|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Fajna bransoletka od babci
Ja mam tą bransoletkę cieńszą z YES i jestem z niej bardzo zadowolona. Koleżanka ma z takim dużym zapięciem z Apart i cała ma porysowaną. Napisałam do Yes na fb :P Chciałabym zapytać w imieniu własnym i innych uzależnionych od charmsów z forum wizzaz ;-) czy wiadomo już kiedy będą dostępne nowości w Waszych sklepach? Konkurencja szaleje z nowościami. Na ich stronie jest 66 nowości a dziś w salonie była masa innych których nie ma jeszcze na stronie. Ciężko czekać tyle na Wasze ![]()
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Sorina, świetna wiadomość
Czekamy teraz na cynk
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
witam
wpadla mi w oko taka zawieszka ale boje sie jak z jakoscia-nie licze na cudo, ale szkodami kilku dych na kompletne g.... czy któraś z Was kupiła ja moze? http://allegro.pl/item1159685103_kor...o_pandora.html
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś chciała kupić coś w W.Kruku?
Na all można kupić karnet na 100zł za 60, czyli pół charmsa gratis ![]() Właśnie szukam czegoś ciekawego i zobaczyłam ta aukcje, jak coś to mogę dać linka na pw lub można sobie poszukać. Nie mogę się doczekać nowych charmsów, mam nadzieję że wprowadzą je jak najszybciej |
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wstrzymam z kupowaniem i zamawianiem charmsów do nowej kolekcji YES , bo boję się że coś kupie a potem będzie w YES lepsze
![]() Najlepiej byłoby jakbym tu nie wchodizła to by mnie nie kusiło |
|
|
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
Tą kartę mi wyrobili. Pani zrozumiała, że ja już mam te rachunki za 400 zł i imbryk był 4 zł taniej
. Wklejam zdjęcia bransoletki z imbrykiem i mojej jednej nowości z Apartu . Ładne ?A z nowości jeszcze widziałam motocykl, ale nie podobał mi się. Jeszcze konewka była, wazon z perełką, korona z perłą w środku, kaktus w doniczce też extra. Kupiłabym ten fortepian i lampę alladyna od razu tak piękne były, ale jednak większość srebra, więc okrutnie się porysują tak jak ten miś z Apartu. Niestety tak to już jest, kolorowe w tym przypadku są lepsze bo nic się z emalią nie dzieje. Radziłabym się pospieszyć marketingowcom z Yes, bo jak wszyscy nakupują w Aparcie to kasy nie będzie na Yes . Ale ciekawość mnie zżera . Chyba jeszcze raz pójdę dziś popatrzeć na te Apartowe nowości, bo to w takiej obleganej galerii to może od razu zniknąć, a w innych salonach tyle nowości nie mieli (ale w tej obleganej budki nie mieli pewnie już wykupiona ).Sorina, wklej jak dadzą te nowości jest na fb
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Cudo Oczywiście ze dam zdjecia z fb z YES ![]() Daję zdjęcia mojego morskiego bibelotu Nie mogę załączyć jako załącnziki :/ http://yfrog.com/jcdsc04672nj http://yfrog.com/mzdsc04673j http://yfrog.com/17dsc04676kj http://yfrog.com/izdsc04680bj |
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Cudo to Twoje! Skąd to wytrzasnęłaś ? To jest na szyję? Czy na rękę?---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Kurczę, nie wiem czy się dziś nie skusić na fortepian . Trochę emalii tam jest i do instrumentów by pasował . A przed lampą będę się jeszcze bronić .I ten Big Ben większy jest z Apartu tylko ten kolor ma taki jakiś, muszę przymierzyć na bransoletce jak przy budce wygląda. Trochę teraz żałuję, że nie poczekałam z tym BB, bo ta budka taka wielka jednak przy nim i ten imbryk też .---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Chyba poproszę o wszystkie nowości żeby do macania dali mi |
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szyję. Dziewczyna z Krakowa to robi . Dawała w tym temacie link. Ma różne kolory i style. Ja chciałam taki żeby mi zrobiła i mam ![]() http://madewithlowe.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1961 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam tą bransoletkę z grubym zapięciem i mi się akurat zapięcie aż tak nie porysowało. Nie noszę przy nim charmsów żeby nie obijały zapięcia. Za to same charmsy srebrne się strasznie od obijania o oczka bransoletki rysują
![]() ![]() .---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Wkurza mnie, że na stronie Apartu jak już pojawią się nowości to nie można ich kupić online . A te nowe coś się nie pojawiają. Chyba będę tam aplikować na marketingowca od promocji produktu .
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
bo wiecie
mi nie zależy aż tak na tym zapięciu, podobają mi sie bransoletki takie masywne grubsze, nie takie zwykłe do charmsów i dlatego pytam, ale jak sa takie problemowe to chyba zrezygnuje;/
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Może dziś z Apartu już będę
Sprawdzam FB i nic z Yes jeszcze nie ma. Ile ta łódź kosztowała? Super wygląda |
|
|
|
#1964 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest chyba coś w stylu jachtu w końcu
. Nie tak dużo, 59 zł . Jadę do Apartu .
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomść od YES :
nie martw się Edyto, zobaczysz dziś charmsową zajawkę, oraz będę trzy duuuuże partie nowych charmsów, a jedna z nich już w sierpniu! |
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
zajawkę?
jakie słowa
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mam taką kombinację
|
|
|
|
#1969 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładnie
. Matko, trzy duuuże partie. W sierpniu już nowości!! Zbankrutuję!!!!!Mam fortepian . Po drodze słuchałam Alicii Keys i nie mogłam się potem opanować . Były też nutki takie podwójne, ale poczekam na propozycję Yes. Globus super i się kręci, ale szkoda że kryształowy a nie zielono-niebieski. Big Ben extra wyglądał na bransoletce o wiele lepiej niż ten z Yes i tańszy. Może sprzedać tego z Yes?Wklejam zdjęcia. Mamo, ile ja w tym tygodniu kupiłam |
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty szalejesz
A fortepian się nie otwiera?
|
|
|
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no co Ty. Piękny jest
, trochę duży ale co tam. No chyba na razie serio przystopuję . Mam nadzieję, że w nowościach Yes będą nutki i jednorożec, ciekawe co będzie. I ciekawe jakie ceny, bo w Aparcie zdecydowanie podnieśli ceny. Mam nadzieję, że Apart przestanie już wprowadzać nowości |
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
veryluckystar, szalejesz z tymi nowościami
![]() Aż strach wejść na wątek ![]() Mnie póki co żadna z nowości z Apartu nie powaliła na kolana więc póki co jeszcze w miarę cierpliwie mam zamiar czekać na propozycję Yes ![]() W prawdzie angielką budką i Big Benem bym pewnie nie pogardziła , ale ze względu na wyższe ceny, spróbuję chwilowo wstrzymać się z ich zakupem ![]() Coraz bardziej podoba mi się jednak parasolka z Yes i może zdecyduje się na tą drugą wersję kolorystyczną, jeśli moja upatrzona nie będzie dostępna w najbliższym czasie No i mam zamiar zamówić w przyszłym tygodniu arbuza z tej strony, do której był wklejany link ![]() Poza tym dzbanuszek jest prześliczny! Dużo ładniejszy niż na zdjęciu katalogowym!
|
#1973 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie niestety nowości oczarowały
. Widziałam jeszcze dwie dynie na Halloween, ale ciemnosrebrne, może Yes zaproponuje pomarańczowe , a jak nie to zamówię z GM, bo dynia musi być w październiku .
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
a widziala w ogole ktoras z was ta pomadke z apartu?
bo moze jednak zamowie ze strony, inaczej nigdy sie ich w sklepie nie doczekam
|
|
#1975 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chciałam tą pomadkę, ale jak w dwóch Apartach na żywo zobaczyłam do zrezygnowałam. Z tego co pamiętam Mademoiselle jeanne ma
. Koniczynka z tych co chcesz chyba najładniejsza . W salonie na Twoim miejscu poprsiłabym o sprowadzenie . A z nowości nic Ci się nie podoba ? O jeszcze toaletkę i fotel czerwony widziałam i dwa kieliszki zwisające w dół .
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylam tylko w zlotych tarasach a tam wszystko non stop schodzi
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze telefon taki starodawny fajny był
. Telefon, toaletka, fotel . Ładnie by tak było, ale ze mnie żaden domator:P to sobie daruję. U mnie tylko w tej jednej galerii mnóstwo nowości, w tych innych po 10 charmsów nowych i tyle, pewnie stopniowo będą im dosyłać. Od wczoraj nic nie zniknęło z tego co ja widziłam . Chyba tylko ja kupiłam dwie zawieszki z nowości .
|
|
|
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się osobiście podoba, pasuje idealnie do pantofelka w a la Chanel i czerwonej torebki z Apartu ![]() Wydaje mi się, że widziałam ją ostatnio w Arkadii i na pewno w tym Aparcie w Al.Jerozolimskich, o którym jakiś czas temu pisałyśmy Może tam warto zapytać? Cytat:
![]() Zaciekawiłaś mnie tą toaletką, fotelem i kieliszkami W sumie to przydał by mi się jakiś kieliszek albo drink ![]() Jak znajdziesz gdzieś zdjęcia tych pozostałych nowości, to koniecznie wklej
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
Mówię Wam, powinnam zostać marketingowcem w Aparcie. Nie rozumiem dlaczego tak mało zawieszek można kupić na stronie i dlaczego tak mało jest tam dostępnych. Sami tracą łatwą kasę. I tak że te palmy i budki szybko dali
. Byłam wtedy przekonana, że to już koniec nowości, a tu wysypało .---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- A właśnie, macałam sfinksa i jak dla mnie jest beznadziejny. |
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tego nie rozumiem , no ale cóż, sami są sobie winni ![]() Szkoda tylko, że klientom w ten sposób utrudniają życie ![]() Aż sama się chyba jutro przejdę z ciekawości do Apartu obejrzeć te nowości
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Cieszycie się? 

?
. Ale ciekawość mnie zżera