Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-19, 14:00   #4711
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

Kicia test BetaHCG kosztuje zaledwie 27 zł w przychodni przynahjmniej w poznaniu niewiele drozej niz normlany test :P:P a jest pewniejszy... ja sie bede bala zrobic test za te tydzien... boje sie ze sie rozczaruje...
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 14:22   #4712
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

O matko dziewczyny... Dziś mój 27 dc. Normalnie cykle trwały 26 dni tylko ostatni się chyba gdzieś zgubił i wydłużył do 30 dni. Brzuch tak mnie boli jak na @, mdło mi z tego bólu, skręca mnie i wogóle... Ból przez jajniki promieniuje do krzyża... Już dawno mnie tak nie bolało... Zawsze @ rozkręcała się dwu czasem trzy dniowymi plamieniami..., a dziś ZERO czegokolwiek !!! Przy takim bólu to myślałam, że już po zawodach... A tu NIC, KOMPLETNIE NIC ! Nie wiem co myśleć... Chyba rano poteszczę... Albo nawet zaraz po powrocie do domu... Co o tym sądzicie ???
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 14:26   #4713
Matylda82
Raczkowanie

moje objawy to senność, senność, senność...na szczęście dostałam zwolnienie, bo do tego mam bardzo niskie ciśnienie, ale lekarz twierdzi że to dobrze
Matylda82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 14:43   #4714
gosbaj
Zadomowienie

hej dziewczyny też tak myśle ze to może coś z pęcherzem z tym że jakieś to dziwne.krwi już nie ma od paru dni a przy siusianiu boli tylko czasem nie zawsze, w sumie to jak długo przytrzymam a chce mi się często siku tylko ze pracuje w szkole i nie mam możliwości tak często chodzić do toalety jak bym chciała dzisiaj doszła jeszcze taka dziwna "gula" w gardle i mimo że czuje się głodna to nie chce mi się jeść no i zgaga od rana co jakiś czas.no ale poczekam jeszcze bo @ powinna przyść ok 25.05.także trzymajcie kciuki.
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 15:08   #4715
agnieszka09
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
O matko dziewczyny... Dziś mój 27 dc. Normalnie cykle trwały 26 dni tylko ostatni się chyba gdzieś zgubił i wydłużył do 30 dni. Brzuch tak mnie boli jak na @, mdło mi z tego bólu, skręca mnie i wogóle... Ból przez jajniki promieniuje do krzyża... Już dawno mnie tak nie bolało... Zawsze @ rozkręcała się dwu czasem trzy dniowymi plamieniami..., a dziś ZERO czegokolwiek !!! Przy takim bólu to myślałam, że już po zawodach... A tu NIC, KOMPLETNIE NIC ! Nie wiem co myśleć... Chyba rano poteszczę... Albo nawet zaraz po powrocie do domu... Co o tym sądzicie ???
oj nie zazdroszcze,test zrob rano,niech Cie nie kusi,bo nie ma sensu.szkoda kasy i smutnej minki po zrobieniu testu.poczekaj do rana...

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
hej dziewczyny też tak myśle ze to może coś z pęcherzem z tym że jakieś to dziwne.krwi już nie ma od paru dni a przy siusianiu boli tylko czasem nie zawsze, w sumie to jak długo przytrzymam a chce mi się często siku tylko ze pracuje w szkole i nie mam możliwości tak często chodzić do toalety jak bym chciała dzisiaj doszła jeszcze taka dziwna "gula" w gardle i mimo że czuje się głodna to nie chce mi się jeść no i zgaga od rana co jakiś czas.no ale poczekam jeszcze bo @ powinna przyść ok 25.05.także trzymajcie kciuki.
Gosbaj to moze byc zapalenie pecherza,zapalenie drog moczowych,jakis wirus grasuje...nie zostawiaj tak tego,przez nieleczony pecherz mozesz miec naprawde duze problemy.raz przeziebiony pecherz nigdy sie nie da do konca wyleczyc...pamietaj o tym.jesli juz raz mialas problemy to jak tylko Cie gdzies przewieje zaraz sie upomni.chyba nie chcesz w tak mlodym wieku podsikiwac pod siebie i nawet tego nie czuc.do lekarza lepiej sie zglos-ta krew to nic dobrego
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 15:48   #4716
karlosaga
Przyczajenie

GG do karlosaga

Do Stara Panna:Ja mam takie same objawy jak Twoje tylko sie boje że to na @:-(ale dziwne bo na piersiach pojawiły sie widoczne żyłki........już nie wiem co mam myslec o tym pożyjemy zobaczymy ale podobnie jak u Ciebie także przed @ miałam lekkie plamienie a teraz nic.........ale mam przeczucie że tobie sie uda .
Powodzenia

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Diewczynki odzywajcie sie!!!Co u Was ,jakie objawy?
karlosaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 16:05   #4717
zebra666
Zakorzenienie

Agnieszka trzymam cały zcas kciuki!!! Jak i za Was wszystkie

Kicia zrób zwykły test bo jeżeli @ była inna krótka to może jednak

Stara Panna mnie w dzień spodziewanej miesiączki wyszedł pozytywny Tak więc zrób koniecznie ale z porannego moczuTrzymam kciuki

karlosaga u mnie z objawami jest narazie tak: senność, zmęczenie, napady gorąca, zgaga, smaki, czasem kłócie jajnika lub w podbrzuszu, obolałe większe piersi i strasznie nerwowa jestem:P
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 16:12   #4718
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Asiulka patrz lokalizacja p:p U mnie test kosztuje od 5 euro wzwyz a test beta HCG ok 20,a jeszcze jak trzeba na to badanie skierowanie to trzeba doliczyc wizyte u lekarza,a ja narazie moge tylko prywatnie wiec znowu ok 100 euro jak nie wiecej A ze bylismy niedawno w Polsce i troche poszalelismy to teraz musze sie uzbroic w cierpliwosc i czekac na na wyplate zeby isc do lekarza Takie zycie....

Stara Panna no to szczerze wspolczuje tego bolu...ten promieniujacy bol tez przechodzilam miedzy innymi objawami ale juz na szczescie troche ustapil i teraz boli tylko podbrzusze Hmm a co do tescika,to jak moge doradzic to lepiej rano,juz cos o tym wiem ...

Gosbaj szoruj do lekarza w te pedy,lepiej wyleczyc jesli to pecherz niz pozniej cierpiec!!!
Ale hmm znowu ta gula,brak apetytu i zgaga daja do myslenia,ale w razie czego lepiej isc do lekarza i zrobic badanie moczu,w razie ewentualnego przypisywania lekow mozesz powiedziec jakie masz objawy to lekarz juz lepiej bedzie wiedzial co Ci przypisac
No to teraz czekamy do 25 zeby nie przyszla @ i trzymam kciuki za 2 kreseczki

Karlosaga a jestes przed @ ??? Jakis termin na tescik??? Hmm no te zylki to kolejny objaw

Kurcze kazda ma jakies objawy ciazy,ciekawe co to w koncu z nami wyjdzie Mam nadzieje ze u kazdej wyjda 2 kreseczki
Pozdrowionka kobietki i trzymajcie sie cieplutko

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Zeberko noo zrobie zrobie tylko chce jeszcze poczekac tak dla pewnosci
@ byla inna,jakos malo tego bylo no i krotko,teraz mam tylko plamienia...ale objawy choc zmniejszyly swoje nasilenie to dalej sa...z tym ze teraz doszlo jeszcze straszne odbijanie sie po wszystkim co wezme do ust,i dzis prawie caly dzionek mialam czkawke-ale to moze poprostu ktos mnie wspominal Nie wiem naprawde co to wszystko moze znaczyc...gubie sie juz w tym
Buziaki
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 16:46   #4719
zebra666
Zakorzenienie

Kicia same dobre znaki hihih mnie się odbija po wszytskim i częśćiej łapie mnie czkawka może to to Trzymam kciuki i na wyniki teściku Sama jutro dla pewności powtarzam ... i pomimo, że niedzielny był pozytywny, @ nie ma ... denerwuję się...i ta wizyta którą zaplanowałam u lekarza na jutronie lubię tych dogłębnych badań:P buziaki
Stary 2009-05-19, 16:57   #4720
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Ahh no tak,niby tak znaki sa dobre,ciekawe co z tego wyjdzie...Oby to bylo TO
Jakies mam dziwne wrazenie ze te wszystkie dolegliwosci zmniejszyly sie tylko na czas @...z jednej strony szkoda,bo to tak bardzo boli i meczy ze nie da sie normalnie funkcjonowac,a z drugiej strony jesli ma to byc dzidzia to moze mnie tak bolec nawet cale 9 m-cy
Zeberka nie denerwuj sie !!! Wszystko bedzie dobrze,tescik napewno wyjdzie pozytywny jak juz pierwszy taki wyszedl a @ nie bylo i nie ma A tych badan to chyba zadna z nas nie lubi hehe Nio to czekam rano na radoche z wyniku,i na relacje z wizyty u lekarza Hihi beda gratulacje numer 2
Buziaczki
Stary 2009-05-19, 17:14   #4721
gosbaj
Zadomowienie

macie racje chyba czas udac się na badania.najpierw oddam mocz do zbadania a potem pójdę do lekarza bo nie chce mi sie dwa razy w poczekalni siedziec narazie lecze sie lekami dostepnymi w aptece ale obiecuje ze w tym tygodniu zalicze lekarza a poza tym mam strasznie spuchniete stopy, maskara wygladaja.moja mama powiedziała ze tak samo miala zanim ze mną zaszła w ciążę i później przez całą ciąże tez....(dodam ze mama bardzo chciałaby zostać babciąno ale zobaczymy co bedzie.
Stary 2009-05-19, 17:31   #4722
zebra666
Zakorzenienie

Gosbaj powodzenia

kicia dziękuję więc poraz drugi i zobaczymy jak to jutro będzie a pojutrze powiem szefowej... mam nadzieję, że jakoś to będzie
Stary 2009-05-19, 17:41   #4723
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Noo i udalo sie namowic dziewczyne na lekarza Suuuper Gosiabaj uwazaj tylko z tymi lekami ktore bierzesz bo wiesz jesli jestes w ciazy to nie kazde leki mozesz brac No to czekamy na wiesci od lekarza Hihi no no kto wie czyzby kolejna fasolka sie u nas pojawila ?? Trzymam kciuki za badania no i za ewentualna fasolke

Zeberka nie dziekuj,nie dziekuj tylko dbaj o siebie .) Napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz Ohh ta szefowa hmm no chyba zakladu z powodu Twojego zwolnienia lekarskiego nie zamkna cioo hihhhihi ?? Wszystko dobrze sie skonczy
Trzymam mooocno kciukasy i czekam na relacje Buziaki
Stary 2009-05-19, 17:53   #4724
zebra666
Zakorzenienie

Nie nie nie ale chodzi o strach przed tym jak mnie potraktuje...Moja umowa pozostawia wiele do życzenia ale ryzykowac nie mam zamiaru zdrowie najważniejsze
Stary 2009-05-19, 18:06   #4725
karlosaga
Przyczajenie

GG do karlosaga

;;jestem 2 dzień po terminie spodziewanej@ale tescik zrobie dopiero w piątek bo nie chce sie zawiesc i zobaczyć jedną kreche no chyba że przyjdzie@powiem wam że coś zaczeły mnie nerki bolec,może sie naziebiłam.
Zebra czy tylko jeden Cie boli jajnik?bo u mnie słabiutko ale po trochu dwa i kręgosłup na dole nie przestaje boleć ,a jak u Ciebie ze śluzem?

Kicia napewno to fasolka ....oby tak dalej Powodzenia

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Dziewczynki napiszcie jak u was ze sluzem?
Stary 2009-05-19, 18:16   #4726
zebra666
Zakorzenienie

karlosaga u mnie to prawdopodobnie do zapłodnienia z 3eci tydzien mija, a pobolewa czasem jeden czasem drugi ale lekko, czasem to tylko chwilowe kłócie. A śluzu raz nie ma a jak jest to więcej białego lub lekko żółtawego i lepkiego. Ja jak już pisałam etts zrobiłam w neidziele w dniu spodziewanje miesiączki i wyszedł pozytywnie Więc bym się nie wachała na Twoim miejscu...A gdyby wyszedł ujemnie a nadal byś nie miała@ powtórzyłabym za jakiś czas znowuTrzymam kciuki
Stary 2009-05-19, 18:57   #4727
agnieszka09
Wtajemniczenie

KARLOSAGA ja jestem juz tydzien po spodziewanej @ i wczesniej tez bolaly mnie plecy,nerki jakbym gdzies przewiala-tylko bylo to nie mozliwe,bo wtedy wcale nie wychodzilam z domu.
ZEBRA ja takze raz mam sluz raz go nie mam,najadlam sie teraz i brzuch mam taki duzy,wczesniej raczej takiego nie mialam.naleze do bardzo szczuplych osob i nigdy faldek nie mialam, a teraz to mam napecznialy-jakbym wzdecia miala...moze testy sie myla...i cosik z tego bedzie

znowu mnie dzisiaj kula jakby macica...
ZEBERKO kochanie jak sie dzisiaj czujecz,czy dbasz o siebie.kochana Ty sie oszczedzaj,nie przemeczaj...

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

...jakby to fasoleczka byla to zaczynal by sie juz 4 tydzien...ide wziac folik...
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 19:21   #4728
karlosaga
Przyczajenie

GG do karlosaga

Zeberko wielkie dzieki po twojej wypowiedzi mam leciutka nadzieje że u mnie też sie coś tworzy....oby....ale wam dziewczynki zazdroszcze że już macie za soba testy bo one sie nie mylą Ja z pierwsza ciażą w 4 dni po term.@miałam śliczne dwie kreski .....cieszyłam sie jak oszalała ciekawe co tym razem bo już straciłam nadzieje od 3 lat sie staramy i nic :-((nawet przechodziłam kilka razy stymulacje Clostribegit tym razem także od 3 do7 dnia cyklu łykałam,,,,,,,,oh sama niewiem co to bedzie ....a śluzu mam nie za wiele ale narazie biały ale przed @tez podobny jest tylko może bardziej brunatny
Pozdrowionka i Gratulacje

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Agniesiu czy ty już zrobiłas tescik?
Stary 2009-05-19, 19:27   #4729
gosbaj
Zadomowienie

te leki które biorę są ziołowe wiec myśle że ewentualnej fasolce nic nie będziechoć już dzisiaj to myślę że nic z tego nie będzie.tak sobie myśle ze za dużo szczęścia bym miała gdyby juz w drugim cyklu się udało. no ale poczekam tydzień i się okażę. a zresztą obiecałam sobie że test zrobię dopiero 25.05 nie wcześniej, tak profilaktycznie na dzień przed Dniem MAtki trzymam kciuki za wszystkie czekające na @ i mam nadzieję ze żadna z nas jej nie dostanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-19, 19:40   #4730
brawurkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karlosaga Pokaż wiadomość
;;

Dziewczynki napiszcie jak u was ze sluzem?

śluz raz jest a raz nie, przeważnie taki mleczny, biały, taki jakby skupiony, nie wiem jak to nazwac, zdarza sie też że chwilami taki przezroczysty-ale to rzadziej.

tak mysle że ja chyba też poczekam do pt- jeśli do tego czasu nie przyjdzie @- no i zrobię dopiero test, bo w sumie wczoraj miała byc @

brawurkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-19, 21:00   #4731
karlosaga
Przyczajenie

GG do karlosaga

witaj w klubie Brawurka
Stary 2009-05-19, 21:05   #4732
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Kurcze nie bylo mnie zaledwie 2 godz a tu sie juz tyle wydarzylo,hihi co to bedzie jak wyjade na caly weekend :P
Zeberka no fakt strach zawsze jest bo to nigdy nie wiadomo co sie wydarzy i czy przyjmie Twoja wiadomosc spokojnie czy sie na Ciebie wydrze,ale badz Twarda,nie daj sie Dokladnie nie ma co ryzykowac,teraz najwazniejsze jest Twoje i fasolki zdrowko

A ja znowu zaczynam sie czuc jak przed ta dziwna @ Pochwalilam sie ze objawy mi sie zminimalizowaly....chyba tylko na czas @ a teraz znow wszystko wraca do poprzednich rozmiarow,znow zaczyna sie sennosc,nasilaja sie bole,nie wiem czy moze tez tak byc ale ze tak sie wyraze poce sie jak swinka,a strasznie mi zimno,a teraz juz odwrotnie,strasznie mi slabo,brakuje mi powietrza do oddychania Dalej nie mieszcze sie w spodnie .... Dzis to juz nawet rodzice mojego Tz na mnie dziwnie patrzeli jak zauwazyli ze laze z odpietym guzikiem heh...Ooo bylismy na lodach,mialam takiego smaka na orzechowy pucharek a moj Tz wzial sobie owocowy i jak skosztowalam moich to myslalam ze puszcze pawia dalej niz widze i moje zajadanie lodami skonczylo sie na wyjedzeniu Tz truskawek i kiwi z loda hehe...To sobie pojadlam :P

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Aaa co do sluzu to zanim dostalam @ mialam przez 2 tyg tak jak pisze Brawurkaaa...hmm moze jeszcze cos z tego bedzie Zeberka trzymaj mocno mocno kciuki i cala reszte kobietek tez o to prosze
Buziaki
Stary 2009-05-19, 21:12   #4733
brawurkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karlosaga Pokaż wiadomość
witaj w klubie Brawurka
no właśnie nie przywitałam sie - przepraszam Was Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

a wieęc witajcie i mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie

ogólnie to mam dziwne przeczucia, inne niz co miesiąc, nie wiem czy to możliwe ale można cos czuć krótko po tym jak doszło do zapłodnienia? bo ja tak coś szaleje od tego czasu, aż mąz sam mówi że chyba w ciąży jestem bi taka dziwna i szalllona jestem...

Stary 2009-05-19, 21:17   #4734
Asiuulka89
Zakorzenienie

hej... jej ile informacji nie nadazam za wami dziewczyny ja niestety coraz bardziej przeczuwam ze to jednak bedzie okres... objawy jakby sie nagle schowaly... ani nbolow ani mdlosci nic... poza wiekszymi piersiami i bolami ale to zawsze przy @ tzn bez powiekszenia sie ich... najgorsze jest to ze pale nalogowo i ni troszke mnie odrzucaja pale tyle ile palilam niestety... takze ja mam juz coraz bardziej zludne nadziej ahhh a juz sie tak cieszylam...

Ja tescik mam do zrobienia w dzien Matki ale 2 dni wczesniej mam imieninki i wiem ze nie wytrzymam i wtedy go zrobie choc wiem ze to i tak zawczesnie..

Zebra ty to masz dobrze aahhhhh dbaj o fasolke by czasem nic sie zlego nie stalo teraz to najwazn iejsza rzec pod sloncem !!!!!

Kicia hmmm bardzo dobre objawy jak na ciaze 3mam kciuki
Stary 2009-05-19, 21:50   #4735
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Asiulka no tak objawy jak najbardziej na ciaze,ale czy to ona?? Ja tez pale nalogowo i tez mnie nie odrzucilo,jedynie co to od kawy troszke,ale jak zaczelam myslec ze moze to byc fasolka to sama zaczelam sie ograniczac i hmm kawe tez zmniejszam z dnia na dzien coraz bardziej ale to juz nie z wlasnej woli heh...Takze nic sie nie martw bedzie dobrze Znam takie przypadki ze kobiety normalnie palily przez cala ciaze bo nic je nie odzucalo,a lekarz powiedzial ze jak juz pala to niech pala tylko z ograniczeniem....
Badz dobrej mysli a ja trzymam kciuki zeby bylo dobrze
Stary 2009-05-19, 23:28   #4736
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Raczkowanie

Hej dziewczynki
Ja tu kiedyś pisałam.. Byłam prawie pewna, że jestem w ciąży, @ spóźniała mi się prawie 3 tyg i nawet pielęgniarka powiedziała mi to po badaniu bety hcg. Jednak nic z tego nie wyszło (pielęgniarka jakaś niedouczona była, bo beta wyszła mi <0,1 ) Niedawno rozstałam się z TŻ, więc na dzidzie jeszcze nie czas.. Chociaż nie powiem.. Ale coraz bardziej chciałabym być w ciąży Ehh..

W każdym razie życzę wszystkim staraczkom POWODZENIA i trzymam za Was wszystkie A ciężarnym wspaniałych 9 miesięcy Dbacie o siebie i o Wasze maluszki
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 08:23   #4737
Asiuulka89
Zakorzenienie

No ja tez sie staram ograniczac... ale kawe nadal pijam i to z przyjemnoscia ... czytalam forum wczoraj na temat papierosow a ciazy... ehhh niektorzy sie tak strasznie wypowiadaja ze ojojoj podwazaja decyzje lekarza ze jak lekarz mowi ze jak sie plai to nie nalezy rzucac ale sie strasznie ograiczyc to twierdza ze lekarze sie nie znaja... a nie wiedza jak to jest byc w nalogu aa i twierdza ze jak kobieta pali w ciazy to nie kocha swojeg dzidziusia a to nieprawda...

draznia mnie tacy ludzie... kurcze nie wytrzymam do testu jeszcze 6 dni
Stary 2009-05-20, 08:26   #4738
brawurkaaa
Raczkowanie

heh..ja już nie wiem co i jak..
zrobiłam dziś test i co? - i nic..
od ponad pół roku mam @ zawsze punktualnie i nigdy nie było spóźnienia!!!!!!!! a teraz co? w pn miała byc..
podbrzusze mnie boli, na piersi zaraz taczkę będę musiała sobie kupić bo są tak wielkie(jak nigdy)o godz 23 od 2 tygodni nagle już zasypiam, jakby kto mnie w głowe uderzył i to jest takie pyk!i już spię!..

zastanawiam sie kiedy powinnam zgłosić sie do gina? by nie było za wcześnie oczywiście, by mógł cokolwiek stwierdzić?heh..

Edytowane przez brawurkaaa
Czas edycji: 2009-05-20 o 08:27
Stary 2009-05-20, 09:00   #4739
Stara Panna
Rozeznanie

GG do Stara Panna

Witajcie dziewczynki Oczywiście jestem nienormalna i zakupiony wczoraj test zrobiłam natychmiast po przyjściu do domu... Jakżeby inaczej zobaczyłam bardzo piękną jedną kreskę... Jakbym głupia nie była i do dziś rano wytrzymała to... pewnie tez jedną bym zobaczyła. No nic... Czekam do piątku na @. Za to piersi zaczęły mnie okrutnie boleć i chyba jakieś większe się zrobiły, ale możliwe, że to tylko moje pobożne życzenie... . Czekamy...
Stara Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-20, 09:35   #4740
karlosaga
Przyczajenie

GG do karlosaga

brawurka jaki wyszedł wynik na tescie i ile dni po spodz. @robiłaś?

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Stara Panna :Kochanie głowa do góry może za wczesnie zrobiłas test,a jak nie tym razem to nastepnym ,napewno sie musi udaćPozdrowionka

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Asiulka czy test wyszedł pozytywnie?i kiedy go robiłas?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości