|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: bransoletki CHARMS pochwal sie swoim zestawem :)
Cytat:
Btw, oglądałam Twoją stronę Justyna Art. Super makijaże! Zdobione paznokcie to nie moje klimaty ale w kolorze czerwonego wina .... mniam ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Koraliki murano faktycznie nie mają sobie równych, żadna z dostępnych na Polskim rynku marek nie oferuje takiej gamy kolorystycznej i ilości wzorów co tutaj. Kupujesz bransoletkę i zapięcie a 2 koraliki srebrne lub murano z grupy cenowej 111zł dostajesz w prezencie. Zapięcia sprzedawane są osobno bo możesz wybierać spośród kilkunastu wzorów a rozmiar bransoletki to rozmiar już z zapięciem (pomimo ze kupuje się je osobno) ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Jestem przekonana że to kwestia czasu i Warszawa również będzie mogła kupować stacjonarnie Proponuję wysłać zapytanie do Trollbeads kiedy można się spodziewać otwarcia punktu.
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-17 o 20:05 |
|||
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
o widzisz, nie wiedziałam, że tak to wygląda
w takim razie w przyszłym tygodniu atakuje Sosnowiec
|
|
|
|
#3633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapraszamy to nie tak daleko
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co to są stopery?
|
|
|
|
#3635 |
|
Przyczajenie
|
sa to elementy, ktore mozna zaczepic na zgrubieniach bransoletki Pandory, co powoduje, ze zostaja w miejscu i zatrzymuja inne koraliki.
Przykladowy stoper: http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...moments/790533 Roznia sie od innych koralikow tym, ze nie wsuwa sie ich na bransoletke tylko otwiera i zatrzaskuje na niej. |
|
|
|
#3636 |
|
Przyczajenie
|
hejka podczytuję wizaz juz od jakiegoś czasu ale dopiero teraz się odzywam zwabiona koralikami
Fantastyczne macie zbiory i o ile charmsy nigdy jakoś specjalnie do mnie nie przemawiały tak teraz zaczynam szaleć na punkcie pandor/trolli. Strrrasznie podobają mi się murano z trollbeads ale jak na razie muszę obejść się smakiem. mam już skórzaną bransoletke i trzy koraliki, co prawda nie akurat tych marek, ale moim zdaniem liczy się konkretny produkt, jego jakość i jeśli wszystko jest ok, nie trzeba szaleć z metkami. Wybór koralików (mówię oczywiście o srebrze jest tak duży że nie mam zamiaru orientować się tylko na jedną markę![]() aj, pochwalę się gdy dorwę aparat Też tak macie że oglądacie z bliska koralik pod każdym kątem, np murano, to jest szalone, siedzę, bawię się nimi, oglądam hahaha inny świat
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o , dziękuję a czy Trollbeads posiada coś takiego w swojej ofercie?W ogóle co myślicie o mieszaniu firm? Macie na swoich bransoletkach koraliki z Trolla, Pandory czy innych? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- dziewczyny i jeszcze jedno - ile mniej więcej koralików mieści się na bransoletce o długości 18, 19cm ze zwykłym zapięciem? |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
wczoraj otworzyli w moim mieście Pandorę i akurat przechodziłam obok - tyle bab naraz to ja jeszcze nie widziałam weszłam i się zakochałam niestety nie mogę pozwolić sobie na oryginalną biżuterię ze sklepu, chciałabym sobie skompletować bransoletkę koralikami za złotówki z allegro. Mam już parę upatrzonych.Chciałam zadać Wam pytania odnośnie bransolety: upatrzyłam sobie taką: http://img09.allegroimg.pl/photos/or.../10/1236391064 , jest posrebrzana, kosztuje około 25 zł. Czy warto kupić coś takiego? Czy te bransoletki mają różne średnice? nie chcę żeby separatory latały po całej jej długości tylko się trzymały jednego miejsca Oczywiście to jakaś podróba, ale nie odpycha mnie to póki co.doradźcie mi proszę
|
#3640 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zdjęcie moich AŻ trzech koralików, uwielbiam ten ze szkła dichroicznego i srebrny z ametystem, aj aj rzemyk jest trochę długi ale chciałam móc nosić go też na szyi, trzeba teraz zapełnić aby brans nie spadała;P
|
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, i jeszcze jedno
mam bransoletkę, która jest dla mnie idealna - ma 19,5 cm. Chcę, żeby ta nowa po założeniu koralików i separatorów była podobnej średnicy. Jaką długość mi radzicie, jeśli zamierzam nosić 5-7 raczej niezbyt szerokich koralików?
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stoper musi mieć idelaną średnicę taką jak bransoletka?
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są rózne srebrne i duzo tansze niz w pandorze polecam poszukac w sklepach z polfabrykantami bizu. A moze skusisz sie tez na org? mnie tez nie stać a juz mam 4 koraliki :P
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale VSL wpadła na dobry pomysł by kupić jeden stoper, a drugim będzie zapięcie Pamiętaj, że jak weźmiesz większą bransoletkę (długość) i bedziesz nosić np. 5 koralików to ona będzie się przekręcać tak, że koraliki będą na dole - pod nadgarstkiem. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mogłabyś podać mi jakieś adresy sklepów (najlepiej internetowych) tych sklepów z półfabrykantami?
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troszkę je przerabiam i jest cudeńko
|
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://artfan.pl/pandora-nowosc-c-388.html http://www.korallo.pl/pandorka-new,291/1.html http://onyks.eu/cat-pol-1214554628-P...e-Pandora.html http://www.katiart.pl/shop/index.php/cPath/276 taak na szybko. A popatrz na trollbeads tam daja 2 koraliki za free + jedna unike za zdjecie
|
|
#3649 |
|
Przyczajenie
|
aako, ja też myślałam nad posrebrzaną ale w końcu zdecydowałam się na skórę + srebrne zapięcie. lepiej wydać trochę więcej ale przynajmniej wiadomo na co, ze srebrem nic ci się nie stanie, zawsze możesz wyczyścić kiedy ściemnieje a z posrebrzanymi już tak fajnie nie jest.
mogę polecić sklep w którym sama kupuję, tzn niedawno trafiłam bo mają srebrne półfabrykaty jakich potrzebowalam no i są z mojej okolicy wiec moglam zobaczyc wszystko na żywo. tu masz link do ich elementów srebrnych, (http://sklep.rekodzielnia.com.pl/cat...odulowe,i.html) ja byłam osobiście i doradzają, odradzają to co niezbyt dobrze wygląda itd. tak wiec polecam
|
|
|
|
#3650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
|
|
#3651 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na początku kolekcjonowania można zaopatrzyć się w stopery i unieruchomić kilka koralików na środku bransoletki. Trollbeads w swojej ofercie ma tylko 1 wzór stopera ( Srebrny stoper ) dostępny również w złocie. Ma on tę przewagę nad klipsami że umieszczony na dowolnym odcinku bransoletki nie przesówa sie bo umieszczona w środku gumka zaciska sie wokół bransoletki. Osobiście nie mieszam marek. Koraliki z Pandory noszę na pandorowej bransoletce a Trolle na trollowej ale to takie moje "widzimisię" ![]() Decydując się na mieszanie marek musisz pamiętać że średnice dziurek w koralikach są różne. O ile koraliki z Pandory wejdą bez problemu na Trollbeads o tyle w odwrotną stronę już tylko nieliczne (Murano z Trollbeads niestety nie wchodzi na Pandorę)
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabyś wkleić swoje bransoletki? Rozumiem, że masz ich przynajmniej dwie |
|
|
|
|
#3653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() strony 44, 102, 113 i 117
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? Pokaż jej zdjęcie z bliska. Zazdroszczę kawy, w życiu bym się nie spodziewała, że dadzą takiego charmsa gratis. Teraz żałuję, że nie pokazałam mojej bransoletki na fb . Może z Trollami zdążę .Czy myślicie, że to będzie pasowało do Trollowej srebrnej bransoletki http://wkruk.pl/product-pol-2310701-CHAMILIA-Beads.html ? Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-18 o 16:57 |
|
|
|
|
#3656 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsze koraliki Pandory i ... charmsy na wakacjach
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczne koraliki ![]() napisalam do pana z allegro i ma te koraliki trolli, na ktore sie czaje ... ehh a w porfelu pusto
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że te trollowe nie wchodzą na pandorę, bo się ich nie wkręca, a pandorowe są specjalne wkręcane
. Mam tylko nadzieję, że jest w sklepie ta moja 18 cm, bo na razie mogę jedynie spoglądać na moje dwa koraliki w pudełeczku . Ale te Trolle mnie kuszą . Na pewno wezmę dwa stopery bo chcę żeby ładnie mi na środku leżały . Co myślicie o syrence ?
|
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzy mi się taki zestaw
. Czy ta tęcza jest ładna na żywo?
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
co myślicie o tej bazie: http://allegro.pl/bransoletka-baza-t...236373321.html ?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

. Z Apartu chyba, ale nie taka na łańcuszku tylko cała z różowych kuleczek i miejsce na dwie zawieszki - mam doczepioną jedną. Bardzo fajne są te bransoletki.
ale w kolorze czerwonego wina .... mniam 

niestety nie mogę pozwolić sobie na oryginalną biżuterię ze sklepu, chciałabym sobie skompletować bransoletkę koralikami za złotówki z allegro. Mam już parę upatrzonych.

Ale VSL wpadła na dobry pomysł by kupić jeden stoper, a drugim będzie zapięcie 

. Może z Trollami zdążę