|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Ja też miałam bez zapięcia, ale tak mnie ten sznurek dobijał, od razu okropny się zrobił, że go wyrzuciłam i blaszkę noszę na łańcuszku. Może zapięcie jest rozwiązaniem, ale tego typu zapięcia lubią się odpinać, więc jestem ciekawa jak to jest z tym wyrobem Lilou
.
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co z tego co pamiętam jedna z dziewczyn wklejała zaraz na początku wątku zdjęcie lilou z zapięciem więc może napisz do niej PW?
tak będzie chyba najłatwiej ale z tego co pamiętam to pisała że jest zadowolona
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś dziewczyna miała cały sznurkowy a jej mama kupiła z zapięciem
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
a być może
w każdym razie fota jest
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa lilou z zapięciem
.
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę dziś do Wrocławia
Zobaczę też co bym mogła dostać od przyjaciela |
|
|
|
#3067 |
|
Wtajemniczenie
|
Koniecznie pochwal się co kupiłaś
. Ja jutro tradycyjnie pójdę do Apartu zobaczyć czy mają coś nowego . A ciekawe kiedy kolejne koszmarki z Yes się pojawią ?
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się zastanawiam na co ma zwrócić uwagę jeszcze w Aparcie
Macie jakieś pomysły?
|
|
|
|
#3069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie charmsy oprócz leżaka ma Veryluckystar wiec zobacz w temacie gdzie dajemy zdjęcia
|
|
|
|
#3072 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładna, ale po doświadczeniu z posrebrzaną bransoletką, zdecyduję się jednak na oryginalną Pandorę
|
|
|
|
#3073 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
jak to tylko 2 koraliki ??? a nie wysyłałaś zdjęcia na Facebooka ??? Z powodu tych podwyżek moja kolekcja powiększyła się o kolejne 3 koraliki (Mokka, Ying Yang i Czakram Korzenia) . Poszłam z torbami wiec kolejne najwcześniej w październiku
|
|
#3074 |
|
Przyczajenie
|
Zdjęcie mojej bransoletki Amore &Baci
![]() troszku nie ostre
|
|
|
|
#3075 |
|
Zadomowienie
|
Magda no fakt mam jeszcze Unika
![]() ale tak mnie kusi ta bransoletka ze nie wiem .... a ty kochana szalejesz, az ci zazdroszcze, jak wy to robicie ze wam na zycie starcza i jeszcze tyle zawieszek/koralikow co miesiąc :/ ja chce sprzedać zegarek ktory sobie kupilam a i tak nie nosze i kurtke narciarska i nowe trapery, jakbym to opchnela to wtedy mialabym kase na Trollbeads'y
|
|
#3076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio wyjątkowo wpadło mi trochę pieniędzy extra i postanowiłam je przeznaczyć tylko na siebie ![]() a kusi Cię srebrna bransoletka????
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-08-30 o 20:54 |
|
|
|
|
#3077 |
|
Zadomowienie
|
tak wlasnie srebrna, nawet myslalam o najtanszym zapieciu
![]() podoba mi sie polaczenie srebrna + skorzana ![]() Magda a ty jak pokazałaś 2 bransoletki to dostałaś 2 dodatkowe koraliki ?
Miłosz - Promyczek https://www.facebook.com/pomocdlapromyczka/ Przekaż swój 1% KRS: 0000186434 Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko Edytowane przez ania_trojaczki Czas edycji: 2010-08-30 o 21:13 |
|
|
|
#3078 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłałam też zdjęcie obu na nadgarstku. Unik mam kilka bo początkowo w ramach 2 darmowych koralików kupujący bransoletkę otrzymywał właśnie 2 Uniki. Zastanawiam się tylko dlaczego ludzie nie wysyłają zdjęć swoich bransoletek nawet jak wiedzą, że mogą dostać za to koralik ...... W innych firmach nie ma takich okazji ...... do skórzanej bransoletki - nawet łączonej ze srebrną - zdecydowanie polecam droższe zapięcie kt. samo w sobie jest już dekoracją poza tym jest zdecydowanie solidniejsze i trwalsze ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
no tak, celebrytki teraz noszą Lilou i Pandore i właśnie dlatego ja wole Trolle ale mi się zrymowało wybaczcie ze taka monotematyczna jestem
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-08-30 o 23:11 Powód: dopisano: |
||
|
|
|
#3079 |
|
Zadomowienie
|
Magda to zabilaś mi ćwieka z tym zapięciem
![]() dzis pensyja więc moze moze ... a cos ci kobitka na stoisku mówila o jakichś promocjach w ramach jesiennej kolekcji ?
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Agathie (czy jak tam się to pisze) - cuuudowne te charmsy!
Ale wzięłam tylko katalog
|
|
|
|
#3081 |
|
Wtajemniczenie
|
No cudowne, ale cenę sobie zaśpiewali jeszcze cudowniejszą
. Dużo ludzie tam kupuje? Tak z obserwacji ?
|
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny...może mnie oświecicie..na allegro jest mnóstwo bransoletek lilou z instyle. Ich ceny dochodzą do 40 PLN! nie kumam...o co chodzi!? u mnie w kiosku są nadal te gazety za 5,90...nie kupiłam nawet za tego piątaka ale może kupić i sprzedać za 40
![]() nie wiecie czy lilou ma zawieszki rodowane? pisałam do nich ale mi nie odpisali. Nie wiecie gdzie poza sklepem lilou mogę kupić taką bransoletkę? albo samą zawieszkę?
|
|
#3084 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorina, jak zakupy
?Przypomniało mi się o tej bransoletce z Agathy. Jest tak ładna, że szkoda na nią wieszać charmsy .
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zakupy? hmm
Nie trafiliśmy do tej galerii gdzie chciałam i jest bardzo duży wybór tylko do innej . Był tam tylko Apart. Salon duży. Weszłam i szukam charmsów a oni mają tylko na tych kasetkach Facet pokazał mi 3 kasetki i nic mi się nie podobało Miś w niebieskim sweterku mi się podobał tylko ale był za duży i za drogi Tower Bridge jest za mały , gubił się wśród zawieszek Zastanawiałam się nad tym niby tronem - krzesłem a;e było bez emalii i jakoś tak zauroczył mnie ten z amazon z czerwoną emalią więc tego z Apartu też nie wzięłam. Koniczynka ma okropny fluorescencyjny kolor zieleni
|
|
|
|
#3086 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę nie krytykować mojej koniczynki:P! U mnie w Aparcie mają czerwony tron
.
|
|
|
|
#3087 |
|
Zadomowienie
|
Sorina, dobrze że nie wzięłaś żadnej na siłę
![]() A mi dziś przyszła w końcu bransoletka, ale nie mam jej jeszcze bo to szwagier mi zamawiał i czeka sobie na mnie cierpliwie u niego. Jutro pewnie wyślę Wam zdjęcia, żebyście oceniły ją surowym okiem jeśli oczywiście będę umiała dodać zdjęcia, hehe ![]() ![]()
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, pytanie numer dwa...czy powstał/powstanie wątek do wymiany charmsów? wiem ,ze była taka propozycja ale wyjechałam i nie wiem co z nią.
Tymczasem mam do wymiant szpilkę apartu czerwoną z cyrkonią. Śliczna jest. Chętnie wymienię na coś w srebrze bo jednak mi czerwień nie pasuje.
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Dronku w kokosie nie było , tak jak i jachtu i wogóle mało co tam mieli :/ W efekcie wyszłam z tym konikiem na biegunach jako prezent od babci
W sumie podobnie jak w poprzednim salonie , było tylko dodatkowo wino czerwone w kieliszku. To srebro mi za bardzo błyszczy powyzej emalii![]() Potem poszłam do YES . W Magnolii we Wrocławiu pracują tam nabardziej bezczelne i głupie dziewczyny. Byłam tam 2 razy i 2 razy tak samo mnie wkurzyły Mówię ze chciałam kupić koloseum a ta do mnie " jak jest to sobie pani kupi , ale chyba nie ma już i nie będize" Do tego dochodził ton wielkiej łaski i w ogóle co ona nie jest Powiedziałam jej że na wystawie jest bo go widać. Z łąską go wzięła. pokazała mi jeszcze inne. Zapytałam czy jest ten aniołek z zółtą i perłową emalią a ta się mnie pyta czy to nie chodzi mi o Apart Zaczęłam jej tłumaczyć co i jak a ona że już nie ma ich nigdzie i kpiącym głosem że to świąteczne przecież są. Tu już się wkurzyłam i powiedziałm że w zeszłym tygodniu w innym sklepie we Wrocławiu widziałam aniołka a wcześniej go nie mieli. Kiedy ja oglądałm charmsy ona wybiła rachunek . Mówię jej że ma kartę a ta że za późno Aha koniczynka z YES rzeczywiście taka sama jak z Apartu i też mi się wyjątkowo nie podoba ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() Tron taki sam jak srebrny jest tez w czerwieni?? |
|
|
|
|
#3090 |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn. tron czy fotel, w każdym razie bardziej masywne. Całe czerwone. To kupiłaś w końcu co
? Moim zdaniem koniczynka nie jest fluorescencyjna co widać na moich zdjęciach . Chyba, że nowe jakieś zrobili .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

.

.

Macie jakieś pomysły? 

Ale wzięłam tylko katalog
Facet pokazał mi 3 kasetki i nic mi się nie podobało
Moje uzależnienie:
Mówię ze chciałam kupić koloseum a ta do mnie " jak jest to sobie pani kupi , ale chyba nie ma już i nie będize" Do tego dochodził ton wielkiej łaski i w ogóle co ona nie jest