|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Jeśli chodzi o wątek, to ja jestem troszkę w tych sprawach obeznana, no ale moje kilka charmsów przy waszych 30 czy 50 to nic
veryluckystar założysz? |
|
|
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem jak, załóżcie a ja na pewno dodam moje charmsy tylko muszę zobaczyć jaką macie na to wizję
.---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Fortepian na naszyjniku wygląda ślicznie .
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej zwróciłąm uwagę na to że w pierwszym jabłuszku z tyłu był napis YEs a potem wymienili mi na inne i w tym miejscu była już próba srebra.U mnie wszystkie z YES są na charmsach. Nie mam żadnego który byłby na karabińczyku.No to za tydz nowe obiekty westchnień się pojawią
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz myślę skąd fundusze wytrzasnąć:P. Ty masz dobrze będziesz po wypłacie
, a ja jeszcze bezrobotna .
|
|
|
|
#2045 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc funduszy u mnie brak Ale obłowię się charmsami we wrześniu bo mam imieniny i postanowiłam że chce od wszystkich charmsy ![]() Kawa jest super
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm, ja planuję postawić na emaliowane zawieszki
, bo później mi szkoda tych srebrnych, że będą porysowane. Z ciężkim sercem zakładam dziś fortepian---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Mam tylko nadzieję, że nie zrobią żadnych zawieszek w stylu nowej wieży .---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- A moja najbliższa okazja urodziny w listopadzie .
|
|
|
|
#2048 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam panję
złoto-różową bardzo ładnie to wygląda ![]() Załącznik 3292172
Co raz bliżej nowy rok Edytowane przez amaya_chan Czas edycji: 2010-07-30 o 15:38 |
|
|
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorina, statua, jabłko, kawa, żółty samochód a la taxi i Empire State z GM
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Albo flaga USA, dobra już nic Ci nie mówię
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Oj będę stracona
Jak można się im oprzeć |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 |
|
Przyczajenie
|
Normalnie wszystkiemu można się oprzeć, taka jest prawda. Wasz nałóg jest bardzo kosztowny i niekorzystny - wystarczy, że ktoś sięgnie do waszej torebki, bec i nie ma 5tys. zł. Tu już można podchodzić o uzaleznienie - takie badziewka za tyle pieniędzy? A na stare lata co? Za tyle kasy to ja sobie pojadę za granicę i będe ją pamiętała do końca życia, a te gówienka...eh..
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za granicę i tak wyjeżdżam a zamiast jakiś spodni czy bluzki można kupić charmsa. Jedno wyjśice mniej do jakiejś restauracji i jest już nowy |
|
|
|
|
#2054 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
|
#2055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj na chwilę w Aparcie i z nowości widziałam jeszcze oprócz wpomnianych przez Was wcześniej zawieszek: czerwone serduszko, czerwony napój ze słomką, granatową torebkę, różową parasolkę, różową dziecięcą butelkę i wydaje mi się, że jakiś wózek (?)
Cytat:
Przydało by się tylko wymyślić kilka słów tytułem wstępu ![]() I dalej wydaje mi się, że podział na marki i ewentualnie rodzaje charmsów byłby najlepszy (np. Apart - torebki, Apart - owoce, Yes - budowle itd) Pozostaje też do ustalenia kwestia, czy w danym poście miały by być wklejane zdjęcia czy odnośniki do zdjęć w tym wątku? Bo mnie osobiście wydaje się, że to drugie rozwiązanie jest lepsze ![]() A Wy jak myślicie? Cytat:
I przy okazji martwienie się o cudze pieniądze.. Zresztą od kiedy to charmsy nosi się w torebce? ![]() Myślę, że dużo większą pokusą dla złodzieja jest złoty łańcuszek czy zegarek niż bransoletka z kilkoma srebrnymi/kolorowymi zawieszkami Co no nałogu, to pozwól, że tego nie skomentuję, bo dla mnie tego typu stwierdzenia i przypinania etykietkek są po prostu śmieszne Jedni palą papierowy, inni piją, inprezują co weekend przez trzy dni, wydają wszystkie pieniądze na podróże czy szeroko rozumianą rozrywkę. I co też się każdą z tych osób zapytasz, co mu z tego na starość zostanie? Skoro mają, to wydają, każdy na to, co chce i osobom z zewnątrz nic nie powinno być do tego ![]() Pewnie najlepiej sobie wszystkiego przez całe życie odmawiać, odkładać każdy grosik do skarpety, a potem zostać na starość zgorzkniałym i rozczarowanym życiem staruszkiem, który całą młodość spędził na oszczędzaniu i odmawianiu sobie wszystkiego. A zaoszczędzonymi pieniędzmi może co najwyżej wypchać się do trumny. A wyobraź sobie, że miłośniczki charmsów za granicą też bywają I jakoś na wszystko starcza
♥♥♥ Każdy szuka swojego miejsca na świecie, gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego ![]() Edytowane przez mademoiselle jeanne Czas edycji: 2010-07-31 o 18:02 |
||
|
|
|
#2056 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem młoda, niezależna i nie mam nikogo na utrzymaniu. Kupuję dużo charmsów, traktując to trochę jako moje hobby, ale wydaję na to moje luźne pieniądze, które mogłabym wydać na kosmetyki, nowe ciuchy czy imprezę. Myślę, że nikomu krzywdy nie robię, długów nie zaciągam, więc chyba wszystko jest ok
. Wiadomo, że jak będę miała rodzinę, dziecko itp. to na pewno mając wybór między charmsem, a zabawką dla dziecka wybiorę to drugie . Myślę, że nie ma co na nas najeżdżać, a w życiu takie małe przyjemności są bardzo potrzebne .Mademoiselle, które zawieszki z nowości spodobały się Tobie najbardziej ?
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym to wątpię, by któraś z charmsoholiczek przymierała głodem byleby nową zawieszkę mieć. Wiadomo że należy zachowa umiar ale jak kogoś stać to czemu ma sobie odmawiać ? |
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Mama obiecała mi reniferka na święta a na imieniny telefon dostanę
|
|
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
O rety ! Kawa jest cudowna !
![]() Mówicie, że będzie 08.08 ? To już za 7 dni ! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
Ja dopiero zaczęłam przygodę z Charmsami. Nadal szukam tych idealnych, które nie będą tylko dyndającymi drobiazgami bez znaczenia, ale będą mi coś przypominać, symbolizować, towarzyszyć przez to nie jako błyskotka,ale coś o większym znaczeniu. I tak trwam w poszukiwaniach. Na razie wszak moja "kolekcja" składa sie z dwóch skromnych elementów, aż wstyd przy Was ,moje drogie, o tym wspominać,wszak jesteście już zaprawione
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie masz te dwa?? BArdzo fajnie że chcesz takie które coś dla Ciebie znaczą
|
|
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
Wieża Eiffla(też zawsze miałyście zagwostkę jak to dokładnie się pisze?) i piłkę nożną(prezent - niejako odwet za moje zachowanie podczas minionego Mundialu, kiedy to odbierałam telefon z tekstem " Nie teraz, mecz jest!"
).I tak teraz szukam cały czas czegoś co by...miało racje bytu na moim nadgarstku.Na jakie wy na razie polujecie? Btw. na której ręce w ogóle nosicie? Tak z ciekawości, bez większej ideologii zapytanie
|
|
|
|
#2063 |
|
Zadomowienie
|
Sama nie mam charmsów (jeszcze
),ale ogólnie bransoletki noszę na lewej ręce.Po prostu na prawej coś mi przeszkadza-tak samo z zegarkiem. Kurcze,że też śledzę ten wątek od paru tygodni a wciąż nie wiem jakiego charmsa kupić na początek .
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Zależy czy np. masz nastawienie podobne do mnie, czy kierujesz się np. tylko walorami stricte estetycznymi?
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Słowo się rzekło
:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453774 Jeszcze muszę trochę popracować nad wątkiem, w każdym razie zapraszam do wklejania real zdjęć swoich zawieszek, głównie pojedynczych (veryluckystar, liczymy na Ciebie )
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
No kochane, wrzucać zdjęcia charmsów do wątku!
|
#2067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym że muszą też być w miarę ładne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2068 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, kwestie sentymentu itd. nie mogą wykluczać jednocześnie walorów estetycznych i faktu, jak dany "bimbałek" oddaje faktycznie to ,o co chodzi jego właścicielce
![]() Ja postaram się moje skromne dwa dzisiaj wrzucić na wątek. Teraz zastanawiam się nad zakupem jakiegoś ołówka(pasje artystyczne,kocham sztukę). Będę chyba dzisiaj szukała intensywnie,włócząc się po mieście ![]() I dzień dobry Panienki, wstawać,wstawać, szkoda dnia
|
|
|
|
#2069 |
|
Zadomowienie
|
a mnie się marzy naszyjnik Trollbeads z wrożką
tylko kurcze cena taka, ze bede zbierac do bożego narodzenia :/
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może akurat pojawią się jakieś ciekawsze nowe wzory ![]() A bransoletkę noszę na lewej ręce ![]() Cytat:
![]() Ja w wolnej chwili przeczytam jeszcze raz jakie zasady tam panują i wrzucę swoje zdjęcia
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

.

Więc funduszy u mnie brak 

złoto-różową

I przy okazji martwienie się o cudze pieniądze..