Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-06, 21:19   #3451
zabka1989
Przyczajenie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

hej kobietki mam pytanie kochalismy sie z narzeczonym w kazdy dzien dni plodnych teraz miesiaczka ma przyjsc 10 stycznia przez okolo 5 dni bolalo mnie podbrzusze czasami jakby skurcze pozniej troszke jajnik prawy no i wszystko ustapilo... piersi nie bola ale sutki tk przy dotykamniu czasem cos mi jest nie dobrze i czuje jakbym miala zgage co jakis czas, i nie mam sluzu ale czuje jakbym miala caly czas tam mokro a temperatura pochwy od 5 dni nie spada ponizej 37,4 czy to noze byc upragniona ciaza czy poprostu te bole podbrzusza nie mialy zadnego znaczenia? prosze o odpowiedz i serdecznie pozdrawiam
zabka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 08:50   #3452
liwlinea
Raczkowanie

Jasiulek jakże fajnie byłoby rozpocząć ten nowy rok bez tej paskudnej @ prawda ? hihih
Ja się łudzę i łudzę.... dzisiaj jest mój 3-4 dzień spóźniającej sie @ ...
Naprawde nie iwem co mysleć, czasami mi sie wydaje, że się ze mną bawi- tj sprawdza moją cierpliwość z kolei innym razem zaczynam w to wierzyć, ze (może) zafasolkowałam...- bo niby dlaczego nie skoro często sie prztulaliśmy?

Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i mam nadzieję że nie @ nie przyjdzie...
jakże miło byłoby pisać z osoba, która jest na tym samym etapie teraz i za kilka miesięcy

A jasiulek, jak sie długo staracie?
liwlinea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 09:45   #3453
jusali
Rozeznanie

Jasiulek, mam nadzieję, że nie jest tak jak ostatnio...że nie miałaś @,a owulacja była...
Ja jestem w 13 tyg i 5 dniu ciąży
jusali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 09:56   #3454
zabka1989
Przyczajenie

hej kobietki mam pytanie kochalismy sie z narzeczonym w kazdy dzien dni plodnych teraz miesiaczka ma przyjsc 10 stycznia przez okolo 5 dni bolalo mnie podbrzusze czasami jakby skurcze pozniej troszke jajnik prawy no i wszystko ustapilo... piersi nie bola ale sutki tk przy dotykamniu czasem cos mi jest nie dobrze i czuje jakbym miala zgage co jakis czas, i nie mam sluzu ale czuje jakbym miala caly czas tam mokro a temperatura pochwy od 5 dni nie spada ponizej 37,4 czy to noze byc upragniona ciaza czy poprostu te bole podbrzusza nie mialy zadnego znaczenia? prosze o odpowiedz i serdecznie pozdrawiam
zabka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 11:30   #3455
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Cytat:
Napisane przez liwlinea Pokaż wiadomość
Jasiulek jakże fajnie byłoby rozpocząć ten nowy rok bez tej paskudnej @ prawda ? hihih
Ja się łudzę i łudzę.... dzisiaj jest mój 3-4 dzień spóźniającej sie @ ...
Naprawde nie iwem co mysleć, czasami mi sie wydaje, że się ze mną bawi- tj sprawdza moją cierpliwość z kolei innym razem zaczynam w to wierzyć, ze (może) zafasolkowałam...- bo niby dlaczego nie skoro często sie prztulaliśmy?

Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i mam nadzieję że nie @ nie przyjdzie...
jakże miło byłoby pisać z osoba, która jest na tym samym etapie teraz i za kilka miesięcy

A jasiulek, jak sie długo staracie?
Liwlineo Oj tak, fajnie byłoby jednak zapomniec o @ na te 9 miesięcy i podobnie jak Ty się łudzę... dokładnie tyle samo @ się spóźnia i mam szczerą nadzieję, że jednak się nie bawi ze mną oszalec można od tego sprawdzania, czy przyszła czy nie
Miło byłoby razem przez to przechodzic No cóż, trzeba jeszcze troszkę poczekac, ja planuję testowac w sobotę A co do starań-właśnie chodzi o to, że u nas jako takich starań nie ma... Ostatnio rozmawialiśmy na ten temat i chcielismy jeszcze troszkę poczekac, ale że nas zawsze emocje ponoszą... Zobaczymy jaki efekt Buziaki i pozdrowienia razem z

Juasali, mam nadzieję, że to nie to samo co ostatnio... Oby tym razem było pozytywnie Jak macie się Ty i maleństwo? Aaaa, widziałam, że termin masz prawie w moje urodziny

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!

Edytowane przez jasiulek
Czas edycji: 2009-01-07 o 12:17
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 11:39   #3456
maugoszatka
Wtajemniczenie

zabka1989 raczej ciąża :P ale trzeba sprawdzić.

maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 12:46   #3457
jusali
Rozeznanie

Ja i maleństwo mamy się dobrze Żadnych mdłości, odczuwam tylko lekkie zmęczenie No i tęsknotę za TŻ-em....nie ma mnie kto po brzuszku masować
No widzisz, może akuratnie w dniu Twoich urodzin urodzę
Mam nadzieje, że u Ciebie Jasiulek to będzie ciąża:P
Ty gdzie studiujesz w Olsztynie?? Bo ja w ten i w przyszły weekend będę właśnie na studiach:P Możemy się poznać osobiście Najlepiej w piątek, bo w sobotę i niedzielę od 8 d 20 siedzę w szkole (buuu)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-07, 12:53   #3458
jasiulek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusali Pokaż wiadomość
Ja i maleństwo mamy się dobrze Żadnych mdłości, odczuwam tylko lekkie zmęczenie No i tęsknotę za TŻ-em....nie ma mnie kto po brzuszku masować
No widzisz, może akuratnie w dniu Twoich urodzin urodzę
Mam nadzieje, że u Ciebie Jasiulek to będzie ciąża:P
Ty gdzie studiujesz w Olsztynie?? Bo ja w ten i w przyszły weekend będę właśnie na studiach:P Możemy się poznać osobiście Najlepiej w piątek, bo w sobotę i niedzielę od 8 d 20 siedzę w szkole (buuu)
Jusali, zatem cieszę się bardzo, że wszystko pięknie przebiega A w Olsztynie studiuję na UWM-ie I bardzo chętnie poznam Cię osobiście Teraz ze względu na pisanie pracy i końcówkę semestru jestem tu cały czas, także w ten weekend Daj więc znac gdzie i kiedy

7 cs...
Stary 2009-01-07, 13:01   #3459
jusali
Rozeznanie

No w piątek prawdopodobnie będę juz o 12:10 na dworcu Głównym, a zajęcia mam od 15...niedaleko Ciebie studiuję, hi Jak Tobie pasuje i gdzie?
Stary 2009-01-07, 14:09   #3460
ula 87
Zadomowienie

LIWLINEA i JASIULEK chyba jestesmy razem w takiej samej sytuacji,ja miałam ostatnią@ 7 grudnia. jak narazie to czekam do piątku (będę sie testowac) napewno macie to uczucie jak ja-jestam taka zniecierpliwiona,ale boje sie go zrobic wcześniej bo wczorajszy wyszedł negatywny, a objawy dalej mam i tempka powyżej 37. modle sie codziennie żeby @ nie przyszła. trzymam gorącą kciuki za mnie i za Was
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 14:32   #3461
jusali
Rozeznanie

No znam to uczucie...ja czekałam 6 dni...ale mówiłam sobie, ,że nie warto wcześniej, bo szkoda testu i zawodu...najlepiej jest poczekać te kilka dni i robić z porannego moczu test
Stary 2009-01-07, 17:47   #3462
kajetanka
Raczkowanie

GG do kajetanka

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
LIWLINEA i JASIULEK chyba jestesmy razem w takiej samej sytuacji,ja miałam ostatnią@ 7 grudnia. jak narazie to czekam do piątku (będę sie testowac) napewno macie to uczucie jak ja-jestam taka zniecierpliwiona,ale boje sie go zrobic wcześniej bo wczorajszy wyszedł negatywny, a objawy dalej mam i tempka powyżej 37. modle sie codziennie żeby @ nie przyszła. trzymam gorącą kciuki za mnie i za Was
to dziewczyny czekamy razem ja ostatnią @ miałam 6grudnia testować będe w poniedziałek umnie objawy to słaby ból jajników tak jak na @ więc jeszcze poczekam z tym testem i senność innych objawów nie mam zobaczymy co czas pokaże

nieba wzruszyć się ...

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919310213.png
kajetanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 18:00   #3463
jasiulek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajetanka Pokaż wiadomość
to dziewczyny czekamy razem ja ostatnią @ miałam 6grudnia testować będe w poniedziałek umnie objawy to słaby ból jajników tak jak na @ więc jeszcze poczekam z tym testem i senność innych objawów nie mam zobaczymy co czas pokaże
Kajetanko, witaj i trzymamy mocno kciuki oczekując razem

7 cs...
Stary 2009-01-07, 20:41   #3464
liwlinea
Raczkowanie

Kajetanko ohh jak fajnie, że klub wyczekujących przyszłych mam sie rozszerza
ja nadal czekam , a @ jak nie było tak nie ma- swoją drogą to bardzo dobrze, bo wreszcie zrozumiał, zę nie jeste rpzeze mnie chciana
Moje objawy to także stałe promieniowanie jajników (jeśli tak to mogę opisać), a także (wcześniej) bardzo wielka wrażliwość sutków- jakiego wcześniej nigdy nie miałam, spóźniająca sie @ i to chyba byłoby na tyle
Ja również mam zamiar przetestować sei w weekend - wcześniej nie chcę , poniważ jak zwykle boję sei rozczarowania....mam głęboką nadzieję , ze tym razem bedzie wynik pozytywny....

Ula87, Jasiulek, Kajetanko- jest nas tyle, że może teraz nasze prośby zostaną wysłuchane...ohhh jak fajnie byłoby rozpocząć nowy rok od spełnienia realizacji marzeń z zeszłego roku: rolleyes:..
Stary 2009-01-07, 20:51   #3465
Justine1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liwlinea Pokaż wiadomość
Kajetanko ohh jak fajnie, że klub wyczekujących przyszłych mam sie rozszerza
ja nadal czekam , a @ jak nie było tak nie ma- swoją drogą to bardzo dobrze, bo wreszcie zrozumiał, zę nie jeste rpzeze mnie chciana
Moje objawy to także stałe promieniowanie jajników (jeśli tak to mogę opisać), a także (wcześniej) bardzo wielka wrażliwość sutków- jakiego wcześniej nigdy nie miałam, spóźniająca sie @ i to chyba byłoby na tyle
Ja również mam zamiar przetestować sei w weekend - wcześniej nie chcę , poniważ jak zwykle boję sei rozczarowania....mam głęboką nadzieję , ze tym razem bedzie wynik pozytywny....

Ula87, Jasiulek, Kajetanko- jest nas tyle, że może teraz nasze prośby zostaną wysłuchane...ohhh jak fajnie byłoby rozpocząć nowy rok od spełnienia realizacji marzeń z zeszłego roku: rolleyes:..
czesc ..ja jestem grubo przed terminem @ ale rowniez zamierzam testowac w weekend a dokladniej w niedziele...to bedzie 10 dzien od stosunku jak myslisz warto??/ Wyczytalam ze 10 dni po stosunku test juz moze byc wiarygodny...a potem 16 stycznia w terminie @ powtorze dla pewnosci
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-07, 20:57   #3466
jusali
Rozeznanie

JUSTINE1988 Lepiej chyba nie robić testu przed terminem @, bo może wyjśc pozytywny, a potem dostaniesz miesiączke, bo dojdzie do naturalnego poronienia...wiele kobiet już tak miało. Oczywiście możesz mieć teraz w weekend wynik pozytywny, a @ nie przyjdzie. Różnie to bywa...
Życzę wam powodzonka dziewczynki
Stary 2009-01-07, 22:48   #3467
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Raczkowanie

Słuchajcie Dziewczynki.. Mam głupie pytanie Ale czy wcześniejsze dostanie PMS może być oznaką ciąży?? Normalnie dostawałam jakieś 3-4 dni przed @. Tym razem mam już PMS od tyg, a teoretycznie @ powinna być 13-15 stycznia.. Pierwszy raz tak mam, i trochę mnie to dziwi.. Pozdrawiam wszystkie obecne i starające się Mamusie
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 06:23   #3468
jasiulek
Raczkowanie

Niestety kobietki, ja nawet nie zdążyłam zrobic testu, @ dziś przyszła... Psu na budę wszystkie objawy jak widac, z wczorajszymi mdłościami na czele Trzymam kciuki za Was

7 cs...
Stary 2009-01-08, 06:41   #3469
jusali
Rozeznanie

Mmm...współczuję jasiulek....jutro się pocieszymy jedzeniem, hi
Stary 2009-01-08, 08:21   #3470
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

liwlinea i Justine_1988
Ja od pierwszego dnia ostatniej @ wiedziałam... po prostu czułam że to bedzie TEN cykl i że zakończy się on ciążą...
Jeśli chodzi o moje objawy to:
--- na drugi dzień po planowej (wyliczonej przez internet owulacji) dostałam gorączki 39 st która trwała 2 dni...
--- zaraz po tym zaczęły mnie boleć piersi (najpierw całe, po terminie planowej @ tylko sutki a teraz znowu bolą mnie całe i przez nie spać nie mogę bo śpię na brzuchu normalnie a tu się już nie da... )
--- jakiś tydzień po tej owu zaczęłam mieć dosć mocne skurcze macicy... na tyle mocne że czasem zginało mnie w pół... na szczęście mi to już przeszło...
I to skurcze mnie zmobilizowały do zrobienia testu jeszcze przed @ (3 dni) który wyszedł pozytywnie
--- potem myślałam, że mam mdłości ale w porównaniu z tym co przechodzę teraz to raczej były minimalne mdłości...
--- jeśli chodzi o śluz to był i jest on mlecznobiały, śliski (nie klejący) i dość rzadki
--- szyjka macicy jest tak wysoko, że nie jestem w stanie powiedzieć czy jest twarda, czy miękka, czy też rozpulchniona...
--- mogłabym spać 24 na dobę
--- temp cały czas 37.1

Ale nie sugerujcie sie mną drogie koleżanki bo wszystkie te objawy mogą też świadczyć o zbliżającej się @... Dopiero pozytywny test a potem beta dadzą Wam 100 % pewność...
Jak pisałam wcześniej każda ciaża jest inna...

A jak już zajdziecie to nie będziecie się wypytywać na forum o objawy bo po prostu będziecie to wiedzieć...

Pozdrawiam

Jasiuleczku mój kochany
Główka do góry w swoim czasie przyjdzie wiesz o tym

Edytowane przez adaikaka
Czas edycji: 2009-01-08 o 08:24
adaikaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 08:29   #3471
Foka29
Zadomowienie

Już tydzień po owulacji:
- ból piersi ( to akurat nic nowego, jak co miesiąc)
- straszna zgaga
- delikatne mdłosci
- ciagnięcie i "rozpieranie" w dole brzucha
- no i ta szyjka, schowała się jak ślimak w skorupie

Bałam się w ogóle przyznawać do tych dolegliwości, bo myślałam, że psychika mi siada i nie chciałam wyjść na paranoika. No ale miałam rację
Foka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 08:32   #3472
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb Pokaż wiadomość
Słuchajcie Dziewczynki.. Mam głupie pytanie Ale czy wcześniejsze dostanie PMS może być oznaką ciąży?? Normalnie dostawałam jakieś 3-4 dni przed @. Tym razem mam już PMS od tyg, a teoretycznie @ powinna być 13-15 stycznia.. Pierwszy raz tak mam, i trochę mnie to dziwi.. Pozdrawiam wszystkie obecne i starające się Mamusie
A co masz dokładnie na myśli, jeśli chodzi o PMS?
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 08:46   #3473
liwlinea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
czesc ..ja jestem grubo przed terminem @ ale rowniez zamierzam testowac w weekend a dokladniej w niedziele...to bedzie 10 dzien od stosunku jak myslisz warto??/ Wyczytalam ze 10 dni po stosunku test juz moze byc wiarygodny...a potem 16 stycznia w terminie @ powtorze dla pewnosci
Witaj Justine1988 Trudno powiedzieć, ja swój zrobiłam w dniu planowanej @ - wyszedł mi negatywnie a tej jak nie było tak nie ma Nie będę ukrywać, ze doznałam rozczarowania, natomiast teraz chcę poczekać możliwie jak najdłużej do ponownego wykonania testu... myslałam o poniedziałku jak do tego czasu jeszcze nie przyjdzie
Co do testów i ich wiarygodności, to ja pocieszam sie tym, ze może wynik okzał sie negatywny, dlatego że miałam zbyt niski poziom hormonów..
Jeśli jednak droga Justine1988 czujesz że to moze być to i jesteś ciekawa co pokaże to możesz go zrobić, ale pamiętaj o tym, ze chodiaż jesteś 10 dni po to wynik mimo wszystko może okazać sie wątpliwy i pewnie za jakiś czas- objojętnie czy pozytywny czy negatywny , będziesz musiała wykonać go ponownie
Trzymam kciuki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 08:49   #3474
liwlinea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Niestety kobietki, ja nawet nie zdążyłam zrobic testu, @ dziś przyszła... Psu na budę wszystkie objawy jak widac, z wczorajszymi mdłościami na czele Trzymam kciuki za Was
Jasiulek, nawet nie wiezs jak mi smutno z powodu tej paskudnej @...
To wielce niestosowne z jej strony, ze pozowliła Ci wierzyć iż może w tym miesiącu już nie przyjdzie...ona jest po prostu bez listości...
Ciekawe czy moja @ zrobi to samo
Kibiucję Ci kochana, zeby w przyszłym mieściącu już jej nie było
Stary 2009-01-08, 08:50   #3475
liwlinea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
liwlinea i Justine_1988
Ja od pierwszego dnia ostatniej @ wiedziałam... po prostu czułam że to bedzie TEN cykl i że zakończy się on ciążą...
Jeśli chodzi o moje objawy to:
--- na drugi dzień po planowej (wyliczonej przez internet owulacji) dostałam gorączki 39 st która trwała 2 dni...
--- zaraz po tym zaczęły mnie boleć piersi (najpierw całe, po terminie planowej @ tylko sutki a teraz znowu bolą mnie całe i przez nie spać nie mogę bo śpię na brzuchu normalnie a tu się już nie da... )
--- jakiś tydzień po tej owu zaczęłam mieć dosć mocne skurcze macicy... na tyle mocne że czasem zginało mnie w pół... na szczęście mi to już przeszło...
I to skurcze mnie zmobilizowały do zrobienia testu jeszcze przed @ (3 dni) który wyszedł pozytywnie
--- potem myślałam, że mam mdłości ale w porównaniu z tym co przechodzę teraz to raczej były minimalne mdłości...
--- jeśli chodzi o śluz to był i jest on mlecznobiały, śliski (nie klejący) i dość rzadki
--- szyjka macicy jest tak wysoko, że nie jestem w stanie powiedzieć czy jest twarda, czy miękka, czy też rozpulchniona...
--- mogłabym spać 24 na dobę
--- temp cały czas 37.1

Ale nie sugerujcie sie mną drogie koleżanki bo wszystkie te objawy mogą też świadczyć o zbliżającej się @... Dopiero pozytywny test a potem beta dadzą Wam 100 % pewność...
Jak pisałam wcześniej każda ciaża jest inna...

A jak już zajdziecie to nie będziecie się wypytywać na forum o objawy bo po prostu będziecie to wiedzieć...

Pozdrawiam

Jasiuleczku mój kochany
Główka do góry w swoim czasie przyjdzie wiesz o tym
Dziękuję Ci ślicznie Droga Adaikako
Stary 2009-01-08, 08:56   #3476
ula 87
Zadomowienie

jasiulek bardzo mi przykro, głowa do góry (wiem co mówie, bo sama nie wiem co mnie czeka) Ja chyba też mam zły dzień lewy jajnik tak bardzo boli że nie można tego opisac zawsze u mnie tempka rano wynosiła średnio 37.2-37.4 a dziś spadła do 37.0. nie wiem co to oznacza ale boje sie że @ sie zbliża (tylko nie to, Boże PROSZE )
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 10:23   #3477
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
A co masz dokładnie na myśli, jeśli chodzi o PMS?
Kłują mnie jakby jajniki, boli mnie głowa i piersi (szczególnie sutki, nie pamiętam, żeby kiedykolwiek tak bardzo mnie bolały ), jestem zmęczona, szybko się denerwuję (dosłownie wszyscy i wszystko mnie wkurza ).. To zaczęło się przed Sylwestrem.. Jakoś 1 dzień przed.. Te "oznaki" zawsze miałam na kilka dni przed @.. Dlatego jestem zdziwiona.
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 12:37   #3478
liwlinea
Raczkowanie

Dobra dziewczyny.... już przestałam się łudzić własnie przed momentem dostałam @ jakie to przykre kiedy w jednym momencie wszystko nagle sie zawala... tak bardzo pragnęłam w tym miesiącu tej fasolki ...
no ale cóż, ciąg dalszych stań czas zacząć...- nie pozwolę jej na powrót w przyszłym miesiącu !!

Jasiulek, teraz juz wiem co przeżywasz
Stary 2009-01-08, 12:38   #3479
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb Pokaż wiadomość
Kłują mnie jakby jajniki, boli mnie głowa i piersi (szczególnie sutki, nie pamiętam, żeby kiedykolwiek tak bardzo mnie bolały ), jestem zmęczona, szybko się denerwuję (dosłownie wszyscy i wszystko mnie wkurza ).. To zaczęło się przed Sylwestrem.. Jakoś 1 dzień przed.. Te "oznaki" zawsze miałam na kilka dni przed @.. Dlatego jestem zdziwiona.
Heh, ja też tak miałam w tym samym czasie, a @ przylazła.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 13:59   #3480
kajetanka
Raczkowanie

GG do kajetanka

przykro mi dziewczyny ale trzymam kciuki za Was ja nadal bez @

nieba wzruszyć się ...

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919310213.png
kajetanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości