![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Szien, pomysl z przeniesieniem brzmi dobrze!!
![]() Ja sie czesciowo ze wzgledu na TZta przenioslam z Wawy do UK zeby tam skonczyc studia i w moim przypadku to byla porazka.. nie umialam sie dostosowac (w duzej mierze wina byla po mojej stronie) a TZta i tak widywalam tlyko raz na miesiac ![]() Imagine, zarazilysmy Cie? ![]() ![]()
#1412 |
Zakorzenienie
|
Imagine moze to byc kawa. jesli zbyt szybko ja wypilas. i pewnie jeszcze na pusty brzuszek.
ale jesli bedziemy ciociami to ja nie mam nic przeciwko zebysmy sobie po plantach z wozkami spacerowaly ![]()
#1413 |
Zakorzenienie
|
dolaczam sie do watku jesli pozwolicie
![]() od 6 lat znam mojego ukochanego-jest Wlochem od 3 lat ja jestem we Wloszech,mieszkamy razem,studiuje tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]()
#1415 |
Zakorzenienie
|
Witaj cuciola
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Magda
|
szperr jakbym wiedziala, ze tym sie mozna na wizazu zarazic to bym sie lepiej zabezpieczyla :P
Z wozkami sie po plantach przejdziemy Kropko, ale nie dzisiaj :PP moze za rok albo dwa (oby). Witamy nowa Wloszke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
imagine ja tam obstawiam kawe bez sniadania. i o.
widzialam Olivierka Lei ![]() ![]()
#1418 |
Wtajemniczenie
|
szperrr, a w jakim miescie studiowalas? ja chce sie przeniesc do southampton, to 20 min drogi od Tż'a (blizszego uniwerka nie znalazlam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Konto usunięte
|
No to zakonczyla sie laba, WRACAM DO WAS
![]() ![]() ![]() Dzieki za pozytywne wibracje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
BAN stały
|
witam
![]() jesli pozwolicie to od czasu do czasu bede zagladac do Was i co nie co dopowiadac ![]() ja od niedawna bo tak od 4 miesiecy jestem w zwiazku z gambijczykiem ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Wtajemniczenie
|
Witaj kasientos
![]() gambijczyk brzmi strasznie egzotycznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to wracam w krotkim rekawku! Wczoraj w poludnie bylo 27 stopni! ![]() sa dni kiedy jak sie rozpada,to tak przez caly tydzien,ale ogolnie nie mozna narzekac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Witaj, Kasientos, czy Ty nie jesteś maturzystką 2008?
![]() ![]() A tak w ogóle, to mieli nas przenieść na społeczności i chyba zapomnieli, nasi moderatorzy ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Magda
|
Ja chce zobaczyc bobasa Lei! Imie Olivier sie mi bardzo podoba i jest to jedno z imion, które chcielibysmy dla naszych przyszłych dzieci (no bo imiona juz mamy, ale jeszcze ciąży nie planuję :P).
Witam Kasientos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
O wlaśnie, Lea, Lea, witaj
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
moj Adrian ma na drugie imie Oliwier
![]() a fotki sa na watku jesienne mamy ![]() mama z klasa ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=209018&page=6 sory lea- ty mnie sprzedalas z zupka amino ![]() ![]() ![]()
#1427 |
Zakorzenienie
|
No, prosze, prosze, ladnie kablujecie
![]() Lea, sliczny bobas ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki!
Tż'a juz nie ma :/ Dziś odleciał,ale i tak byliśmy razem o 2 dni dłużej,bo z powodu mgieł nie odleciał w czwartek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Malaja przypomnij skad jest twoj ukochany?
ja jestem nowa w topiku i niie kojarze jeszcze zbytnio super ze musicie krotko czekac ![]() ja pamietam jak to bylo jak widywalam sie z moim na wakacje,a potem dopiero na swieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
cuciola w zasadzie to mamy pokrewnie,jestem w związku z hiszpanem
![]() No tak teraz czekać nie bedziemy długo,ale potem zdaje się,że miesiąc az do po świętach kiedy to on przyleci na New Year ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Teraz to jest wogole lepiej niz kiedys bo sa tanie loty
![]() jak ja sobie przypomne ze za bilet do Wloch placilam 300 euro i jeszcze z przesiadka (mialam caly dzien zmarnowany) to wy jestescie dziewczyny szczesciary! Malaja jak dlugo juz z nim jestes? jak sie dogadujecie? my na poczatku dogadywalismy sie po angielsku a potem juz po wlosku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zadomowienie
|
ciuciola,co do biletów to tak są taniutkie,można śmiało latać,ale ja przesiadki nie uniknę bo musze się przesiadać albo w Barcelonie albo w Madrycie,żeby dolecieć na Majorkę z kąd jest mój tż
![]() Co do tego ile jesteśmy razem to bedzie już rok i 3 miesiące bodajże,mało jakby nie było ale wystarczająco by wiedzieć czy wydawać wydawać więcej pieniędzy i poświęcać więcej czasu dla kogoś kto jest z innego kraju....dla mnie na początku rokowania dla tego związku były mizerne,ale ale teraz już się wie co nieco. Na początku rozmawialiśmy po angielsku i po niemiecku troche noi mój początkowy,kaleki,bezosob owy hiszpański : ) teraz tylko po hiszpańsku,bezproblemowo i jasno,ale w dalszym ciągu się uczę,by móc rozmawiać na "inteligentniejsze" tematy : ) Z tego co widzę to hiszpański jest bardzo podobny do włoskiego |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mi jeszcze pozostały dwa tygodnie czekania. Mam nadzieję, że czas szybko zleci ![]() Malajo Twój tż to też taki zazdrośnik ? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
Olga-nie wiem jakiego słowa użyć by wyrazić ogrom jego zazdrości ; )
Czasami mi to okropnie dokucza,normalne jest bycie zazdrosnym o pewnie sytuacje,osoby,gdy się wcześniej ustali co jest dla nas zazdrośią i gdzie przekraczamy granice....on je przekracza bardzo...często się o to kłocimy...może kiedyś do niego dotrze....ja zazdrosna jestem i rozumiem zazdrość,ale nie rozumiem pewnych jego reakcji na sytuacje...mam nadzieje,ze z wiekiem to przejdzie,lub jak zamieszkamy razem i się oswoi ze mną,że już ma mnie przy sobie....rozumiem,że kilometry potęgują zazdrość,powodują paranoje ; ) ale bez przesady |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
To wygląda na to , że to taka trochę cecha narodowa.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
to nie tylko chyba Hiszpanie, moj Tż (anglik) tez jest taki. Nie krzyczy, ale robi przesluchanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
A mój jakiś taki mało zazdrosny jest...
![]() Tzn. chyba udaje, że nie jest, bo minę ma raczje niewesołą, jak opowiadam mu o moich kolegach, o imprezach... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
hehe
![]() Bo jak to mój luby twierdzi (uczy się polskiego) : polki chłopcy jest źli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Moj ma uczulenie na chlopcow, ktorzy graja na jakims instrumencie, bo boi sie, ze mozemy podlapac wspolny temat i go zostawie
![]() No i nie moze powiedziec, ze polscy chlopcy sa ogolnie zli, bo sam ma niezlych kolezkow ![]() Jeden ma dziewczyne i ni przeszkadzalo mu to w tym, by podrywac inna, kilkakrotnie sie z nia calowal i takie tam. Oczywiscie dalej jest ze swoja dziewczyna, a ona nic o tym nie wie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zadomowienie
|
rzczywiście niezłych tych koleżków ma
![]() Ja osobiście wolałabym gdyby mój TŻ aż tak zazdrosny nie był,też dużo wypytuje ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.