|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
gratuluje i duzo zdrowka zycze mamusi i malenstwu
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- KICIA oby sie w koncu nam wszystkim udalo...ja jak nie dostane@,to obiecalam sobie,ze nastepny test zrobie w srode...tez jestem juz troche zniecierpliwona tym...trzymam kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Raczkowanie
|
Bubels test czasem się myli! A mało to dziewczyn pisało, że test im wskazywał brak, a np. po 2 tyg. dopiero wychodziła ciąża?! Albo test nie wykazywał c wcale, a dopiero usg! Głowa do góry, test nie zawsze jest wyrocznią nieomylną
![]() agnieszka-widzę, że skutecznie przeganiasz @ ![]() drogie staraczki czy Wam też się wydaje, że w tych miejskich autobusach to trzęsie na potęgę? wczoraj jechałam jakimś gratem i miałam wrażenie, że mi wszystkie bebechy powywracał, a dzisiejszy-niby lepszy model-też tak trząsł, że głowa mała....(i tak się zaczęłam martwić, że jeśli już by ktoś tam u mnie w brzusiu pomieszkiwał, to czy aby ktosiowi nie zaszkodzi?) lecę odkurzać do usłyszenia
#4623 |
Wtajemniczenie
|
tak wiem testy sie myla...musze jeszcze poczekac...KBKATARYNKA ja naszczescie mam autko,wiec nie musze sie tluc autobusem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Bubels faktycznie bywa, że testy się mylą...a jeśli nie to mam nadzieję, że w tym cyklu Ci się powiedzie...Ja już nie mogę się doczakać niedzieli ale boję się wyniku...jaki zobacze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
czesc wam!...wiem że mogą się mylic ale w moim przypadku to chyba nie mżliwe...przyznam że jestem załamana troszeczke....troszke sie poużalałam nad sobą.....a myślalam że tym razem się uda....no cóż w życiu ne wszystko można dostac... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Raczkowanie
|
Bubelku spokojnie, jeśli to możliwe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- agnieszka ano u mnie tak: czekam na @ (między 18-21, 22): dziś poza bólem podbrzusza odczuwam kłucie z lewej strony (podejrzewam jajniczek), dalej latam siusiać częściej niż normalnie i nowy objaw! coraz częściej mnie mdli od intensywnych zapachów, ale to również nie musi być objawem ciąży, więc spokojnie ![]() ![]()
#4627 |
Zadomowienie
|
Bubels spokojnie,pamietasz co Ci mowilam...??? Jedno ze test moze sie mylic,u mnie kilka miesiecy temu pomylil sie 2 razy,tylko niestety w ta druga strone i niepotrzebnie narobilam sobie nadzieji
![]() Spokojnie,glowka do gory !!!! I nie dziekuj bo nie masz za co,to zwykla kolezenska przysluga dodania otuchy w potrzebie ![]() Ja rowniez ja od Ciebie dostalam i ![]() Pozdrowionka kobietki ![]() I trzymam kciuki za 2 kreseczki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() wy tez tak ialyscie na poczatku ze bolalo Was podbrzusze? ja mam takie dni ostatnio zauwazylam tez sladu krwi malo ale zawsze podczas oddawania moczu. czytalam ze to nie jest dobre. no ale coz povczekam jeszcze. kolejna wizyte mam 25 maja i wtedy o ile dobrze sie potoczy lekarz zalozy mi karte i da zwolnienie w pracy a ze pracuje fizycznie to moze sie zdazyc wszystko. ale jestem dobrej mysli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
ixi doskonale Cię rozumiem z tą pracą pomimo, że jeszcze nie wiem napewno czy jestem w ciąży... Rónież pracuje fizycznie i jeżeli tylko test wyjdzie pozytywny powiem szefowej gdyż nie mam zamiaru czekać aż lekarz uzna, że mi da zaświadczenie czy zwolnienie. Zwłaszcza, że moja najniższa krajowa nie jest warta ryzyka, nawet jeśli to początek będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zadomowienie
|
Zebra666 a dlugo juz czekasz na zrobienie testu od pojawienia sie objawow???
Pytam bo mam dylemat ![]() Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Mi się spóźnia już 6 dni. Powinnam dostać w poniedziałek i nic, a testy robiłam dwa i też nic nie wykazały. Ostatni robiłam w czwartek. Jutro powtórzę może, chociaż też obawiam się, że to za wcześnie. A podbrzusze ciągle pobolewa, ale tak okresowo po troszkę i właściwie coraz mniej.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
Nie no ja dopiero wczoraj mialam termin @,ale podbrzusze i kregoslup bola mnie juz rowne 2 tyg,a do tego jeszcze mdlosici,czeste siusianie itp inne objawy typowo ciazowe,dlatego nie wiem co robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zadomowienie
|
No to w takim razie nie czekam juz dluzej i jutro z samego rana zrobie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Przyczajenie
|
zebra666 zycze powodzenia i oby test byl pozytywny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Kicia zrób test. One często wykrywają ciąże już 2 tyg po owulacji i radzą robić w dniu spodziewanej @ a jak nie wyjdzie pozytywny nadal nie będzie @ to po paru dniach warto powtórzyć
![]() ixi ja jeżeli nie poinformuje o ciązy jeżeli takowa będzie... będę dźwigać, rozładowywać ciężary ponad norme itp. zresztą nienawidzę tej pracy i tkwie w niej tylko dlatego, że kasa jest potrzebna.. Tylko, że na umowie zleceniu to chyba nie warto się w tej sytuacji się wysilać skoro i tak jestem dla nich robolem do wykorzystania ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-05-16 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Wtajemniczenie
|
IXI z calego serduszka gratuluje,oszczedzaj sie,dowiedz sie kiedy mozesz juz powiedziec szefowi o ciazy,bo jak wiadomo kobiet w ciazy nie mozna zwalniac...z tej strony prawnej to ja raczej nic nie wiem,ale dobrze byloby sie jak najszybciej sie dowiedziec-tym bardziej,ze z tego co piszesz to za ciekaiwe w Twojej pracy to nie jest
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- TITY mi @spoznia sie juz 4dzionek,tez robilam test i nic mi nie wyszlo,wiec czekam do srody... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zadomowienie
|
Zebra zrobie tescik jutro rano
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Agnieszka to trzymam kciuki za 2 krechy w srode ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Kicia więc będziemy razem do jutra czekać ... Mam nadzieję, że się nam uda
agnieszka powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Wtajemniczenie
|
Kicia ja tez trzymam kciuki za jutrzejszy ranny tescik
![]() Zebra za Twoj tescik takze trzymam kciukasy ![]() dziewczyny no brac sie do roboty,bo jakos malo tych radosnych wiesci na naszym forum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
Zebra pewnie ze sie uda .... nie ma innej opcji hihi musi sie udac
![]() Oj tak tak Agnieszka,ostatnio wcale nie ma radosnych nowinek,chyba ze cos przegapilam ... wiec nic tylko trzeba dzialac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że zacznie byc tych radosnych coraz więcej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Wtajemniczenie
|
jejku dziewczyny bardzo bym chciala aby nam sie udalo TERAZ!!!!!!! ja naleze do tej grupy ludzi niecierpliwych,dlatego sie denerwuje,ze @ nie ma a test wychodzi negatywny....w sumie to pierwsze staranko,takze zaskoczenie i radosc bylaby ogromna....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zadomowienie
|
Ojj tak przyda sie troche tych radosnych wiesci ...
![]() ![]() ![]() ![]() Ohh kochane trzymajcie mocno kciuki tak jak ja trzymam za Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Przyczajenie
|
gratulacje dla tych ktorym tez pokazalo dwie kreski
![]() ![]() zebra no w takiej sytuajci to Cie rozumiem umowa zlecenie to nieciekawa sprawa ja mam tyle dobrzeze mam na razie umowe na 5 lat takze to troche inna sytuacja i to jak pisalam ze mozna sie dogadac z brygadzistka ![]() tez naeze do iecierpliwych takze czekanie jest dla mnie najgorsze heh a tu znowu do 25 ale damy rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Kicia jak już tak długo wytrzymałaś wytrzymaj do rana... Ponieważ z rannego moczu prędzej wykryje ciążę... Popołudniu często może nic nie pokazać... Ja właśnie dlatego czekam do rana
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Zadomowienie
|
Zrobilam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Kicia nie łam się!!! Lepiej testy robić z pierwszego porannego moczu wtedy jest największe stężenie hcg, a więc na początku ciąży częśto wykrywalny je4st przez testy tylko rano
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Wtajemniczenie
|
Kicia Zebra ma racje najlepiej zrobic rano-a i tak nie wiadomo czy juz wykryje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.