Jestem w związku z obcokrajowcem - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-28, 19:45   #31
morelowa
Zadomowienie

Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem

Cytat:
Napisane przez Ally83 Pokaż wiadomość
A czytałaś wszystkie wypowiedzi w tym wątku ?
nie.

*
*
u're my afrodisiac

morelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-28, 23:51   #32
Malaja
Zadomowienie

Przyleci 6 listopada już ma bilet
Malaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 13:54   #33
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malaja Pokaż wiadomość
Przyleci 6 listopada już ma bilet
Super .
Możesz już obmyślać menu ,jakim go będziesz podejmować-bo Hiszpanie bardzo lubią polską -tradycyjną-kuchnię .
Przez żołądek do serca .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-02, 15:04   #34
Malaja
Zadomowienie

hehe napewno....myślę go wogóle zabrać do Zakopanego,do Krakowa niech zobaczy trochę Polski od tych dobrych stron Jeju mam nadzieje,żę wsyztko będzie dobrze
Stary 2006-10-02, 15:09   #35
Fresa
Zakorzenienie

Na pewno będzie dobrze .Może nawet zechce zostać,albo pomyśli o przeprowadzce-wszystko jest możliwe .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-06, 16:39   #36
Malaja
Zadomowienie

hehe no raczej nie bo on również studiuje....rozmawialiśmy o przyszłości...chce,żebym skończyła studia i przyleciała do niego Narazie jest wszytko super,dzwoni,pisze maile,wysyła sms'ki
Stary 2006-10-18, 14:34   #37
dzikaHaHa
Raczkowanie

całuski kochaniutkie to mój pierwszy post przeglądając forum natrafiłam na temat,który jakże bardzo dobrze jest mi znanny... Malajko ja też kiedyś byłam w takim związku, tzn może nadall jestem nie wiem bo nie mam z nim kontaktu już od 3tyg... telefon ,maile..wszystko milczy, moze cos sie zmieni.. może jakoś mi wytłuaczy co się z nim dzieje..
potem napisze więcej,bo obowiązki czekają. paa
dzikaHaHa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-18, 19:24   #38
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malaja Pokaż wiadomość
hehe napewno....myślę go wogóle zabrać do Zakopanego,do Krakowa niech zobaczy trochę Polski od tych dobrych stron Jeju mam nadzieje,żę wsyztko będzie dobrze
Na pewno wszystko będzie dobrze, a jego przyjazd się uda . Mojemu M. (również obcokrajowiec) bardzo się Polska podoba, mimo że w najpiękniejszej części naszego kraju nie mieszkam. Złe strony również poznał, bo nie chciałam idealizować :P
Życzę powodzenia
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-18, 20:58   #39
Madzia007
Zadomowienie

Takie związki się zdarzają i jest im dużo trudniej przetrwać, ale jeśli naprawdę się kochacie, to nic nie stanie wam na przeszkodzie. Moja siostra cioteczna jest zaręczona z Anglikiem, przyjeżdża czasem do Polski, ale przeważnie to ona jeździ do Anglii, gdzie pracuje i spotyka się z nim. W niedzielę akurat był w Polsce. Hehe trochę dziwnie jest siedzieć z nim i z rodziną przy stole Wygląda to mniej więcej tak: On i kuzynka szepczą między sobą, bo ona zna bardzo dobrze angielski, a w międzyczasie ten Angol patrzy na nas jak na kosmitów i dziwi go wszystko dookoła Tak jakby conajmniej z innej planety był. I jeść też nie chce wszystkiego, co ciocia ugotuje, np. kiszonych ogórków się brzydzi. No, ale to akurat najmniej ważne, chociaż śmieszne sytuacje zdarzają się często
Moje 2 siostry wyszły za mąż za Polaków z USA, znając ich tylko z gg. Zaryzykowały i poleciały za ocean praktycznie w ciemno, a teraz obydwie są szczęśliwymi mężatkami
Stary 2006-10-18, 23:10   #40
dzikaHaHa
Raczkowanie

ale to wszytko nie jest zawsze takie ładne jak moze sie wydawac, na początku było pięknie a ja czułam jakby świciło nade mną ciągle słoneczkoo... i teraz co? przyszła burza ? nie ma ani cienia nadziei,że bedzie dobrze ,dlaczego on milczy,dlaczego nie odpowiada na maile i smsy? przeciez przez ten wakacyjny czas było CUDNIE... czyżbym była głupią naiwną..dziewczynyyyy!co mam zrobić?
Stary 2006-10-18, 23:14   #41
bess
Zakorzenienie

a ile byliscie razem?Moze mu sie "odwidziało"?:/
bess jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-18, 23:20   #42
dzikaHaHa
Raczkowanie

prawie 5 miesięcy? myślisz,że wystarczą mu 3-4 tygodnie,żeby przestał kochać??
Stary 2006-10-18, 23:23   #43
bess
Zakorzenienie

Nie pytaj mnie co ja mysle o chłopach ,bo nie chcialabym Cie niepotrzebnie dołowac
A nie masz sie jak dowiedziec od znajomych czy nie wyjechal gdzies,czy mu sie cos nie stało?Czy nie siedzi w areszcie np
Stary 2006-10-18, 23:30   #44
dzikaHaHa
Raczkowanie

no tak, moge mieć informacje,ale nic nie pytam,bo sie boje.. ;/ chyba porażki, a jak każdy mnie pyta o mój związke..to ja mówie -świetnie,super.. nie wiedząć,że może dziać sie coś złego... nie chce sie katować,ani zamartwiac.. jutro zadzwonie sama i sie dowiem.
Stary 2006-10-18, 23:43   #45
pIWONIA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzikaHaHa Pokaż wiadomość
no tak, moge mieć informacje,ale nic nie pytam,bo sie boje.. ;/ chyba porażki, a jak każdy mnie pyta o mój związke..to ja mówie -świetnie,super.. nie wiedząć,że może dziać sie coś złego... nie chce sie katować,ani zamartwiac.. jutro zadzwonie sama i sie dowiem.
Daj znać co i jak (ta babska ciekawość )

Malaja też czekamy na wieści!
pIWONIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 04:51   #46
monis1981
Raczkowanie

GG do monis1981

malaya...to teraz cos odemnie
nasza historia zaczela sie kiedy przyjechalam z kolezankami do usa na work&travel...3 miesiace spedzilismy w Miami i juz na poczatku poznalam fascynujacego mezczyzne...milo bylo spedzic ze soba czas...z dnia na dzien coraz milej
potem zaczely sie randki...ale tak jak ty nie mialam ochoty sie ani wiazac ani zakochiwac...mijal czas, moj wyjazd byl coraz blizej a my powoli stawalismy nierozlaczni...az do tego stopnia ze kilka dni przed moim wyjazdem on zdecydowal sie zrezygnowac z pracy i podrozowac(miedzy innymi po Europie)...nie wierzylam...
rozstanie bylo ciezkie...nic sobie nie obiecywalismy...mowilismy "czas pokaze"...
...pokazal...
wrocilam do Polski...myslalam ale nie dawalam sie zwariowac...po 3 miesiacach on przylecial do Polski na kilka miesiecy...poznal cala moja rodzine...mieszkalismy razem kolejne 3...kilka miesicy pozniej ja dzieki niemu zalatwilam sobie praktyke w usa...znow bylismy razem...
wtedy juz wszystko bylo prostsze
wiec(jezu ale sie rozpisuje...) po roku zareczylismy sie...z praktyki juz nie wrocilam...wzielismy slub cywilny w usa i rok pozniej juz szczesliwie z rodzina w polsce i meza rodzina slub koscielny z polskim weselichem oczywiscie w Polsce
a teraz zyjemy sobie szczesliwie w usa juz z ponad 2 letnim malzenskim stazem

roznice beda...napewno...nie tylko kulturowe a czesto jezykowe...ALE...no wlasnie...ALE to czy wam sie uda czy nie zalezy tylko od was...od tego jak bardzo potraficie o siebie walczyc, jak bardzo chcecie sie nauczyc siebie nawzajem...zauroczenie mija predzej czy pozniej, ptem wkracza zycie...problemy, potyczki...przez nie jest najtrudniej przejsc razem szczegolnie jesli ukochany nie jest tuz przy nas...

widzisz...tak naprawde wszystko jest mozliwe...szczegolnie jesli ukochany ma podobne podejscie jak twoje...tak naprawde czas pokaze , jedyne co mozecie zrobic to sie starac
monis1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 19:04   #47
201610241259
Konto usunięte

Malajko [chyba mogę to tak odmieniać, prawda ?] Z niecierpliwością czekam na jakies newsy, przebrnęłam rpzez cały wątek i jestem pod wrażeniem ! Koniecznie zróbcie jakieś zdjęcia razem i wstaw je tutaj ! Buziaki pozdrawiam ;*!
201610241259 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-19, 21:39   #48
bess
Zakorzenienie

Stary 2006-10-19, 21:39   #49
dzikaHaHa
Raczkowanie

nieee moge w to uwierzyć... !!!!!!!!!! dziewczynyyy ,taka miłość istniejeeeee MOJ KOCHANY własnie bierzeee pryszniccc!!! przyjechał do POLSKII ,a nie odzywał sie nic... by zrobic mi większą niespodziankeee kochammm gooo ..
terazzz już wiem,że to jest to... ze on mnie kocha i że spędze z nim reszte życiaa
malajkoo życze powdzenia i finishu jak u mnie
buziakiii dziewczynki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-19, 21:40   #50
bess
Zakorzenienie

Stary 2006-10-19, 21:46   #51
pIWONIA
Zadomowienie

Cytat:
nieee moge w to uwierzyć... !!!!!!!!!! dziewczynyyy ,taka miłość istniejeeeee MOJ KOCHANY własnie bierzeee pryszniccc!!! przyjechał do POLSKII ,a nie odzywał sie nic... by zrobic mi większą niespodziankeee kochammm gooo ..
terazzz już wiem,że to jest to... ze on mnie kocha i że spędze z nim reszte życiaa
malajkoo życze powdzenia i finishu jak u mnie
buziakiii dziewczynki

Szczęściara

Malaja - czekamy na wieści (oby równie szczęśliwe )
pIWONIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-20, 17:16   #52
dzikaHaHa
Raczkowanie

jest cudnie pozdrawiam
Stary 2006-10-22, 07:41   #53
dezire
Zakorzenienie

Cytat:
jest cudnie pozdrawiam
Sweet ")

2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu.

2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie.

dezire jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-04, 08:30   #54
201610241259
Konto usunięte

jak tam dziewczyny wasze zwiazki ? Nic nie piszecie...
201610241259 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-06, 19:54   #55
dzikaHaHa
Raczkowanie

ja już jestem, już melduje się , już wróciłam z krainy szczęśliwość :P
dziewczynyy nawet nie znajdecie sobie sprawy jak to wszytko dobrze się skończyło.. jak dobrze jest między nami : ) i jak ja jestem szczęsliwa : )
w każdym razie od początku...
w poszukiwaniu mojego TŻ w mailach, w smsach, w telefonach , znalazłam GO u progu moich drzwi <SZOK> nigdy w życiu się tak nie czułam ,nogi jak z waty, oczka momentalnie zaświeciły a serce waliło jak szalone ! !
Jego pocałunek ,Jego spojrzenie, Jego dotyk.. niczego już więcej do szczęscia nie potrzebowałam ,bo miałam mojego Skarba obok ! ! !
Spędziliśmy cudowny czas razem, poznał moją rodzine, polubili się : )
wspóle kolacje ( zaskoczona jestem Jego romantyznem :P ) poznałam Go bliżej.. on mnie też. Są wspólne plany ,Jest na co czekać. wierze w miłość, wierze w Nas : ) a głęboka wiara czyni cuda! :-* wszytko się uda ,wiem to! na święta jade do niego (bilecik już kupiony <jupi> ) sylwestra też spędzimy razem..
co na koniec

KOCHAM bez-granicznie
Stary 2006-11-06, 20:07   #56
SABRINKA
Raczkowanie

Cytat:
ja już jestem, już melduje się , już wróciłam z krainy szczęśliwość :P
dziewczynyy nawet nie znajdecie sobie sprawy jak to wszytko dobrze się skończyło.. jak dobrze jest między nami : ) i jak ja jestem szczęsliwa : )
w każdym razie od początku...
w poszukiwaniu mojego TŻ w mailach, w smsach, w telefonach , znalazłam GO u progu moich drzwi <SZOK> nigdy w życiu się tak nie czułam ,nogi jak z waty, oczka momentalnie zaświeciły a serce waliło jak szalone ! !
Jego pocałunek ,Jego spojrzenie, Jego dotyk.. niczego już więcej do szczęscia nie potrzebowałam ,bo miałam mojego Skarba obok ! ! !
Spędziliśmy cudowny czas razem, poznał moją rodzine, polubili się : )
wspóle kolacje ( zaskoczona jestem Jego romantyznem :P ) poznałam Go bliżej.. on mnie też. Są wspólne plany ,Jest na co czekać. wierze w miłość, wierze w Nas : ) a głęboka wiara czyni cuda! :-* wszytko się uda ,wiem to! na święta jade do niego (bilecik już kupiony <jupi> ) sylwestra też spędzimy razem..
co na koniec

KOCHAM bez-granicznie

super.Fajnie ze komus sie układa. Mój związek niestety własnie po ponad półtora roku popada w monotonię. Zaznaczam ze zwiazek moj nie jest z obcokrajowcem Miło sie czyta takie historie. Przypominam sobie jak bylo cudnie u mnie na poczatku. Teraz tez jest fajnie, ale juz jakos tak samo Moze za pare dni mi przejdzie ta depresja pozdrawiam

Malaja napisz co tam u Ciebie
SABRINKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-06, 20:32   #57
drei
Rozeznanie

GG do drei

Cytat:
Napisane przez Lensky Pokaż wiadomość
jak tam dziewczyny wasze zwiazki ? Nic nie piszecie...
mojego ukochanego nie widziałam już ponad miesiąc bo jest w trakcie przeprowadzki i zmiany pracy, kontakt też był nieco rzadszy... ale może w końcu się to jakoś unormuje - jest już bliżej niż dalej. wiem że w tym roku spędzimy razem święta razem po raz pierwszy(mam nadzieje ze nic nieoczekiwanego sie nie zdarzy!!!) i to jest niesamowicie motywująca, cudowna myśl nie mogę się doczekać...
drei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-06, 20:48   #58
drei
Rozeznanie

GG do drei

Cytat:
Napisane przez SABRINKA Pokaż wiadomość
super.Fajnie ze komus sie układa. Mój związek niestety własnie po ponad półtora roku popada w monotonię. Zaznaczam ze zwiazek moj nie jest z obcokrajowcem Miło sie czyta takie historie. Przypominam sobie jak bylo cudnie u mnie na poczatku. Teraz tez jest fajnie, ale juz jakos tak samo Moze za pare dni mi przejdzie ta depresja pozdrawiam
myślę ze to zupełnie normalne i nie ma co się smucic kazdy związek to na początku lawina namiętnosci i słodkości a potem wkrada się rutyna... czasami sobie myśle ze kurcze chcialabym miec swojego kochanego obok constans, a on gdzies tam daleko... ale z drugiej strony kiedy pomieszkalismy sobie razem 3 miesiace to nie bylo tak rozowo, tu sie nie zrozumielismy, tam poklocilismy... a taka rozłąka uswiadamia nam ile dla siebie znaczymy i kiedy sie spotykamy to wulkan bucha na nowo za pare dni bedziemy obchodzic swoja 2 rocznice i jakos mimo roznicy charakterow (i kultur) wytrzymujemy ze sobą; ba - nawet swiadomie chcemy dalej narażać wzajemnie nasze zrowie psychiczne a tez nie raz miałam momenty kiedy dopadał mnie doł, wydawało mi się że związek się wypala,że juz nie jest tak samo... wiem ze 2 lata to moze nie wiele ale jednak sporo w ciagu tych dwoch lat przeszlismy
głowa do gory, zycze powodzenia
drei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-06, 20:56   #59
SABRINKA
Raczkowanie

Cytat:
głowa do gory, zycze powodzenia
dziekuje drei za ciepłe słowa kiedy moj TZ wyjezdza na 2 tyg. bo czasem sie zdarza. Bylo tez ze nie widzielismy sie miesiac. To kiedy wraca to tak samo jak u Ciebie wybucha u nas wulkan miłości Wtedy wiemy ze chcemy byc ze sobo do konca zycia. Ale pozniej niestety wkrada sie ta rutyna cholerna I niestety dopadaja mnie dziwne mysli. Ale staram sie wlasnie jakos nabrac sił by pokonac te głupie mysli Wiem ze nie powinnam czasem tyle myslec. Poprostu za duzo mysle. Jak Einstein mysle i mysle i mysle. nie wiem po co. A powinnam skupic sie na terazniejszosci i powiedziec sobie co bedzie to bedzie ale jakos to nie za bardzo mi wychodzi

pozdrawiam
SABRINKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-06, 22:31   #60
dzikaHaHa
Raczkowanie

SABRINKA
ja myślę ,że to po prostu ta pogoda tak wpływa na Ciebie nie możesz sie przyzwyczaić ,że kurcze przychodzi jesień.. i zima (brrr) zobaczysz,że jutro bedzie lepiej,tylko pamiętaj o tym ,że Ty sama musisz coś zrobić ,aby się poprawiło. nie można bezczynnie czekać aż zaświeci słońce, musisz przegonić te granatowe chumury. Sama coś wymyśl co by ulepszyć związek, zrób ukochanemu jakąś niespodzianke a zobaczysz ,że odpłaci tym samym.
Pozdrawiamm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości