![]() |
#2221 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Witam wszystkie
![]() Mały cytat z Cypryjczyka: "I was thinking a lot of things last days, and I find out that I cant listen not a very small complain any more, I dont think I want to be with any woman, I told u what i think, just trouble" Ja pierniczę, tak sobie myślę, że to był ostatni facet w moim życiu. Ja już nie mam ochoty przechodzić czegoś takiego od początku. A wiecie, co jest najśmieszniejsze? On chce do mnie przyjechać ![]() Szkoda słów, głupota komentuje się sama
![]() |
#2222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje sie ze prawie wszystko gotowe, ale i tak bedzie po czesci "welka improwizacja" hehehehe ![]() pozdrawiam Panie serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Magda
|
![]() ![]() Nie moge uwierzyc. Ale nie przekreslaj Suleczko wszystkich facetow, faktycznie trzeba pocalowac wiele zab zeby znalezc ksiecia... |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
suleczka
![]()
#2225 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() TAK!!! TAK!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Konto usunięte
|
I ja swoje dorzucam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Raczkowanie
|
kochane ja tez was przepraszam, że nie daje znaków od siebie...
jestem na etapie intensywnego pisania pracy licencjackiej ![]() wprawdzie wchodzę na wizaż, czasem coś poczytam ale nie pisze... u mnie w sumie nic nowego, nadal siedzę sama i tęsknie... a TŻ nadal w Pakistanie całymi dniami siedzi w szpitalu przy tacie, parę dni temu jego stan znów sie pogorszył a teraz raz lepiej, raz gorzej. Mohini moje gratulacje ![]() ślę buziaczki i życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]() ps: jak już będzie "po wszystkim" i znajdziesz więcej czasu to nam troszkę "poopowiadaj" ![]() pozdrawiam was wszystkie cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zadomowienie
|
Hejjj
![]() Ja dzis zadowolona ![]() Dostałam bukiet cudnych róż od tż bo dzis mija rok i pięc miesięcy odkąd jesteśmy razem lalala jak ten czas szybko leci ![]() Już się nie mogę doczekać przyjazdu tż,świąt,sylwestra ehhhhh zapowiada się cudowny czas : ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Mohini, gratualcje
![]() Dziewczyny, jak mi się nic nie chce ![]() A , no i niusy- Tż chce isc na wakacyjny kurs polskiego. ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Rozeznanie
|
Oj, żeby to mój tak chciał :p
Ps. Wenedko, solidaryzuję się z Tobą w niechęci do książek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Mój teraz tak mówi, a potem może co innego sie okazać.
W ogóle to wychodzi gdzieś z tymi kolegami i nic nie chce mi opowiedzieć, a potem mi każe z tymi ludźmi gadać. I nie pozwala mi narzekać. ![]() Jak mi sięęę nieee cheeeeeee.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Konto usunięte
|
Uczyc sie, bo baty dostaniecie
![]() kropka: jak tam byla i rozwod ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Lea, ja chce marudzić
![]() ![]() A ty mi tu o nauce ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Konto usunięte
|
Bo ja stara, zrzedzaca ciotka juz jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Stara się znalazła
![]() Dajcie Wy mi siłę, by przewegetować ten tydzień ![]() ![]() A potem sruuu, Jukej i może nawet przeceny w sklepach, to cos upoluję ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Lea z byla jest luz. w styczniu rozwod.. tzn druga polowa rozwodu (bo u nich to 2 etapy sa) a jesli chodzi o byla to kazalam tz ja wyrucic z listy kontaktow, wyrzucic z facebooka zablokowac na msn.. zrobil to wiec jest fajnie
![]() wenedko przed wyjazdem jeszcze sie spotkamy w lbn ![]() ![]() a jesli chodzi o wakacyjne kursy polskiego to ludzie ktorzy sa z tz na kursie i mieli wakacyjne to twierdza ze to strata pieniedzy ![]() ![]()
#2237 |
Zakorzenienie
|
Poznam księciunia, oj tak
![]() ![]() Kropek, nasz znajomy Węgier był na tym kursie w Lublinie i sobie chwalił bardzo, mówił, że oprócz tego, że są w stanie opanować podstawy języka, wymowę itp., to sa jeszcze wykłady o kulturze polskiej, historii i Tz-owi podoba się taka formuła. On nie oczekuje zresztą, że od razu będzie mówił nie wiadomo co, ale przynajmniej nauczy się wymowy i sposobu nauki. Mój brat też poleca, bo prowadzą go jego profesorowie z uczelni ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Konto usunięte
|
cuciola: juz za chwileczke, juz za momencik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Mogę się wprosić? Przeczytałam wątek praktycznie od deski do deski (może poza małymi wyjątkami). Myślałam,że jestem sama a tu proszę. Też jestem w związku z obcokrajowcem,konkretnie z Amerykaninem. Mój mężczyzna jest żołnierzem i obecnie przebywa w Iraku. Tęsknie jak szalona. Jego zmiana kończy się w kwietniu więc jeszcze sobie potęsknię. Gorszy od tęsknoty jest jednak strach o jego życie. Mamy kontakt cały czas przez internet o ile jest w bazie,jeśli jest poza nią to już gorzej,nie rozmawiamy po kilka dni i nie wiem co wtedy robi,czy jest bezpieczny. Zawsze kiedy wyjeżdża z bazy na kilka dni każe mi się nie martwić,obiecuje,że będzie uważał itd. Ale jak tu się nie martwić. Nigdy nie wiadomo kiedy go gdzieś wyślą ani kiedy wróci. Opuścił bazę w czwartek w nocy i jeszcze nie wrócił. Strasznie się martwię. Jak zawsze. Ale chyba takie jest życie kobiety żołnierza i kobiety obcokrajowca. Wasze historie podnoszą mnie na duchu (szczególnie te ze szczęśliwym zakończeniem). Tak bym już chciała żeby wrócił z Iraku i żebyśmy mogli już na spokojnie planować sobie życie. Co prawda musi pozostać w wojsku jeszcze przynajmniej rok o ile nie zostanie na zawsze ale co innego w USA a co innego w Iraku. W Polsce raczej nie planujemy mieszkać,choć kto wie. Gratuluje Was dziewczyny siły bo sama wiem jak związek z obcokrajowcem a szczególnie na odległość może dać w kość. Wybaczcie,że tak się rozpisałam,musiałam się wygadać. Zwłaszcza,że Wy jesteście w stanie zrozumieć sytuację. Pozdrawiam.
If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck, the warmth of your lips on my cheek, the touch of your fingers on my skin, and the feel of your heart beating with mine... |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
TwoStars, jasne, że możesz się 'wprosić'
![]() Współczuję Ci Tż-ta w Iraku, ja bym nie wytrzymała tej niepewności ![]() Tam wciąż jest bardzo niebezpiecznie. Życzę Ci, rzecz jasna, spokojnego powrotu Tż do domu ![]() No i powiedz jak Tz wróci do bazy ![]() I udzielaj się! ![]() A ja dzisiaj kupiłam świeczkę-choinke dla nan ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Magda
|
witam nowa kolezanke
![]() U nas jak zwykle do dupy jak to ostatnio bywa (wiem, ze moj jezyk ostatnio wyglada jak z jakiegos rynsztoka ale wszystko sie nam na kazdym kruku chrzani i to dlatego). Mojemu tz dzis kierownik powiedzial, ze w wigilie maja normalny pracujacy dzien (a tz pracuje do 18.00 + godzina na dojazd do mieszkania, + ewentualny + 2.5 godziny dojazdu do nas do domu jezeli wogole chcemy miec wigilie w tym roku!!, czyli tak na polnoc kiedy zwierzeta zaczna gadac moze dotrzemy na barszcz). No i oczywiscie 31 grudnia tez pracuja wiec dupa z sylwestra. |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Imagine, ja mam podobnie z tym, że Wigilię spędzam w domu.
W Sylwestra Tż pracuje do północy, więc mam też z głowy. Najlepsze jest to, że rzecz jasna, nie będzie tam żadnych znajomych mi ludzi, oprócz rodziców Tż, ale przeciez nie będę z nimi cały czas siedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Magda
|
Ah to Ty spedzasz Nowy Rok w Anglii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
No ja w tamtym roku byłam na jakiejś dżamprezie osiedlowej, a Tż w pracy.
Nie śpiewali God save the Queen ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
The fascist regime They made you a moron Potential H-bomb ![]() imagine wspolczuje bardzo swiat i sylwestra.. jak mozna pracowac w wigilie do 18 ![]() ![]() o sylwestrze nie wspominam nawet.. twostarsinthesky witaj kobieto zolnierza ![]() ![]() wenedko ![]() ![]()
![]() |
#2246 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Dzisiaj około 5 rano (naszego czasu) wrócił w jednym kawałku do bazy (ufff). Napisał mi krótkiego maila(żyje,tęskni,pogadam y wieczorem) i pewnie poszedł się trochę przespać,pojeść i oczywiście na siłownie ![]() Wrócił tylko na kilka dni a potem znowu "w teren",ehhhh ![]() ![]()
If I could have just one wish, I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck, the warmth of your lips on my cheek, the touch of your fingers on my skin, and the feel of your heart beating with mine... |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Raczkowanie
|
twostarsinthesky witaj
![]() dobrze się wygadać i wyżalić... potęsknimy razem rozmawiałam dziś z TŻ tato niby się lepiej czuje a on wstępnie wraca do Anglii w przyszłym tygodniu... ale co z tego jak miał przyjechać do Polski 26-27 grudnia, mieliśmy spędzić razem dużo czasu wolnego, pojechać w góry i razem poszaleć na sylwestra. Niestety to nie możliwe bo nie dostanie teraz wizy a bilety w okresie świątecznym jak wiadomo teraz bardzo drogie więc ja też do niego nie polecę ![]() smutno mi... |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny..dzis pijemy za moje zdroweczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
cuciola a ja czyajac twojego posta trzymam lampke szampana w lewj dloni.. juz pol wypite.. to reszta za twoje zdroweczko!!
Lea dla ciebie rowniez wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, pociechy z synka i jego postepow.. Z OKAZJI OSIEMNASTYCH URODZIN ZYCZY KROPKA I ADRIAN I TZ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2250 |
Raczkowanie
|
Dzięki kami_wroc
![]() Nie wiem kto ma urodziny bo się zgubiłam ale wszystkiego naj życzę ![]() Rozmawiałam już chwile z moim chłopcem,teraz poszedł pod prysznic i na kolacje ![]() Kurde muszę przyznać,że sympatyczne z Was kobietki. Chętnie przyjęłyście do swojego grona "przybłędę" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.