|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Adaikako, Jusali, dziękuję
![]() ![]() Liwlineo, zobacz jaka ironia losu... Tego samego dnia @ przyszła dając nam wcześniej nadzieję ![]() ![]() Ulu87, Kajetanko, oczekujemy dobrych wiadomości ![]()
7 cs... ![]() 39/40 -czekamy, kruszynko! ![]() Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2009-01-08 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny u mnie na razie spokój lekkie mdłości i ból piersi.Ale fasolka jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam do was pytanie może głupie ale mnie to ciekawi. To nie jest moja pierwsza ciąża i za pierwszym razem brzuch bardzo szybko mi urósł w 3 miesiącu wyglądałam jak bym była w 6, ale do rzeczy czy w piątym tygodniu ciąży może zacząć rosnąć brzuch. Bo poprzednio nie pamiętam jak to było. pozdrawiam przyszłe mamusie i te kobietki które się dopiero starają. życzę powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Przyczajenie
|
Ja myślę że za bardzo o tym myślicie dajcie sobie trochę luzu odpocznijcie . Ja wiem jak to jest jak się myśli tylko o tym żeby zajść jest naprawde bardzo trudno.Ja zaszłam jak przestałam o tym mysleć wyjechaliśmy w góry zapomniałam o tym i wiesz co jestem w 5 tygodniu ciąży i jestem zaskoczona.pozdrawiam i życzę powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zadomowienie
|
mam pytanie do kobitek,które już mają upragnione fasolki- czy temperatura z ciąży dalej sie utrzymuje powyżej 37 ? jeżeli nie to w jakim tygodniu i do jakiej tempki spada? ...wiem...wiem, ale ja dalej mam taką wielką nadzieję że @ nie przyjdzie chociaż dziś moja tempka spadła do 37.00 . może sie łudzę ale może jeszcze nie wszystko stracone .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zadomowienie
|
liwlineo i jasiulek tak mi przykro, ale trzymam kciuki teraz na pewno sie uda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3488 |
Raczkowanie
|
dzisiaj odebralam wyniki bety i niestety brak ciąży wiec juz wiem ze kobieta wkrecic sobie moze wszystko jestem podlamana ale chyba tak mialo byc pozdrawiam wszystkie kobitki starajace sie i te ktore sie doczekaly
![]() |
#3489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
moje pierwsze objawy?? myslalam ze umieram
![]() ![]() ![]() wszystkim Wam kochane, starajace sie zycze szybkiego zafasolkowania.... a zafasolkowanym zycze zdrowych i slicznych bobaskow ![]()
#3494 |
Zakorzenienie
|
tez niezle ![]() - paulina, moze ty w ciazy jestes? - ja??!! no cos ty!! nie mozliwe - jak nie mozliwe, dobrze sie zabezpieczacie z kamilem?? - no w sumie wogole sie niezabezpieczamy - no to rzeczywiscie!!! nie mozliwe ![]() hihihihi
#3496 |
Przyczajenie
|
Do Pakusia86 hej a w którym tygodniu jesteś?? gratuluję i pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie a tym które się starają powodzenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Przyczajenie
|
gratuluję
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Przyczajenie
|
pierwszym objawem o ktorym wogule nie myslalam ze jest objawem bylo to ze bylo mi zimno, w domu kaloryferki na maxa, a ja w 5 polarach i sie trzese
![]() Dopiero pozniej doczytalam ze nie tylko ja marzlam na poczatku. Pozatym zadnych innych a kreski sa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w 21 tc ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 |
Przyczajenie
|
Możę sie powtarzam, ale chcialabym się podzielic z wami moimi objawami.
Ostatni raz miesiaczke mialałm na początku listopada, oprocz tego od dwoch dni jes mi niedobrze, i mam zawroty głowy. Troche sie przeziebiłam i nie wiem czy nie myle tego z chorobaą. Na dodatek wydaje mi się jakbym miała lada dzien dostac okres, bola mnie jajniki, i strasznie kłuje , no i ciągle czuje mokro... Wszystko moglo by wskazywac na ciaze ? tylko ze moj cykl trwa49 dni i tak sie zastanawiam czy moge byc w ciazy... ? test robilam ale wyszla jedna kreseczka... co o tym sadzicie... moze warto zrobic hcg pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
Drogie Wizażanki - na to forum weszłam pierwszy raz. Nie sądzę, żebym była w ciąży, ale niewielkie prawdopodobieństwo jednak jest i stąd moje pytanie do tych z was, które mają już te przeżycia za sobą. Czy w tej bardzo początkowej fazie ciąży, przed spodziewaną miesiączką a więc zanim można wykonać test, miałyście takie same objawy jak zwykle przed okresem, typu: bolesność piersi, ospałość, zmęczenie, obniżenie nastroju, wzdęcia itp.? Czy w wypadku ciąży te typowe objawy napięcia przedmiesiączkowego nasilają się, są słabsze czy zupełnie inne niż w normalnych cyklach? Ja mam bardzo wyraźne objawy PMS i ciekawiło mnie czy ciąża jakoś to zmienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zadomowienie
|
no i stało sie znowu porażka- w nocy @ przyszła. przyszła spózniona i z podwójną siłą, rozrywa mnie od środka. dziewczyny to jest takie niesprawiedliwe, baby które robią dzieci dla becikowego to mają po pięcioro aniołków a jak je pózniej traktują(jak śmiecie)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zadomowienie
|
daszka ja miałam identyczne objawy ( wzdęcia też miałam ale nie myślałam że to objaw ciąży) ale wiesz jak sie to dla mnie skończyło- dziś @ przyszła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Przyczajenie
|
Hej a czy mogłybyscie mi doradzić.?.. moja wiadomosc jest trooszke wyżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to mam taką dwuznaczna sytuację: serce i ciało bardzo się już tego dzidziusia domagają, ale rozum mówi nie (nie mam męża, w moim związku kryzys ![]() Maugoszatka - dzięki za odpowiedź. Czekam, co jeszcze inne dziewczyny napiszą o swoich doświadczeniach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zniknęły za to psychiczne objawy PMS-u. Jestem spokojna i głupio szczęśliwa (byłam jeszcze zanim się dowiedziałam o ciąży). To dla mnie naprawde nietypowe. Czuję się jak młody bóg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety, większosc z nas nauczyła się już tutaj, że objawy mogą mówic o ciąży, ale jeszcze częściej nie... WIem po swoim przykładzie, że nawet spóźniająca się @, bóle brzucha i piersi, wilgotnośc itp. nie oznaczały zupełnie nic. Zdarza się, że testy wychodzą negatywnie, a fasolka jest, jednak myślę, że po tym czasie wyszedłby już pozytywny. Dla pewności może zrób badanie krwi, nie będzie żadnych wątpliwości. ![]() ![]() Ulu87, wiem, co przeżywasz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
7 cs... ![]() 39/40 -czekamy, kruszynko! ![]() Edytowane przez jasiulek Czas edycji: 2009-01-09 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Przyczajenie
|
dzieki bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.