![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
#32 |
Zadomowienie
|
Przyleci 6 listopada już ma bilet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() Możesz już obmyślać menu ,jakim go będziesz podejmować-bo Hiszpanie bardzo lubią polską -tradycyjną-kuchnię ![]() Przez żołądek do serca ![]()
#34 |
Zadomowienie
|
hehe napewno....myślę go wogóle zabrać do Zakopanego,do Krakowa niech zobaczy trochę Polski od tych dobrych stron
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Na pewno będzie dobrze
![]() ![]()
#36 |
Zadomowienie
|
hehe no raczej nie bo on również studiuje....rozmawialiśmy o przyszłości...chce,żebym skończyła studia i przyleciała do niego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
całuski kochaniutkie
![]() ![]() ![]() potem napisze więcej,bo obowiązki czekają. paa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę powodzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Takie związki się zdarzają i jest im dużo trudniej przetrwać, ale jeśli naprawdę się kochacie, to nic nie stanie wam na przeszkodzie. Moja siostra cioteczna jest zaręczona z Anglikiem, przyjeżdża czasem do Polski, ale przeważnie to ona jeździ do Anglii, gdzie pracuje i spotyka się z nim. W niedzielę akurat był w Polsce. Hehe trochę dziwnie jest siedzieć z nim i z rodziną przy stole
![]() ![]() ![]() Moje 2 siostry wyszły za mąż za Polaków z USA, znając ich tylko z gg. Zaryzykowały i poleciały za ocean praktycznie w ciemno, a teraz obydwie są szczęśliwymi mężatkami ![]()
#40 |
Raczkowanie
|
ale to wszytko nie jest zawsze takie ładne jak moze sie wydawac, na początku było pięknie a ja czułam jakby świciło nade mną ciągle słoneczkoo... i teraz co? przyszła burza ? nie ma ani cienia nadziei,że bedzie dobrze ,dlaczego on milczy,dlaczego nie odpowiada na maile i smsy? przeciez przez ten wakacyjny czas było CUDNIE... czyżbym była głupią naiwną..dziewczynyyyy!co mam zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
a ile byliscie razem?Moze mu sie "odwidziało"?:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
prawie 5 miesięcy? myślisz,że wystarczą mu 3-4 tygodnie,żeby przestał kochać??
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Nie pytaj mnie co ja mysle o chłopach ,bo nie chcialabym Cie niepotrzebnie dołowac
![]() A nie masz sie jak dowiedziec od znajomych czy nie wyjechal gdzies,czy mu sie cos nie stało?Czy nie siedzi w areszcie np ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
no tak, moge mieć informacje,ale nic nie pytam,bo sie boje.. ;/ chyba porażki, a jak każdy mnie pyta o mój związke..to ja mówie -świetnie,super.. nie wiedząć,że może dziać sie coś złego... nie chce sie katować,ani zamartwiac.. jutro zadzwonie sama i sie dowiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Malaja też czekamy na wieści! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
malaya...to teraz cos odemnie
nasza historia zaczela sie kiedy przyjechalam z kolezankami do usa na work&travel...3 miesiace spedzilismy w Miami i juz na poczatku poznalam fascynujacego mezczyzne...milo bylo spedzic ze soba czas...z dnia na dzien coraz milej ![]() potem zaczely sie randki...ale tak jak ty nie mialam ochoty sie ani wiazac ani zakochiwac...mijal czas, moj wyjazd byl coraz blizej a my powoli stawalismy nierozlaczni...az do tego stopnia ze kilka dni przed moim wyjazdem on zdecydowal sie zrezygnowac z pracy i podrozowac(miedzy innymi po Europie)...nie wierzylam... rozstanie bylo ciezkie...nic sobie nie obiecywalismy...mowilismy "czas pokaze"... ...pokazal... wrocilam do Polski...myslalam ale nie dawalam sie zwariowac...po 3 miesiacach on przylecial do Polski na kilka miesiecy...poznal cala moja rodzine...mieszkalismy razem kolejne 3...kilka miesicy pozniej ja dzieki niemu zalatwilam sobie praktyke w usa...znow bylismy razem... wtedy juz wszystko bylo prostsze ![]() wiec(jezu ale sie rozpisuje...) po roku zareczylismy sie...z praktyki juz nie wrocilam...wzielismy slub cywilny w usa i rok pozniej juz szczesliwie z rodzina w polsce i meza rodzina slub koscielny z polskim weselichem oczywiscie w Polsce a teraz zyjemy sobie szczesliwie w usa juz z ponad 2 letnim malzenskim stazem ![]() roznice beda...napewno...nie tylko kulturowe a czesto jezykowe...ALE...no wlasnie...ALE to czy wam sie uda czy nie zalezy tylko od was...od tego jak bardzo potraficie o siebie walczyc, jak bardzo chcecie sie nauczyc siebie nawzajem...zauroczenie mija predzej czy pozniej, ptem wkracza zycie...problemy, potyczki...przez nie jest najtrudniej przejsc razem szczegolnie jesli ukochany nie jest tuz przy nas... widzisz...tak naprawde wszystko jest mozliwe...szczegolnie jesli ukochany ma podobne podejscie jak twoje...tak naprawde czas pokaze , jedyne co mozecie zrobic to sie starac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
Malajko [chyba mogę to tak odmieniać, prawda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
nieee moge w to uwierzyć... !!!!!!!!!! dziewczynyyy ,taka miłość istniejeeeee MOJ KOCHANY własnie bierzeee pryszniccc!!! przyjechał do POLSKII ,a nie odzywał sie nic... by zrobic mi większą niespodziankeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() terazzz już wiem,że to jest to... ze on mnie kocha i że spędze z nim reszte życiaa ![]() malajkoo życze powdzenia i finishu jak u mnie ![]() buziakiii dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczęściara ![]() ![]() Malaja - czekamy na wieści (oby równie szczęśliwe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
jest cudnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
jak tam dziewczyny wasze zwiazki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
ja już jestem, już melduje się , już wróciłam z krainy szczęśliwość :P
dziewczynyy nawet nie znajdecie sobie sprawy jak to wszytko dobrze się skończyło.. jak dobrze jest między nami : ) i jak ja jestem szczęsliwa : ) w każdym razie od początku... w poszukiwaniu mojego TŻ w mailach, w smsach, w telefonach , znalazłam GO u progu moich drzwi <SZOK> nigdy w życiu się tak nie czułam ,nogi jak z waty, oczka momentalnie zaświeciły a serce waliło jak szalone ! ! Jego pocałunek ,Jego spojrzenie, Jego dotyk.. niczego już więcej do szczęscia nie potrzebowałam ,bo miałam mojego Skarba obok ! ! ! Spędziliśmy cudowny czas razem, poznał moją rodzine, polubili się : ) wspóle kolacje ( zaskoczona jestem Jego romantyznem :P ) poznałam Go bliżej.. on mnie też. Są wspólne plany ,Jest na co czekać. wierze w miłość, wierze w Nas : ) a głęboka wiara czyni cuda! :-* wszytko się uda ,wiem to! na święta jade do niego (bilecik już kupiony <jupi> ) sylwestra też spędzimy razem.. co na koniec KOCHAM bez-granicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Malaja napisz co tam u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
mojego ukochanego nie widziałam już ponad miesiąc bo jest w trakcie przeprowadzki i zmiany pracy, kontakt też był nieco rzadszy... ale może w końcu się to jakoś unormuje - jest już bliżej niż dalej. wiem że w tym roku spędzimy razem święta razem po raz pierwszy(mam nadzieje ze nic nieoczekiwanego sie nie zdarzy!!!) i to jest niesamowicie motywująca, cudowna myśl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() głowa do gory, zycze powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
SABRINKA
ja myślę ,że to po prostu ta pogoda tak wpływa na Ciebie ![]() Pozdrawiamm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.