![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
Kamilko 23 dzięki za otuche. Zrobiłam test kurcze o 3.25 rano i wyszedł negatywny. Mam nadzieje ze jest pewny.
Pewnie sobie myślićie co to za zwyrodniała kobieta tu pisze ze nie chce być w ciąży. Ale na prawde ja sama wychowuje dwie dziewczynki starsza ma 2,5 roku a ta młodsza 1 skończyła 4 miesiące. Maż jak już pisałam pracuje za granicą no i nie ma go przez 3 miesiące a pózniej przyjezdza na tydzień lub dwa. A ostatnio przyjechal na 2 miesiące bo maleńka miała chrzciny no i chciał mi przy nich pomóc. Przez te 2 miesiące kochaliśmy sie 2 razy i to z taką ostroznością ale przecież przed wytryskiem w takiej wydzielinie mogą znajdować sie plemniki. Pisałabym dalej ale to nie temat na ten post PRZECIEŻ TU SIE OCZEKUJE POZTYWNEGO WYNIKU . A WSZYSTKIM DZIEWCZYMOM KTÓRE Z UTĘSKNIENIEM CZEKAJĄ NA UPRAGNIONĄ CHWILE KIEDY TO DOWIEDZĄ SIE ZE BĘDĄ MAMUSIAMI ŻYCZE POWODZENIA.
#422 |
Zadomowienie
|
Jutib - dobrze, ze sie odezwalas. Nic sie nie martw, wszystko bedzie dobrze. Mysle, ze test nie klamie. Ucaluj od nas coreczki i niczym sie nie martw!!
Pozdrawiamy!! |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
KICIA80, jak tylko będzisz znała wyniki badania krwi koniecznie nas poinformuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Mnie się chciało ciągle spać i fkatycznie ''uduchowiona'' jakaś byłam.A! brzuszek też dawał o sobie znać w postaci rewolucji...
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Nie mam odwagi na ten test
![]() Dziś jakoś pobolewa mnie brzuch, ale nie taki rwący i ciągły ból, ale falowy i delikatniejszy. Czasem nawet dziwnie "pionowy", nie "poziomy". Temperatura stale powyżej 37... Jutro mam urodziny, myślałam, żeby z tej okazji sobie rano zafundować test, ale boję się, że to zamiast prezentem może okazać się przykrością... Może jeśli z tego pobolewania brzucha nie przyjdzie @, to zrobię za kilka dni ten test...Na pewno dam Wam znać... Pozdrawiam A. |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie wizażanki spodziewające się pociech i życzę dużo zdrówka. Ja również jestem uduchowiona
![]() ![]() Edytowane przez schatzsi Czas edycji: 2006-04-13 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Hi Schatzsi!
Milo zobaczyc na forum kogos, kto tez mieszka w Niemczech i to w dodatku nie tak daleko (ja mieszkam kolo Osnabrück). No i jeszcze jestes tydzien dalej niz ja w ciazy!! (to moj 4ty tydzien). Zycze Ci, aby dolegliwosci minely, albo przynajmniej zlagodnialy!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
AMILAMIJA - jesli temp. dalej sie utrzymuje na poziomie 37 st. i odczuwasz taki dziwny bol podbrzusza, to ja naprawde zrobila bym ten urodzinowy test na Twoim miejscu. Wg mnie wszystko wskazuje na dzidziusia!! Powodzenie i wszystkiego naj naj z okazji urodzin, obys dostala prezent, o ktorym marzysz!!
Caluski!! |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki!
odebralam wyniki, ale dalej nic nie wiem ![]() moze ktoras z was wie? jutib nie przejmuj sie!napewno wszystko jest ok.moja kolezanka ma 5 miesiecznego maluszka i raz ma @ raz nie ma @ i lekarz mowi ze to normalne!takze głowa do gory.a my jestesmy po to zeby sobie pomagac i sie wspierac takze pisz pisz ... AMILAMIJA no zaszalej zrob go!!! przeciez juz dlugo ci sie spoznia @, czesto tak masz? schatzsi wielkie gratulacje!! ![]() buziaczki dla wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hi hi ja już sama nie wiem który to tydzień bo lekarz mówi że 7, ale ja wiem że 5 ![]() ![]() Czyli my będziemy miały grudniowe dzieci ![]() Zycze dużo zdrówka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi lekarz wykrył w 4 tyg, zrobił mi usg i był tam 1 cm pęcherzyk ciążowy. Ale ja sam zrobiłam to badanie na beta hcg w 2 tyg i już byłam pewna. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję za życzenia
![]() Wicie, co śniło mi się ubiegłej nocy? Ze jestem w ciąży...Miałam brzuszek, byłam na spacerku...I chyba przez ten sen spałam jak dziecko ![]() Zrobię jutro test, trzymajcie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
Amilamija wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeń.
Będe trzymymała kciuki by wyszedł Ci pozytywny wynik. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
AMILAMIJA - daj znac jak zrobisz test, jeszcze raz powodzenia!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
![]() Niestety, jedna, gruba, różowa kreska i ani śladu drugiej. Muszę Wam powiedzieć, że plany na zmajstrowanie bejbika mam od tego miesiąca i gdyby wynik wyszedł inny, to byłaby to niespodzianka. Widocznie nie dany był mi prezent urodzinowy...Ale może nie tym, to innym razem. Zrobiłam już badania krwi i hormonu tarczycy - wzorcowe wyniki. Zrobię sobie jeszcze ginekologiczne i będziemy kombinować, jak będą solidne podstawy ![]() Bedę wpadać tu od czasu do czasu i kibicować mamusiom, ok? Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim Wesołych Swiąt. |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
AMILAMIJA Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() ![]() ![]() nie przejmuj sie! napewno niedlugo wam sie uda! zrob sobie badania, zacznij łykac kwasik foliowy i dbaj o siebie! koniecznie zagladaj do nas codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
AMILAMIJA - mamy nadzieje, ze nas nie zostawisz! No i jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji uropdzin. Nic sie nie martw, napewno Ci sie uda zajsc w ciaza. Ale pamietaj, jesli miesiaczka dalej sie nie pojawi, to zrob jeszcze jeden test!
Powodzenia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie dziewczynki bardzo serdecznie! Dotąd nie udzielałam się na tym wątku, ale po cichu czytałam sobie Wasze posty, to tak fajnie powspominać, bo dokładnie rok temu miałam ostatnia @ a w maju juz sie jej nie doczekalam. Wcale nie dopuszczalam mysli, ze moge byc w ciazy, chociaz bardzo tego pragnelam. No i objawy miałam dokładnie takie jak przed okresem, wiec czekalam i czekalam... po kilku dniach zrobilam test i wyszedl, potem drugi bo nie wierzylam, a zeby miec calkowita pewnosc nastepnego dnia poszlam do gina i usg wykazalo 5 tc. Uczucie nieprawdopodobne, nieporównywalne z niczym.
AMILAMIJA samych wspanialosci z okazji urodzin!!! Nie tym razem, to nastepnym już napewno, u mnie bylo tak samo. Ciąża to taki wytwór który często przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie. Trzymajcie się ciężarówki, oby Wam się... |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje Wam wszystkim ![]() ![]() ![]() AMILAMIJA - najlepsze zyczenia urodzinowe ![]() ![]() ![]() Ostatnio coraz czesciej zagladam na forum "Mama z klasa" ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
witamy nowe uczestniczki watku iwonamysza, ~~~JOLA~~~
![]() zycze wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji swiat i oczywiscie ... smacznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
Radosnego Alleluja dla wszystkich przyszlych mam i planujacych przyszlych mam. Caluje!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
Ja jeszcze nie planuję dziecka (mam dopiero 21 lat i jestem na II roku studiów) ale lubię czytać o szczęśliwych mamusiach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
Dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia
![]() Właśnie wróciłam od rodziców (mieszkam ok.230km od rodzinnego domu), gdzie spędziłam częśc Swiąt i urodzinowe spotkanko przy okazji. Baardzo miło spędziłam czas z rodzinką i dziadkami, dostałam mnóstwo czekoladek i prezentów... Ale nadal nie dostałam @. Zaczynam się powolutku irytować, bo każdego dnia czuję się jakby to już prawie @, a tu dalej nic. Mokrego Dyngusa dziewczyny! A. |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Kochane przyszłe mamusie!!!!!! Gratuluje wam i życzę wszytskiego najlepszego i ciesze sie z wami
![]() Trzymajcie sie bądzcie dzielne, buziaczki dla was i dzieciaczków...!!! ![]()
#447 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich po Swietach
![]() "Ale nadal nie dostałam @. Zaczynam się powolutku irytować, bo każdego dnia czuję się jakby to już prawie @, a tu dalej nic." AMILAMIJA tez tak sie czuje! ciagle boli mnie brzuch.raz mocniej raz słabiej i takie dziwne wrazenie jakbym zaraz miala dostac @. nie wiem wlasciwie co to oznacza? Mam pytanko: jak liczyc tygodnie od ostatniej @ czy przewidywanego zapłodnienia? |
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Elu tak sobie troszke poszperalam na forum i widze, ze bedziesz mamusia GRATULACJE
![]() ![]() w ktorym tyg zobaczylas na usg fasolke? ja bylam tydzien temu i jeszcze nic nie widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
co tak cichutko na naszym watku?
co tam u was dziewczyny? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.