|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Anusia gratki z okazji ślubu
![]() ![]() zrób jutro test , powiniec już wyjśc wiarygodnie nawet zrobiony po południu i koniecznie daj znać ![]() zmykam...dobranoc
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry dziewczyny...oj ja wczoraj caly dzionek w lozku.zawsze wstaje o godz ok10.oo,ale wczoraj wyjatkowo wstalam o ok godz 6.40...wszystko cacy,posiedzialam przed kompem,zjadlam sniadanko,zrobilam poranna toalete.ok ggodz 10 zmoglo mnie.zaczelam zle sie czuc,bardzo mi slabo bylko,uderzenia goraca i zimna na zmiane.dzieczyny normalnie nie widzialam co robic.zrobilam herbate i polozylam sie do lozka.caly dzionke lezalam i spalam.na chwile wstalam aby zjesc cos na obiad i znowu zmeczona polozylam sie.wcvzoraj takze bolal mnie dol plecow...dzisiaj wstaje a te plecy dalej bola...
![]() ![]() dzionek mnie ni bylo a tyle sie wydazylo...gratuluje zafasolkowanym i ANUSIA479 gratuluje i duzo szczescia zycze,oby to byl najcudowniejszy dzien w twoim zyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Rozeznanie
|
oj agnieszka a dzis jak sie czujesz?? jak humor i siły do życia?
wiecie co... od 2dni mam zawroty głowy,a od 3dni "mokre dni" :/ co jakis czas płynie ze mnie śluz, czuje sie jakbym popuszczała :/ dziwne to jest bo okres miałam normalny- pierwsze dwa dni intensywny, a potem słaby. Jestem obecnie w 11dc :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam ślicznie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
no i zrobiłam właśnie test i negatywny wynik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zadomowienie
|
oj kochana
![]() ![]() a który cykl się starasz?
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, mam pytanie - jak to u Was było/ jest...
Obecnie mija 2 tydzień po zapłodnieniu ![]() A może to za wczesnie na jakiś inne objawy.... Nie wiem.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Raczkowanie
|
Heeeej kochane! Posłuchałam Was i ten kolejny cykl; przejdę na luzie, bez doszukiwania się czy się udało czy nie...przynajmniej się postaram
![]() Oczywiście WIEEEEEEELKIE GRATULACJE dla wszystkich, którym się udało! U mnie okresik przyszedł, co prawda, taki dziwny, króciutko i słabiutko i prawie bez bólu, ale staramy się dalej, dziś zaczełam dni płodne, więc zmobilizowałam mojego kochanego do działania. Może tym razem się uda? Oby oby... I oby wam wszystkim się udało też ! Teraz! ![]() I tak czytam i czytam i się zastanawiam, czy to krwawienie, to była @ czy jednak plamienie?!?!? Ehhh już się nakręcam. Pozdrowionka zza deszczowego okna ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Anusia napewno w końcu Ci się uda
![]() Kajulecka i zapewne takie podejście jest nalepsze...luz i czerpanie przyjemności a nie myślenie tylko o tym czy się uda... A ja dziewczyny do terminu @ mam jeszcze 6 dni:P prawie do tego czasu oszaleje ale cuż... nie chcę się nakręcać ale czuję się osłabiona ...muszę w pracy wypić dwie kawy żeby wytrzymać... A dzisiaj mnie po wygłupach z koleżąnką zaczęło strasznie mdlić trwało to dobrą chwile i myślałam, że będe musiała lecieć do kibelka... Mam nadzieję, że tym razem się udało choć boję się, żę sobie wkręce coś więc ogółem nie doszukuję się tym razem na siłę wszytskich objawów...zwracam uwagę tylko na to co samo mnie zakoczy. w jednym momencie się cieszę bo wydaje mi się, że to musi być to...w drugim łąpie doła, że to napewno objawy przed @...To będą długie dni Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-05-11 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Raczkowanie
|
Zebra666 widzę, że i Tobie nie jest łatwo się nie wkręcać
![]() ![]() Uda się! Uda! Tylko trzeba troszkę cierpliwości. Miłego wieczorku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj u ginekologa i potwierdził moją ciążę i jest wszystko ok
![]() Tylko że coś mi się nie zgadza na dzień zapłodnienia według wyliczeń powinien to być już prawie 6ty tydzień a wykonane usg dopochwowe świadczy o tym że to dopiero 4ty tydzień nawet nie widać jeszcze pola płodowego. Sama już nie wiem co mam o tym myśleć. Następną wizytę mam dopiero za miesiąc a do tego czasu chyba zeświruję. Zawsze myślałam że jak będę w ciąży to podejdę do tego na luzie a teraz jak już to się stało faktem martwię się wszystkim,ciągle analizuję czy bóle brzucha są takie jak powinny czy może już zwiastują coś złego. W sferze macierzyństwa ciężko zachować zdrowy rozsądek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Przyczajenie
|
Hejka, właśnie staram się o dzidziusia i też się zastanawiam jakie są te pierwsze objawy. I kiedy można wiedzieć, że to już??? Może to jest śmieszne ale mam już troje dorastających dzieci, tylko wtedy to było spontanicznie i o tym nie myślałam a teraz jest to świadomy wybór. I tak bym chciała już wiedzieć że we mnie rośnie życie. Tylko, że dopiero minął tydzień od przytulanki i zdaję sobie sprawę, że za wcześnie na jakie kolwiek testy. No i co Wy na to???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Raczkowanie
|
mnie kilka dniu po stosunku bardzo bolało podbrzusze po lewej stronie,potem pojawiły się zawroty głowy i gorączka nawet dreszcze ...
ale u każdego to może inaczej wyglądać . mi test wyszedł pozytywnie dopiero po tygodniu od spodziewanej miesiączki |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Rozeznanie
|
no to zaczęliśmy ponownie starania...drugi cykl..
może jednak łatwiej byłoby o tym nie myśleć, ale kurcze nie da się ![]() Wczoraj podczas współżycia i troche przed czułam jakby napęczniałe jajniki... cokolwiek to było, mam nadzieję że to owulacja. |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Przyczajenie
|
Hej!
Nam sie udało ![]() W 7 dni po tym jak powinnam dostać @ zrobiłam test i wyszedł negatyw.Ale dziś poszłam do gina i jest 5 tydzień ![]() Więc nie zaswsze testy są ok. Mój synek juz się cieszy na rodzeństwo i zaczął dzis sprzatać swój pokój ![]() Gratuluje wszystkim zafasolkowanym a za starajacych trzymam kciuki.My na pierwsze dziecko czekaliśmy 2 lata a na ta fasole tylko 2 miesiące. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Wtajemniczenie
|
czesc kochane,gratuluje zafasolkowanym
![]() ![]() ja niestety jutro mam dostac @,ale jakos nie czuje sie jakbym miala ja dostac. dzis robilam test ...i d...pa...jedna kreska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
agnieszka trzymam kciuki sama także czekam ale dopiero w niedziele mam termin @ więc jeszcze sobie poczekam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a długo Was brzuchy bolały jak na @ ? Ja powinnam dostać @ wczoraj, ale test wyszedł negatywnie, a brzuch boli...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Raczkowanie
|
no ja to nie wiem, jak to jest? znaczy od którego dnia, tygodnia najwcześniej można mieć bóle w podbrzuszu?bo mi coś tu nie pasi ...
#4584 |
Zakorzenienie
|
z tymi bólami to bardzo indywidualnie...niektóre kobietki po tygodniu od zapłodnienia nawet już coś czują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Wtajemniczenie
|
MYSZUNIA222 gratuluje i witamy na wizazu nowa fasolke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Przyczajenie
|
Aga będzie dobrze ja i moja fasolka trzymamy kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Przyczajenie
|
Hej czytam z zaciekawieniem wasze forum.
I musze powiedzieć że mi test nie pokazał w 8 tyg ciaży niczego. Dopiero lekarz mi oznajmił. A okres miałam miesiac temu także miałam okres i byłam w ciąży. Każda ciąża jest inna wiem to po sobie. Ale ważne sie nie poddawać tylko walczyć. Zycze wam tego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, ale mnie już 3 tydzień brzuch boli. Najpierw kuły jajniki, a teraz drugi tydzień czuję bóle jak na @. Dziś 32 dc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
tak więc Tity mam nadzieję, że te bóle będą spowodowane fasolką
![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-05-14 o 05:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.