|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Wiem wiem Aga ze najlepiej rano i chcialam poczekac,ale dziewczyny mowily ze jak jestem w ciazy i jestem juz po terminie spodziewanej @ to test wyjdzie o kazdej porze dnia,no i sie skusilam i zrobilam
![]() ![]() ![]() Narazie daje sobie spokoj,postaram sie o tym nie myslec,uzbroje sie w cierpliwosc i za 2 tyg zrobie test i pojde na badanie HCG,hmm po 5 tyg od zaczecia sie objawow juz powinno wykazac chyba co nie???? No to teraz trzymam mocno kciuki za Was i za Wasze 2 kreseczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Raczkowanie
|
a ja kochane tak jak przez ostatni tydzień odczuwałam rwanie podbrzusza, potem lekkie kłucia z lewej strony, tak dziś brzuch przestał boleć...ot tak...
Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki i wysuwam tak dyskretnie propozycję, że może pamiętajmy o sobie w naszych modlitwach?....takie, jeszcze większe wsparcie duchowe! ![]()
#4653 |
Zakorzenienie
|
Ja cały czas kibicuję nam wszytskim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zadomowienie
|
KBKatarynka ja mam takie bole podbrzusza od 2 tyg,jedyne kiedy ich nie mam to rano jak sie budze...po 5 min od wstania z lozka znow zaczynaja sie wszystkie objawy...juz nie wiem co to moze byc...Mam tylko nadzieje ze nie nadejdzie @!!!
Dokladnie,modlitwa za nas i nasze tak bardzo wyczekane fasolki,ONA napewno zdziala cuda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Heh Zebra bo my to wszystko robimy dla naszych fasolek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Przyczajenie
|
mnie tez to podbrzusze boli czasami chociaz w tamtym tygodniu to caly tydzien od rana do wieczora ale pomyslalam ze to moze od pracy. wyczytalam ze to moze byc i tak ze miednica sie rozszerza bo sykuje miejsce dla nowego Lokatora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zadomowienie
|
Ixi ja nie moge miec tych boli od pracy poniewaz jestem tymczasowo "kura domowa" takze ciezka praca mi nie grozi hehe
![]() Nioo dokladnie czasem tak jest ze w ciazy boli brzuszek bo wszystko sie rozrasta bo i rosnie sobie fasolka ![]() ![]() Powodzonka wszystkim kobietkom zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja w pn powinnam mieć @.. więc zobaczymy... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 |
Zakorzenienie
|
Hej wszytskim
![]() Tutaj jestem poraz pierwszy... niestety nie czytalam postow vbo jest ich poporstu za duzo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Wtajemniczenie
|
Asiuulka a kiedy mialas owulke.takie objawy moga miec miejsce jak kobieta jajeczkuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj jest moj 18 dzien cyklu... czyli dni plodne mialam 3 dni temu... dodam ze kochalismy sie w owe plodne dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam test... dokładnie o godzinie 5.08.... i patrze i myśle dupa... bo już widzę kontrolną a testowa pusta jakaś pomaziana... po 3ech minutach nic nie widze ( ciemnawo mam w wc...) a po dokłądnie jeszcze dwóch minutach ide po tets żeby się wkurzyć i go usunąć... A tu druga jasna kreska...taka różówa
![]() ![]() ![]() ![]() A więc teraz chyba mogę napisać jakie objawy u siebie dostrzegam po ok dwóch tyg od domniemanego zapłodnienia ![]() Kobietki naprawdę wiara czyni cuda ![]() ![]() A dziewczynki kiedy powtórzyć test? Bo zanim powiem szefowej chce zrobić drugi dla pewności myślę z apare dni chyba przez 3 dni pracy nic się nie stanie ... Koleżanką powiem od razu to mnie one będą oszczędzać... Chyba, że powiedzieć i tak szefowej skoro takaą ciąże lekarz mi z amiesiąc dopiero potwierdzi być możę to lepiej nie ryzykować w końcu to fizyczna praca? Trzymajacie kciuki żeby to była prawda!!!!!!!!1 Jestem szczęśliwa...Mój ukochany też w końcu obudziłam go po 5tej żeby pokazać czy widzi tą jasną kreske<lol> |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Wtajemniczenie
|
ZEBERKO kochana gratuluje,tak sie ciesze...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- specjalnie raniutko wstalam zobaczyc czy jakies radosne nowiny sa,Zebra juz po pozytywnym testingu,a kto nastepny.ktos mial dzisiaj jeszcze testowac,dziewczyny robic i chwalic sie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka dziękuję Ci z całęgo serca
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Przyczajenie
|
zebra gratulacje
![]() Wy wszystkie tu piszecie nudnosci sennosc rozdraznienie czeste picie i bieganie zgaga. no i po zrobieniu testu czyli w czasie spozniajacej sie @ bolal mnie brzuch tak jakw czasie niej no ale @ juz nie przyszla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
zebra gratuluję
![]() Ja miałam testować, ale wieczorem dostałam plamienia, a dzisiaj mam normalną @. Także po ptokach.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
gratulje zebra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Asiulka dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Wtajemniczenie
|
TITY aj nie przejmuj sie,oby szybko wredna@ minela i do roboty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEBRA ja to chyna dzis caly dzionek bede gratulowala i chyba jeszcze tydzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie kobietki bez zmian 5dzionek i @ niet... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Zakorzenienie
|
Oj nie zapomne o Was ponieważ to miejsce stało się już częścią mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
tez dolaczam do grona starajacych sie
![]() ![]() pozdrawiam wszytskie starajace sie i przyszle mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Zadomowienie
|
Zeberka suuuuuuper,GRATULACJE !!!!!!!
Ciesze sie razem z Toba ![]() ![]() Trzymaj sie kochana i ostroznie w tej pracy ![]() Tak tak powtorze teskik ktoregos dnia rano i oczywiscie zaraz dam znac co i jak ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Asiuuulka suuper ze do nas dolaczylas ![]() ![]() W tym co mowisz (piszesz) jest wiele racji ... a mianowicie jak sie kazdego miesiaca nastawiasz ze to juz teraz to moze Ci sie wlaczyc tzw blokada ![]() Ja sama staram sie juz ponad 2 lata,i tez czesta napadaly mnie mysli ze hmm moze cos jest ze mna nie tak,moze nie moge miec poprostu malenstwa...i przez dlugi okres staralam sie uwolnic od tego myslenia,staralam sie dojsc do tego zeby wkoncu zaczac myslec,bedzie co ma byc i bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeberka masz calkowita racje,najlepiej zrobic rano w tak wczesnym stadium i wtedy jak ma wyjsc to wyjdzie ![]() Teraz odczekam jeszcze kilka dni i jak nie przyjdzie ta niechciana @ to powtorze test ![]() ![]() ZEBERKA jeszcze raz wielkie gratki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kobietki pracujemy,pracujemy hehe do dziela ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zadomowienie
|
Ja robiłam test dzień po spodziewanej @. Zawsze parę dni przed zaczynały mnie boleć piersi, miałam wachania nastroju, czułam się wzdęta i miałam straszną chęć na czekoladę. Zdaję w tym roku maturę, a że @ powinnam była dostać 01.05 to jakoś z tego wszystkiego przegapiłam brak wszelkich oznak zbliżajacej się @. Wysłałam chłopaka test ale już zanim go zrobiłam, byłam pewna, że musi być coś na rzeczy. Zaczęłam się odchudzać parę tygodni wcześniej, postanowiłam zgubić zimowe kilogramy i ani w głowie było mi teraz dziecko. Świat przysłaniała mi wizja szczuplutkiej mnie wylegującej się na plaży, więc twardo trzymałam się swoich postanowień. Przetrwałam kryzys i zaczęłam gubić kg, a tu jak na złość Mały Lokator, stop, koniec z dietą i odchudzaniem. Dodam, że paru miesiącach nieudanych prób starania się o dziecko odpuściliśmy, a ja obrałam sobie za nowy cel wciśnięcie się w mniejszy rozmiar. Ale nie żałuję, cieszę się jak głupia i za nic w świecie nie oddałabym tego wszystkiego
![]() ![]() ![]()
#4674 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kicia więc i tu jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
ja juz sie nie moge doczekac kiedy ja bede mogla zrobic test... Mam nadzieje ze nie dostane @... bylabym taka szczesliwa... Gratluje sweet delights
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-05-17 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Raczkowanie
|
hej Kochane! Na wstępie gratuluję wszystkim nowym fasolinkom
![]() agnieszka, ale Ci fajnie...już 5 dni nie masz @ zebra super!!! ja czekam do poniedziałku a potem do piątku. Najgorsze, że na wesele koleżanki jadę i pewnie nie będę miała okazji potestować. a u mnie dziewczyny rwanie podbrzusza nie powróciło, za to teraz troszkę piersiaczki odczuwam, ale to przez zbliżającą się @, no i świecę się na całej twarzy jak żarówka ![]() ![]() ![]() ![]() ściskam Was wszystkie mocno i cieplutko pozdrawiam ![]()
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po za tym widze ze jestes z mojego miasta :P:P pozdrawiam widze ze mlodziutka jestes ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zadomowienie
|
Asiulka89, dzięki
![]() ![]() ![]()
#4679 |
Zakorzenienie
|
wiem ze to nie temat forum ale napisz chcoiaz z jakiego liceum jestes?? :P:P czy ja mowie cos o wieku ja mam 20 lat i tez juz chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
in love with life
|
Witam wszystkich
![]() Chcialam o cos spytac. Jak juz czytalam wyzej jest kilka osob w ciazy (GRATULACJE!!!) i wiekszosc z was nie dostala okresu. Ja raczej w ciazy nie jestem, gdyz @ dostalam dzis rano, ale moja mama mi opowiadala, ze ona miala normalnie okres do 4 miesiaca, jak byla ze mna w ciazy. Czy to jest genetyczne i jak czesto sie zdarza, ze kobieta jest w ciazy i ma normalnie na poczatku okres??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.