|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tradycyjne zawieszki poszło znacznie mniej, ale to chyba dlatego, że tylko 4 kupiłam sama, reszta łącznie z bransoletką to prezenty ![]() W sierpniu mam zamiar przystopować, bojak liczę jak szybko można wydać tyle kasy to mnie samą przeraża ![]() Chodzi Ci o tę czarną z nowości w Apart? Bo akurat mi się ona podoba i planuję za jakiśczas ją zakupić ![]() Bardzo fajnie, najbardzie podoba mi się ostatnie ale to chyba dlatego, że tam jest ta śliczna koniczynka Cały czas chcę ją kupić w Apart, ale co szukałam to nie było, widziałam tylko raz ale akurat nie miałam przy sobie tyle gotówki ani karty ![]() Wiecie może, czy do poszczególnych salonów Apart można dzwonić z pytaniem o dostępność danej rzeczy (charmsa)? Jeśli tak, to czy można odłożyć? Bo nie chcę tak w kółko za nią jeździć po mieście
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ciągle chcę przystopować, a pojawiają się nowości i tyle z moich prób
.
|
|
|
|
#1714 |
|
Zadomowienie
|
Ja zaczęłam zbierać od 1 czerwca. Dziś mamy 26 lipca a na mojej ręce jest jakieś hm.. ok 300 zl.. czyli wychodzi na miesiąc 150 zł
ale niektóre zawieszki dostałam. :P sama kupiłam sobie hm... 2
Edytowane przez ania_wu Czas edycji: 2010-07-26 o 13:19 |
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Ania a gdzie kupiłaś tą baletnicę i za ile??
Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-07-26 o 13:39 |
|
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
baletnica jest z apartu, kupiłam ją miesiąc temu, kosztowała 44 zł
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaa są na stronie Apart juz nowości
![]() Hmmm budka 79 zł Jak ta moja koleżank patrzyła :/ Palma 74 Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-07-26 o 13:50 |
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zadomowienie
|
widziałam je na żywo i palma nie bardzo mi podeszła... ;|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam kupić teraz właśnie tą tabliczkę i watę cukrową, ale wyniosło by to ponad 300 zł, a niekoniecznie chcę teraz wydać taką sumę na dwie zawieszki ![]() Tak w ogóle to serduszko na tej tabliczce jest w kolorze jasnego, pastelowego różu a nie czerwieni jak na zdjęciu katalogowym Ja właśnie m.in ze względu na nie zaczęłam kupować charmsy w pastelowych kolorach ![]() Salony Agathy są w Galerii Mokotów, Złotych Tarasach i Arkadii. Cytat:
![]() I również mam nadzieję, że w jesiennych kolekcjach zarówno Apart jak i Yes i Kruk pozytywnie nas zaskoczą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo ja właśnie najlepiej czuję się przy czterech Z tymże jestem tutaj chyba wyjątkiem, bo wolę je mieć rozłożone tak mniej więcej na połowie bransoletki, a drugie pół zostawiać bez
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
Palma i budka podobne bardzo w realu do zdjęć w internecie. Ta palma mi się nawet na zdjęciu nie podoba :P zupełnie nie trafia w mój gust
|
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
A budka cała jest czerwona??
|
|
|
|
#1725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A palma wygląda tutaj naprawdę dobrze, tak realistycznie, bo z tego co widziałam z daleka listki za bardzo układały mi się w "parasolkę", coś czuję że będę musiała się jej przyjrzeć lepiej ![]() Cytat:
Hmmm, a może jest jeszcze wersja z czerwonym serduszkiem? Bo jakoś nie pasuje mi tam różowe ![]() I cieszę się, że nareszcie Apart zamiast robić płaskie słabiej wykonane ale tańsze zawieszki, zaczłął robić przestrzenne, lepiej wykonane, bo mimo że trochę droższe, to jednak wolę dać trochę więcej i mieć porządna zawieszkę A że nieparzyście to też nie rozumiem, dla mnie optymalnie jest właśnie 4, 6 lub 8 zawieszek, ładnie się wtedy po równo układają
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Budka ładna na zdjęciu
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Ta baletnica jest nowa w Aparcie , bo jej nie widzę na ich stronie???
Tej czapki w kolorach GB też nie ma tak jak i nowych świątewcznych
|
|
|
|
#1728 |
|
Zadomowienie
|
kotwica z jubilera osiedlowego za... 18 zł
a z baletnicą to nie wiem jak jest... wklejałam tu już jej zdjęcia w czerwcu i już wtedy patrzyłam na stronę i jej nie było ;/
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Daj wieksze zdjeice samej baletnicy
|
|
|
|
#1730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam się o to we wszystkich trzech salonach Agathy i Panie mówiły mi, ze są tylko w tej jednej wersji kolorystycznej A nie sądzę, by celowo wprowadzały mnie w błąd, bo akurat obsługę to oni maja tam chyba najlepsza i najmilaszą ze wszystkich salonów jubilerskich, w jakich byłam ![]() Oby Nawet jeśli ceny miały by być troszkę większe, to gdyby design był podobny, to wiadomo, ze lepiej by było dać 100 zł za zawieszke z Apartu niż 200 zł za Agathe Bo póki co, to owszem, Apart ma ceny dosyć przystepne, ale większość z oferwoanych przez nich charmsow, przynajmniej jak dla mnie zalatuje lekko tandetą ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Na wklejonym zdjeciu jest z tego, co widzę ta druga ![]() A czapka to przypadkiem nie była z Kruka i w kolorach USA? Czy coś mnie ominelo i pojawiła się jakaś nowa w Aparcie
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dostanie Ci się za tą tandetę od niektórych
Mi z Apartu tylko kilka isę podoba---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Miś mi się podoba tylko wolałabym emaliowanego np białego Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-07-26 o 15:12 |
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Mam identyczne czerwone serducho. Na początku mi sie nie podobało... Teraz chciałabym kostki z apartu i aniołka z sercem. Koniczynka bardzo mi sie podobała na początku, ale za duzo osob ja ma jak dla mnie teraz.
|
|
|
|
#1733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To srebro rodowane, nie żółknie tak samo jak te z Yes i Apart? Cytat:
Ale są i perełki ![]() Wklejam zdjęcia tych które chciałabym mieć z Apart. Na pierwszym są te co pojawiły się z nowych, teraz jak widzę te wisienki, to bardzo mi się podobają, byłyby identyczne jak z Agathy, gdyby nie to, że musieli zrobić je metaliczne, jak juz kopiowali to mogli wszystko, kolor też ![]() Ale i tak mi się podobają, nawet w przypadku wisienek ten odcień nadaje im takiego realizmu ![]() Drugie zdjęcie to te, które bym chciała ze starszych kolekcji. Policzyłam sobie ile by mnie one wszystkie wyszły i... ponad 1200zł ... A jeszcze troche w Yes mi się widzi... i dochodzi koniecznie co miesiąc murano z Pandory i jakieś z W.Kruk...A myślałam, że nie ma gorszego uzależnienia od ubrań
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2010-07-26 o 15:41 |
||
|
|
|
#1734 |
|
Zadomowienie
|
baletnica
a co do żółknięcia to nie zauważyłam nic takiego.. jedyne co to tracą blask te karabinki.. jak porównam nową koniczynkę z apartu np. z miesięcznym sercem też z apartu to widać różnicę.
Edytowane przez ania_wu Czas edycji: 2010-07-26 o 15:46 |
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To trafiłaś z tą kotwicą! Wklejam jeszcze tak dla uzupełnienia co mi się podoba z Yes, w tym wypadku zamknęłabym się w "tylko" 800zł ![]() Dajcie mi z 2tys. zł a będę wiedziała co z nimi zrobić
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
A skąd macie nowe zdjęcia zawieszek z Apartu?
Budki u mnie nie ma . Kupiłam tylko Big Bena. Jutro ma być jakaś dostawa to jeszcze się przejdę. Chyba kupię palmę do stroju i klapka . No i chcę rower i BUDKĘ!!!
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
veryluckystar na stronie apartu są juz te nowe charmsy
|
|
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie widzę!
![]() A nieparzyście to ja tak lubię. Bo jedna zawieszka na środek a po dwie po prawej i lewej . No tak już mam
|
|
|
|
#1739 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta, tak podczytuję sobie Wasz wątek, podczytuję i chyba jestem gotowa na bransoletkę i pierwszego charmsa
Myślałam o wąskiej bransolecie Apartu i do tego, na początek, imbryczek Yes Będę wdzięczna za odpowiedź |
|
|
|
#1740 |
|
Zadomowienie
|
Ja też zaczynałam od jednej zawieszki :P ale zobaczysz jak już kupisz jedną to się nie będziesz mogła powstrzymać od nowych :P Ja już nie wyobrażam sobie zakupów bez spoglądania na wystawy w Yes i Apart
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Ja chciałam kupić teraz właśnie tą tabliczkę i watę cukrową, ale wyniosło by to ponad 300 zł, a niekoniecznie chcę teraz wydać taką sumę na dwie zawieszki
No i z połowa (jakże "wielkiej") kolekcj W.Kruk
.