|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
mi się wydaje ze ok 5 tygodnia. 3-4 od zapłodnienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ja mam takie same objawy jak wy i powiedzcie mi czy jak mam normalnie okres to moge byc w ciazy bo slyszalam tak. I tak wogole od 2 tygodni mam napuchnieta piers lewa i bola mnie...Pomozcie.... Prosze odpowiedzcie mi..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Zadomowienie
|
Własnie nie wiem czy pozytywnie, nie jestem pewna bo ta kreseczka była lekko zaróżowiona, robiłam test (pewnie i tak za wczesnie) który niby ma wykrywać 6 dniową ciąże (tak mi pani w aptece powiedziala) i test zrobiłam po tygodniu od stosunku, praktycznie kiedy zaczęły mi się dni plodne to zaczelismy próbować i było to w zeszły wtorek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]()
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png ![]() ![]() ![]() ![]() jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2009-02-25 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Raczkowanie
|
Czy mozecie mi odpowiedziec na moje pytanie??? Blagam was
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Rozeznanie
|
No tak może być ale raczej mało krwi jest to nie okres tylko plamienie. Jak nie jesteś pewna idź do lekarza. Magdulec trzymam kciuki. Że jednak się Wam udało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczynki byłam dzisiaj na USG i moja fasolka ma 4 cm i jest zdrowa. Strasznie się wierciła i pani doktor nie mogła jej zmierzyć. Ach jaki to piękny widok takiego maleństwa. Pozdrawiam was wszystkie i życzę szybkiego zafasolkowania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Przyczajenie
|
Madzie1551 jezeli Twoj okres byl normalny, w zaden sposob nie odbiegal od poprzednich, byl w terminie, to raczej nie powinnas obawiac sie ciazy, mowi sie wprawdzie o mozliwosci miesiaczkowania w pierwszych 3-4 miesiacach ciazy, jednak nie jest to typowy "okres" raczej plamienie, dla pewnosci, a zwlaszcza, ze mowisz o objawach podobnych do naszych doradzam oczywiscie konsultacje lekarska.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Wlasnie wrocilam z pracy i tak czytam wasze posty, ciesze sie ze juz tyle z Was jest "zafasolkowanych" i te ktore nie sa, ze sie nie poddaja (bo ja to juz czasami mam dosc i nawet nie chce probowac). Postanowilam jednak ze jeszcze raz sprobuje w tym miesiacu jak sie nie uda to sobie odpuszcze moze wtedy samo przyjdzie, narazie dzielnie walcze kupilam wyciag z wiesiolka i jutro ide po recepte na clo zobaczymy co bedzie za miesiac pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Rozeznanie
|
dziewczyny co ma być to będzie. Aniołek124 GRATULUJĘ
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Raczkowanie
|
Dziekuje wam za rade ide w srode do ginekologa i wszystko sie okaze..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Teraz tylko dbaj o Siebie i Fasoleczke ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Katevaley jak sie trzymasz ???? pozostalo Ci juz tylko 3 dni, mam nadzieje ze ani Ci sie nie spozni, ani nie pokaze dluuuugo ta @ !!!!!!! ![]() Ja narazie sie ''trzymam'', jestem 2 dzien po i nic, objawy bez zmian. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() kkarolaa, mam jescze do Ciebie małą prośbę, bo wspomniałaś coś o wiesiołku. Już mi się obiło coś o uszy. Na jakiej zasadzie to działa i jak trzeba to przyjmować? Trzymajcie się dziewczynki, gratuluję tym zafasolkowanym i mocno ściskam kciuki za powodzenie staraczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Rozeznanie
|
Cherubinka, nie załamuj się. Czasami testy pokazują nawet tydzien po spodziewanej @ jedną kreskę. Poczekaj jak jej nie będzie zrób jeszcze raz. Trzymam mocno kciuki ze jednak ci się udało.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żeby nie przyszła wredna@ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie. Tak śledzę ten watek juz od dluuuuuzszego czas,mimo iz sama w ciazy nie jestem,chociaz bardzo bym chciala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4067 |
Raczkowanie
|
cherubinka skarbie nie martw sie ja wiem ze ciezko jest sie nie denerwowac ale musisz byc dobrej nadzieji mam nadzieje ze jednak wyjda 2 kreseczki i ze Ci sie uda
![]() a co do wiesiolka to bierze sie od 1 do 2 kapsulek 3 razy dziennie wiesiolek ma wplyw na jakosc sluzu ponoc jest gestszy i plemniki maja lepsze pole do popisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Rozeznanie
|
A ja trzymam kciuki za wszystkie. Żebyście w końcu doczekały się zafasolkowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Przyczajenie
|
cherubinka - ja dopiero zaczynam w tym cyklu brac ten wiesiolka bo staram sie probowac wszystkiego ... juz 3 miesiac biore clo i oprocz tego w dni plodne jezdze na zastrzyk. Bylam dzis u lekarza i mowilam ze nie mam sie co przejmowac ze czasami po pol roku staran i prob zachodzi sie w ciaze, stwierdzil ze jak narzie jest wszystko wporzadku ze mam mu zaufac i brac to co mi przepisal
![]() 3maj sie cieplutko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 |
Raczkowanie
|
dziewczynki nie poddajcie sie bedzie dobrze musi byc!jescze troche i wszystkie bedziecie zafasolkowanie zycze wam tego z calego serca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zadomowienie
|
moje objawy były tak jak na miesiaczke
![]() ![]() ![]() ![]() 3mam kciuki za wszystkie staraczki ![]() ![]() ![]()
'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.' Fifi ![]() Edytowane przez Agusia_a9 Czas edycji: 2009-02-27 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Rozeznanie
|
no to gratuluję!!
mój pierwszy test pozytywny wyszedł 14 II 17 II byłam już u lekarza ale nic nie widział i kazał mi przyjść za 3 tygodnie... więc czekam i czekam....i doczekać się nie mogę kiedy lekarz wreszcie potwierdzi ciąże ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja tez mialam planowo 25 luty ostatecznie 26 luty (zawsze jak w zegarku), jak narazie dalej okresu nie widac, wiec modle sie zeby jednak ta @ nie przyszla ![]() ![]() Pozdrowionka dla Wszyskich Mam, przyszlych Mam i Staraczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
3mam mocno kciuki za Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buzka ![]() ![]()
![]() |
#4075 |
Rozeznanie
|
Bety72 jak wyszła słaba to i mocna wyjdzie. W takich przypadkach testy rzadko się mylą. Ba prawie wogule. Częściej pokazują negatywnie a jest ciąża niż pozytywnie a jej nie ma.
Moja siostra cioteczna po 6 latach małżeństwa doczekała się dziecka. Fajny ten chłopczyk jest ![]() Będzie dobrze, nie załamujmy się. Ja mam nadzieję że i mi się udało. A jak nie to trudno w następnym miesiącu będziemy się starać. I tak do skutku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Przyczajenie
|
Dzieki Dziwczynki
![]() za podtrzymywanie na duchu, czlowiek juz czasami wierzyc calkiem, ze to jeszcze mozliwe, czasami mysle sobie, ze mam juz swoja cudowna dwojke - parke ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i trzymam kciuki za Nas Wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Rozeznanie
|
A myślicie że takie objawy jak u mnie mogą świadczyć o wczesnej ciąży?? Bo do @ zostało mi jakieś 2-3 dni. no 4 jak się spóźni.(oby wogule nie przyszła
![]() - nabrzmiałe piersi, na dodatek swędzą od czasu do czasu - kłucie w podbrzuszu i jajnikach (czasami brzuch swędzi) - senność - temp. powyżej 37 ( dziś tylko 37,1) - szyjka macicy wysoko, rozpulchniona, twarda i zamknięta - śluz biały, nawet go sporo ( przed okresem było go zawsze mało) - jeszcze kilka dni temu wciąż bym jadła, teraz się jakoś uspokoiło. - rozpulchniona macica ( jak byłam u ginekologa to tak powiedziała) - ostatnio co godzinę chodzę do łazienki ( no ale może za dużo piję herbaty) no i to wszystko chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie Zycze Ci zeby jednak NIE przyszla przez nastepne 9 m-cy ![]() ta wredna @ i abys mogla za kilka dni ... ![]() Trzymaj sie i Nie poddawaj Zlym Myslom ![]() @ Mowimy STANOWCZE - NIE!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
slaba kreseczka oznacza ciaze nie zaawansowana ja mialam wyrazna kreske a to dlatego ze byl to 5 tydz takze wszystko wskazuje ze jestes w ciazy trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.