![]() |
#1261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
tak tak mamy to czasami wolnomyslą...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Heh, przynajmniej u mnie mama do wieku przyczepić się nie może, bo jesteśmy rówieśnikami i w ogóle kocha Tż jak własnego syna. Nawet ostatnio postulowała, abym to nie ja wróciła z Anglii tylko M.
![]() Bo ja to zaraza jestem, a Tż to do ręki przyłóż ![]() I dziś znów mi sie przypomniała jak mama Tż płakała jak wyjeżdżałam .. ![]() Kropka, skąd ja to znam ![]() ![]() ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() wogole dzieki dziewczyny za powitanie, mysle ze mnie faktycznie wciagnie ![]() moja mama ostatnio dowiedziala sie ze kogos tu poznalam- pyta czy przyjedzie do Kraka ![]() ![]()
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
my z TŻ caly czas sie tak pocieszamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Rozeznanie
|
Dixie - mój mąż jest o 19 lat starszy ode mnie. Pochodzi z dwóch różnych krajów, z dwóch różnych kultur, z dwóch różnych kontynentów - od siedmiu lat jesteśmy szczęśliwym małżeństwem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Wtajemniczenie
|
7 dni
![]() ![]() odezwal sie do mnie moj byly, powiedzial zebym szykowala 10 dni w maju bo zabiera mnie do Grecji. Jakos to troche zmiotlo mnie z nog, bylam z nim 6 lat, bylismy zareczeni. Rozstalismy sie poltora roku temu. Mam jakis sentyment do niego, ale to wszystko. Nie lubie jak pojawia sie tak z nikad i w jakims stopniu burzy to co sobie zbudowalam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
u mnie tylko 4 dni
![]() też nie lubie jak sie nie stąd ni z owąd odezwie były... ehh tak to jest... Teje czytałam o waszej różnicy wieku na innym wątku... ale tak jak juz napisałam wczesniej miłość nie zna metryki i wy jesteście tego dowodem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Heh, usmialam sie z waszych TZow i ich polszczyzny
![]() ![]() ![]() ![]() Probowalam mu wytlumaczyc te oczy => okulary => okna ![]() ![]() Moj TZ tez sporo starszy ode mnie (10 lat roznicy: 27 i 37). Mamie to sie bardzo nie podobalo na poczatku, ale momentalnie zapomniala o tym fakcie zyskujac nowy "problem" -jest rozwiedziony, to tez jednak nie bylo juz takie wzne dla niej, jak dodalam, ze ma tez syna z poprzedniego malzenstwa. Czasem zastanawiam sie, czy nie powinnam dla jej wlasnego spokoju powiedziec jej, ze on mnie bije ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mamy chyba takie sa.. po to sa mamami ![]() ..czytam i nie wiem czy rozumiem sama siebie ![]() ![]()
#1269 |
Zakorzenienie
|
Heh, pojde sie chyba spić, bo ja jeszcze poltora miesiaca musze czekac i to tylko na 4dni przyjedzie
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Konto usunięte
|
szien- nie bardzo rozumiem, jak to zabiera cie, a co ty jestes, jego wlasnoscia czy co
![]() Sama bylam w dwoch dlugich zwiazkach uwienczonych zareczynami , 1 trwal 3 lata, 2- 5 lat, nie utrzymuje absolutnie zadnych kontaktow z bylymi, nie rozstalismy sie w klotni, gdy sie przypadkowo spotkamy poswiecamy na rozmowe 5 minut i wsio ![]() Moim zdaniem utrzymywanie kontaktu po dlugim zwiazku nie jest zdrowe, gdyz zwykle jest tak, ze jedna ze stron ma nadzieje na odbudowe tego co przeminelo, twoj ex chyba nie ma zamiaru zabrac cie tam jako kolezanki, dam sobie reke odciac, ze chodzi o cos wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Lea, moglabym podpisac sie pod Twoimi slowami
![]()
#1272 |
Wtajemniczenie
|
moj kontakt z nim opiera sie glownie na rozmowach na gg. On mieszka w innym kraju ja w innym. Trudno z nim zerwac kontakt, bo jestesmy z jednego srodowiska, mamy tych samych znajomych. Wiec nawet jak wracam do domu i on tez jest w PL, to 99% szans ze go spotkam.
Oczywiscie nigdzie z nim nie jade. Nawet gdyby to byl bilet do kosmosu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niedoczekanie ![]() niech sobie ex marzy o tym ale nawet niech nawet nie proponje bo jej leb bym urwala ![]()
![]() |
#1274 |
Magda
|
ile nowych osob! I nawet ktos z okolic Newcastle
![]() My sie dzisiaj pakujemy, bo firma transpotrowa ma przyjechac jutro albo w srode rano. Witam wszystkie nowe osoby i ciesze sie, ze nasz watek sie rozrasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Konto usunięte
|
kropka241 juz widze oczami wyobrazni jak stoisz triumfalnie, z uniesiona reka, w ktorej za wlosy dzierzysz ociekajaca krwia glowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie taki obraz stal mi przed oczami piszac tamtego posta
![]() ciekawe co mi TZ powie.. upralam rozowa narzute na sofe (nigdy wczesniej niczego nie zafarbowala) z ubrankami Adrianka (wiec biale body sa teraz rozowe, pieluchy tetrowe sa rozowe, rekawiczki niedrapki tez rozowiuskie) oraz ze skarpetami TZ (rozowe) i jego bokserkami (rozowe) dziewczyny to moga byc moje ostatatnie chwile w zyciu. jakby co to nie placzcie za mna.. moja smierc bedzie kara za glupote
#1277 |
Konto usunięte
|
Jakby co, to ja sie pisze na rodzine zastepcza, Adrian juz odchowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
wrocil TZ
zyje i zyc bede.. przezornie upieklam sernik z brzoskwiniami ![]() ![]() ![]() ale okazalo sie ze ser sie zwarzyl i jest zakalec ![]() ![]() a TZ sprobowal i powiedzial ze w zyciu nie jadl czegos pyszniejszego ![]()
#1279 |
Konto usunięte
|
No coz, juz wiemy, ze milosc jest slepa, teraz sie okazuje, ze zanikaja kubki smakowe
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
Ech, kropka, nie martw się
![]() moja mama zafarbowała mi raz biały sweterek na różowo, tyle że nierównomiernie ![]() A ciasta z zakalcem są dobre, czego chcecie? ![]() p.s. meczylam dzis histe. Ciekawe jak mam calych Jaigellonow na 2 stronach opisac... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Wtajemniczenie
|
ooo ja zdawałam historię na maturze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Wtajemniczenie
|
pisz maczkiem, kratka w kratke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Magda
|
Ja o jagiellonach wiem zero
![]() Ja zdawalam matematyke, przynajmniej nic nie musialam wkuwac ![]() co do zakalcow to ja nawet je lubie :P kiedys sie siostrze nieudalo i wyszedl zakalec i zjadlam prawie caly! |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się wyedukowałam nieco z historii :P Idę jutro złożyć zażalenie, że na maturze jest więcej miesjca, więc mi też się należy ![]() A z matmy jestem noga, w dodatku lewa ![]() PS. Imagine, śliczny awatar ![]() Co do zakalców, to dobre sa w cieście kisielowym, czy jak jemu tam ![]() Moj brat kiedys piekl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
imagine ma zawsze fajne avatarki
![]() ![]() a jesli chodzi o sernik to juz wcial pol blachy ![]() teraz zwracam sie do "angielek" czy wasi TZ tez tak glupieja na punkcie slodyczy?? slyszalam ze to u nich cecha narodowa ![]() ![]() ![]()
#1287 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, wlasnie sobie zdalam sprawe, ze to poltora miesiaca to nie tak dlugo i zobacze tego ryjaszka
![]() ![]() Kropka, moj lubi kupowac..... i mnie nimi karmic ![]() A potem wiadomo dlaczego mowia, ze przytylam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
moj udaje ze jemu to obojetne, ale jak kupie sobie czekoalde to chodzi i marudzi "moge kawalek Twojej czekolady?" i za nim sie obejze to moge sobie tylko papierek oblizac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Raczkowanie
|
a mój tylko by jadł to czekolade, to ciasto... hehe a co ajgorsze tylko by mnie tym karmił a ja o linie musze dbać
![]() właśnie sie dowiedziałam że zmienił bilet i nie przyelci w czwartek ;/ musi zrobic ważne zdjęcia... ehhh... |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
u nas jeszcze tydzien do przylotu tescia.. bedzie o 9:30 ale to TZ go odbierze z lotniska.. ja z dzieckiem poczekamy na nich w domu..
a wiecie z czego sie najbardziej ciesze?? ze tesc jak bedzie to wszystkie gary beda pozmywane ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.