|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
hej kobietki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Raczkowanie
|
Jasiulek
![]() ![]() Ja się łudzę i łudzę.... dzisiaj jest mój 3-4 dzień spóźniającej sie @ ... Naprawde nie iwem co mysleć, czasami mi sie wydaje, że się ze mną bawi- tj sprawdza moją cierpliwość z kolei innym razem zaczynam w to wierzyć, ze (może) zafasolkowałam...- bo niby dlaczego nie skoro często sie prztulaliśmy? ![]() Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki i mam nadzieję że nie @ nie przyjdzie... jakże miło byłoby pisać z osoba, która jest na tym samym etapie teraz i za kilka miesięcy ![]() A jasiulek, jak sie długo staracie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Rozeznanie
|
Jasiulek, mam nadzieję, że nie jest tak jak ostatnio...że nie miałaś @,a owulacja była...
Ja jestem w 13 tyg i 5 dniu ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Przyczajenie
|
hej kobietki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miło byłoby razem przez to przechodzic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juasali, mam nadzieję, że to nie to samo co ostatnio... Oby tym razem było pozytywnie ![]() ![]()
7 cs... ![]() 39/40 -czekamy, kruszynko! ![]() Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2009-01-07 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Rozeznanie
|
Ja i maleństwo mamy się dobrze
![]() ![]() ![]() No widzisz, może akuratnie w dniu Twoich urodzin urodzę ![]() Mam nadzieje, że u Ciebie Jasiulek to będzie ciąża:P Ty gdzie studiujesz w Olsztynie?? Bo ja w ten i w przyszły weekend będę właśnie na studiach:P Możemy się poznać osobiście ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3459 |
Rozeznanie
|
No w piątek prawdopodobnie będę juz o 12:10 na dworcu Głównym, a zajęcia mam od 15...niedaleko Ciebie studiuję, hi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zadomowienie
|
LIWLINEA i JASIULEK chyba jestesmy razem w takiej samej sytuacji,ja miałam ostatnią@ 7 grudnia. jak narazie to czekam do piątku (będę sie testowac) napewno macie to uczucie jak ja-jestam taka zniecierpliwiona,ale boje sie go zrobic wcześniej bo wczorajszy wyszedł negatywny, a objawy dalej mam i tempka powyżej 37. modle sie codziennie żeby @ nie przyszła. trzymam gorącą kciuki za mnie i za Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Rozeznanie
|
No znam to uczucie...ja czekałam 6 dni...ale mówiłam sobie, ,że nie warto wcześniej, bo szkoda testu i zawodu...najlepiej jest poczekać te kilka dni i robić z porannego moczu test
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3464 |
Raczkowanie
|
Kajetanko
![]() ![]() ![]() ja nadal czekam , a @ jak nie było tak nie ma ![]() ![]() Moje objawy to także stałe promieniowanie jajników (jeśli tak to mogę opisać), a także (wcześniej) bardzo wielka wrażliwość sutków- jakiego wcześniej nigdy nie miałam, spóźniająca sie @ i to chyba byłoby na tyle ![]() Ja również mam zamiar przetestować sei w weekend - wcześniej nie chcę , poniważ jak zwykle boję sei rozczarowania....mam głęboką nadzieję , ze tym razem bedzie wynik pozytywny.... Ula87, Jasiulek, Kajetanko- jest nas tyle, że może teraz nasze prośby zostaną wysłuchane...ohhh jak fajnie byłoby rozpocząć nowy rok od spełnienia realizacji marzeń z zeszłego roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Rozeznanie
|
JUSTINE1988 Lepiej chyba nie robić testu przed terminem @, bo może wyjśc pozytywny, a potem dostaniesz miesiączke, bo dojdzie do naturalnego poronienia...wiele kobiet już tak miało. Oczywiście możesz mieć teraz w weekend wynik pozytywny, a @ nie przyjdzie. Różnie to bywa...
Życzę wam powodzonka dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie Dziewczynki.. Mam głupie pytanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Raczkowanie
|
Niestety kobietki, ja nawet nie zdążyłam zrobic testu, @ dziś przyszła...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3469 |
Rozeznanie
|
Mmm...współczuję jasiulek....jutro się pocieszymy jedzeniem, hi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
liwlinea i Justine_1988
Ja od pierwszego dnia ostatniej @ wiedziałam... po prostu czułam że to bedzie TEN cykl i że zakończy się on ciążą... Jeśli chodzi o moje objawy to: --- na drugi dzień po planowej (wyliczonej przez internet owulacji) dostałam gorączki 39 st która trwała 2 dni... --- zaraz po tym zaczęły mnie boleć piersi (najpierw całe, po terminie planowej @ tylko sutki a teraz znowu bolą mnie całe i przez nie spać nie mogę ![]() --- jakiś tydzień po tej owu zaczęłam mieć dosć mocne skurcze macicy... na tyle mocne że czasem zginało mnie w pół... ![]() I to skurcze mnie zmobilizowały do zrobienia testu jeszcze przed @ (3 dni) który wyszedł pozytywnie --- potem myślałam, że mam mdłości ale w porównaniu z tym co przechodzę teraz to raczej były minimalne mdłości... --- jeśli chodzi o śluz to był i jest on mlecznobiały, śliski (nie klejący) i dość rzadki --- szyjka macicy jest tak wysoko, że nie jestem w stanie powiedzieć czy jest twarda, czy miękka, czy też rozpulchniona... --- mogłabym spać 24 na dobę ![]() --- temp cały czas 37.1 Ale nie sugerujcie sie mną drogie koleżanki bo wszystkie te objawy mogą też świadczyć o zbliżającej się @... Dopiero pozytywny test a potem beta dadzą Wam 100 % pewność... Jak pisałam wcześniej każda ciaża jest inna... A jak już zajdziecie to nie będziecie się wypytywać na forum o objawy bo po prostu będziecie to wiedzieć... Pozdrawiam Jasiuleczku mój kochany ![]() Główka do góry ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2009-01-08 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zadomowienie
|
Już tydzień po owulacji:
- ból piersi ( to akurat nic nowego, jak co miesiąc) - straszna zgaga - delikatne mdłosci - ciagnięcie i "rozpieranie" w dole brzucha - no i ta szyjka, schowała się jak ślimak w skorupie Bałam się w ogóle przyznawać do tych dolegliwości, bo myślałam, że psychika mi siada i nie chciałam wyjść na paranoika. No ale miałam rację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do testów i ich wiarygodności, to ja pocieszam sie tym, ze może wynik okzał sie negatywny, dlatego że miałam zbyt niski poziom hormonów.. Jeśli jednak droga Justine1988 czujesz że to moze być to i jesteś ciekawa co pokaże to możesz go zrobić, ale pamiętaj o tym, ze chodiaż jesteś 10 dni po to wynik mimo wszystko może okazać sie wątpliwy i pewnie za jakiś czas- objojętnie czy pozytywny czy negatywny , będziesz musiała wykonać go ponownie ![]() Trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To wielce niestosowne z jej strony, ze pozowliła Ci wierzyć iż może w tym miesiącu już nie przyjdzie...ona jest po prostu bez listości... Ciekawe czy moja @ zrobi to samo ![]() Kibiucję Ci kochana, zeby w przyszłym mieściącu już jej nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zadomowienie
|
jasiulek bardzo mi przykro, głowa do góry (wiem co mówie, bo sama nie wiem co mnie czeka) Ja chyba też mam zły dzień lewy jajnik tak bardzo boli że nie można tego opisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Raczkowanie
|
Kłują mnie jakby jajniki, boli mnie głowa i piersi (szczególnie sutki, nie pamiętam, żeby kiedykolwiek tak bardzo mnie bolały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Raczkowanie
|
Dobra dziewczyny.... już przestałam się łudzić
![]() ![]() ![]() no ale cóż, ciąg dalszych stań czas zacząć...- nie pozwolę jej na powrót w przyszłym miesiącu ![]() Jasiulek, teraz juz wiem co przeżywasz |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3480 |
Raczkowanie
|
przykro mi dziewczyny ale trzymam kciuki za Was
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.