|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Właśnie przyszły moje Charming. Jestem trochę zła. Mój grawer wyszedł ślicznie, a ten najważniejszy dla mamy jakiś taki krzywo i nieproporcjonalnie. Na mamy bransoletce medalik układa się ładnie na dłoni, a u mnie z kolei jakoś beznadziejnie. Sznurek lepszy niż Lilou, ale ogólnie jestem troszkę rozczarowana.
Jeszcze literówka: zamiast "Dominique" jest "Dominiqe" Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-10-04 o 13:12 |
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
O, cieszę się, że znalazłam właścicielkę
Czyli przesuwają się koraliki na niej?No właśnie kurczę zastanawiam się, jeśli będę miała na niej kilka koralików i zaczną się przesuwać każdy w inną stronę... ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
szukam czegoś jak ta z tej aukcji: http://allegro.pl/skora-pleciona-na-...236883925.html oznaczona jako naturalny kolor
Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2010-10-04 o 13:19 |
|
|
|
|
#4203 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz jestem już wściekła
. Napisałam do nich maila. Mam nadzieję, że rozwiążą jakoś tę sytuację .
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Wtajemniczenie
|
Odpisali, że mam odesłać i wyślą nowe, ale nie wiem czy na poniedziałek (imieniny mamy) dojdzie:/. Poza tym muszę lecieć na pocztę, wydać kasę na przesyłkę, niesmak pozostał:/. I chyba z tej gwiazdki już zrezygnuję. Chyba że mi złość przejdzie
. Teraz się boję, że jak dodadzą jedną literkę do mojego imienia to krzywo będzie |
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
Wątpię:/. Grrr. Kazałam im zmienić "Dominique" na zwykła "Dominikę". Krótsze to może lepiej im wyjdzie
|
|
|
|
#4208 |
|
Zadomowienie
|
słuchaj, może to zwykła, ludzka pomyłka. na pon na pewno Ci dojdzie
ja zamawiałam u nich bransoletkę kwiatka i grawer wyszedł im bardzo ładny mimo, że zażyczyłam sobie dłuższy niż teoretycznie jest to możliwe. w każdym razie rozmieścili mi to ładnie a i obsługa też jest tam miła a dziś dostałam serduszko, też jestem zadowolona.
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zachorowałam na bransoletkę skórzaną w jasnym kolorze. Co brać:
http://www.zegarki.wroclaw.pl/pandor...a-pandora.html czy http://www.mak-bizuteria.pl/mak-bizu...a-produkt.html ? |
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
VLS ta bransoletka dla mamy wygląda ok ,ale imię Ci spaprali więc jak najbardziej wymień
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Sorina, ja mam z Apartu. Taką jak pokozałaś, czerwoną. Jest zrobiona na "open-toe", czyli własnie wycięta z przodu i na górze ma przyklejoną jedną cyrkonię.
Zdjęcie swojej Ci nie wkleję, bo apart mam nadal w naprawie
|
|
|
|
#4212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Już odesłałam. "Dominiqe" jest ładnie wygrawerowane i rozmieszczone. Ale "Aldona" jest po prostu krzywe... po przyłożeniu linijki. Pierwsza literka duża, potem coraz mniejsze, ledwo się mieści napis, a początek linijki pusty... Natomiast tylne strony wyszły im super
. Ciekawe czy w Lilou też takie gafy im się zdarzają ?---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
. Przerabiałam już jakieś "no name" z pandorowych i charmsowych historii i zawsze się zawiodłam. Za tą kasę bym miała mniej, ale oryginałów z którymi nic się specjalnego nie dzieje . Chyba że przypuszczasz, że bransoletka szybko Ci się znudzi, to wtedy tańszą .
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie interesuje ten złoty pierśćionek wypełniony czerwonymi kamyczkami (drugi od lewej) i ten cały z czarnych czamyczków, ale nie ma ich nigdzie na stronie i nawet nie wiem w jakiej cenie są
. Lilou ma być niby w Krakowie (choć nie wiem czy to prawda), więc poczekam z zakupem, aż otworzą sklep, bo będę mieć w miarę blisko i uniknę takich pomyłek jak VLS miała z charming. W ogóle te charming mi się wydają takie kiepsko zrobione w porównaniu do lilou :|, ale może się mylę. Natomiast pandora mnie tak strasznie kusi! Szczególnie jak patrzę na te wszystkie koraliki VLS :P. sorina też mi się podobają tamte koraliki, oprócz tego ostatniego. Tylko że pandora to już jest strasznie duży wydatek, prawda? Chciałabym taką zwykłą srebrną bransoletkę no i kilka koralików.
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
No kurczę chyba nie znudzi i chyba masz rację z tymi no name. Mam już dużo koralików ze srebra i żadnej porządnej bransoletki za to dwie takie średnie.
Czy któraś z Was coś wie na temat jakiś promocji cenowych w Pandorze? Chcę bransoletkę i mniej więcej 3 koraliki. Coś ktoś słyszał? |
|
|
|
#4215 | |
|
Wtajemniczenie
|
No niestety srebrna bransoletka, 2 stopery, 2 murano, 2 srebrne i 1 separator to już jest 1000 zł. Ale jak weźmiesz dobrze dobraną bransoletkę (nie za luźną) to stopery nie są koniecznością. Na początek można wziąć bransoletkę i dwa koraliki to już tylko 500 zł
. A potem czekać na okazje . Jakościowo jeśli chodzi o sam wisiorek, to grawer i sama zawieszka wypadają lepiej. Ale sznurek lepszy jest z Charming. Charming ma też jaśniejsze "złoto". ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
. Podobno w Pandorze jak się należy do klubu to też 5% jest.
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Rozeznanie
|
W Pandorze (piszę na przykładzie salonu w Krakowie) dostaje się 5% za przynależenie do klubu Pandora.
Niemniej sytuacja jest dla mnie trochę niejasna bo Pani najpierw zapytała mnie o przynależność, ja potwierdziłam a inna Pani obok powiedziała ze jak zgłaszam przynależność również w salonie to od następnych zakupów otrzymuje 5% zniżki ... a ja od razu dostałam Tyle tylko ze nie jestem pewna czy przypadkiem tej przynależności nie zgłaszałam już wcześniej ..... no albo Pani widząc to co już mam na ręce wywnioskowała ze nie jest to mój pierwszy zakup ... jeszcze inna opcja, mianowicie w klubie Pandora podałam ich salon jako ten w którym robię zakupy. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- VLS moja Pandora też "zmiekła" po parunastu dniach i stała sie taka lejąca. Dla mnie to akurat był plus bo zaraz po kupnie bałam się ze mi się ten wężyk złamie ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Wracając do promocji to uważam że Pandora sprzedając bransoletki za 300zł również powinna - tak jak to ma miejsce w Trollbeads - obdarować klientkę chociażby jednym koralikiem. W Trollbeads, w cenie ok 390zł otrzymuje się srebrną bransoletkę z najdroższym zapięciem i dwa koraliki a wiec jest już co nosić
|
#4217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja właśnie tak nosze: 2 jednakowe klipsy + jakiś inny koralik pomiędzy nimi. Próbowałam założyć wszystkie 7 ale nie wyglądało to tak fajnie jak z trzema. Zauważyła również ze klipsy dużo mniej się przesuwają.
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
a co myslicie o tych skorzanych bransoletkach Trollbeads? ma ktoras z Was? Cena nie za wysoka zastanawiam sie nad nia.. http://www.trollbeads.com.pl/Bransol...Skora-629.html ciekawe czy przy nich tez obowiazuje ta promocja "kup bransoletke i zapiecie a dostaniesz dwa koraliki"..
|
#4220 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażystki Ja również mam bzika na punkcie słodkich zawieszek charms
Ostatnio zamówiłam sobie charmsy jesienne a mianowicie brązowo-złotego liścia i żołędzia Chciałabym się pochwalić moją kolekcją charmsów Swarovskiego Posiadam 14 zawieszek serduszek, każdy w innym kolorze ![]() Zdjęcia są dość nie wyraźne ale jak tylko będę miała lepsze to wrzucę. Pozdrawiam |
|
|
|
#4221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Śliczny ten nowy murano
![]() Ale aniołek mi się nie podoba, sama szukałam jakiegoś, ale nie mają innych ![]() Bardzo fajne O, koralik z masą perłową Widzę też podwójną bansoletke, ja w sumie trochę żałuję, że nie wzięłam też, tymbardziej, że cena niewiele wyższa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po tym co magdadro pisała o zniżce 5% należąc do klubu, dwa dni temu byłam w Pandorze, wpłynęło mi trochę extra kasy i postanowiłam zainwestować w nowy koralik ( ). Weszłam więc do Pandory i zapytałam, czy to prawda że dają 5% zniżki jeśli należę do klubu Pandory, na co sprzedawczyni odparowała twardo "NIE." ![]() Mogła chociaż poudawać, że no nie słyszała, że może będzie niedługo lub coś, a nie odrazu tak ostro ![]() Jeszcze dodałam, że "no bo tak słyszałam, moja koleżanka w innym mieście dostała..." i zamiast no nie wiem, jakoś udobruchać stałą klientkę (miałam na dłoni swoją Pandorę i raczej nie sposób było jej na gołych rękach nie zauważyć), to jeszcze tylko uraczyła mnie informacją o jakimś tam nowym zestawie za 599zł... ![]() Nie muszę już chyba dodawać, że podziękowałam i udałam się do Yes, gdzie jednak jakoś dbają o stałą klientelę, nawet jeśli to tylko 5% Więc ja nie wiem jak to z tą z niżką jest, ale i tak idiotyczny dla mnie w Pandorze jest brak jakiejkolwiek karty stałego klienta... A i kupiłam murano, jutro pokażę A jutro jadę po sowę, mam nadzieję że będzie w Yes
|
|
#4222 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to co, czyżby tylko wybrane salony takie zniżki dawały albo wg uznania jednym klientkom tak a innym nie ????? Przyznam ze sama byłam zaskoczona tą zniżką ale potem przypomniałam sobie że w Elle była informacja ze z kartą Citibank w niektórych salonach otrzymuje się taką zniżkę wiec pomyslałam ze moze poszerzyli ofertę i teraz również otrzymuje się z tytułu przynależenia do klubu. Dziwna sprawa.... Az mam ochotę w celach badawczych zakupić jakiś koralik ![]() ... albo klips wpierający kampanię walki z rakiem piersi przynajmniej cel szczytny ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Marzy mi się taka z bursztynami i srebrem (bez murano) - sama natura Ta skóra na żywo ma piękny kolor, taki kasztanowy albo raczej czekoladowy.... Brązową ma Ania_trojaczki (zdjęcia są na tym wątku).
|
|
#4223 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Chciałabym dołączyć do Waszego grona, jako pandoromaniaczka... Zaskakujące, bo na początku wcale mi się bransoletka nie podobała... Jednak kiedy dostałam prezent od TŻ-ta wpadłam po uszy Obecnie myślę nad złotą wersją, niestety ceny są niezachęcające... Czy mogłybyście podć linka do facebook'a gdzie pokazujecie swoje cacka. Chodzi mi zarówno o pandorę, jak i charmsy i lilou. |
|
|
|
#4224 |
|
Rozeznanie
|
aha, promocja również ich dotyczy i w sumie nie wychodzi to jakoś drogo
tzn. dotyczy skórzanych bransoletek trollbeads + zapięcie
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-10-04 o 21:06 |
|
|
|
#4225 |
|
Przyczajenie
|
Zoezone, jak już się zdecydujesz i kupisz prosimy o fotki i podzielenie się wrażeniami
zamówiłam, a niech stracę + 3 koraliki. Dam znać, jak przyjdzie przesyłka. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i nie będę musiała odsyłać
|
|
|
|
#4226 |
|
Rozeznanie
|
zoezone czekamy
|
#4227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jestem bardzo zadowlonaobowiazuje do niej promocja
|
|
#4228 |
|
Rozeznanie
|
a supełek masz?
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Sorina - napisałam na fejsie do Yesa odnośnie parasolek
|
|
|
|
#4230 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

, ta czerwona to lilou
i jest perłowo- biała, śliczna!!!
. Napisałam do nich maila. Mam nadzieję, że rozwiążą jakoś tę sytuację
.

a dziś dostałam serduszko, też jestem zadowolona.

?
.
..... no albo Pani widząc to co już mam na ręce wywnioskowała ze nie jest to mój pierwszy zakup
Ostatnio zamówiłam sobie charmsy jesienne a mianowicie brązowo-złotego liścia i żołędzia
Posiadam 14 zawieszek serduszek, każdy w innym kolorze