja znikam, moge do niego mowic a on gluchy ![]() Tez chcemy sie wybrac do Krakowa ale ja nie wiem jak ja go bede oprowadzac jak bylam tam ledwo 2 razy w zyciu i w ogole sie nie orientuje, bom ja Pyra(wprawdzie napływowa ale zawsze ![]() Tak w ogole to za pol godziny ide na pociag na lotnisko i wracam do Polski, Tz juz od prawie 2h w pracy a ja od tego czasu na wpol zaplakana.... ![]() bez odbioru ![]()
#4495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Kropka, baaardzo chetnie! Gdyby nie to, ze dziewczny mi napisały ze .."utknęły" we wrocławiu i jednak podążam jutro do wrocka! hah
niejmniej jednak czesto bywam w krk i piwko baardzo chetnie! aaaaa pochwale sie dzis byłam na seminarium i oto powstał temat mojej pracy mgr! a brzmi on mniej wiecej tak uwaga "Zjawisko autoagresji wśród osadzonych recydywistów penitencjarnych Zakładu Karnego w Rzeszowie". och.
#4497 |
Zadomowienie
|
Roux, Twój temat rzádzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
hhehe roux jestes niebezpieczna
co do slubu z niedowiarkiem etc bierze sie slub normalnie, tzn bez zadnej dyspensy itp. tylko ze jedna strona nie przyjmuje komunii. jest jeszcze slub ekumeniczny czyli dwa rozne wyznania |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | ||
Magda
|
Dziewczyny sory, ze mnie nie bylo. Mamy ostatnio jakies problemy z internetem, ale juz wracam do watku:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzialam, ze wygrzebalyscie jakies moje stare posty przedslubne :P Niestety biurokracja kosciola nie znala granic. Na nauki przedmalzenskie kazano nam isc pomimo, ze moj Tz nie mowil po polsku i siedzial jak na tureckim kazaniu przez 10 czy 12 godzin! Ale to dobrze, ze nie rozumial, o czym mowili, bo jeszcze by sie mu odechcialo zycia w tym sredniowiecznym kraju ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
o dzieki ze sie odezwałas do nas Imgaine
![]() ja tez kocham Pronovias...a ostanio sie dowiedziałam ze mozna wypozyczac w Madonnie ![]() boze nie wierze ze kazali mu siedziec na tych naukach!!! to jakas masakra!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.