|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
a mnie się podoba komplet morski
ale to za duzo kasy na raz :/Magda pewnie o miesiac ![]() tez myslalam zeby cos zamowic przez strone z platnoscia przy odbiorzeszczęśliwy supelek, hortensja, mediolan, bezowo niebieksie kropki, dziki kot, florencja, futrzak, czarny jedwab te mi sie podobaja z tych tańszych
Miłosz - Promyczek https://www.facebook.com/pomocdlapromyczka/ Przekaż swój 1% KRS: 0000186434 Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko Edytowane przez ania_trojaczki Czas edycji: 2010-08-31 o 22:53 |
|
|
|
#3152 |
|
Raczkowanie
|
No to zamówiłam.
Toskański komplet i mokkę uwielbiam dobrą kawę![]() Jutro początek roku - ja stoję po tej drugiej stronie....Ciekawe jak moje dzieciaki się zmieniły.... już jutro ich zobaczę i zobaczymy..... 3majcie za mnie kciuki - prawko ![]() Pozdrawiam serdecznie. Gosia |
|
|
|
#3153 |
|
Zadomowienie
|
a moze zamowie bransoletke i zapiecie do odbioru na stoisku i pojde za tydzien, ceny powinny byc jeszcze sierpniowe
jak myslicie ?---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- niestety zwyciężył zdrowy rozsądek :/
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyjeżdżam i raczej nie będzie mnie na forum 2 tyg , no chyba że będą mieli tam internet
Po powrocie pochwalę się nowymi charmsami
|
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj pokazałam TZtowi piłkę i korka (buta) z GM - stwierdził, że korek ładniejszy... Musiał mi to mówić |
|
|
|
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
Jak już pisałam, przyszła mi wczoraj moja baza. Wrzucam zdjęcia, żebyście oblukały
![]() Teraz tylko czekać na zawieszki, bo golutka ta bransoletka... |
|
|
|
#3157 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładna, ale smutna na pewno bez zawieszek
. Jakie masz w planach pierwsze zakupy ?Jak na razie nie widziałam żadnych nowych nowości w Aparcie . Ale mam zamiar dziś kupić sobie kokosa do palmy i jachtu . Trzy zawieszki też wyglądają super . Jak dla mnie 3 lub 5 to optimum.Ciekawe co sorina przywiezie z podróży .
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-01 o 13:34 |
|
|
|
#3158 |
|
Zadomowienie
|
no i fajna. tylko chyba trochę duża. co planujesz teraz kupić?
TŻ zamówił mi koziorożca GM
|
|
|
|
#3159 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
chciałam zapytać o bransoletkę pandora - zamówiłam sobie bazę i chcę dokupić koraliki na allegro bo są o wiele tańsze. Czy któraś z Was wie może czy każdy koralik będzie pasował czy są różne grubości tych wkrętów??
|
|
|
|
#3160 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny chciałabym zacząć przygodę z charmsami
![]() podoba mi się taki pingwin słodziak http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,22,3896 zanim go kupię pomóżcie co dobrać , żeby pasowało.Jakieś inne zwierzaki czy może obojętnie co, byle w tej tonacji kolorystycznej? |
|
|
|
#3161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Z czarnymi zawieszkami fajnie wyglądają czerwone i srebrne (bardzo elegancko to wygląda ), ale ja osobiście preferuję multikolor . Lubię jak jest kolorowo na bransoletce, także możesz dobierać mniej więcej wszystko .
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga na stronie Yes pojawiły się kolejne koszmarki.
To jest niby mysz, pies (owczarek ) i serca. Ale sobie krzywdę robią... Tak sobie myślę, kto im to kupi... Jak sprzedadzą starą kolekcję to na nowej raczej już nie zarobią. Jak można takie coś wyprodukować ? Takich brzydactw to nawet u podrzędnego jubilera nie ma...
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-01 o 14:08 |
|
|
|
#3163 |
|
Zadomowienie
|
fakt, z nowości chyba tylko paleta im się udała... a szkoda, mogłyby być fajne zawieszki jakby tylko się postarali. już nie mogę się doczekać koziorożca
|
|
|
|
#3164 |
|
Zadomowienie
|
Jaka pierwsza zawieszka? Hmmm pewnie będę czekała na jakiś prezent bo teraz studia się zaczną i znów wydatki, ehh
Ale jak tylko dorwę trochę grosza to pewnie kupię kość, jako że mam pieska, a miniaturki psów nie podobają mi się, lub tą rybkę - mój znak zodiaku ![]() EDIT: A co do pytania czy za duża, to wydaje mi się że nie ma ona 19 cm i jak dla mnie jest w porządku.
Edytowane przez nina90 Czas edycji: 2010-09-01 o 14:26 |
|
|
|
#3165 | |
|
Wtajemniczenie
|
A mają na miejscu, czy muszą zamówić? Mojego skorpiona mieli
, także mam nadzieję, że do poniedziałku go dostanę. Ja tego nie rozumiem, że na początku Apart i Yes trzymali ten sam poziom, a teraz Apart odskoczył w górę, a Yes w dół. Może i lepiej, bo mogę się skupić na Aparcie, a tak nie wiem skąd bym kasę brała .Z Yes udała im się paleta, lód i kawa. Ale dwa ostatnie mają kosmiczną cenę w stosunku do wielkości zawieszki. A paleta jest w sam raz cenowo .---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
mieli na miejscu także też liczę, że dostanę go koło poniedziałku. ale faktem jest że z tym panem jest dobry kontakt i łatwo się dogadać. mnie bardzo podoba się zawieszka z Yes przedstawiająca kawę, no ale niestety cena jest zaporowa...
a na tą kostkę też już patrzyłam kilka razy
|
|
|
|
#3167 |
|
Wtajemniczenie
|
W jakiej cenie jest Twój koziorożec
?Mi się lód i kawa bardzo podoba . Ale to pewnie dlatego, że jest teraz porównanie do innych nowości . Tylko niech ta myszka i laptop do Bydgoszczy dojedzie w końcu .---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Nawet jeśli duża to możesz zapiąć na dowolne oczko, czego nie można już zmienić w bransoletce Pandory . Z tego co widzę Pandora mam najmniejsze bransoletki 19 cm... Nie wiem czy nie będę musiała zrezygnować bo to trochę dużo... A ja chcę nosić góra 5 koralików.
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-01 o 14:37 |
|
|
|
#3168 |
|
Zadomowienie
|
90 zł, ale jestem przeszczęśliwa że ta przyjemność nie kosztowała mnie ani grosza
![]() też właśnie chciałabym tą kawę z racji tego, że kawę na prawdę uwielbiam, no ale teraz chyba muszę sobie odpuścić. może za jakiś czas... długo już czekasz na swoją myszkę? a skorpion kosztował tyle samo co koziorożec? Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-09-01 o 15:44 |
|
|
|
#3169 |
|
Wtajemniczenie
|
Skorpion 65
. A czekam aż u mnie w salonach pojawi się myszka, bo na żywo bym chciała ją zobaczyć, a na stronie nawet nie ma:/.
|
|
|
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
nie dziwię się, że jest tańszy. koziorożec jest bardziej skomplikowany jak na moje oko. ja jeszcze poza kawą chodzę cały czas nad tym reniferem z apartu. kawy pewnie nie kupię ale co do renifera, zastanawiam się ile wytrzymam
a wy planujecie jeszcze jakieś zakupy?
|
|
|
|
#3171 |
|
Wtajemniczenie
|
Renifera mam kupionego od mamy na mikołaja
. Dziś chyba kupię kokosa, no i chodzę za myszką komputerową .A koziorożec ze znaków jest najładniejszy, ale przecież nie kupię nie swojego znaku zodiaku . Szkoda, że miesiąc później się nie urodziłam .
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-01 o 16:56 |
|
|
|
#3172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby Yes tam nie było... a za to otworzyli wypasiony Apart
|
|
#3173 |
|
Zadomowienie
|
też nieskromnie uważam, że koziorożec jest najładniejszy
wiesz, jakbyś się uparła to można jakąś ideologię do tego dorobić. np, że to kozica jako pamiątka z wypadu w góry
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3174 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja już mam tyle charmsów, że nie mogę już dorabiać ideologii na siłę, bo się w nich utopię
.
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Na myśl o tych 'cudach' z yes
![]() VLS - w toruniu w Copernikusie byla niedawno mysz komputerowa
|
|
|
|
#3176 |
|
Zadomowienie
|
spoko, w sumie zapomniałam że Ty tyle tego masz. nie wiem naprawdę kto im te charmsy projektuje...
|
|
|
|
#3177 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co.... ja się poświecę i na ochotnika zgłoszę do nich ... jestem pewna, że zaprojektuje im niebanalne, śliczne charmsy ... które wszyscy im będą chcieli kupić! Bo to co... oni pokazują to tragedia!
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!A ja jednak chyba wrócę do Pandory, jakoś bardziej przemawiają do mnie takie eleganckie koraliki
|
|
#3179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aniu, o 6 miesięcy rocznik 74 Patrzyłam ma stronie Trollbeads i na szczęście zapięcia i bransoletki nie podrożały jakoś strasznie; bransoletki 13zł a zapięcia 17zł i 21zł a wiec do przeżycia. a tak btw, ciekawe dlaczego na facebooku nie ma nowych zdjęć bransoletek ????? Nie wierze żeby nikt nic nie przysłał. Twoje tam jest??? chyba nie ......
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-01 o 19:28 Powód: dopisano |
|
|
|
|
#3180 |
|
Zadomowienie
|
Magda mojej bransoletki nie ma
mieli dodać i ... cisza - sama nie potrafie wstawic tam fotki :/
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

ale to za duzo kasy na raz :/
uwielbiam dobrą kawę
Moje uzależnienie:
. Ale mam zamiar dziś kupić sobie kokosa do palmy i jachtu

Ale jak tylko dorwę trochę grosza to pewnie kupię kość, jako że mam pieska, a miniaturki psów nie podobają mi się, lub tą rybkę - mój znak zodiaku
.