|
|
#4891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
no więc skusiłam się na promocję w Trollbeads i kupiłam zestaw
wariatka ze mnie
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i koniecznie pokaż ten zestaw .Ja wczoraj dokupiłam murano i już wiem które murano chcę jako następne |
|
|
|
|
#4893 |
|
Raczkowanie
|
Mnie z nowych charmsów Apartu powalił kaktus
![]() Ciekawe jak wypadnie w realu ? |
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pisałam kiedyś do sprzedawcy na allegro który dużo sprzedawał podróbek TS i oni sami napisali mi ze to nie srebro tylko że jest grubo srebrzone Sprzedawca nazywał się sonia czy jakos tak ale patrzę teraz i sprzedają znów pod inną nazwą bo ta sama grafika itd Sprzedawali też pod inną nazwą wcześniejhttp://allegro.pl/zawieszka-charms-g...264514926.html |
|
|
|
|
#4895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja biedna mająca 180km do najblizszego sklepu trollbeads chętnie zobacze zdjęcia
|
||
|
|
|
#4896 |
|
Wtajemniczenie
|
esterr, pokaż murano i te które chcesz następne
.
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4898 |
|
Raczkowanie
|
laski!!! Trollbeads roni konkurs na FB i do wygranai jest Murano dyniowy na Halloween http://www.trollbeads.com.pl/Dynia-330.html plus inne jakies nagrody
no to chyba pojde na impreze halloweenową )http://www.facebook.com/TrollbeadsPL...!/TrollbeadsPL |
|
|
|
#4899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak tak teraz patrze to chyba naprawdę jest posrebrzana, ale mnie się tam podoba
Edytowane przez Beatagr3 Czas edycji: 2010-10-29 o 13:06 |
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam jakieś niby TS z allegro też, ale są nie do noszenia. Jakby zardzewiały
tzn. pożółkły. Także to na pewno nie było srebro. Dziękuję bardzo.Ale zawiodłam się na Yes. Kupiłam w sklepie Yes tą kłódkę z kluczykiem od rodziców już na urodziny, a przyszła kostka ze złotym serduszkiem . Podobno często takie pomyłki się zdarzają. Teraz nie wiem czy na urodziny dojdzie kłódka, bo na stronie napisane jest że jest niedostępna |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To w takim razie jeszcze poczekam na te charmsy z YES'a, a w Aparcie kupię sobie te sanie, o których pisałaś i śnieżynkę może, chociaż VLS pisała, że ją miała, ale cyrkonia jej wypadła czy coś i zahaczała o ubrania, także jeszcze się zastanowię![]() A ten misio to taki sobie jest
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te 2 tygodnie już wytrzymam
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Chociaż ta z Apartu jest ładna i delikatna, ale nie sprawdziła się .
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4906 |
|
live your passion
|
To ja się dzisiaj pochwalę
. Dużo jest tutaj bransoletek i zawieszek z Apartu czy Yes, ale istnieją też zagraniczne strony, gdzie można o wiele taniej kupić bransoletkę i zawieszki. Moja kosztowała 25$ czyli jakieś 70-75zł. Nie wiem ile za przesyłkę, bo ją dostałam , ale jakby zrobić zbiorowe zamówienie wyszłoby taniej za przesyłkę i taniej za daną zawieszkę, bo przy zakupie kilku jest zniżka.Strona to http://www.charmfactory.com/ . Jak pierwszy raz na nią weszłam to taką miałam minę Są podzielone na różne kategorie jak plaża, moda, jedzenie, zwierzęta, sport, rodzina itp. itd. Całe mnóstwo. Moja bransoletka jest jedną z ich gotowych bransoletek z gwiazdkami, bo lubię niebo nocą, urodziłam się w noc spadających gwiazd i jako taki symbol na szczęście. Noszę ją już 3 tygodnie dzień w dzień i nic się z nią nie zrobiło, bo jest z prawdziwego srebra. Nie jak niektóre srebrzone czy metalowe. Jak ktoś ma grubszy nadgarstek nie musi się martwić, bo do bransoletki doczepiony jest cieniutki łańcuszek o tym samym splocie co bransoletka, na który można zapiąć karabińczyk. Ja sama mam chudą łapkę 14,5 cm w nadgarstku i bransoletka nie spada. Bez obaw. Dodatkowo za darmo pakują ją w takie ładne pudełeczko, więc może służyć jako prezent. O Pocztę Polską też nie ma co się matwić, bo zapakowana jest nie tylko w pudełeczko z gąbką, ale też kopertę bąbelkową i tekturową. Dodam też teraz zdjęcia jakie zrobiłam, nie oddają jej uroku . W rzeczywistości jest bardziej błyszcząca i nie taka "żółta".PS. Żeby nie było... To może wyglądać jak relama, ale nią nie jest. Nikt mi za to nie zapłacił. To jest moja własna opinia. Bardzo zadowolona jak widać .
|
|
|
|
#4907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A do salonu w najbliższym czasie się niestety nie wybieram Może akurat YES Nas zaskoczy i zrobi jakieś ładne świąteczne charmsy? Chociaż po ich ostatnich nowościach, aż się boję, co wyprodukują
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
VLS kupiłam to w granatowe kropeczki, kolejne chyba będzie granatowe w kwiatki
|
|
|
|
#4909 |
|
Wtajemniczenie
|
Boski, też nad nim myślę
. Pokaż real photo w wolnej chwili
|
|
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawziecie szukam Goldena pieska, pisalam juz tu towidze ze tu na stronie jest http://www.charmfactory.com/labrador...ever-charm.htm fajny I bardzo bym go chciala ale nie moge sama robic zamowienia, nie mam karty kredytowej, gdyby ktos kiedys zamawial z jakiejs zagranicznej, chetnie sie dolacze
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
kchane czy ktoras z was ma pandore na sznurku, mam katalog pandora i nawet mi sie spodobaly te sznurki ale nie wiem czy nie dolozyc i miec lancuszka.
|
#4913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też sie wybieram na Trollowe zakupy. Moze nawet dzisiaj mi sie uda ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Aako, wprawdzie nie mam sznureczka wiec z własnego doświadczenia nie wiem ale słyszałam że szybko się przecierają i urywają, wiec może lepiej się zdecydować na łańcuszek.
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam sznurek u mojej kumpeli i nie bardzo mi się to podobało,
już lepiej kupić skórkę, zawsze to taniej niż srebro. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Rety ale ze mnie blondynka Zrobiłam sobie piękny projekt bransoletki, skrupulatnie wybierając najładniejsze koraliki, świetnie do siebie pasujące.... i co ? właśnie odkryłam, że jak wypełnię całą bransoletkę to nie zmieści mi się na nadgarstku ![]() Na usprawiedliwienie dodam, że bransoletkę dostałam, a darowanemu... wiadomo, a po drugie nie sądziłam, że aż tak się wkręcę, że będę chciała mieć tyyyyle koralików
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie to wyglądało, tak dziewczęco i można powiązać supełki jako stopery. Ale odradziła mi , powiedziała, ze trzeba wiązać i kłopotliwa cała ta zabawa. Poza tym mam na ręce lilou to już za dużo sznurka. Kupiłam więc skórkę i jak narazie jestem bardzo zadowolona.
|
|
#4916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys jedna z dziewczyn chciała charms szczura albo mysz
![]() http://allegro.pl/charms-srebrna-mys...289341563.html Dziewczyny jeszcze raz zapytam. Czy jest u was w salonie YES ta czarna szpilka? |
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jak jakościowo się przedstawiają srebrne bransoletki biagi? bardzo odbiega od pandory? chodzi mi np o tą: http://www.niebieski-koralik.pl/skle...roducts_id=635 i czy te gwinty pasują np. do pandory albo apartu?
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, chciałabym zainwestować w moją pierwszą bransoletkę, tylko nie wiem co mam wybrać czy Pandorę, czy Trollbeads ? Co radzicie?
Wiem, że cenowo się różnią, ale nie chodzi mi o cene, tylko jakość. ![]() Jestem pod wielkim wrażeniem Waszych kolekcji *.* kiedy weszłam tu pierwszy raz to nie mogłam się napatrzeć. Ja dopiero zaczynam moje kolekcjonowanie pozdrawiam! ;*
|
#4920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Głównie dużo zależy od tego jaki styl preferujesz ![]() Jeśli chcesz mieć dużo kolorowych Murano, to na Twoim miejscu wybrałabym Trollbeads, jeżeli bardziej kręci Cię prosty, elegancki styl i myślisz bardziej o srebrnych beadsach to wtedy brałabym Pandorę. Według mnie trolle mają brzydsze bransoletki, Pandorowe bransoletki są bardziej eleganckie, skórki ładnie wyglądają nawet jak jest na nich tylko jeden czy dwa beadsy. Trolle mają bardziej wymyślne beadsy, bardziej oryginalne murano. Pandora to taka trochę klasyka, z którą też można pofantazjować. Wszystko co Ci napisałam, to tylko moje spostrzeżenia, wynikające z wypowiedzi dziewczyn. Ale przynajmniej jestem bezstronna, bo nie mam żadnej z tych bransoletek i nie namawiam Cię na którąś na siłę ![]() Ja stawiam na Pandorę, bo po pierwsze mam w miarę bliski dostęp do sklepu, w którym mogę wszystko pomacać, Trolle musiałabym kupować w ciemno. A poza tym, mimo to, że trollowe murano zachwyca, to jednak Pandorowe bransoletki bardziej przekonują. Chociaż nie mówię, że kiedyś mi się nie odmieni i nie zapragnę mieć Trolli ![]() Jeszcze jedna rzecz: w Pandorze może denerwować to, że na każdym koraliku jest napis Pandora, ktoś może pomyśleć, że chcesz poszpanować, w Trollach tego nie ma ![]() Co do jakości, to już się wypowiedzą dziewczyny, które mają bransoletki ![]() Mam nadzieję, że Ci trochę pomogłam ![]() Pozdrawiam ;* |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

wariatka ze mnie

i koniecznie pokaż ten zestaw
.
i już wiem które murano chcę jako następne
ja biedna mająca 180km do najblizszego sklepu trollbeads chętnie zobacze zdjęcia 

. Podobno często takie pomyłki się zdarzają. Teraz nie wiem czy na urodziny dojdzie kłódka, bo na stronie napisane jest że jest niedostępna