![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Hej kobitki!!!
Zaglądałam tu przez całe świeta ale jakoś nie mi9ałam weny na pisanie... Jak tam brzuszki? Najedzone? Bo ja to z kilo przytyłam..hihihi Witamy witamy hiszpaneczkę liwii !!! U mnie ok... Chyba niedługo urodzę...hehehe termin mam na 24 stycznia ale jakoś tak sie dziwnie czuje a do tego te ciągłe bóle.... ![]() To bedzie nasz pierwszy dzidziuś, chłopczyk, ciekawa jestem jak bedzie wyglądał nasz mieszaniec...? ...hihi ( italo-polak ![]() Chyba bedzie małym przystojniaczkiem..hihihi ![]() Także jakbym sie dłużej nie odzywała to rodze...heh ![]() Zycze Wam wspaniałej zabawy na Sylwestra.... Wytanczcie i pobawcie sie za mnie... ![]() Buziolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
BAN stały
|
witam nową wizazankę.. Liwii..
![]() kellyss.. ale ci dobrze...że już bedziesz miała tego małego facecika przy sobie... ja dopiero jestem na początku drogi.... i jeszcze wszystko przede mną.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Liwia witaj!
![]() kellysss jak zrobi sie tu cicho bez Ciebie, to bedziemy wszystkie trzymac kciuki, entery i spacje za Ciebie! btw, nie boisz sie porodu???? mrr mały italianoo aajajaaajj.... ![]() Edytka, jak przebiega początek ciąży? spokojnie?
#4954 |
BAN stały
|
Dość spokojnie.., po poczatkowych złosliwcach i lataniu do ubikacji co chwila teraz jest spokój... nawet jestem bardzo zaskoczona bo i pracować mogę.. co w poprzedniej było nie do pomyslenia...
jutro ide na kolejne usg i dowiem sie ile fasolek nosze pod sercem.. bo po ostatniej ciąży blixniaczej lekarz juz mnie przestrzegł przed kolejną ciążą bliźniaczą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sama wiesz koncówka chyba najgorsza.. ![]() A który to tydz...? Fajnie ze sie dobrze czujesz...Ja pierwsze 4 miesiace to miałam okropne nudnosci i ciagle spac mi sie chciało... [quote=roux666;10239771] kellysss jak zrobi sie tu cicho bez Ciebie, to bedziemy wszystkie trzymac kciuki, entery i spacje za Ciebie! btw, nie boisz sie porodu???? mrr mały italianoo aajajaaajj.... ![]() [quote] No własnie jakos nie boje sie porodu... ![]() Tak mi sie wydaje ze nie ma sie czego bac... ![]() Zobaczymy jak sie zacznie... Ale ja to ogólnie jestem straszna optymistka.. ![]() A do tego to lekarzy, szpitali i bólu nigdy sie nie bałam... Jak bedzie po to wkleje wam fotki małego italiańca...hihihi Co wogóle porabiacie dzisiaj??? Bo ja sie zanudzam niedzielnie.... Mój Tz poszedł do pracy.... A ja sama ...buuuuu... Chyba wezme sie za sprzatanie..... buziolki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
BAN stały
|
ja też sie zanudzam na smierć.. teżet tez w pracy a ja mam dwa dni wolnego i tak dziwnie.. bo zawsze dyżury razem sobie ustalaliśmy...
oo. dziewczyny w ciąży.. gratuluję.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
BAN stały
|
tak jak pisałam.. ja jestem na poczatku ciążowej drogi.. to dopiero 13 tydzień.... tak wiec wiele przede mna.... ja nudności i częste oddawanie moczu na początku , przez pierwsze 2 tygodnie... i czułam sie bardzo dziwnie.. pierwszy raz.. bo we wczesniejszych ciążach wszystko było tak jakbym nie byla w ciązy... teraz ten okres u mnie sie zaczyna....
no a koncówka jest naprawdę najgorsza.. i tu nie chodzi o samo samopoczucie,ale o to że chce sie już mieć tego swojego berbecia przy sobie a jeszcze trzeba poczekać... |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
Kellyss my czasem wolamy na naszego Adriano Italiano bo tak nam sie podoba to Italiano
![]() nie moge sie doczekac Sylwestra.. Liwi siemaneczko ![]()
#4959 |
Wtajemniczenie
|
Hello dziewczyny. Dlugo mnie nie bylo bo bylam w Polsce na Swietach , no ale juz wrocilam
![]() ![]()
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrego dnia, Dziewczyny!
![]() |
#4961 |
Wtajemniczenie
|
okej babki, ja zaraz zmywam się na lotnisko więc właśnie tu i teraz życzę Wam Szczęśliwego Nowego 2009 roku
![]()
#4962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4963 |
BAN stały
|
super że wam sie świeta udały....ja niestety musiałam zrezygnować z tegorocznych świąt w Polsce... niestety wypadł mi dyżur między świętami i nie miałam sie z kim zamienić.... no ale cóź.... tak bywa.. po nowym roku sobie odbiję i mam zamiar spedzic całe 2 tygodnie w Polsce.. mam nadzieje że śnieg jeszcze będzie.... bo juz cipła mam po wyżej uszu....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
BAN stały
|
Cytat:
Praca w MSN .. wyczerpująca. To zależy w który rejon nas rzucą... najgorzej jest w krajach afrykańskich.... no ale ktoś to musi robić... a ty studiujesz w Hiszpanii? czy w Polsce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie, jestesmy oboje w Polsce. TZ ma tu prace (nic zwiazanego z medycyna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
BAN stały
|
mysmy pracowali tylko na "czarnym lądzie", no a teraz na Kubie.... chcieli nas wysłać do Zatoki perskiej, ale rozchorował sie teżet i ja odmowiłam....
może nastepnym razem.... ooo. Pediatria... niestety nie umiałabym pracowac z dziecmi.... na praktykach byłam taka bojąca sie.. zawsze mi sie wydaje ze dziecku zrobie krzywde albo ogolnie cos mu zrobię... podziwiam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
o matko! fascynujące! Liwii, prosze opowiedz jak jest?
Kurcze mnie by sie chyba serce pokroiło gdybym zobaczyła tylu cierpiących ludzi, tyle smutnych oczu patrzących z nadzieją...eeh wielkie trzeba miec serce, aby sie zdecydowac na taka pracę! ja dzis jak nemooo Rano dzwonił TŻ, mówi, że ciężko pracuje...pytam co zatem robi...w odpowiedzi usłyszałam, ze patrzy na moje zdjecie i na bilet do krakowa ![]() aach i jutro TŻta urodzinki. mrr....ciekawe czy moja przesyłka trafi na czas...smiesznie to bedzie jak dostanie po urodzinach...a ja na prezencie nakleiłam mu wielka kartke z napisem, aby nie otwierał przed 31 grudnia hehh...i jego mina gdy dostanie to np 5 stycznia.. ![]()
#4969 |
BAN stały
|
jak było... ciężko.. praca praktycznie 24/24.... dzieci biedne głodne, chude i chore.... matki czasem nie mające pojęcia o niczym i ten rozpacz w oczach i dzieci i matek....
młody akurat był tam bo zwalczał epidemie, ja bylam lekarzem w szpitalu... mieszkaliśmy w domkach glinianych.. jedlismy to co tamtejsi... po wodę chodziło sie nawet parę kilometrów... ciężko.. ale najwazniejsze że bylismy tam żeby pomóc.... ciężkie warunki, pojechaliśmuy zeby pomagać ale nawiazałam tyle licznych i fantastycznych przyjaźni... wolontariat i praca dla drugiego jest jak narkotyk.. jak raz pojedziesz, nawet w bardzo ciężkie warunki to i tak wrócisz... to jest specyficzny rodzaj uzależnienia... |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
eeh to wszystko niesamowite!
długo juz się tym zajmujesz?
#4971 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny przylaczam sie do watku
![]() ![]() Nie udalo mi sie przeczytac jeszcze wszystkiego, toz to 166 stron ![]() ![]()
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jestem 2 w 1 moje kochane... i tak sobie zagladam tutaj, co porabiacie...? ja chyba ide zrelaksowac sie w wannie... ahhh...jak ja to lubie ![]() liwii Ale musisz byc wspaniała osoba o dobrym serduszku.... Mało takich na swiecie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | ||
BAN stały
|
od 4,5 roku.. ale dopiero od 2 lat jestem na etacie.. przedtem jeździłam jako wolontariusz.... Cytat:
witam i ja! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
BAN stały
|
Liwii zazdroszczam ci.....
![]() niesamowite przezycie żyć na misjach i pomagać.. wiem to z własnego doswiadczenia.. z tym ze ja jeżdźiłam na misje wojskowe.. coś innego ale jak pokrewne... ![]() i witam nową wizazankę! ![]() i tak wogóle dziewczyny.... pokłóciłam sie jeszcze na koniec roku z teżetem o głupstwo... jesteśmy obydwoje uparci i nie popuszczamy.. bo jak to można sie pokłócić na początku ciąży o imię dla przyszłych dzieci... ![]() ale już jest dobrze.. przestalismy sie boczyć... dostałam nawet kwiatka.... za którego teżet pewnie dostanie po łbie od matki bo ostatniego wyrwał z jej letniego ogródka... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje, Edytka!!! Kellys, a ty wiesz czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka? Nie przeczytalam wszystkich postow, wiec nie wiem czy wspominalas? Jak tam po swietach? Udane? U mnie obzarstwo totalne!!! a teraz mam jeszcze robi placki ziemniaczane z sosikiem grzybowym!! Uwielbiam! Dobrze , ze nie ide na sylwestra nigdzie, to sie nie musze martwic , ze sie w kreacje nie zmieszcze ;-) ![]() A wy jakie macie plany na dzisiejszy wieczor? Ja rodzinnie, z lampka szampana i dobrym jedzonkiem. Mialy byc wielkie imprezy ale w koncu nie widzialam , ktora oferte wybrac, bo trzy przyjaciolki zaprosily mnie na trzy inne imprezy, i kazda mialaby zal gdybym poszla z inna. ah.... czlowiek ma 25 lat, a problemy jak w liceum!! ;-) A co do kulinarnych updoban to moj tz tez nie lubi pierogow, ale lubi golabki, schabowe, mielone, nalesniki z serem, i kielbake wiejska i wodke zaladkowa. zawsze mu musze przywozic. Dobra, ide wcinac placki, napisze pozniej. Pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje że mnie nie rozerwie przy porodzie ![]() Ja też dzisiaj biała sala - opcja DOM Bo gdzie ja sie wytoczę z tą moją piłką ...hehehe ___________$$$$$$ ____________$$$$ ____________$__⋇ ____________$__⋇ ____________$__$ ___________$___$ __________$_____$ _________$_______$ ________$_________$ _______$___________$ ______$_Szampańskie_$ ______$zabawy szalony$ ______$chwil,udanego_$ ______$__Sylwestra i__$ ______$ Szczęśliwego_$ ___$$$$$$$$$_Nowego.$ __$_________$_2009__$ _$___________$_Roku_$ $_______~~_~~_$$$$$$$$$$$ $____~~_~~~~~~$________.$ _$__~~~_~~_~~$___~~__~~_$ __$__~_~~_~~.$_____.~~~~~_$ ___$_~~~~~~$_$___~~~~~.~~$ ____$$$$$$$$$_$__~~.~~_~~~$ ________$$_____$_~~.~_~~~$ ________$$______$$$$$$$$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ _______$$$$$________$$ _____$$$$$$$$_______$$ __________________$$$$$$ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Wtajemniczenie
|
Udanej zabawy Sylwestrowej i Szczesliwego Nowego 2009 Roku. Oby byl lepszy niz 2008
![]()
#4979 |
Zadomowienie
|
Również witam Cię Liwii
![]() Wszystkim szczęśliwym w związkach z obcokrajowcami życzę aby ten nadchodzący Nowy Rok był owocny, cementujący wasze relacje i aby było Wam poprostu DOBRZE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku!
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.