|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Cytat:
oj kuszą kuszą .... i co, zacząć trzecią bransoletkę ???? ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- dla zainteresowanych a Apart w noc zakupów w krakowskiej Bonarce daje 20% rabatu na srebro i 10% na złoto ![]() a Yes 10%
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-10-21 o 19:50 |
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę taką noc zakupów w Warszawie
I wtedy wszystko będzie moje
|
|
|
|
#4683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
aniuś! wybrałabyś się tam? dasz się wykorzystać? tylko to jest 20% na jedną rzecz? no...jak by co oferuje rewanż w przypadku przeceń w Łodzi
|
#4685 |
|
Zadomowienie
|
ennkaa podejdę i zapytam
wysłałam do nich maila czekam na odpowiedzdam znać jak coś się dowiem
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
aniuś!
jak byś tam była to zerknij proszę czy mają podwójne bransoletki szare albo czarne 35 cm. To ja bym się na nią pisała i dwa koraliki upatrzyłam jak by mieli ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- babeczki.. a kupował ktoś może u użytkownika vimmi na allegro? możecie zerknąć na jego aukcje? co sądzicie? wystawia orginalną bransoletkę (niby) a koralik w gratsie to podróba. Ale sama bransoletka to nie wiem...wysłałam zapytanie i czekam ale jaka jest Wasza opinia? poza tym podobają mi się stopery i koraliki srebrne niektóre u niego
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko, źle zmierzyłam łapinkę z 16 cm zrobilo się 14 cm. Jak tak dalej będzie maleć, to nie dobiorę bransoletki
![]() Anka, mam prośbę. Mogłabyś przy okazji spytać się czy mają srebrną bransoletkę z Pandorki 17 cm ,18 cm lub 19cm?
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-10-22 o 14:20 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Raczkowanie
|
witam
tez zakochalam sie w Charms czekałam długo na taki prezent i sie doczekałam ![]() mam 7 zawieszek kupione w Aparcie statek serce, sakiewka, szpilki, czarny bucik, palma, muffinka |
|
|
|
#4690 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrób zdjęcie swoim cudom i nam pokaż
.
|
|
|
|
#4691 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam własnie beadsy w aparcie, straszny badziew
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ... muszę Wam się pochwalić bo naprawdę nie mam komu.Nikt tego nie zrozumie...sama nie bardzo kumam
![]() w każdym razie kupiłam pandorę podwójną szarą w końcu 35 cm w sklepie pandory w porcie w Łodzi znaczy się naciągnęłam TŻta. A było to tak..pytam: Kupisz mi pandorę? A on mówi: Tak. (kompletnie nie wiedząc o co chodzi). Idziemy( ja zapomniałam,że tam jest pandora i idę do YES) a on mnie ciągnie do pandory. No i wleźliśmy. Jak on zobaczył ten kawałek rzemyka za 250 pln to ..jego mina..bezcenna! Wyszedł i powiedział,że on do tego ręki nie przyłoży i jak chcę to mam sobie sama kupić. Szczerze mówiąc sama zwątpiłam...taki kawałek sznurka...Ale po godzinie znowu przechodziliśmy koło pandory....ja nic nie mówię..a on: no to chcesz? A ja mówię: Że jak Ty chcesz i lekki foch ![]() No to wlazł i mi kupił No i teraz najlepsze..kociuba NIE WCHODZI na pandorę! ![]() załączam zdjątko..aniołek nie spiłowany bo nie wiem jeszcze czy go chcę ![]() I ostatnia sprawa, może ktoś chce ode mnie tą MAK biżuteria? Ja zapłacę za przesyłkę, oddam w cenie sklepu. Jak nie to ją oddam poprostu do MAK.
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
też oglądałam...zgadza się. Znaczy się te niby murano, bo ze srebrnych coś się wybierze.
|
#4695 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetna ta skórka
. Super .
|
|
|
|
#4696 |
|
Rozeznanie
|
hmmm, no to chyba ja i Naiat mamy wypaczony gust bo uważamy ze wcale nie są takie złe
Plusa dałam Apartowi za ozdobne stopery. Jeśli chodzi o murano to faktycznie dość kiczowate ale można wybrać parę ładnych i gustownych. Srebro tez jest niczego sobie. ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Ennkaa kupiłaś szary rzemyk, to tak jak ja Zobaczysz będziesz zadowolona, ja jestem bardzo!
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak tak sobie na niego spojrzę..no rzemyk , kawałek rzemyka i zapięcie i porównam moje inne wydatki w tym miesiącu to się za głowę łapię! Powiem Wam co kupiłam/muszę kupić w tym miesiącu w cenie rzemyka: felgi do auta (jedna niewiele więcej niż ten kawałek rzemyka) czesne za przedszkole dziecia (dokładnie tyle co rzemyk!) buty na zimę dla drugiego dziecia (cena rzemyka!) ... uświadamiam sobie, ze jednak nie jestem normalna
|
|
#4698 |
|
Rozeznanie
|
Ennkaa,
fajna bransoletka ![]() na pewno nie będziesz załowała zakupu. Magdadro , muszę się z Tobą zgodzić , że na żywo kolekcja Apartu wygląda o wiele lepiej niż w necie ( chociaż ja i tak wolę Pandorę ) a nie wiem , czy dobrze zauważyłam , że w Aparcie można też skompletować kolczyki ? |
|
|
|
#4699 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak wzięłam te Apartowe murano do ręki to się przeraziłam... A jak przyłożyłam do Pandorowego murano to nie mogłam uwierzyć. Za Apartowe murano dałabym góra 20 zł.
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zauważyłam, ze w Toruniu jest sklep z biżu Verony
A na stronie www nie ma zaznaczonego mojego miasta |
|
|
|
#4701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko się zastanawiam czy bazę do kolczyków na których wisiało murano możnaby wykorzystać do koralików z Pandory. |
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha i jakbyś mogła to zobacz czy mają też taki naszyjnik , jaka jest jego długość i w jakiej cenie ;DKoleżanka wróciła z UK po niedizeli powinnam mieć moje charmsy |
|
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
ennkaa fajna bransoletka
A mnie strasznie kusi ta różowa z zestawem koralików |
|
|
|
#4704 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na pewno z czasem kupię to wiszące i jeden stoper
(tak przede wszystkim wspierając akcję ). A w przyszłym tygodniu zamawiam to:
|
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
A na mikołaja zażyczę sobie śnieżynkę
. A za dwa tygodnie urodzinki , w końcu już ponad tydzień bez koralika |
|
|
|
#4706 |
|
Zadomowienie
|
Dziś byłam w Yes i oglądałam ringsy
są świetne. na początku listopada planuję zakup pierwszego, tylko jeszcze nie wiem jaki... Duużo mi się podoba
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać Twojego leżaka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4708 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od razu kupię dwa, żeby było widać sens ringsów
. A później już pojedynczo .
|
|
|
|
#4709 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesterka, mam prośbę, czy jak będziesz w Toruniu w Yes mogłabyś sprawdzić czy jest taki koralik Pandory (czerwony w białe kwiatki)?
|
|
|
|
#4710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(czyżbyśmy były w podobnym wieku )Ennkaa nie widzę w Twoim zachowaniu nic nienormalnego. O siebie też się trzeba zatroszczyć a odrobina przyjemności i luksusu Matce Polce też się należy. Niech dzieci widzą ze mama też kobieta i ma dobry gust. Ja z perspektywy bycia dojrzałą kobietą doceniam i podziwiam moją mamę za to ze chociaż miał niewiele biżuterii to zawsze było to złoto, srebro, bursztyny... jak szalik to nie jakaś tam wiskoza czy poliester tylko naturalny jedwab. I choć bardzo rzadko mogła sobie pozwolić na małe szaleństwo to zawsze było to coś eleganckiego i świetnego gatunkowo.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

A na stronie www nie ma zaznaczonego mojego miasta