Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-17, 18:18   #4681
Sweet Delights
Zadomowienie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

Asiuulka jestem z Reymonta, II LO się kłania

MdM z @ w ciąży różnie bywa, niektóre kobiety w kilku pierwszych miesiącach ciąży mają nadal regularne krwawienia, inne mogą w tym czasie mieć lekkie palmienia, a u jeszcze innych @ zanika całkowicie na czas 'zafasolkowania' (tekst by Kicia). Nie wiadomo mi czy jest to jakoś związane genetycznie np. i czy jeśli Twoja mama tak miała czy Ty również będziesz tak mieć. A masz jakieś objawy/ podejrzenia, że możesz być w ciąży? Wrażliwość na zapachy np, czy coś innego w tym stylu?
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 18:25   #4682
MdM
in love with life

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Asiuulka jestem z Reymonta, II LO się kłania

MdM z @ w ciąży różnie bywa, niektóre kobiety w kilku pierwszych miesiącach ciąży mają nadal regularne krwawienia, inne mogą w tym czasie mieć lekkie palmienia, a u jeszcze innych @ zanika całkowicie na czas 'zafasolkowania' (tekst by Kicia). Nie wiadomo mi czy jest to jakoś związane genetycznie np. i czy jeśli Twoja mama tak miała czy Ty również będziesz tak mieć. A masz jakieś objawy/ podejrzenia, że możesz być w ciąży? Wrażliwość na zapachy np, czy coś innego w tym stylu?
Podejrzen wlasciwie nie ma, bo @ jest normalna, jak kazda inna i boli mnie brzuch. Poza tym nic co mogloby wskazywac ciaze, wiec raczej watpie. Pytalam, zeby wiedziec. Tak na przyszlosc. Bo testy robi sie niby po terminie spodziewanej miesiaczki, a skoro miesiaczka jest to czasem ciezko sie zorientowac czy nalezy zrobic test czy nie.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 18:41   #4683
Sweet Delights
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MdM Pokaż wiadomość
Podejrzen wlasciwie nie ma, bo @ jest normalna, jak kazda inna i boli mnie brzuch. Poza tym nic co mogloby wskazywac ciaze, wiec raczej watpie. Pytalam, zeby wiedziec. Tak na przyszlosc. Bo testy robi sie niby po terminie spodziewanej miesiaczki, a skoro miesiaczka jest to czasem ciezko sie zorientowac czy nalezy zrobic test czy nie.
No w sumie racja, ale myślę, że jeśli będziesz podejrzewać, że możesz być w ciąży, to pomimo, że pojawiła się @ nie zaszkodzi zrobić test i rozwiać ewentualne wątpliwości Pozdrawiam i życzę powodzenia w ewentualnych staraniach
Stary 2009-05-17, 19:08   #4684
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

MdM czesto zdarza sie @ w ciazy...choc sama tego nie doswiadczylam,bo jak juz pewnie wyczytalas jestem staraczka,to tez mam podejzenia ze moge miec @ bedac w ciazy,poniewaz moja mama bedac w ciazy z moja siostra miala @ przez 6 m-cy i tez nie mam pojecia czy to jest jakos uwarunkowane genetycznie...Rozmawialam ostatnio troche ze znajomymi i wiem ze niktore tez mialy bedac w ciazy normalnie @,jedna miala przez 3 m-ce,inna przez 5,a jeszcze inna przez cale 9 m-cy hmm dziwna sprawa,no ale tak sie zdarza...I tez jest to dla mnie nie zrozumiale ....
Pozdrowionka i powodzonka w ewentualnych staraniach
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 20:50   #4685
ixi2000
Przyczajenie

GG do ixi2000

no widzisz i tak to rozsnie bywa moje znajome mialy do 4 m-ca i nie wiedzialy ze sa w ciazy a tu juz czas ze troche widac albo tak jak i u mnie ze nie mialam juz wcale @ takze widzisz to jest zalezne od kazdej z nas bo kazda ma inny organizm i on juz wie jak postepowac
ixi2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 20:59   #4686
Asiuulka89
Zakorzenienie

moze podtrzymacie mnie roche na duchu jesli napisze jakie mam objawy?? ostatni miesiac wogole nic nie czulam zadnych bolow ani nic po za tym ze byla na wakacjach i przez zmiane klimatu spoznil mi sie okres... chcoiaz i wtedy sie ludzilam... natomiast teraz mam wyrazne zmiany bol piersi taki ze nie moge dotknac i powiekszenie.. ahhh... no i moge jesc wszytsko ale czasami jak poczuje nie ten zapach to najchetniej bym zwymiotowala ale tego nie robie... bvardzo szybko to wszytsko dlatego sie dziwie.. bo zazwyczaj to troche czasu potrzeba zeby miec jakiekolwiek objawy... do @ jeszcze 9 dni yyyy to czekanie mnie wykonczy ... podniesc ie mnie na duchu bym mogla miec nadzieje
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-17, 21:27   #4687
Sweet Delights
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
moze podtrzymacie mnie roche na duchu jesli napisze jakie mam objawy?? ostatni miesiac wogole nic nie czulam zadnych bolow ani nic po za tym ze byla na wakacjach i przez zmiane klimatu spoznil mi sie okres... chcoiaz i wtedy sie ludzilam... natomiast teraz mam wyrazne zmiany bol piersi taki ze nie moge dotknac i powiekszenie.. ahhh... no i moge jesc wszytsko ale czasami jak poczuje nie ten zapach to najchetniej bym zwymiotowala ale tego nie robie... bvardzo szybko to wszytsko dlatego sie dziwie.. bo zazwyczaj to troche czasu potrzeba zeby miec jakiekolwiek objawy... do @ jeszcze 9 dni yyyy to czekanie mnie wykonczy ... podniesc ie mnie na duchu bym mogla miec nadzieje
Asiulka, nie wiem czy Cię podniosę na duchu, ale powiem Ci, że na samym początku też tak miałam. Ogólnie jestem wrażliwa na zapachy, ale teraz będąc w ciąży to już w ogóle. A zanim zrobiłam test, jeszcze sporo przed@ też dokuczały mi zapachy, ale jakoś nie skojarzyłam, że bardziej niz zawsze, a problemy z żołądkiem zrzucałam na stres związany z maturą. Więc widzisz. Z piersiami mam cały czas problem, jestem w 6 tygodniu i nie mieszczę się już praktycznie w miseczkę, o wrażliwych sutkach nie wspomnę nawet. Może ostrowskie dziewczyny tak mają na początku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 21:51   #4688
Asiuulka89
Zakorzenienie

a no moze ja tez niestety mam powody do stresowania takze najpiewr przypisywalam to stresowi.. teraz juz sama nie wiem co myslec...
Stary 2009-05-18, 14:49   #4689
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Z piersiami mam cały czas problem, jestem w 6 tygodniu i nie mieszczę się już praktycznie w miseczkę, o wrażliwych sutkach nie wspomnę nawet. Może ostrowskie dziewczyny tak mają na początku
Chciałam podpytać czy upiorne swędzenie sutków też miałaś ? Bo ja np. nie jestem "ostrowską dziewczyną" ... i nie bardzo mnie bolą, ale swędzą jak diabeł... A tak pozatym coraz częściej mnie mdli i strasznie jestem rozdrażniona... Sama już nie wiem co się dzieje... @ we wtorek lub piątek, bo ostatnio cykl miała 30 dni . No nic... pożyjemy - zobaczymy..., ale się nie nastawiam...
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 14:57   #4690
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Chciałam podpytać czy upiorne swędzenie sutków też miałaś ? Bo ja np. nie jestem "ostrowską dziewczyną" ... i nie bardzo mnie bolą, ale swędzą jak diabeł... A tak pozatym coraz częściej mnie mdli i strasznie jestem rozdrażniona... Sama już nie wiem co się dzieje... @ we wtorek lub piątek, bo ostatnio cykl miała 30 dni . No nic... pożyjemy - zobaczymy..., ale się nie nastawiam...
Mnie sutki swędzą okropnie... Najchętniej kupiłabym jakiś miękki bawełniany stanik, ale z moim rozmiarem czeka mnie wyprawa do Krakowa, a i tak nie wiadomo czy coś trafię...
Stary 2009-05-18, 15:28   #4691
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Ehh no i zawitala do mnie ta niechciana @ wrrrr Ale co zrobic Jedno co mnie zastanawia to skad te wszystkie objawy Ale i tak wierze ze bedzie dobrze i staram sie az tak nie martwic,choc byl juz placz,ale coz glowa do gory i trzeba isc do przodu
Bardzo podbudowal mnie komentarz jednej z mamusiek styczniowo-lutowych
"Kicia Ja wierze że jednak na pare dni zrobisz jeszcze raz test i będą dwie kreseczki
Ja robiłam przed okresem pare dnji nic nie wyszło tzn., 1 kreseczka ,później pare dobrych dni po okresie i wyszła bardzo slabiutka kreseczka ze ledo Ja zobaqczyłam a jednak jestem za fasolkowana ,i Tobie tez tego bardzo mocno życze " . Dlatego teraz cierpliwie czekam az skonczy mi sie @ i pare dni po zrobie kolejny tescik
Trzymajdzie sie dziewczyny cieplutko
Stary 2009-05-18, 15:35   #4692
Asiuulka89
Zakorzenienie

Kicia to jest bardzoprawdopodbne... wiec miej caly czas nadzieje a w koncu sie uda... ja naprzyklad wczoraj wyskoczylam z lozka jak oparzona bo.. jak nigdy nie pasowal mi zapach wody po goleniu mojego ukochanego no coz tak bywa i w rezultacie tak mi bylo niedobrze ze spalismy oddzielnie heh
Stary 2009-05-18, 16:00   #4693
Sweet Delights
Zadomowienie

Stara Panna, tak, to upirone to mało powiedziane. Nie wiem w sumie czy tak do końca nazwać to swędzeniem, bo chwilami przechodzi to wręcz właśnie w takie kłucie niemiłe. I same końcówki sutków ciemnieją mi, tzn takie się wtedy jakby lekko sine robią. Strasznie nie miłe to wtedy. No i mogłyby już nie rosnąć więcej.

KarmazynowyKamyk, ja najchętniej spaliłabym wszystkie staniki, od kilku dni chodzę bez, ale dzisiaj musiałam założyć na maturę, i w trakcie egzaminu zaczęłam się czochrać jak jakaś kosmitka. A w komisji oczywiście facet. Mrugnął tylko do mnie na koniec i uśmiechnął się głupio. Ale zdałam;D
Stary 2009-05-18, 16:21   #4694
Asiuulka89
Zakorzenienie

no to gratuluje oby tak dalej
Stary 2009-05-18, 16:46   #4695
karlosaga
Przyczajenie

GG do karlosaga

Witam
...A ja własnie sobie siedze i czekam na @ dzis jest termin ale nie mam nadzieji bo nic sie szczególnego nie dzieje,i ciągnaco bola mnie jajniki oraz podbrzusze
pozdrowionka dla wszystkich

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

..jeszcze dodam że mam juz synka 4 l. ale usilujemy zajsc z drugim i nic:-(
moje objawy z pierwsza ciążą
-brak łaknienia
-kłucie w dole brzucha
-i koło 5 tyg dokuczliwe mdłosci
karlosaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 17:06   #4696
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Asiuulka89 jak tak napisalas o tej wodzie po goleniu,to przypomnialo mi sie jak pare dni temu umylam rece mydlem ktorym zawsze myje rece i nigdy nie przeszkadzal mi jego migdalowy zapach,a tamtego dnia jak go poczulam na swoich rekach to myslalam ze padne
I przez ta i inne objawy ktore juz wymienilam tutaj kilka razy wciaz mam nadzieje ze wkoncu pojawi sie 2 kreseczka mimo ze dostalam @.
A zeby bylo dziwniej to wlasnie przed chwila zauwazylam ze mam juz koncowke @ a wczoraj popoludniu dostalam,czy to nie jest dziwne???

Sweet Delights wielkie gratki zdanej maturki Nio to teraz juz na spokojnie bez stresow mozesz sie cieszyc swoja fasolka Suuuper
Pozdrowionka
Stary 2009-05-18, 17:51   #4697
agnieszka09
Wtajemniczenie

SWEET DELIGHTS gratuluje zdanej maturki

KICIA ta twoja @ to faktycznie jakas dziwna,a tak normalnie to ile dni zawsze trwala...ja trzymam kciuki aby po mimo tego fasoleczka juz byla w Twoim brzuszku

u mnie nic nowego,test rano zrobiony,negatywny.@jak nie bylo tak nie ma...ale mnie to wszystko juz denerwuje,az sie dzisiaj poplakalam i mam ochote znowu ryczec...i juz placze...aj uciekam,nie smece Wam
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 18:46   #4698
zebra666
Zakorzenienie

Kicia trzymam kciuki!!!! A anwet jak nie udało się to spróbuj w tym cyklu bardziej na luzie i przez cały okres płodny najlepiej kumulować siły... u mnie tak było, że z 3 razy tylko próbowaliśmy... i to przed płodnymi dniami w trakcie i po...jakos tak czas pozwolił i wyglada na to, że się udało...Tak, że wierzę, że Tobie również się powiedzie Jak i innym starającym się

agnieszka musisz zgłosić się do lekarza bo to bardzo dziwne żeby był test negatywny a tyle się @ spóźnia...a może test z krwi? Ja tak czy siak trzymam i za Ciebie kciuki

karlosaga oby to był lokator

sweet Delights mnie widac dopiero czekają problemy stanikowe w końcu to wg mnie 3eci tydzień dopiero...ale czuję, że mi ciaśniej w stanikach :F Ciekawe jak będzie dalej
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 19:08   #4699
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Ojj Aga nie placz,moze to tak jak u wiekszosci sie zdarza ze jeszcze za wczesnie Noo tak to jest denerwujace to czekanie i jeszcze jak nie wiadomo co sie dzieje Ale musimy byc silne,musimy wierzyc ze damy rade
Normalnie @ trwa u mnie ok 5 dni...a teraz wyjdzie na to ze bede miala jakies 2 - 2,5 dnia hmm o polowe krucej,ja sie juz w tym wszystkim gubie
Aga ja tez trzymam kciuki za Ciebie i za nas wszystkie zeby nam sie wkoncu udalo i abysmy mogly sie wkoncu cieszyc naszymi fasolkami

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Oj tak tak Zebra trzymaj trzymaj i nie puszczaj Kto wie moze sie udalo A jak sie nie udalo to bedziemy probowac dalej,hmm przez te 2 tygodnie troche sie uzbieralo hihihi Hmm mowisz 3 razy,przed,po i w trakcie,no to bedziemy probowac a co hehe " Nie" dziekuje za kciuki i za wiare

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-18, 19:23   #4700
KBKatarynka
Raczkowanie

ja też trzymam mocno kciuki, by się nam wszystkim udało !!! Ja kochane też posmęcę ale tylko kapkę, ano dziś mi było gorąco, sennie, z apetytem i tak typowo na @, więc czekam i się smucę, że są większe szanse na @, niż na fasolkęale nie tracę wiary do końca!!!

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Z drugiej strony zobaczcie jakie to jest dziwne, jedne kobitki pragną dziecka i nie mają, inne mają, to zabijają, bo nie chcą....a jak już się komuś spełni, to jeszcze tyle przeszkód do pokonania, oczekiwania do końca pierwszego trymestru....a tak naprawdę, to do końca ciąży, bo wszystko się może wydarzyć w każdym miesiącu=okropność
Stary 2009-05-18, 19:24   #4701
zebra666
Zakorzenienie

oj będe trzymała kicia caluśki czas przede wszytskim robiliśmy to z czystej przyjemności a to traktowaliśmy jako ewentualny efekt uboczny:F Teraz tylko przeprawa z szefowa mnie czeka aczkolwiek jej zdanie mam tam gdzie słońce niedochodzi... Liczy się teraz jak się zachowa wobec mnie
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-18, 19:34   #4702
Asiuulka89
Zakorzenienie

no dziewczyny w koncu sie uda zobaczycie bedzie jedna po drugiej szczesliwa ze jest zafasolkowana wierzmy w to a napeqwno tak bedzie ja mam te wszytskie objawy bo jestem w ciazy albo je sobie wmawiam... ale nawet jak cos bede sie starac dalej 3mam kciuki za nas wszytskie dziewczyny !!!!
Stary 2009-05-18, 21:33   #4703
gosbaj
Zadomowienie

hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale cały czas obserwuje forum staram sie 2 cykl i kochalismy się w dni płodne i w dniu owulacji też (strasznie bolał mnie jajnik więc chyba to była owulka) od tego czasu minęły jakieś 10 dni i jakoś tak dziwnie się czuję. codziennie boli mnie w podbrzuszu jak na @ ale do tego jeszcze jakiś tydzień, oprócz tego bolą mnie piersi jak dotykam.czasem mam dziwne zawroty głowy no i ostatnio jak zrobiłam obiad i zaczęłam go jeść, nie wytrzymałam jego zapachu i zwymiotowałam choć mąż mówił ze wszystko z nim ok.tak samo ostatnio jakoś intensywniej odczułam perfumy męża tak że musiałam w samochodzie otworzyć okno choć zawsze mi ładnie pachniały.No i co jakiś czas boli mnie jak siusiam i ostatnio nawet zauważyłam malutkie ilości krwi podczas siusiania. robiłam dziś test i wyszedł negatywny ale do @ jeszcze jakieś 7 dni więc może to za wcześnie.te objawy są jakieś dziwne,niby staram się nie nakręcać ale jak tak można przy takich dziwnych reakcjach.sama nie wiem co o tym myśleć.
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 11:15   #4704
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc dziwczynki a co tutaj tak cicho dzisiaj...jak Wam kochane dzionek mija...u mni w miare spokojnie...bez zmian od wczoraj

KBKATARYNKA jak tak u Ciebie,kiedy @ ma przyjsc...trzymam kciuki aby nie przylazla i nie smutaj sie kochana...

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

GOSBAJ za wczesnie na tescik,zrob sobie najwczesniej w dniu spodziewanej @,a nawet jeszcze pozniej...no te Twoje objawy to takie podejrzane,chodzi mi o te z zapachami.ale za to bardzo mi nie odpowiada krew w moczu i problemy z oddawaniem moczu-to nie dobrze.a mialas kiedys zapalenia pecherza.powinnas isc z tym do lekarza
Stary 2009-05-19, 11:18   #4705
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka kochane No tak tak az dziwne ze tu tak spokojnie ... nie wiem jak u Was ale u mnie piekna pogoda,wiec pewnie wiekszosc na spacerku troche powdychac
U mnie juz po @ hmm jakos dziwnie krotko,no ale....co ma byc to bedzie
Hmm czy ktoras miala robic dzisiaj tescik??? Jak tam wyniki???
Powodzonka dziewczynki,trzymam kciuki za 2 kreseczki

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

GOSBAJ to racja powinnas isc z tym do lekarza,bo krew w moczu jest jakas podejzana...moze tak jak mowi AGNIESZKA to zapalenie pecherza????
Powodzonka i dawaj znac co i jak u Ciebie
Stary 2009-05-19, 11:28   #4706
agnieszka09
Wtajemniczenie

wlasnie ktora dzis testowala i nic nie pisze...KICIA i jak bedziesz robila test,bo jesli ta @ taka jakas podejrzliwa to moze warto by bylo zrobic...
Stary 2009-05-19, 11:36   #4707
KBKatarynka
Raczkowanie

hej Agnieszko moja @ powinna przyjśc między 18 maja a 22 maja, czyli czekam....na razie temperaturka 36,7 i pół ale w zeszłym cyklu miałam tego dnia bodaj 36,8 i nagle wielki spadek i nadeszla @. Persona mi wtedy nie wykazała owulki a @ byla koszmarna z wymiotkami włącznie, więc nie wiem, czy to ma związek np. z pustym jajeczkiem?... a jak Ty się czujesz? namawiam do badania krwi

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 11:50   #4708
karlosaga
Przyczajenie

GG do karlosaga

Hej
..a u mnie nic narazie....juz drugi dzień czekam z niepokojem ale tesciku nie zrobie bo w poprzednim cyklu zrobiłam i obrzydliwe krechy wyszły.
wiec nadal czekam.Jak myslicie dziewuszki czy jak kuje w obu jajnikach to może byc ciaza ?...bo przy pierwszej kuło mnie ale na środku

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

..dodam że dzis z rana tempka 37,i utrzymuje sie juz sporo czasu ale powiem szczerze że niedawno wyczytałam o temp.i zaczełam mierzyc codziennie
w tamtym cyklu spadła w dzień @i juz wiedziałam że po ptokach:-(

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

kicia...u nas pogoda zkiepszczona bez słonka bynajmniej w centralnej polsce
karlosaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 12:10   #4709
Asiuulka89
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny ja dopieron tescik za 7 dni niestety ale boje sie ze dostane a teraz jestem w pracy a jutro jade do mojego kochanego miasta bo moja bratowa jutro rodzi jupiii moh chrzesniak no ale to nie jest to samo co swoje... ale i tak sie strasznie ciesze...

Kicia najlepiej zrob test z krwi,, bedzie najbardziej pewny..

Dziewczyny chwalic sie jak robicie testy buziaki pozdrawiam
Stary 2009-05-19, 13:07   #4710
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Pewnie ze bede robila tescik Jeszcze sie wypytam kolezanki jak to ona miala z ta @ jak byla w ciazy,bo tez miala przez 4 m-ce...ale mimo wszystko pokusze sie na tescik,z tym ze nie wiem wlasnie czy nie lepiej zrobic sobie beta HCG ??? Poczekam do konca miesiaca i jak dostane kaske to pojde Chyba ze nie wytrzymam tej niepewnosci i jeszcze przed beta Hcg zrobie zwykly tescik
Karlosaga hmm nie wiem czy jak kluja jajniki to tez na dzidzie...mnie tez teraz caly czas kulo w srodku,jedynie jak sie okazalo to jeden mnie kul w dzien @
Asiulka to juz jutro bedziesz mamusia tyle ze chrzestna,a jeszcze troszke i bedziesz mamusia swojego malenstwa
Pozdrowionka i buziaki kochane

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Asiulka nio to trzymamy kciuki za tescik nio i zeby nie przyszla skoro jest tak bardzo niechciala @
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości