|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Kicia test BetaHCG kosztuje zaledwie 27 zł w przychodni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Rozeznanie
|
O matko dziewczyny...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Raczkowanie
|
moje objawy to senność, senność, senność...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny też tak myśle ze to może coś z pęcherzem z tym że jakieś to dziwne.krwi już nie ma od paru dni a przy siusianiu boli tylko czasem nie zawsze, w sumie to jak długo przytrzymam a chce mi się często siku tylko ze pracuje w szkole i nie mam możliwości tak często chodzić do toalety jak bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Przyczajenie
|
Do Stara Panna:Ja mam takie same objawy jak Twoje tylko sie boje że to na @:-(ale dziwne bo na piersiach pojawiły sie widoczne żyłki........już nie wiem co mam myslec o tym pożyjemy zobaczymy ale podobnie jak u Ciebie także przed @ miałam lekkie plamienie a teraz nic.........ale mam przeczucie że tobie sie uda .
Powodzenia ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Diewczynki odzywajcie sie!!!Co u Was ,jakie objawy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka trzymam cały zcas kciuki!!! Jak i za Was wszystkie
![]() Kicia zrób zwykły test bo jeżeli @ była inna krótka to może jednak ![]() Stara Panna mnie w dzień spodziewanej miesiączki wyszedł pozytywny ![]() ![]() karlosaga u mnie z objawami jest narazie tak: senność, zmęczenie, napady gorąca, zgaga, smaki, czasem kłócie jajnika lub w podbrzuszu, obolałe większe piersi i strasznie nerwowa jestem:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Zadomowienie
|
Asiulka patrz lokalizacja
![]() ![]() ![]() Stara Panna no to szczerze wspolczuje tego bolu...ten promieniujacy bol tez przechodzilam miedzy innymi objawami ale juz na szczescie troche ustapil i teraz boli tylko podbrzusze ![]() ![]() Gosbaj szoruj do lekarza w te pedy,lepiej wyleczyc jesli to pecherz niz pozniej cierpiec!!! Ale hmm znowu ta gula,brak apetytu i zgaga daja do myslenia,ale w razie czego lepiej isc do lekarza i zrobic badanie moczu,w razie ewentualnego przypisywania lekow mozesz powiedziec jakie masz objawy to lekarz juz lepiej bedzie wiedzial co Ci przypisac ![]() No to teraz czekamy do 25 zeby nie przyszla @ i trzymam kciuki za 2 kreseczki ![]() Karlosaga a jestes przed @ ??? Jakis termin na tescik??? Hmm no te zylki to kolejny objaw ![]() Kurcze kazda ma jakies objawy ciazy,ciekawe co to w koncu z nami wyjdzie ![]() ![]() Pozdrowionka kobietki i trzymajcie sie cieplutko ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Zeberko noo zrobie zrobie tylko chce jeszcze poczekac tak dla pewnosci ![]() @ byla inna,jakos malo tego bylo no i krotko,teraz mam tylko plamienia...ale objawy choc zmniejszyly swoje nasilenie to dalej sa...z tym ze teraz doszlo jeszcze straszne odbijanie sie po wszystkim co wezme do ust,i dzis prawie caly dzionek mialam czkawke-ale to moze poprostu ktos mnie wspominal ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Kicia same dobre znaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zadomowienie
|
Ahh no tak,niby tak znaki sa dobre,ciekawe co z tego wyjdzie...Oby to bylo TO
![]() Jakies mam dziwne wrazenie ze te wszystkie dolegliwosci zmniejszyly sie tylko na czas @...z jednej strony szkoda,bo to tak bardzo boli i meczy ze nie da sie normalnie funkcjonowac,a z drugiej strony jesli ma to byc dzidzia to moze mnie tak bolec nawet cale 9 m-cy ![]() Zeberka nie denerwuj sie !!! Wszystko bedzie dobrze,tescik napewno wyjdzie pozytywny jak juz pierwszy taki wyszedl a @ nie bylo i nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zadomowienie
|
macie racje chyba czas udac się na badania.najpierw oddam mocz do zbadania a potem pójdę do lekarza bo nie chce mi sie dwa razy w poczekalni siedziec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Gosbaj powodzenia
![]() kicia dziękuję więc poraz drugi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
Noo i udalo sie namowic dziewczyne na lekarza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeberka nie dziekuj,nie dziekuj tylko dbaj o siebie .) Napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz ![]() ![]() Trzymam mooocno kciukasy i czekam na relacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Nie nie nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Przyczajenie
|
;;jestem 2 dzień po terminie spodziewanej@ale tescik zrobie dopiero w piątek bo nie chce sie zawiesc i zobaczyć jedną kreche no chyba że przyjdzie@powiem wam że coś zaczeły mnie nerki bolec,może sie naziebiłam.
Zebra czy tylko jeden Cie boli jajnik?bo u mnie słabiutko ale po trochu dwa i kręgosłup na dole nie przestaje boleć ,a jak u Ciebie ze śluzem? Kicia napewno to fasolka ....oby tak dalej Powodzenia ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Dziewczynki napiszcie jak u was ze sluzem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
karlosaga u mnie to prawdopodobnie do zapłodnienia z 3eci tydzien mija, a pobolewa czasem jeden czasem drugi ale lekko, czasem to tylko chwilowe kłócie. A śluzu raz nie ma a jak jest to więcej białego lub lekko żółtawego i lepkiego. Ja jak już pisałam etts zrobiłam w neidziele w dniu spodziewanje miesiączki i wyszedł pozytywnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Wtajemniczenie
|
KARLOSAGA ja jestem juz tydzien po spodziewanej @ i wczesniej tez bolaly mnie plecy,nerki jakbym gdzies przewiala-tylko bylo to nie mozliwe,bo wtedy wcale nie wychodzilam z domu.
ZEBRA ja takze raz mam sluz raz go nie mam,najadlam sie teraz i brzuch mam taki duzy,wczesniej raczej takiego nie mialam.naleze do bardzo szczuplych osob i nigdy faldek nie mialam, a teraz to mam napecznialy-jakbym wzdecia miala...moze testy sie myla...i cosik z tego bedzie ![]() ![]() ![]() znowu mnie dzisiaj kula jakby macica... ZEBERKO kochanie jak sie dzisiaj czujecz,czy dbasz o siebie.kochana Ty sie oszczedzaj,nie przemeczaj... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- ...jakby to fasoleczka byla to zaczynal by sie juz 4 tydzien...ide wziac folik... |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Przyczajenie
|
Zeberko wielkie dzieki po twojej wypowiedzi mam leciutka nadzieje że u mnie też sie coś tworzy....oby....ale wam dziewczynki zazdroszcze że już macie za soba testy bo one sie nie mylą Ja z pierwsza ciażą w 4 dni po term.@miałam śliczne dwie kreski .....cieszyłam sie jak oszalała ciekawe co tym razem bo już straciłam nadzieje od 3 lat sie staramy i nic :-((nawet przechodziłam kilka razy stymulacje Clostribegit tym razem także od 3 do7 dnia cyklu łykałam,,,,,,,,oh sama niewiem co to bedzie ....a śluzu mam nie za wiele ale narazie biały ale przed @tez podobny jest tylko może bardziej brunatny
Pozdrowionka i Gratulacje ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Agniesiu czy ty już zrobiłas tescik? |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
te leki które biorę są ziołowe wiec myśle że ewentualnej fasolce nic nie będzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
śluz raz jest a raz nie, przeważnie taki mleczny, biały, taki jakby skupiony, nie wiem jak to nazwac, zdarza sie też że chwilami taki przezroczysty-ale to rzadziej. tak mysle że ja chyba też poczekam do pt- jeśli do tego czasu nie przyjdzie @- no i zrobię dopiero test, bo w sumie wczoraj miała byc @
#4731 |
Przyczajenie
|
witaj w klubie Brawurka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zadomowienie
|
Kurcze nie bylo mnie zaledwie 2 godz a tu sie juz tyle wydarzylo,hihi co to bedzie jak wyjade na caly weekend :P
Zeberka no fakt strach zawsze jest bo to nigdy nie wiadomo co sie wydarzy i czy przyjmie Twoja wiadomosc spokojnie czy sie na Ciebie wydrze,ale badz Twarda,nie daj sie ![]() ![]() A ja znowu zaczynam sie czuc jak przed ta dziwna @ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Aaa co do sluzu to zanim dostalam @ mialam przez 2 tyg tak jak pisze Brawurkaaa...hmm moze jeszcze cos z tego bedzie ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Raczkowanie
|
no właśnie nie przywitałam sie - przepraszam Was Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
a wieęc witajcie i mam nadzieję że mnie tu przyjmiecie ![]() ogólnie to mam dziwne przeczucia, inne niz co miesiąc, nie wiem czy to możliwe ale można cos czuć krótko po tym jak doszło do zapłodnienia? bo ja tak coś szaleje od tego czasu, aż mąz sam mówi że chyba w ciąży jestem bi taka dziwna i szalllona jestem... ![]()
#4734 |
Zakorzenienie
|
hej... jej ile informacji nie nadazam za wami dziewczyny
![]() ![]() Ja tescik mam do zrobienia w dzien Matki ale 2 dni wczesniej mam imieninki i wiem ze nie wytrzymam i wtedy go zrobie choc wiem ze to i tak zawczesnie.. Zebra ty to masz dobrze ![]() ![]() Kicia hmmm bardzo dobre objawy jak na ciaze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zadomowienie
|
Asiulka no tak objawy jak najbardziej na ciaze,ale czy to ona??
![]() ![]() Badz dobrej mysli a ja trzymam kciuki zeby bylo dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja tu kiedyś pisałam.. Byłam prawie pewna, że jestem w ciąży, @ spóźniała mi się prawie 3 tyg i nawet pielęgniarka powiedziała mi to po badaniu bety hcg. Jednak nic z tego nie wyszło (pielęgniarka jakaś niedouczona była, bo beta wyszła mi <0,1 ![]() ![]() ![]() W każdym razie życzę wszystkim staraczkom POWODZENIA i trzymam za Was wszystkie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
No ja tez sie staram ograniczac...
![]() draznia mnie tacy ludzie... kurcze nie wytrzymam do testu jeszcze 6 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Raczkowanie
|
heh..ja już nie wiem co i jak..
zrobiłam dziś test i co? - i nic.. ![]() od ponad pół roku mam @ zawsze punktualnie i nigdy nie było spóźnienia!!!!!!!! a teraz co? ![]() podbrzusze mnie boli, na piersi zaraz taczkę będę musiała sobie kupić bo są tak wielkie(jak nigdy)o godz 23 od 2 tygodni nagle już zasypiam, jakby kto mnie w głowe uderzył i to jest takie pyk!i już spię!.. ![]() zastanawiam sie kiedy powinnam zgłosić sie do gina? by nie było za wcześnie oczywiście, by mógł cokolwiek stwierdzić?heh.. ![]()
Edytowane przez brawurkaaa Czas edycji: 2009-05-20 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Przyczajenie
|
brawurka jaki wyszedł wynik na tescie i ile dni po spodz. @robiłaś?
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Stara Panna :Kochanie głowa do góry może za wczesnie zrobiłas test,a jak nie tym razem to nastepnym ,napewno sie musi udać ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Asiulka czy test wyszedł pozytywnie?i kiedy go robiłas? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.