![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
kropka no to super teść hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Magda
|
Z tymi slodyczami to moze i faktycznie cecha narodowa..sama nauczylam sie tutaj ze codziennie musze zjesc cos slodkiego. Gdybym zostawila G. samego w tesco to pewnie wydalby polowe pensji na slodkosci.
Co do zmywania, moj tz tyle razy mi mowil (zanim zamieszkalismy razem) ze on bedzie zawsze zmywal, bo w domu tylko on zmywa i sie juz przyzwyczail. A jak przyszlo co do czego, to nigdy nie zmywa! A jak czasami mu powiem, ze dzis po obiedzie on pozmywa, to robi taka mine jakbym go strasznie obrazila :P co do avatarka he he, wybralismy sie na spacer i zdecydowalismy sie zrobic pare fotek, bo od kad widzimy sie codziennie to wogole nie robimy wspolnych zdjec :P robimy sie powoli jak stare malzenstwo! |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrząc na angielskość mojego Tż i fakt, że zmywa gary w domu, to zapewne jak bedziemy mieszkac razem nie bedzie zmywal ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Hehehe
![]() ![]() ![]() Moj Angol tez "ma slodkiego zeba" ![]() ![]() ![]() Ale i tak nikt mi nie wmowi, ze to, co oni nazywaja sernikiem rzeczywiscie nim jest ![]() Kropka, a kiedy Twoj tesc wraca do UK? Ja go chetnie odbiore z lotniska, przywioze do nas i postawie przy zmywaku ![]() ![]() ![]() Gratuluje pomyslu z sernikiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imagine, super avatarek ![]() Wenedtka pewnie walczy z Jagiellonami... ![]()
#1295 |
Zakorzenienie
|
Szperr, ja kapituluje
![]() Musze te prace dokonczyc, a jestem padnieta ![]() A dzis Tż znow pilke kopie ![]() ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
szperr naszczescie w wekszosci polegly pieluchy a w body ubieram malego ale tylko do spania
![]() ![]() a takie wlasnie ubranka przyszykowal dla Adriana TZ zebym go przebrala po nocy ![]() ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2007-09-19 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Konto usunięte
|
Moj TZ to jak jestesmy w dziale ze slodyczami to jakby oczoplasu dostal, gorzej niz z dzieckiem
![]() A najlepsze jest to, ze juz teraz zarzeka, ze nasz bobas nie bedzie chowany jak inne angielskie dzieci, czipsow to nie zobaczy dlugo, mc donalda tez, slodycze w miare rozsadku, ale jak sie pytam czy on tez sie bedzie do tego stosowal to mina mu rzednie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Lea, to wlasnie dokladnie tak jak u nas!!
![]() ![]() ![]() Jak go zapytalam, jak wytlumaczy dziecku, ze jej nie wolno, ale tatus moze, to go zatkalo ![]() Kropka, moj TZ chyba nawet pieluch rozowych by nie przezyl, gdyby to mialby byc chlopak ![]() ![]() ![]()
#1299 |
Zakorzenienie
|
Wenedtka.. eee.. nieee.... za 30 lat to bedzie tylko ogladal mecze
![]() A serio, to kto wie.. ale chyba lepiej zeby sobie czasem pilke pokopal, niz tylko siedzial i ogladal mecz po meczu ![]() ![]()
#1300 |
Wtajemniczenie
|
ja to już chyba niewieścieję, dziś jest jedna z największych imprez studenckich mojej polibudy, a ja siedzę w domu bo doszłam do wniosku, że za leniwa jestem, żeby gdziekolwiek wyjść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
Mój też kocha piłkę...Nigdy jeszcze nie przegapił meczu swojej drużyny , jednak mi to nie przeszkadza bo sama bardzo lubię football
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziś dostałam list od Tż ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
ej dziewczyny.. lepiej miec faceta co biega jak nastolatek za pilka niz takiego co wyglada jakby pilke mial ale w brzuchu. nie przymierzajac gdzies tak jak Lea lub szperr teraz
![]() ![]() wenedko strasznie slodko z tym listem.. jesli chodzi o nas to nawet nie rozmawialismy z abardzo nt slodyczy.. rozmawialismy ze fast foodow nie bedzie jadl caly czas tylko od wielkiego dzwonu bo to smieci sa i po tym sie tyje bardziej niz po jakichs lizakach (nie licze czekolady bo to sam tluszcz niestety a kocham.. co nestety widac.. mmm... czekolada...)
#1304 |
Konto usunięte
|
kropka- to byl cios ponizej pasa, a raczej brzucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
tobie to zaraz brzuszek sie zrobi maly a potem bedziesz miala wrzeszczaca pompe co ci wszystkie kalorie wyssa.
a taki pan co od kilku lat swojego wacusia nie widzial to nie ma tak latwo ![]() szperr mowisz ze taki jest przeciwko rozowemu dla chlopca?? moj to generalnie nie dba jak mlody jest ubrany na noc byle wygodnie a pieluchy tetrowe co nimi wycieramy pyszczek to byle by byly czyste dziewczyny tesc mi przywiezie paczke ginger nuts ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2007-09-20 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Konto usunięte
|
ginger nuts
![]() Biedny ten moj TZ, nie dosc,ze obiad dzis robi, to jeszcze bedzie musial na zakupy jechac po ciasteczka imbirowe ![]() A to wszystko przez kropke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
ałc
![]()
#1308 |
Zakorzenienie
|
.....ty sie od mojej pilki odczep
![]() cidera TZ uwielbia, ja wole Murphy'sa, gravy wlasnie pochlaniam (a niech ta pilka rosnie ![]() ![]() ![]() teza TZta: "rozowy jest dla dziewczynek.. jesli sie bardzo upra"
#1309 |
Zakorzenienie
|
ja tam sie twojej pilki nie czepiam
![]() moja lezy obok wiec narazie wiecej nie chce ginger nuts to sa te ciacha imbirkowe.. te takie twarde
#1310 |
Konto usunięte
|
kropka tylko sie nie denerwuj, bo ci sie laktacja zatrzyma, ale musisz wiedziec, ze leze jak wieloryb, z jednej strony ginger nuts, z drugiej szklanka mleka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;5333036]kropka tylko sie nie denerwuj, bo ci sie laktacja zatrzyma[/quote]
laktacja sie zatrzymala 2 tyg temu faktycznie przez stres (ex TZ i jej pomysly) dziewczyny TZ wynajal praawnika i wyslal brata zeby sobie pogadal z ex ze ma sie w koncu odp... no i dzwonil do sadu. maja sie z nim skontaktowac ![]()
#1312 |
Magda
|
czesc dziewczynki, ja juz jestem spowrotem na starych smieciach w Polsce :P Jestesmy w domu rodzicow i nie ma juz tej swobody he he..
skladalam wczoraj CV przez internet do kilku sklepow w Krakowie i dzisiaj juz do mnie oddzwonili ze sklepu monnari. Problem w tym, ze praca jest do 22 :/ 12 godzin dziennie, 2 dni pracy, 2 dni wolnego itd. Nie bardzo mi sie to usmiecha, bo to znaczy, ze te 2 dni pracy wogole nie bede widziala tz! Troche kiszka, ale zobaczymy. Jutro mam sie zglosic na 2 godziny probne. Kropka ciesze sie, ze tz wzial sie pozadnie do roboty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
nio a ja od 1,5 miesiaca jestem żoną włocha hhehe makarony spedzają mi sen z powiek
![]()
#1314 |
Raczkowanie
|
Witaj Fanula , młoda mężatko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
witam serdecznie olga
![]()
#1316 |
Raczkowanie
|
Fanula jak się poznaliście ? Jak mężowi podoba się Polska ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Raczkowanie
|
poznalismy sie w polsce na jego urlopie w pubie heheh nazajutrz nie pamietalam jak wygladal i wogóle nie zwrociłam na niego uwagi ale on zapamietal mnie dokladnie z kolorem oczu włacznie (włosi to tacy romantycy), broniłam się przed tą znajomością długo bo przerazała mnie odległośc różnica kultur i nie władałam włoskim ani angielskim wiec kontakt byl taki sobie, pożniej zaczełam sie uczyć angielskiego i jakos poszło, on uwielbia polske i bardzo dobrze tu sie czuje choć język polski w jego wykonaniu jest zabawny a kim jest twój TŻ?
![]() |
#1318 |
Raczkowanie
|
Mój Tż to Hiszpan.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Raczkowanie
|
tez fajnie
![]()
#1320 |
Raczkowanie
|
W sumie to nie jest takim 'typowym' Hiszpanem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.