|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Cytat:
![]() ![]() Ale jest wieksze niz inne za 110zł to fakt A supełek jest bardzo ładny
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie szukam przytulonego serca na fb, siedze i mysle ...
![]() dziekuje za cenne rady
|
|
|
|
#3543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam ze srebra z tej najtańszej grupy: supełek, muzyczna kasetkę, mokkę, hortensję, K-Koraliki, Duszek (wspaniały i figlarny) w zasadzie wszystkie są piękne. Noszę je na srebrnej bransoletce i wg mnie nie giną. Lecz to kwestia każdej z Nas - każdemu coś innego się podoba. Mam je poprzeplatane z murano i wygląda super. Pozdrawiam i życzę wspaniałych wyborów.... |
|
|
|
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja wczoraj dostałam w prezencie bransoletkę yes z zawieszką- wisienką Piekna. Planuje sobie dokupywac rozne zawieszki, takze dolaczam
|
#3545 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widzę że szybka jesteś w kolekcjonowaniu ![]() A jeżeli chodzi o podejmowanie decyzji co kupić to bardzo pomocne są zdjęcia właścicielek bransoletek. Zwłaszcza jeżeli nie ma sie dostępu do sklepu stacjonarnego. Łatwiej wtedy uchwycić proporcje. Aaaa i mam coś jeszcze ![]() kreator bransoletek który wynalazłam dawno dawno temu. Nie jest on niestety tak doskonały jak na stronie Pandory ale można sobie poukładać, http://www.trollbeadsgallery.com/BraceletBuilder.aspx ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
|
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wziełam w koncu ciemnofioletowy kwiat i serce, tez doszłam do wniosku ze jeden malutki koralik może sie fajnie komponowac z resztą, poza tym nie przepadam za duzymi sercami a jednak chciałam miec element romantyczny podoba mi sie koncepcja, ze kazdy koralik może cos oznaczacCytat:
|
||
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
któraś z was dokonywała zwrotu zawieszki w sklepie internetowym YES? chcę sobie zamówić ta wróżkę, ale się zastanawiam co jeśli mi się nie spodoba... Do najbliższego salonu mam kilkadziesiąt kilometrów, więc wygodniej byłoby przez internet... Jestem ciekawa czy sprawnie przebiega procedura zwrotu...
Edytowane przez kona Czas edycji: 2010-09-13 o 10:12 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3548 |
|
Zadomowienie
|
wychodzi na to ze ja mam silną wole :/
a właściwie nie silna wolę tylko za mało kasy w portfelu ![]() jakbym dostała teraz premie to od razu lecę bo bransoletkę srebrna do Trolla ![]() a tak w tym tygodniu może kupie sobie w końcu supełek
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukaj na stronie sklepu online Yes czy coś piszą
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
prawo to reguluje - kupując w sklepie internetowym zawsze masz prawo do zwrotu (chyba do 10 dni)
|
|
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Oszalałam na punkcie charmsów. Marzę o bransoletce i mnóstwie przywieszek. I w końcu postanowiłam przestać marzyć i kupić sobie bransoletkę i powoli zacząć coś kolekcjonować Ale mam dylemat. Wybrać tradycyjną bransoletkę z małymi, czy dużymi oczkami? A może wybrać coś innego... widziałam na allegro takie potrójne na jednym zapięciu.I jeszcze mam taki problem, że mój nadgarstek jest strasznie malutki. I na moją rękę musiałaby być bransoletka 17 cm (w aparcie taką przymierzałam). Aczkolwiek nie wiem czy jeszcze troszkę mniejsza by się nie przydała. Mgłybyście zamieścić zdjęcia swoich bransoletek na ręce? Zobaczyłambym jak u Was leżą i zorientowałabym się jaki ja w końcu rozmiar potrzebuje. W skpepach dość, że nie mają rozmiarów (no oprócz właśne ten apart 0 min 17 cm) to jeszcze doradzić nie potrafią. Dla nich to wszystko super wygląda :/ Edytowane przez monikaninoczka Czas edycji: 2010-09-13 o 11:01 |
|
|
|
#3552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy szybko kolekcjonuję....zaczęłam w styczniu, a we wrześniu mam prawie całą zapełnioną. Ponieważ nie ma u mnie sklepu, jestem zmuszona do zakupów przez net. Mam więc założenie, że kupuję wówczas kilka koralików w jednym zamówieniu. Zdjęcie pokażę, ale niestety coś mój laptop nie chce współpracować z aparatem, ani z kartą. Mam zdjęcia zrobione, ale niestety nie mogę wrzucić och do kompa. Pozdrawiam. Gosia |
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
również mam bransoletkę z yes, bodajże 19cm i zapinam ją tak, że trzy oczka "wiszą" mi z boku. te bransoletki mają to do siebie, że można je zapiąć na wcześniejsze oczko więc nie ma problemu, nawet dla takiego "kościotrupa" jak ja
|
|
|
|
#3555 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A kasy na przyjemności to zawsze jest za mało Obiecałam sobie że teraz będę się delektować zakupami; 1-2 koraliki w miesiącu - zobaczymy tylko czy wytrwam kolejne plany zakupowe to znak zodiaku, no i ciągle mi po głowie chodzi ta skórka ale to dopiero listopad....
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-13 o 23:33 |
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam profil na fb trolli z UK. Tam to dopiero mają zbiory, miliony koralików
w sumie nie dziwne, dla nich cena za 10 koralików pewnie tak jak dla nas za jeden, cena po przeliczeniu z euro taka sama jak w polsce http://www.facebook.com/#!/photo.php...0&id=597984539 ja dzis czekam na kuriera z moją pierwszą bransoletką trollbeads |
|
|
|
#3557 |
|
Raczkowanie
|
oooo te w kwiaty sa sliczne..jak obrazy impresjonistow..naprawde. ..wybierz z tych
))ten jeste mega moim zdaniem http://www.trollbeads.com.pl/Biala_Stal-323.html
|
|
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcia pokaże kedyś, jak już bedzie co pokazywać
Narazie mam jedna przywieszkę i pewnie kompletować będę dłuuugoo ![]() pozdrawiam
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
moja trollbeads juz na ręce
wydarłam sie wczoraj na kuriera, któremu nie chcialo sie do mnie podjechac do pracy z przesyłką (jakies 5 min autem ) powiedziałam ze nie ma takiej opcji, ze ja dzis nie bede miała przesyłki i koniec. Ale był naburmuszony jak przyjechał nie rozumie pewnie co dla kobiety znaczy przesyłka z trollbeads ostatni raz zamawiam kurierem
|
|
|
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
no to teraz musisz nam pokazać zdjęcia
|
|
|
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
no ale ona strasznie biedna jest na razie
ale i tak prześliczna
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
pokazuj a nie biedna
|
#3564 |
|
Przyczajenie
|
Po przeczytaniu Waszych komentarzy w tym wątku nie wytrzymałam
i także zakupiłam bransoletkę.Na dzień dzisiejszy składa się ona z bazy, szczeniaczka, koniczynki i truskawki. Na razie trenuję swoją silną wolę przed zakupieniem imbryka i parasolki..
|
|
|
|
#3565 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczna!!!
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
ok, ok zrobie fotke i wrzucę wieczorem jak zdąże
![]() Cytat:
modliłam sie nad pandorą od jakiegos miesiąca, weszłam na wątek i od razu zakupilam trolową bransoletkę - 400 pln mniej w portfelu (a mialam oszczedzac) truskaweczka jest przesliczna |
|
|
|
|
#3567 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie może kiedy będą jakieś nowości w Yesie bo strasznie marzy mi się czarny winyl
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
urocza fajnie do siebie pasują Twoje zawieszki
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie,
Widzę że dominują tu zawieszki, a nie koraliki. Ja zdecydowanie wolę koraliki i to te dobrj jakości - Pandora, Trollbeads. Na razie mam poczatek naszyjnika Pandory z 3 modułami
|
|
|
|
#3570 |
|
Przyczajenie
|
załączam foto
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

A supełek jest bardzo ładny

Poszukaj na stronie sklepu online Yes czy coś piszą

powiedziałam ze nie ma takiej opcji, ze ja dzis nie bede miała przesyłki i koniec. Ale był naburmuszony jak przyjechał
ale i tak prześliczna