|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Cytat:
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niektóre argumenty przytaczane w postach na forum gazety z pewnością są sensowne ale czy to znaczy ze mamy zrezygnować z kupowania rzeczy których głównym zadaniem jezt zdobienie i cieszenie oka? chyba nie .... Z drugiej strony jeśli by podliczyć ile rocznie przeciętny palacz wydaje na papierosy po których nic nie zostaje (o skutkach ubocznych dla otoczenia nie wspomnę) to bransoletka jak nic ![]() Cudne Frey Wille chyba pozostanie w sferze moich marzeń ..... a ile kosztowałaby, takie 2tys - 2,5 ???? http://www.frey-wille.com/#Jewellery...e/ClaspBangle2 http://www.frey-wille.com/#Jewellery.../MidWideBangle a pierścionki ????
|
|
#3754 |
|
Wtajemniczenie
|
Całe szczęście na mnie wrażenia nie robią te bransoletki
. Ale to samo wcześniej mówiłam o Pandorze i Trollach
|
|
|
|
#3755 |
|
Rozeznanie
|
A na mnie robią podobnie jak Trolle
Uwielbiam jak jest kolorowo a kolorowe dodatki - w przeciwieństwie do kolorowych ubrań - są w miarę bezpieczne ![]() VLS Ty naprawdę masz 200 zawieszek ????
|
#3756 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm, ja już nie wiem ile mam. Ze 150 na pewno. W wolnej chwili policzę
. Z Pandory mam 4
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem miłośniczką szerokich bransoletek. Mam do nich ogromną słabość. A te są jeszcze kolorowe i niebanalne, więc muszę mieć
A co do tego czy Pandora/Trolle są warte takich pieniędzy to jednoznacznie i definitywnie stwierdzam, że NIE. Mimo, że mnie również się podobają. I żadna "ideologia" dorabiana do tematu tego nie zmieni. Podobnie jak nie warte takich pieniędzy są perfumy, kremy kupowane w Sephorze czy ciuchy z Zary. Płaci się za metkę/ firmę/ prestiż/ reklamę/ modę itp. itd. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
naiat - ja lubie czasem podarowac sobie odrobinę luksusu
i lubie miec firmowe perfumy czy ciuchy
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra nie warto rozmawiac co warto a co nie , bo każdy wydaje na co chce
lepiej wklejajcie zdjęcia co byście chciały lub co planujecie kupić |
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3762 |
|
Wtajemniczenie
|
Racja sorina
. A czemu te Freye takie drogie są? Jeśli chodzi o cenę Pandory srebra to jest tak piękna, że mogę przeżyć, ale złoto to już jest przesada. Za jeden koralik murano 900 zł w życiu nie dam .
|
|
|
|
#3763 |
|
Rozeznanie
|
och, jakbym patrzyła tylko na to czy coś jest warte swojej ceny czy nie to bym nic nie kupiła
Dla każdej z nas co innego ma wartość Kilka lat temu skradziono mi biżuterie a ja do dziś rozpaczam nad srebrnym kompletem (pierścionek+kolczyki) z ametystem i nieważne że skradzione złoto miało kilkudziesięciokrotnie większa wartość Ten komplet był tak piękny i niepowtarzalny ..... A Freye, trudno powiedzieć dlaczego są takie drogie zwłaszcza ze bransoletki po 2-3tys. są zaledwie pozłacane..... Prawdopodobnie składa się na nią cała otoczka reklamowo - prestiżowo - luksusowa. W międzyczasie poczytałam trochę w necie na jej temat Frey Wille i okazuje się że w Austrii - swojej ojczyźnie - są nieporównywalnie tańsze.
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-21 o 16:58 |
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała charmsa z flagą niemiecką lub hiszpańską
korka z GM
|
|
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co Dziewczyny, wy niektóre jesteście z Krakowa, doradźcie mi gdzie najlepiej iść na "charmsowe" zakupy
będę wdzięczna
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-09-21 o 17:04 |
|
|
|
#3766 |
|
Rozeznanie
|
a tak a propos tego co byśmy chciały mieć to natchniona przez Was charmsami wypatrzyłam w Kruku takie cudne słoneczko. Nie jest to charms ale zwykła zawieszka. Spodobała mi się bo Apart i Yes mają podobne zawieszki do bransoletek
![]() i jeszcze sobie pomyślałam ze mogliby mi coś z tyłu wygrawerować i byłoby a la lilou, hi hi
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-21 o 17:09 |
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem dlaczego Freya jest droga. Tu akurat jestem nieobiektywna, bo za szerokie bransoletki jestem w stanie zapłacić dużo więcej - może działa podświadomość, że materiału jest więcej - nie wiem.
A co do kupowania markowych rzeczy to sama mam ich wiele, a perfumy to moja słabość. Ja tylko twierdzę, że te rzeczy same w sobie nie są warte takich pieniędzy, płacimy za coś więcej niż tylko "produkt" i to właśnie świetnie widać w przyapdku perfum, trolli czy nawet charmsów, które potrafią również sposro kosztować. I zgadzam się z tym, że każdy kupuje to co lubi. Ja np. czekam na swoje UGGi, za które spokojnie miałabym ładny komplet Trolli i wiem że dla wielu osób "uroda" tych dwóch rzeczy jest nieporównywalna. A co do tematu - poluję na podkowę z Apartu i nigdzie nie ma i nie wiem o co chodzi
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Naiat ja widziałam ostatnio we Wrocławiu tą podkówkę co chcesz ale dla mnei ona jest taka malutka ta z Verony lepsza ( ta wcześniejsza, bo teraz mają też takie małe właśnie )
A to zestaw na dziś i jutro Powrót do dzieciństwa
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
ładne
![]() Jest gdzieś konik na biegunach w innych kolorach? |
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
truskawka to jakaś porażka... jest czerwona kolor ok. ale ta dziura z tyłu.... ją dyskwalifikuje... właśnie też widziałam... ale myśle sobie ... eee kluczyka to nie chce hhahaha a 2 myśl oby Edytka wygrała
|
|
#3773 |
|
Przyczajenie
|
A ja wczoraj miałam śmieszną sytuację w salonie Yesa.
. Odpowiedziałam mu że nie i że widziałam go na wystawie. Na końcu udało mi się z nim dogadać. Powiedział mi że on tych nowości jeszcze nie zna i jak bym mówiła na to czajniczek to by szybciej zaskoczył . Chyba będę omijać ten salon bo za pierwszym razem sprzedali mi zawieszkę bez karabińczyka... |
|
|
|
#3774 |
|
Rozeznanie
|
w Yes tak mają
mimo wszystko lubię tą sieć sklepów bo można tam znaleźć b. ciekawą biżuterię ![]() Miałam podobną sytuację jakieś 2 miesiące temu. Pani na widok moich Trolli pisnęła z zachwytem: .... ojej jaka śliczna Pandorka .... ![]() Ja: to nie Pandora tylko Trollbeads. Pani: ooooo taaaak?? Gdyby to była jakaś kobitka na ulicy nie powiedziałabym ani słowa bo doskonale zdaję sobie sprawę, że biżuteria modułowa wciąż jeszcze kojarzy się wyłącznie a Pandorą .... ale żeby nie umieć odróżnić towaru który się sprzedaje we własnym sklepie od innej marki ???
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-21 o 19:55 |
|
|
|
#3775 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi chwilowo entuzjazm na Trolle przeszedł
(ale profilaktycznie Magdo, jakbyś była w Kruku proszę o przymierzenie Chamilii na Trollową bransoletkę ). Najpierw nacieszę się Pandorą . Przeziębienie nie mija, także na razie zapełnienie mojej bransoletki leży w miejscu . Chciałabym coś wiszącego, ale o nutkach to mogę pomarzyć
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-09-21 o 21:13 |
|
|
|
#3776 |
|
Zadomowienie
|
a ja mialam kupic supelek i ..... d...a
![]() kicha kasowa na calego musze chyba jakis napad uskutecznic zeby mi do pierwszego starczylo :/ nie wspomiunajac o jakimkolwiek koraliku
|
#3777 |
|
Rozeznanie
|
VLS nie ma sprawy jak tylko będą mieć w Kruku to przymierzę ale wydaje mi się że on tez powinien pasować na Pandorę
Ja też siedzę w domu ale z powodu choroby dziecka. A Tobie polecam immunoglucan - stawia na nogi jak nic ![]() Ania_trojaczki wyluzuj kupisz za miesiąc lub dwa Na blipie kilka dni temu napisali, że przygotowują się do pierwszych urodzin i będą niespodzianki wiec może warto poczekać napisali: "Niedługo będziemy świętować 1. urodziny Trollbeads w Polsce. W planach imprezy i promocje! Szczegóły wkrótce na facebook.com(s) #moda #styl #szafiarki"Ja co najmniej do końca miesiąca też nie przewiduję zakupów Trollowych bo czekają mnie inne duuuże wydatki. Mam nadzieję ze w przyszłym miesiącu uda mi się kupić mój znak zodiaku
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-09-21 o 21:47 |
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
A nie będzie u Ciebie w Yes?
Wiesz, zawsze ktoś (np. ja) może Ci kupić z salonu Pandory, Ty robisz tylko przelew i mimo choroby i leżenia w łóżku masz nowego charmsa (tak, kusi, wiem ) Cytat:
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2010-09-21 o 22:03 |
|
|
|
|
#3779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na Trolle miałabym pieniążki z pierwszej magisterki od dziadków
, ale na razie postaram się ochłonąć i może wpadnę na inny pomysł dobrego wykorzystania tej gotówki . Ale kto wie... Jak jakaś kasa wpadnie to Trolle staną się pewnie obowiązkowe ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie czemu
![]() w tym roku z okazji Walentynek (o ile dobrze pamiętam) przy zakupie za min 200zł dostawało się serduszko w prezencie. Niestety 1,5h po otwarciu sklepu serduszek już nie było bo jak powiedziała Pani dostali na ten cel tylko kilka sztuk. Kolejna tego typu promocja była z okazji dnia kobiet. Ja już nie poszłam bo zraziłam się Walentynkami ale znajoma powiedziała ze było dokładnie to samo. Szkoda tylko ze info o tych wspaniałych promocjach wisiało na stronie Pandory jeszcze przez następnych kilka tygodni.
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

Mam gdzieś z miesiac i wszystko w porządku 

. Ale to samo wcześniej mówiłam o Pandorze i Trollach

korka z GM

jeszcze nie zna i jak bym mówiła na to czajniczek to by szybciej zaskoczył
. Chyba będę omijać ten salon bo za pierwszym razem sprzedali mi zawieszkę bez karabińczyka...