|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
a propos tej promocji na Pandore w Renomie we Wroclawiu dostalam odpowiedz
witam! serdecznie zapraszamy do salonu Beatrix Jewellery w Renomie, celem odebrania 20 % rabatu na marke; Pandora! pozdrawiam podejde sobie zobaczyc co maja ładnego
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
esterr zdetronizowałaś VLS
A jakie chcesz charmsy z Apartu? Jakie już masz bo nie pamiętam ? ![]() ania_trojaczki niezły rabat
Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-10-26 o 20:34 |
|
|
|
#4803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja też przez internet zamówiłam, ale podobno w 2011 ma być także w Łodzi salon
|
|
#4804 |
|
Rozeznanie
|
oj szalejecie dziewczyny z tymi Pandorami, szalejecie...
ale ja Was doskonale rozumiem, z Trollami miałam to samo ![]() Biżuteria modułowa niesamowicie wciąga. Świadomość że coś można dodać wymienić powoduje ze chce się więcej i więcej..... Przed chwilą weszłam na facebookowy profil Lilou i szok ...... Nie przypuszczałam że mają ponad 9 tys. fanów!!! Wiem że to marka mocno promowana w mediach i przez nasze rodzime gwiazdy ale żeby aż tak ????? Bądź co bądź to w końcu kawałek sznurka i medalik za który w dodatku słono sobie liczą. Nawet pomysł grawerowania nie jest żadną nowością. O lat graweruje się przecież obrączki, medaliki, medaliony .... O Lilu była nawet wzmianka w programie Luksus co dla mnie było już kompletnym nieporozumieniem; ok, fajny pomysłowy gadżet ok ale żeby od razu luksus Nie powiem, jakiś rok temu byłam nimi zainteresowana ale jakoś mi przeszło. Teraz czekam na salon w Krakowie żeby "obadać sprawę naocznie"
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
esterr jakie cuda
Każdy koralik jest piękny, a razem tworzą śliczny zestaw. |
|
|
|
#4806 |
|
Wtajemniczenie
|
Boskie.
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Z okazji zdania egzaminu magisterskiego dostałam wczoraj od mojej cioci moją pierwszą bransoletkę do charmsów z Aparta i jednego charmsa - kieliszek z szampanem, taki: http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,22,3779
Bomba jest, już się zakochałam. A rodzice i ciocia się cieszą, że mają mnie załatwioną na kilka świąt, bo będą kupować charmsiki. Bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy to nie obciach nosić tylko z jednym... choć z drugiej strony... co mnie to powinno obchodzić, skoro MNIE się podoba :P |
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i pierwszego charmsika . Moim zdaniem, jesli Tobie się podoba, to zaden obciach nosic jednego charmsa .Cytat:
, przez rok dorobilam sie 5, a Pandory przez 2 dni 8 szt .Z Apartu mam to co ponizej wklejam na foto , teraz zachcialo mi sie jeszcze dokupic pare charmsikow
|
||||
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się bardziej podoba ten drugi pingwinek z Apartu ten taki trochę "kopnięty" jest
Zastanawiam się nad ta bransoletką z TS coś jak Lilou
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A bransoletek sznurkowych już nie lubię, chociaż uroku odmówić im nie można . Mam swoje dwie z Apartu, z takiego plecionego cieniutkiego sznureczka i pomimo sporadycznego noszenia latem, nie wyglądają już dobrze. Także więcej nie kupię
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio nie mam zbytnio czasu, przyszłam nadrobić, a tu mamy nową mistrzynie wydawania pieniędzy na śliczne błyskotki
Super
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
A pokazywałam wam te świąteczne?
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Ta choinka wygląda jak ciasteczko
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam wprost świateczne charmsy i już nie mogę doczekać się zakupów
Dziś koleżanka wysyła mi samolot i leżak
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym mieć taką kolekcję jak Ty
![]() mi o świętach przypomina ta zawieszka - prezent http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,22,2904 aż się chce rozpakować
|
|
|
|
#4817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Jednorazowy wyskok , a VLS i tak nie przebiję w ilości zawieszek .Śliczności ![]() Cytat:
. Do Pandorki też taki chcę .
|
||
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam cały srebrny prezent z YES teraz chcę dużo kolorowych charmsów na święta
|
|
|
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
przyłączam się do grona Pandoromaniaczek. Mam takie plany co do Pandory, że ich realizacja pewnie potrwa ze 30 lat ![]() Tym bardziej, że kuszą jeszcze inne świecidełka. I w związku z tym, powiedzcie która firma, ma najdelikatniejszą bransoletkę do charmsów, bo nie podobają mi się takie duże oczka i masywne zapięcia jakie widziałam chyba w Aparcie. |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Figa w Aparcie sa rózne wielkości oczek w bransoletkach i do tych mniejszych sa zwykłe karabińczyki jako zapięcie Z YES jest podobnie. Ja mam taką średnią włśnie ze zwykłym zapięciem
http://www.yes.pl/bizuteria/yes_char...00-019-ABBS062 |
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apart ma nie tylko masywną bransoletkę, ma też delikatną z małym zapięciem...na tej stronie wkleiłam swoją kolekcję i 2 bransoletki z Apartu do charmsów, możesz cofnąć się o kilka postów i je sobie obejrzeć . Mnie osobiście bardziej pasuje właśnie ta delikatna, od kiedy ją mam, tej drugiej prawie nie noszę .
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy w salonach Apartu są już świąteczne charmsy?
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Formalnie przeszłaś samą siebie ![]() Mnie na razie nie ma co gratulować. Dziś dzwoniłam do internetowego sklepu Pandory i moje zamówienie nie przeszło ![]() Może i dobrze??? Ty i vls, macie bransoletki 18 -stki, mnie również taki rozmiar pasuje, chcę całą zapełnić i obawiam się czy nie wziąźć większej? W weekend przymierzałam właśnie 18-kę i ptyałam się czy nie muszę mieć większej. Panie w Pandorze stwierdziły, że mam chudszą łapinę od nich i 18-tka starczy, one miały 19-tki. W weekend będę w Łodzi, wybiorę sie do Manu i jeszcze raz przymierzę. Totalnie się wykończę!!! Najlepiej... wczoraj. Rano było mi jakoś smutno i tęskniłam za ukochanym. Wieczorem mówię jemu o tym i dodaje "kochanie wiesz co poprawiłoby mi nastrój???'' Moje kochanie "koralik???" (których niecierpi) Myślałam zupęłnie o czym innym...
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-10-27 o 13:26 |
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za rady. Zamówiłam dwa koraliki srebrne z biaggi . Wczoraj wieczorem zamówiłam i już dostałam potwierdzenie ,ze wysłali
![]() przejeżdżałam koło portu i miałam 5 minut czasu to wpadłam tylko do apartu z zamiarem zakupienia upatrzonego koralika..i..pupa! srebrne koraliki apartu nie wchodzą na pandorę skórzaną na zwykłą wchodzą podobno szkoda, bo jeden mi się bardzo podoba.Ale w związku z tym,ze nie wchodzą, a dziś nie miałam czasu iść do pandory, to jutro sobie pojadę i kupię lucernę! o! i moze stopery ale to muszę przymierzyć.A jak stopery nie będą mi pasić to murano albo srebrny koral..o taki mam plan
|
#4825 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
jak przegladałam zdjęcia fanów Pandory na Facebooku to zauważyłam na kilku zdjęciach na skórzanych bransoletkach takie małe chyba gumowe kółeczka. One prawdopodobnie pełnią funkcję stoperów. Na zdjęciach były czarne i białe. Widziałyscie coś takiego w sklepie Pandory ? Ja niestety mam dostęp tylko do Yes. |
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
oszzz..kurczaki! ja widziałam na stronie biaggi! i własnie nie skumałam co to jest..szkoda,że nie wzięłam
|
#4827 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
też zwróciłam na to uwagę i zastanawiałam się co to jest ?
A tak w ogóle to jestem szczęśliwą posiadaczką 3 szt. Lilou, jedną podwędziłam córce bo do szkoły w I kl. nie pozwalają nosić. Jak znajdę chwilkę, to wrzucę fotki moich cudeniek
|
|
|
|
#4829 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja jakiś miesiąc temu kupiłam sobie pierwszego charmsika- króliczka z różowym brzuszkiem z apartu.... tak mi się spodobał, że masakra w zeszłym tygodniu dokupiłam sobie bransoletkę z yes i biedronkę też z yes. Kurcze... a mówiłam sobie, że nie chcę tego, bo takie przereklamowane, a teraz chciałoby się jeszcze więcej ![]() Zrobiłam sobie jeszcze charmsika z serduszka swarovskiego i idzie do mnie charms- york
|
|
|
|
#4830 |
|
Raczkowanie
|
Ja też broniłam się przed charmsami, że takie infantylne,
a ja już po tej gorszej stronie 30-stki ![]() Na razie mam kawkę z YES, nie mogłam się jej oprzeć. Na ręke planuję jakieś malutkie charmsy, wielkości kostek do gry z Apartu. Bardzo podobają mi się z Agathy, ale cena równa pandorowemu koralikowi ![]() Poniżej moje cudeńka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

A jakie chcesz charmsy z Apartu? Jakie już masz bo nie pamiętam ? 

)

i pierwszego charmsika
.

na zwykłą wchodzą podobno