![]() |
#1981 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
a mnie wydaje się, że ramiączka zabrałyby cały urok tej sukience, może jakiś szal taki do okrycia się, albo tak jak napisałaś większy naszyjnik
#1982 |
Konto usunięte
|
Naszyjnik albo cieniutkie bolerko lub po prostu rozpuszczone wlosy, jesli masz dlugie, ramiaczka raczej nie ( bardzo ladna sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
I znów wszyscy mają inne zdanie niż ja
![]() Wygląda na to, że sukienka jest sama w sobie na tyle ładna, że co byś z nia nie zrobiła, Imagine, i tak będziesz pięknie wyglądać ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Raczkowanie
|
co do sukienki to bardzo aldna... ja nie doszywalabym zadnych ramiaczek a juz napewno nie naszyjnik bo jak dla mnie gryzlby sie z ta srebrzytsa aplikacja... ca;y urok tej suekinki polega w nagim dekolcie wg mnie...
a co do tematu to przed chwila dotarlam do domu z lotniska... u tz jak zwykle uroczo bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 |
Magda
|
O wow dzieki dziewczyny za odpowiedzi i za miłe słowa
![]() ![]() A samą sukienkę kupiłam na angielskim e-bayu i przysłali mi ją kilka dni temu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo oryginalna sukienka ![]() Mysle ze ramiaczka odpadaja, jakies wielkie wisiory tez ![]() Widzialabym do niej jakas dyskretna kolie, taka blisko szyi ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
laaaa....
![]() I tak jak Karolina chcialam zasugerowac kolie blisko szyi ![]()
#1988 |
Zakorzenienie
|
piekna sukienka!!!!
zdecydowanie moj styl!!
#1989 |
Konto usunięte
|
Imagine gdybys chciala mi ja juz po slubie odsprzedac, to moze i za maz bym sie zdecydowala wyjsc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
ja wyjde za maz w bialej z kamieniami swarovskiego!! ale w stylu bedzie bardzo podobna. bardzo dobry gust imagine
![]()
#1991 |
Magda
|
o dzieki dziewczyny za komplementy na temat sukienki!
![]() ![]() Fajnie, ze mi troche doradzilyscie, bo myslalam ze bez ramiaczek wygladam w tej sukni jakbym miala zero biustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 |
Zakorzenienie
|
eeee.. imagine biust to ty masz sliczny
![]()
#1993 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1994 |
Magda
|
hehe o dzieki, tego sie nie spodziewalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
Imagine, przede wszystkiom w sukience wygladasz bardzo wiotko i smuklo, ciezki biust zepsulby tylko efekt
![]() ...geez, patrzac na to czuje sie juz calkiem jak ociezala krowa ![]() ![]()
![]() |
#1996 |
Konto usunięte
|
szperrr
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
czekoladowa??
![]() nie mow, ze olewasz to tak jak ja ![]()
#1998 |
Konto usunięte
|
Olewam, olewam, przy jadlospisie pustelnika Oli mial 3 razy kolke, jak zaczelam jesc jak czlowiek to mu przeszly wszystkie wydziwienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!
Jestem tutaj nowa dlatego mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona. Ja jestem w związku z obcokrajowcem od 1 roku i 3 miesiecy, rzecz w tym ze jest to znajomość narazie internetowa. Moj chlopak jest Meksykaninem. Rozmawiam po angielsku bo ja nie znam hiszpanskiego a on nie zna polskiego, ale stara sie uczyc, juz zna nawet pare slow.Za 3 tygodnie mamy sie zobaczyc po raz pierwszy na zywo. Przyleci do Polski 17 grudnia takze bedzie na Świeta i Śylwestra. Moja rodzina bardzo go polubila bo jest naprawde bardzo mily i sympatyczny. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze chociaz troche sie denerwuje na to spotkanie. Mam nadzieje ze okaze sie taki jakim go znam. Troche sie boje ze nie przezyje naszej polskiej zimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2000 |
Wtajemniczenie
|
witaj oneciatko
powitaj go kocem i termosem gorącej kawy ![]() może kup mu też kalesony ![]() tak sobie właśnie wyobraziłam ten szok... wylatujesz z ciepłego kraju, wysiadasz z samolotu a tu takie cudo ![]() chłopak z budynku nie będzie chciał wyjść...
#2001 |
Raczkowanie
|
hmm zawsze sie zastanawialam jak wyglada taki internetowy zwiazek... czy to jest zwiazek czy no wlansie nei wiem co...
ok sama mialam taka sytuacje ale zwiazkiem sie to nie okazalo bo niestety skonczylo sie tylko na checiac odwiedzenia sie na wzajem i stracie pol roku na gadaniu przez net i nic z tego nei wyszlo... no ale jak oneciatko juz masz date ustalona to trzymam kciuki zeby wszytsko bylo jak najlepiej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;5856296]
![]() ![]() congratulations!!!! ![]()
#2003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2004 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() Mój wybranek akurat też pochodzi z Nigerii ![]() Jestem przy nim szczęśliwa jak nigdy dotąd, ale mam też wiele obaw co do tego związku. Głównie niepokoi mnie nasza przyszłość w Polsce. Jakie macie zdanie na temat związków białych kobiet z czarnymi mężczyznami? Bo idąc z moim kochanym za rękę po łódzkich ulicach reakcje bywają naprawdę przeróżne - staram się nie przejmować ale... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
Ajrin, na pewno nie bedzie latwo, ale jesli to jest TEN facet, to chyba warto, nie?
![]() Moja kolezanka zwiazala sie z ASFALTEM (on tak o sobie mowi ![]()
#2006 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2008 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki!
Ostatnio coraz rzadziej tu zaglądam,wiec postanawiam się poprawić ![]() Noi zima nadeszla-najgorszy dla mnie okres w całym roku jeśli chodzi o tęsknotę,bo z powodu szkoły nie mogę sobie pozwolić na wyjazd do TŻ,więc pozostaje czekanie do marca,no ale tymczasem czekam na jego przyjazd,dokladnie miesiąc czasu ehhhh Święta tuż,tuż trzeba będzie pomyśleć nad prezentem hmmmmmmm nie mam zielonego pojęcia co kupić ![]() ![]() Rozglądałam się też za Sylwestrem w Zakopanem ale chyba za późno się za to wzięłam :/ A co do postu wyżej na temat związków z czarnoskórymi mężczyznami to opiniami się nie ma co przejmować,najgorzej chyba jest wtedy gdy rodzina nie stoi po naszej stronie,to chyba by mnie bolało najbardziej,bo znajomymi czy ludźmi na ulicy napewno bym się nie przejmowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
hej..
jestem straszna menda, zapomnialam wam powiedziec ze od soboty do dzis goscila u nas moja przyszla tesciowa.. bylo nie az tak tragicznie jak sie balam ze bedzie wiec ok. tz mi powiedzial ze tesciowa komplementowala mnie ze bardzo dobrze gotuje itp.
#2010 |
Przyczajenie
|
Tolerancja w Polsce jezeli chodzi o inny kolor skory lub wyznania jest bardzo niska. Polacy po prostu nie sa wciaz do tego przyzwyczajeni. Ludzie mieszkajacy w wiekszych miejscowosciach nie zwracaja na to az tak duzej uwagi jak mieszkancy malych miasteczek, a o wsiach juz nie wspomne. Po prostu nie nalezy sie tym przejmowac i tyle. Milosc przetrzyma wszystko! Dzieki Szien za rade
![]() ![]() ![]() Zwiazek internetowy w ktory jestem jest napewno bardzo trudny. Bo dzieli nas tyle kilometrow i wiele roznych, innych rzeczy takich jak kultura, jezyk. Jednak ja mierzyc ze nam sie uda. Spotkanie na zywo to pierwszy krok do sukcesu! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.