|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Cytat:
![]() ![]() Po drugie... z tego co czytałam na forum to faktycznie powinny być jakieś normy itd... W każdym bądź razie powinno to wyglądać jak wyniki z labolatorium a nie jak kartka notesu... Zastanawiające to co piszesz hmmmm Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2008-11-25 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Raczkowanie
|
Adaikaka dziękuję ślicznie
![]() ![]() ![]()
#3063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Raczkowanie
|
jasiulek- wiesz co ja proponuje ci zrobic moze jednak test. chyba cos pomylili z badaniami. beta hcg to nie chodzi zeby byl pozytywny lub negatywny tylko zeby wykryc wielkosc ciazy. musza byc podane liczby i tydzien ciazy. nawet jesli nie ma ciazy to i tak na kartce jest napisany wskaznik odpowiadajacy tygodniom ciazy. mogli pomylic bo jak ja bylam w przychodni i pytalam o badanie beta hcg to pani zapytala o jakies inne badanie nie pamietam teraz nazwy, ale gdybym nie powiedziala ze chodzi o sprawdzenie czy jest ciaza to dopiero powiedziala ze to inne musi byc i szukala w zeszycie tej nazwy zeby podac cene. moze u ciebie tez pomylili tamta nazwa byla podobna to beta hcg.zrob sobie test i bedziesz miala z glowy jak juz tak dlugo nie masz@ to spokojnie mozesz zrobic nawet dzis wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Raczkowanie
|
madziarkapl, dziękuję
![]() ![]() ![]()
#3066 |
Raczkowanie
|
a jak sie czujesz? nie czujesz nic innego niz normalnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie teraźniejsze i przyszłe mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#3068 |
Raczkowanie
|
też mi się wydaje że coś pomylili, bo badanie na wykazanie ciąży kosztuje ok. 40 zł tak przynajmniej u mnie było, a wyniki dopiero na drugi dzień mimo, że poszłam rano na pobranie,
trzymam kciuki ![]() __________________ A na te święta bardzo bym chciała prezentu, którego jeszcze nie miałam, Małą Fasolkę móc w brzuszku tulić, serce do serca mocno przytulić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Raczkowanie
|
No właśnie z tym samopoczuciem i potencjalnymi objawami to dośc dziwna sprawa...
![]() ![]() ![]()
7 cs... ![]() 39/40 -czekamy, kruszynko! ![]() Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2008-11-25 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Raczkowanie
|
mowie ci zrob tesciora jest ciagle szansa. moze bedzie mila niespodzianka. a moze moja intuicja zawodzi ale mysle ze mozesz byc w ciazy. a te badania ktos schrzanil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2008-11-25 o 19:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Rozeznanie
|
Jasiulek, mówię Ci...czasami bywa tak, że kobieta w ciąży może mieć wynik negatywny, bo ma małą ilość hormonów i tyle. Powtarzaj testy, idź do gina- by ustalił przyczynę braku @.
Może wkrótce dołączysz do mamusiek lipcowo-sierpniowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Przyczajenie
|
Jasiulek,nie patrz się na to,że zapłaciłas tak mało ja za BETE płaciłam 15 zł i robiłam ja tydzien po spodziewanej @ cóz wynik negatywny...i też ten wynik był na kartce takiej dziwnej więc nie przejmuj się to tylko kartka...Zrób jutro teścik tak jak dziewczyny piszą napewno wyjdzie...TRZYMAM KCIUKI !!!
![]()
#3074 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki, tak zrobię, pewnie wynik i tak zaskoczeniem nie będzie...
![]() ![]() ![]()
#3075 |
Rozeznanie
|
3mam kciuki by jednak był pozytyw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piszesz tez ze masz problem z zajsciem w ciaze ja gdzies w necie wyczytalam ze powodem moze byc to ze za wczesnie podejmuje sie starania przed owulacja i zbyt czesto wtedy plemniki moga byc oslabione lub mezczyzna nie zdazy wyprodukowac odpowiedniej ilosci, to moze sprobuj tak-kup sobie test owulacyjny i starajcie sie z partnerem w dzien owulacji taki test pokazuje ze pojawi sie ona za 24 do 36 godzin z reszta wszystko pisze w instrukcji.Nie wiem czy to dobra rada ale sprobowac mozna powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
poniewaz wątek dotyczy pierwsyzch objawów , to ja napsisze tylko tyle, ze pierwsyz objaw to brak @ a drugi objaw to zaobserowałam wczoraj czyli ból sutkow, kotry pewnie rozwinie sie na ogolny ból piersi. i to tyle jesli chodzi o objawy !
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Raczkowanie
|
Moje objawy to oczywiści brak @ i ból piersi (są wiekzse i obolałe), jak na razie nie mdli mnie aby tak dalej.
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja liczac od dnia ostatniej@ bylabym(jak lekarz potwierdzi) w 5 tygodniu a liczac od dnia zaplodnienia to w 3, liczylam na kalkulatorach i jeden pokazuje ze wlasnie w 5 a drugi ze w 3....i badz babo madra teraz U mnie brak@ i ból sutków, sa jakies powiekszone? senna jestem......
![]() |
#3080 | |||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Kilka cytatów Cytat:
Cytat:
czy tutaj http://www.autismspeaks.org/science/...ultrasound.php Myślę że naprawdę trzeba podejść do tego z rozsądkiem. To tyle z mojej strony w tym temacie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli ty w 5 ja prawdopodobnie jak sie potwierdzi tez w 5 ![]()
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
no prosze
![]() ![]() no i zapraszamy na watek mam licpowo -sierpniowych
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Raczkowanie
|
jasiulek- jak wynik, robilas test?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Przyczajenie
|
Kochane nie wiem jak zacytowac odpowiedz od was(lub od jednej z was)jak wy to robicie?? hmmm gubie sie jeszcze tutaj na forum;/albo jak nick osoby napisac grubszym drukiem??
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3089 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Madziarkapl, nie zrobiłam testu, stchórzyłam... Boję się wyniku jakikolwiek by był... Zresztą nawet nie mam już nadziei ![]()
7 cs... ![]() 39/40 -czekamy, kruszynko! ![]() Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2008-11-26 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Raczkowanie
|
czyli nie robiłas testu? a juz czekalam z niecierpliwoscia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.