|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
http://www.galeriasim.pl/charms___br...adania_93.html
Z tej galerii kupowałam piramidkę i sukienkę baletnicy i uważam, że świetna jakość. Srebro rodowane. |
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wilka , śnieżynki , serce z kryształu, elfa przyjaźni i wstążki "walka z rakiem piersi" z Artfox. Wszystko super wykonane. Te ich typowe charmsy też mi się nei podobają .Większość jest z czernionego srebra więc może dlatego ale można u nich zamówić wersję z normalnego srebra
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
A propos - rozumiem, że w Artfox mogą mi przerobić zwykły wisiorek na zawieszkę tj. doczepić karabińczyk, tak?
Bo właśnie znalazłam na ich stronie dwie, którymi mogła bym być potencjalnie zainteresowana Tylko ciekawa jestem jak z ich jakością i wykonaniem ![]() Czy któraś z Was posiada jakieś zawieszki stamtąd i wklejała ich zdjęcia real lub mogła by to zrobić?
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-07-27 o 22:49 |
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
"A propos - rozumiem, że w Artfox mogą mi przerobić zwykły wisiorek na zawieszkę tj. doczepić karabińczyk, tak?
Bo właśnie znalazłam na ich stronie dwie, którymi mogła bym być potencjalnie zainteresowana Tylko ciekawa jestem jak z ich jakością i wykonaniem ![]() Czy któraś z Was posiada jakieś zawieszki stamtąd i wklejała ich zdjęcia real lub mogła by to zrobić? "Czy ktoś tu czyta moje wpisy?? ;( Napisałam wyżej i co jakiś czas to powtwrzam że mam od nich biżuterię i że jest super Zdjęć mase ich tu już dałam
Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-07-27 o 22:53 |
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
O rany GM ma cyferki! I jakoś ogólnie ładnie wyglądają te charmsy? Gdzie je można kupić? Można gdzieś stacjonarnie? I gdzie w internecie? Zakochałam się
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jest ten arbuz z yes i to dużo tańszy
![]() http://www.lapiss.pl/pl/charms_-_arb...65ch3/prod,637 I biały dzbanek ![]() http://www.lapiss.pl/pl/charms_-_bia...65ch2/prod,636 |
|
|
|
#1867 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.galeriasim.pl/charms___br...adania_93.h tml Z tej galerii mam kilka charmsów i zgadzam się z koleżanką, jakość jest bardzo dobra!
Tak w ogóle to dołączam do grona osób, które wpadły po uszy! Nie wiem dlaczego dopiero teraz znalazłam ten wątek.... Moje uzależnienie trwa już pół roku, jednak z umiarem kupuję charmsy, bo nie lubię ich zmieniać . Noszę po 4, bo uważam że tak najlepiej wyglądają.Uwielbiam kolorystkę srebrno-biało-czarną . Jednak moja kolekcja tak jak mówię nie jest za duża, mam 7 (rower, szpilkę, samochód, kulkę, słonia białego, trampka niebieskiego i różowego motylka) i póki co wystarcza, choć oczywiście ciągle mam jakieś na oku. Dwa kolorowe, noszę pojedyńczo dla ożywienia czasami kolorystki srebrno-czarnej.Apropo's charmsów z Apartu, Yes itd (choć sama tam kupuję-może nie powinnam się przyznawać głośno) to jednak naprawdę mają narzuconą wysoką marżę, nie będę Wam pisała ile te charmsy naprawdę kosztują, bo po co . Jednak siedzę w tym temacie i orientuje się. A nie wspominając już o Pandorze........Póki co mam podróbkę? choć ciężko nazwać to podróbką, bo w sumie tak naprawdę brakuje tylko napisu Pandora, a kulki i bransoletka są w 100% ze srebra, które można dostać w dobrym sklepie jubilerskim. Moja "podróbka" w sumie też nie byłaby taka tania. Jednak uwierzcie mi że różnią się od tych z Pandory, tylko tym że zamiast wygrawerowany napis Pandora mają Italy. Jednak wszystko jest to samo i tutaj proszę się ze mną nie kłócić i nie pisać że Pandora to lepsza jakość, lepsze wykonanie, bo tak jak mówię wiem co piszę . Uważajcie jednak na te prawdziwe podróbki z allegro, bo nie zawsze jest to srebro, a wykonanie bywa plastikowe. Jednak jakby nie było w uzależnieniu tkwię! he he Dlatego czekam na tą bransoletkę co ma Mirell z Pandory .
Edytowane przez ona123ona Czas edycji: 2010-07-27 o 23:29 |
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Sorina, oczywiście, że czytam, ale swoją wiadomość zaczęłam pisać zanim zauważyłam Twoją wypowiedź powyżej
Ale dziękuję za przypomnienie, idę poszukać zdjęć I na drugi raz nie musisz tak nerwowo reagować ![]() Winyl, zawieszki GM można kupić w ich salonie firmowym w Warszawie i kilkunastu salonach jubilerskich na terenie całej Polski Kiedyś wklejałam link do stron z asortymentem tej marki oraz informacją, gdzie dostępna jest ta biżuteria ![]() BTW Wam też nie działa cytowanie?
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2010-07-27 o 23:13 |
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
ona123, witamy w sekcie uzależnionych
Jeśli chcesz stać się pełnoprawnym wyznawcą, posimy o zdjęcia Twoich przedmiotów kultu zrobione w świetle dziennym, gdy już kur trzy razy zapiać zdąży
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2010-07-27 o 23:25 |
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Asia to nie było nerwowo :p Baletnica też mi się podoba ale nie wiem czy nie będzie za duża :/ Karabińczyki też mogą przyczepić ale różnie za nie liczą.Bardziej opłaca się samemu kupić karabińczyk i go przyczepić
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1872 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak miło, że jest nas coraz więcej ![]() Proszę zaraz pochwalić się swoją bransoletkę! Widzę, że mamy również podobny gust jeśli chodzi o charmsy (zarówno ilość noszonych naraz zawieszek jak i ich kolorystykę) więc tym bardziej jestem ciekawa Twoich zestawów ![]() Co do wysokości marży, to jakoś mnie to dziwi, a raczej jest do przewidzenia Analogicznie jest w końcu z ubraniami I jeśli to nie tajemnica, to mogłabym Cię Kiniu prosić o jakieś namiary na miejsce, gdzie można kupić 'replikę' Pandory? ![]() Jeśli wychodzi to troszkę taniej, to na początek chętnie bym się na nią skusiła, żeby przekonać się, jak będzie mi się nosić tego typu bransoletka ![]() Poza tym wklejam obiecane zdjęcie mojej lekko przerobionej bransoletki z H&M, do której dopinam sobie po dwa lub trzy charmsy
|
|
#1874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i miałam obiecać poprawę Akurat jak zebrałam do pisania tamtego postu, to minął chyba z kwadrans od postanowienia do wykonania i zdarzyłaś mnie uprzedzić z odpowiedzią W każdym razie idę szukać zdjęć Twoich zawieszek
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawno kupiłaś tą bransoletkę? Właśnie takiej szukam, jest po prostu świetna. Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2010-07-27 o 23:34 |
|
|
|
|
#1876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Jednak i w charmsach nie lubimy przesytu . Ja muszę nadgonić wątek i zobaczyć wasze zdobycze, myślę że trochę to potrwa bo nie mam zbytnio czasu, ale jestem ciekawa waszych zbiorów!Fajnie wyszła Ci ta bransoletka z H&M, brawo, brawo! |
|
|
|
|
#1877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy serdecznie i prosimy o zdjęcia No cóż, chyba wszystkie zdajemy sobie sprawę ze marża w niektórych przypadkach może sięgać nawet kilkuset % Niemniej jednak na cenę składa się nie tylko materiał i jakość wykonania ale również reklama, dystrybucja i wiele innych rzeczy których nie widać na pierwszy rzut oka. Biżuteria nie jest towarem pierwszej potrzeby (choć jak czytam ten wątek to zastanawiam się czy aby na pewno
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś miał nadmiar pieniędzy to proponuję, żeby mi kupił te charmsy od GM
. mademoiselle jeanne super ta bransoletka z H&M . Jeszcze z tymi charmsami no wygląda genialnie, brawo za pomysł, wykonanie i zakupienie odpowiednich charmsów ![]() Muszę poszukać w takim razie sklepów GM . Najlepiej w Krakowie, bo najbliżej mam na codzień. W czasie wakacji MOŻE będzie mi dane być w Gdańsku ...
|
#1879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowałam ją dosłownie kilka dni temu To nowa kolekcja więc na pewno jest do dostania w praktycznie każdym H&M ![]() Cała przeróbka polegała tylko na odczepieniu trzech kółeczek ze środka w celu zmniejszenia jej obwodu oraz dwóch zwisających, na których była zawieszona inna ozdobna kuleczka ![]() Zainspirowały mnie dziewczyny wklejające zdjęcia swoich bransoletek z koralikami i pomyślałam, że można zawsze spróbować ![]() Cena śmiesznie niska śmieszna - 9,90 zł - więc i ryzyko małe ![]() Cytat:
![]() Zdecydowanie nie lubimy ![]() Rzeczywiście masz troszkę do nadrobienia, bo wątek się troszkę rozwinął w ostatnim czasie Ale mam nadzieję, że będziesz tutaj stałym bywalcem ![]() A co do bransoletki, to dziękuję ślicznie, cieszę się, że Ci się podoba ![]() Ot, taki ze mnie mały majsterkowicz Dwa razy coś zepsuję przy tych moich przeróbkach, ale za trzecim razem się uda ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję za miłe słowa Teraz czekamy na Twoją kolekcję ![]() Jakby coś, to tutaj jest lista salonów, w których jest dostępna biżuteria GM: http://www.dpv.pl/siec-sprzedazy,10.html
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie cudeńka wklejacie
![]() Wyjeżdżam na tydzień, ale jak wróce to mam nadzieje, że w sklepach będą ładne charmsiki
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Albo raczej właśnie przyczynilaś się do mojego bankructwa :P.
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1884 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja też proszę
.Nasz wątek ciężko nadrobić po tygodniu tyle nowych postów się pojawia . A ja zaczynałam to było 20 stron .---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- I przede wszystkim jak miło podzielić się z wtajemniczonymi nowymi nabytkami .Mademoiselle jeanne, boska ta baletnica!!! Lepsza od mojej!!! |
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękną ma pozę
taką dostojną.---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- A robisz ten fortepian, żeby nie był czerniony? Ile trzeba mieć rachunków żeby założyć kartę Yes? |
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Yes karta jest za rachunki na 400 zł w ciągu roku ,ale ja miałam wiecej a i tak nie patrzyła ile tego wyszło więc mogą wyrobuć nawet jak ma się 200, 300 zł |
|
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
I od jakiego momentu karta obowiązuje?
Gdzie jest ta baletnica? Bo chciałam powiększyć sobie, a znowu nie mogę znaleźć na stronie ?
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Tam z prawej strony jest wyszukiwarka
![]() http://www.artfox.pl/sklep/product_i...roducts_id=164 Kartę od ręki się dostaje. Wpisza Twoje dane ,dadzą Ci kartę i możesz szaleć z zakupami u nich Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-07-28 o 09:23 |
|
|
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja teraz rozważam imbryk czy drink. Znając siebie kupię oba
. W tym tygodniu trzy to chyba starczy---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- W powiększeniu to w sumie nie wiem... Ale pozę ma piękna. W sumie chyba najładniejsza baletnica i tak jest z Apartu ta z cyrkoniami. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- http://www.artfox.pl/sklep/product_i...oducts_id=1760 Mam trąbkę, saksofon zamówiony, tylko jego brakuje .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

. Noszę po 4, bo uważam że tak najlepiej wyglądają.
.