|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Cytat:
boze ja od pazdziernika bede wynajmować pokój i wszystko przechulam pewnie na wiadomo co
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie mowie 'nie' bo na utrzymaniu rodzicow jestem, nie moge nadwyrezac ich kieszeni ale tak samo jak ty - nie wiem co to bedzie jak sama zaczne zarabiac
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
VLS, a jaki miałaś kolor sznurka Lilou? Bo mnie kusi czerwony lub zielony ALE mam jedną bransoletkę na zielonym sznurku i choć uważam na nią strasznie to już jest okropnie brudna, a nosiłam ją parę razy zaledwie. Czy lilou'owe sznurki się też tak brudzą? W ogóle kusi mnie żeby kupić, uciąć i taki złoty element nawinąć na zwykłą, prostą złotą bransoletkę (nie, nie mam takiej :P jeszcze
). Co myślicie?
|
#3364 |
|
Rozeznanie
|
Charmsy i generalnie biżuteria modułowa wciąga jak diabli.....
Myślę że właśnie dlatego firmy pozwalają sobie na takie ceny które jakby nie było mają się nijak do wielkości koralika czy zawieszki a niekiedy nawet projektu. Wiadomo, jak się baba na coś uweźmie to kupi Ceny bransoletek w Pandorze to już zupełne nieporozumienie. 300 zł za żmijkę z 2 gwintami i estetycznym zapięciem to duża przesada. Powinni przynajmniej tak jak w Trollbeads przy zakupie bransoletki dawać w prezencie koraliki.
|
#3365 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Wygląda wg mnie super. Zresztą pierścionek zaręczynowy mam z połączonego białego i żółtego złota, więc wpadają na takie pomysły. Pandorowe koraliki też są srebrno-złote, także chyba jest tak ok .---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
. Ale przynajmniej to jest jakieś hobby i pamiątka na długi czas po różnych okazjach, chwilach . A i z prezentami nikt nie ma już kłopotu .
|
||
|
|
|
#3366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapięcie mam i sznurek woskowany mam w domku 100zł za pozłacany element + sznurek to moim zdaniem wygórowana cena...hmmm... no ale cóż... A te sznurki woskowane na all na metry można kupic za grosze ![]() także nie ma problemu jak się zbrudzi
|
|
|
#3367 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja to posupłam żeby było tak samo jak było
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a w takim razie widziałaś jak wygląda zawieszka lilou na jakiejś zwykłej bransoletce? Chodzi mi o to czy to się da nosić, czy pasuje i czy wygląda dobrze ;D.
Nieważne czy srebrna zawieszka na srebrnej bransoletce, czy złota na srebrnej czy jakakolwiek inna kombinacja kolorystyczna, chodzi mi o 'fason' .
|
#3369 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie widziałam na bransoletce zwykłej jak to wygląda, ale pewnie strasznie będzie się przekręcać.
|
|
|
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
moj trollik z unika
|
#3371 |
|
Rozeznanie
|
Aniu śliczną Unikę udało Ci się wybrać!!!
Super zestaw ![]() Lubię Uniki ze ich niepowtarzalność. Pamiętam, że z początkiem tego roku ich wybór był ogromny i trafiały sie niesamowite cudeńka. Zainteresowanie nimi było tak duże ze przez moment można je było nawet kupić. W normalnej ofercie są przeznacone jako takie gratisy, upominki, dodatkowe koraliki przy kupnie bransoletki itp. ..... oczami wyobraźni widzę tą skóre na moim nadgarstku
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-07 o 22:28 |
|
|
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja Pandorę 18 cm z moimi 5 koralikami
|
|
|
|
#3373 |
|
Rozeznanie
|
koralik z serduszkami z masy perłowej wygląda obłędnie na żywo, sama się nad nim zastanawiałam ale ostatecznie wybrałam ten z zielonym oczkiem ....
A Ty daleko masz do najbliższego firmowego salonu Pandory? Może warto się przejechać i przymierzyć na miejscu tą 18stkę. Jeżeli chcesz mieć taka która idealnie przylega do nadgarstka to faktycznie 19 będzie za luźna
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba do Gdańska najbliżej, tak jakieś 200 km
. Póki co jeszcze z dwa tygodnie poczekam, a potem zdecyduję co dalej. Pisałam też do Yes i niby za 2 tygodnie mają dostać jakąś dostawę, ale nic nie obiecują . Mam 18cm z BB, bo mierzyłam osobiście miarką i tak lekko luźno ładnie jest .
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-07 o 22:54 |
|
|
|
#3375 |
|
Rozeznanie
|
VLS a napisz do sklepu internetowego i zapytaj czy jest możliwość sprowadzenia 18 .
Widzialam że bransoletka ze srebra oksydowanego jest dostępna w rozm. 18 200km to jednak sporo ......
|
#3376 |
|
Wtajemniczenie
|
No pisałam, ale napisali, że może będzie, a może nie
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- A widziałam w Yes dziś takie śliczne koraliki z motylkami wiszącymi, kupuje się dwa od razu i jedno jest dla przyjaciółki, tylko że akurat moje nie noszą Pandory. Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-07 o 23:23 |
|
|
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
Mi się marzą diamentowe charmsy
Widziałam w Aparcie takie serduszko i słonia
|
|
|
|
#3378 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
w każdym razie lilou wygląda uroczo i jestem zadowolona
|
|
|
#3379 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny na na profilu Trollbeads na Facebooku pojawiły się nowe zdjęcia bransoletek !!!
Aniu jest i Twoje zdjęcie ![]() Margotber, a to z muzyczną kasetką, trollem i supełkiem to przypadkiem nie Twoje?
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-08 o 20:37 Powód: dopisano |
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3381 |
|
Rozeznanie
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.facebook.com/photo.php?pi...&ref=fbx_album
troszku skromna narazie
|
#3383 |
|
Zadomowienie
|
Magda Trollbeads zmobilizowalo sie i wrzucilo zaległe foty bransoletek
w tym mojej ![]() twoje naszyjniki są piękne ![]() a powiedz mi jaką długość masz naszyjnika ? bo mnie sie podoba taki jak ta kobitka po lewej ma dlugasny
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najpierw cała branse musze zapełnic a potem naszyjnik I potem dzieciom swoim dam i one swoim i tak trolle z pokolenia na pokolenie
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
hehe pisalysmy jednoczesnie
![]() aako a ty jaka masz Unike ?? ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- ja musze podwojnie dla moich modelek malych
|
#3386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Twoja bransoletka utwierdza mnie w przekonaniu, że moja następna będzie skórzana Świetnie dobrałaś te dwa koraliki; masz już w planie jakieś następne ???
|
|
#3387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sowa Serce jest super ale nie wiem czy bedzie mi pasować i strasznie drogi jest. pióra florencja narazie mam takie typy na 100% Cytat:
![]() A unike mam taka bursztynowa w kropki z takim paskiem jak logo play Jutro pokaze bo dzisiaj juz nie wychodzą zdjęcia.
|
|
#3388 |
|
Rozeznanie
|
Mój naszyjnik ma 50cm.
Długość w sam raz do dekoltów i na jakiś sweterek, bluzkę .... zastanawiałam się również nad 45 i myślę, że też by dobrze wyglądała Wszystko to kwestia gustu i upodobań. A ten długi z perełką to myślę że pewnie 90 albo i 100. Niestety nie przepadam za tak długimi. Przez długi czas chodził mi po głowie naszyjnik z wróżką ale właśnie ta długość stała się problemem. Sęk w tym że np. 60 mogłabym przez głowę przełożyć z max 1 koralikiem, 70 i 80 już z kilkoma ale wydawały mi się trochę za długie. Wchodziła jeszcze w grę opcja 100 która po odpowiednim złożeniu robiła się tak na oko 50 no ale trzeba by było dokupić odpowiedni koralik z 3 dziurkami no i zapięcie. koniec końcem wybrałam klasyczny i jestem zachwycona ![]() A Trollbeads jakoś specjalnie nie poganiałam ![]() Wysyłając swoje zdjęcia zapytałam jedynie dlaczego nie ma nowych zdjęć. Okazało się - co zresztą przypuszczałam - że winny był sezon urlopowy No ale jak widać wypoczęci ostro zabrali się do roboty i nadrobili zaległości
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
a mnie się Stokrotka coraz bardziejcpodoba
![]() ale niestety poza moim zasięgiem :/ a Trzy kwiaty moglyby symbolizować moją trójce ![]() liczbę 3 polubiałam jakoś 7 lat temu ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- a ja przepadam za takimi dlugaśnymi ![]() może kiedyś uda mi się odłożyć na te wróżke bo śliczna jest
|
#3390 |
|
Rozeznanie
|
aako zbierasz powoli ale widzę że "treściwie", same drogie koraliki
![]() A wiecie, ja to sobie zostawiam na bransoletkach miejsce na 1 koralik i dzięki temu żongluje sobie koralikami, coś zabiorę, coś dołożę, coś zamienię ..... i mam zabawę
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

. Może ewentualnie potem dokupię coś z wiszącym czymś
ale tak samo jak ty - nie wiem co to bedzie jak sama zaczne zarabiac

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)