Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-20, 22:20   #4771
gosbaj
Zadomowienie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

hej idę jutro zrobić badanie moczu, już dzisiaj mniej mnie boli przy siusianiu ale i tak zrobię. dalej mnie boli jajnik lewy a czasem tak na środku i jak na @. piersi dalej bolą jak dotykam no i ta "gula" w gardle dzis była nieznośna. dzisiaj to w ogóle apetytu nie miałam.do 19 byłam na 2 kanapkach.w sumie to z tym apetytem tak rożnie generalnie nie chce mi się nic jeść ale czasem mam na coś ochote, np dziś zjadłabym bardzo rosół którego oczywiście nie ma...no i jakoś tak się nie halo czuję. poczekam do poniedziałku i zrobię test bo niby w poniedziałek powinna być @ ale u mnei to ostatnio te cykle są różne.no i mój śluz jest dziwny.momentami czuję że jest go więcej ale jest gesty, biały i nieprzezroczysty.nie wiem o czym to świadczy, może wy wiecie??niby staram się nie nakrecać ale wiecie jak to jest.....
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 07:02   #4772
2befree
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kajulecka Pokaż wiadomość
Powiedzcie, kiedy pojawiają się jakiekolwiek objawy, kiedy najwcześniej coś zauważyłyście?
Pozdrowionka!
To jest bardzo indywidualna sprawa. Ja miałam pierwsze mdłości na jakieś 5-6 dni przed terminem miesiączki. Czyli generalnie dość szybko, bo mówi się, że objawy są jakość w 7-8 tygodniu od ostatniej @ najwcześniej, a ja miałam w 4 tyg. Oczywiście je zignorowałam myśląc, że się przejadłam (to była Wielkanoc), ale było mi niedobrze cały dzień i w nocy też. Mój mąż wykrakał, że to chyba już, jak się przy świątecznym stole zielona zrobiłam po zjedzeniu obiadu

Trzymam kciuki, żebyście wszystkie już niebawem zobaczyły 2 kreski
2befree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 07:50   #4773
karlosaga
Przyczajenie

GG do karlosaga

Hej dziewuszki
Wczoraj pisałam że taki troszke dziwny śluz dostałam jak na okres ale narazie nic sie nie dzieje tzn @nie ma a temp.37 nadal sie utrzymuje to juz czwarty dzien potermin.@ale jakos sie czuje jakbym miała dostać@pobolewaja mnie jajniki i jakoś na srodku mi cięzko.........a i nadal kregos.na dole boli...........czy któras z was miała podobnie?Pozdrowionka
karlosaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 11:04   #4774
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

ja w sumie mam nieregularne cykle.Ostatnią @ miałam 8 maja, a ,,zaciążyć" mogłam 17 maja.Myślicie, że mogło się udać?Ech, byłby to nadmiar szczęścia, bo dopiero zaczęliśmy starania, no ale może akurat?i teraz nie wiem kiedy zrobić test, bo tak naprawdę, przez to moją nieregularność, nie wiem kiedy powinna mi nadejść następna @.Co myslicie?

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 11:53   #4775
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
ja w sumie mam nieregularne cykle.Ostatnią @ miałam 8 maja, a ,,zaciążyć" mogłam 17 maja.Myślicie, że mogło się udać?Ech, byłby to nadmiar szczęścia, bo dopiero zaczęliśmy starania, no ale może akurat?i teraz nie wiem kiedy zrobić test, bo tak naprawdę, przez to moją nieregularność, nie wiem kiedy powinna mi nadejść następna @.Co myslicie?
Ja też po pigułkach nie miałam regularnych miesiączek...
Zrobiłam test, bo miałam typowe objawy, kreska wyszła bardzo blada, po dwóch dniach zrobiłam drugi i już była wyraźna...

Wyluzuj na razie i się nie stresuj, co ma być to będzie.
Stary 2009-05-21, 12:00   #4776
Asiuulka89
Zakorzenienie

hej wam wlasnie jestem w pracy i tak ogolnie ciagle narzekam ze cos tam cos tam... wszyscy mopwili idz do lekarza moze jkestes chora a dzisiaj tak od rana mam zgage i mowie na glos a kolezanka do mnie.. ty jestes w ciazy a ja slucham?? hehe ja tu juz sie nie ludze a tu mi sami podsuwaja.... sama juz nie wiem jeszcze 5 dni...
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 12:18   #4777
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karlosaga Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki
Wczoraj pisałam że taki troszke dziwny śluz dostałam jak na okres ale narazie nic sie nie dzieje tzn @nie ma a temp.37 nadal sie utrzymuje to juz czwarty dzien potermin.@ale jakos sie czuje jakbym miała dostać@pobolewaja mnie jajniki i jakoś na srodku mi cięzko.........a i nadal kregos.na dole boli...........czy któras z was miała podobnie?Pozdrowionka
Mi też się utrzymywała temperatura i bolało wszystko i niestety 6 dnia po terminie @ przyszła Także nie ma reguły....

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 12:20   #4778
marecka88
Przyczajenie

Czesc! Jestem tu nowa Moj przewidywany termin miesiaczki to 23 maja ale mam nadzieje ze nie nadejdzie
Objawy ciążowo - miesiączkowe (bo moga wskazywac i na to i na to ):
- nabrzmiałe i bolące cycuchy (z boku i w ogole cale)
- klucie po boku brzucha ( nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale pisze, moze ktoras z Was miala podobnie?)
- czasami pobolewa mnie brzuch jak na @
- w ostatnim czasie szybciej lkade sie spac bo spiaca jestem ( nie zasypiam na stojaco ale jednak klade sie wczesniej, tak odruchowo)
- mimo iz jestem zakatarzona, zdenerwowal mnie zapach mojej reki ( nie wiem czy wczesniej dotykalam mojego psiaka)

To chyba na tyle... Nie nakrecam sie ani nic z tych rzeczy. Poprostu chcialam sie z Wami podzielic moimi spostrzezeniami. Moze wspolnie z Wami potrzymam kciuki???
marecka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 12:30   #4779
Asiuulka89
Zakorzenienie

witaj marecka88 jak najbardziej mozesz sie do nas przylaczyc ja rowniez mam podbne objawy do twoich bolace i wieksze biersi bol w podbrzuszu jak na @ no i czesto chodze siusiu ale sie nie nastawiam ...
Stary 2009-05-21, 12:46   #4780
joanna2912
BAN stały

Witajcie
jestem tutaj 1 raz,mam straszny mętlik w głowie,mam już dwoje słodkich dzieciaczków i ani za1 ciążą ani za 2 nie miałam żadnych objawów a teraz powinnam dostać okres dzisiaj i jak na razie nic!nie wiem co mam myśleć z jednej strony chciałabym bo może byłaby tym razem córeczka ale z 2 strony się obawiam,jakieś 2 tygodnie po ostatnim okresie miałam dziwne plamienie na różowo ale było to może tylko 2 razy w ciągu dnia i ogółem przez 2 dni,teraz jestem strasznie senna,płacze z byle powodu ale mam dziwny ból w dole brzucha jak na okres i piersi też mnie bolą jak na okres a do tego boli mnie głowa i mam dziwne zawroty głowy
jak możecie to napiszcie czy to może być ciąża ale nie wiem skąd to plamienie różowe
z góry dziękuje i pozdrawiam
joanna2912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 13:14   #4781
Kajulecka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ziaaa Pokaż wiadomość
Kajulecka no to czekamy razem, co prawda ja do 1.06, ale te 2dni jakoś dam rade sama pociągnąć:P ważne, że do 30.05 z kimś. We dwoje zawsze raźniej.
A mi jakos brzusio nabrzmiały się zrobił. Dziwne, bo przecież do okresu jeszcze troche... Ahh te nasze urojenia...
Ziaaa, cieszę się, że mam "wspólniczkę" do czekania. Razem milej. Wiesz, też czuję jakby brzuchol mi napęczniał, no i takie napięcie w piersiuchach czuję, jakby zaczęły rosnąć Ostatnio tak mnie pobolewały właśnie jak zaczęły rosnąć Może może tym razem? Czego i Tobie i sobie baaaardzo mocno życzę. Informuj o objawach, choćby i urojonych. Zobaczymy czy będziemy się czuły podobnie. A 1.06, jak dalej @ nie będzie, wypijemy koktajl owocowy "na zdrowie"!
Buziaki
Kajulecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-21, 16:22   #4782
gosbaj
Zadomowienie

hej tak jak mowiłam oddałam dziś siku do badania jutro ide odebrać i zobaczymy co jest. no i oczywiście nie wytrzymałam i pomyslałam sobie ze jak już nasikałam do pojemniczka to tak profilaktycznie zrobie teścik no i najpierw nic nie było ale im dłużej się w to wpatrywałam to wydawało mi się że jednak coś widzę....tylko że tej kreski to w sumie nie widać tylko tak mi się wydaję ze widać jakby cień kreski.sama nie wiem czy to widać czy ja sobie po prostu wmawiam.....pewnie raczej tak ale troche mnei to meczy.poczekam do poniedziałku i zrobie jeszcze raz bo wtedy powinnam dostać @.hmmm kurcze już chyba świruje...
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 19:01   #4783
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hej dziewczny
Witam nowe panie ktore do nas dolaczyly
A ja dalej nie wiem co sie ze mna dzieje,niby mialam @ tak jak Wam pisalam,i juz od wtorku jest po a ja dalej czuje sie prawie tak jak przez tamte 2 tyg tylko ye ymniejszona sila,ale dalej mam nabrzmialy brzuszek,nadal bola mnie troche piersi,latam siusiu jakbym wypijala co chwile dzbanek wody,jestem strasznie senna,wrecz zasypiam na stojaco,i kregoslup nadal troszke mi doskwiera...co o tym sadzicie???

A jak tam Wasze humorki dzisiaj,bo u mnie nawet znosnie
Gosbaj to daj jutro znac jak tam wyniki,ale trzymam kciuki za fasolke,no i przypuszczam ze nie bedziesz musiala robic testu jak jutro wyniki wyjda pozytywne Powodzonka
Asiulka jeszcze tylko 5 dni,dasz rade,wytrzymasz,a pozniej tescik i miejmy nadzieje 2 kreseczki Ojj oby sie udalo Trzymam mocno kciuki
Marecka88 no to czekamy razem z Toba na 23 maj i trzymam kciuki zeby nie nadeszla ta niechciana @
Co do Twoich objawow to ja wole sie nie wypowiadac bo sama nie wiem co sie ze mna dzieje,nie wiem czy to dzidzius jest we mnie i tak dziwnie na to reaguje moj organizm,czy jakies chorobsko sie przyplatalo
Joanna trzymam kciuki zeby @ nie nadeszla...objawy masz wedlug mnie typowe na ciaze,moze sproboj zrobic tescik???
Pozdrowionka dziewczynki i milutkiego wieczoru Buziaki
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 20:26   #4784
Asiuulka89
Zakorzenienie

Kicia a moze tak tescik bys zrobila>>> ??? bo te twoje objawy duza mowia... sennosc, bol kregoslupa... hmmm sprobuj ja mam nadzieje ze wytrzymam...

Gosbaj, wierz w to ze widzialas ta kreseczke bedzie dobrze i przy nastepnym zobaczysz dwie wyrazne 3mam kciuki za nas wszytskie
Stary 2009-05-21, 20:32   #4785
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Asiulka no wlasnie tez mnie dziwia te moje objawy...zrobie jeszcze raz tescik,ale chyb jeszcze troszke odczekam wrazie czego jak wyjdzie jedna krecha to juz bede wiedziala na 100 procent ze nici z dzidzi
Hihih no to mam nadzieje ze Ci troche pomoge,i poczekam z Toba te 5 dni i wtedy zrobimy razem tescik Tak mi jakos przyszlo do glowy ze moze to pomoze Ci wytrwac a i mi bedzie razniej jak nie bede sama
Ohh tak tak musimy mocno wierzyc ze sie uda,a wiara czyni cuda
dziewczynki za nas wszystkie i za kazda z osobna Pozdrowionka i powodzonka
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 22:06   #4786
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Dużo płaciłyście za hcg. Ja byłam gdzieś koło 12 na pobieraniu krwi, zapłaciłam 21 zł i po 15 już były wyniki. Za zwykły test ciążowy płaciłam prawie 16 zeta.
ja to chyba pobiłam rekord u mnie w mieście w sanitasie płaciłam ok 40 złoty (dokładnie nie pamiętam) i czekałam 5 dni. a gdzie indziej wołali 70 zł

test ciążowy kupiłam za 4,5 w promocji (kupiłam więc dwa) potem do wyników z tych testów podeszłam z pewną rezerwą (myślałam, że jakieś felerne, w pierwszym cyklu starań i test pozytywny - to niemożliwe) więc dokupiłam jeszcze jeden za 16 (quick vue) i ostatecznie potwierdziłam betą
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 22:19   #4787
angkorcz
Raczkowanie

witajcie dziewczyny moze mnie jeszcze pamietacie bywalam czesto na tym watku wczesnie jednak 25 marca stracilam swoje malenstwo 14 tyg i uwierzcie mi odechcialo mi sie wszystkiego zaczynam dochodzic po malutku do siebie cos zaczyna sie u mnie dziac w ost tyg @mialam dostac w ost piatek jednak do dnia dzisiejszego nic niema pare dni w tym tyg mialam brazowawe plamienie ktorye zaczynaly sie wieczorem i cala no nic pare dni przerwa i znowu brazowawe plamienie test robilam w srode wyszedl neg a 2dalej niema niewiem a co wy o tym myslicie?pozdrawiam a moze nam sioe udalo?

22maj na swiecie pojawil sie NIKODEM

angkorcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 22:27   #4788
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Cytat:
Napisane przez angkorcz Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny moze mnie jeszcze pamietacie bywalam czesto na tym watku wczesnie jednak 25 marca stracilam swoje malenstwo 14 tyg i uwierzcie mi odechcialo mi sie wszystkiego zaczynam dochodzic po malutku do siebie cos zaczyna sie u mnie dziac w ost tyg @mialam dostac w ost piatek jednak do dnia dzisiejszego nic niema pare dni w tym tyg mialam brazowawe plamienie ktorye zaczynaly sie wieczorem i cala no nic pare dni przerwa i znowu brazowawe plamienie test robilam w srode wyszedl neg a 2dalej niema niewiem a co wy o tym myslicie?pozdrawiam a moze nam sioe udalo?

nie dziwię się. też bym się załamała. dwa razy wylądowałam w szpitalu z zagrożeniem poronienia i ciężko to przeżyłam. każdy kolejny tydzień dla mnie to nadzieja ale i strach...

ale widzę, że nie poddałaś się, próbujesz dalej, to bardzo dobrze. życzę Tobie powodzenia i trzymam kciuki aby To było To
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 23:29   #4789
Asiuulka89
Zakorzenienie

Kicia jak najbardziej sie ciesze ze bedziesz ze mna robila tescik razem zawsze razniej takze bedziemy sie wspierac te 5 dni ohghh juz 4 i zrobimy ten nieszczesny test moze akurat bedziemy w niebo wziete

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 07:21   #4790
marecka88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
Witajcie
jestem tutaj 1 raz,mam straszny mętlik w głowie,mam już dwoje słodkich dzieciaczków i ani za1 ciążą ani za 2 nie miałam żadnych objawów a teraz powinnam dostać okres dzisiaj i jak na razie nic!nie wiem co mam myśleć z jednej strony chciałabym bo może byłaby tym razem córeczka ale z 2 strony się obawiam,jakieś 2 tygodnie po ostatnim okresie miałam dziwne plamienie na różowo ale było to może tylko 2 razy w ciągu dnia i ogółem przez 2 dni,teraz jestem strasznie senna,płacze z byle powodu ale mam dziwny ból w dole brzucha jak na okres i piersi też mnie bolą jak na okres a do tego boli mnie głowa i mam dziwne zawroty głowy
jak możecie to napiszcie czy to może być ciąża ale nie wiem skąd to plamienie różowe
z góry dziękuje i pozdrawiam
Witaj! Nie jestem absolutnie zadym znawca w kwestii ciazy, poniewaz sama nie mam jeszcze dzieci, ale bazujac na wszystkich informacjach, ktore poczytalam w necie i w ksiazkach, objawy ktore opisujesz moga byc jak najbardziej ciazowe. Radze Ci wykonac test, wtedy bedziesz juz wiedziala co sie dzieje. No i zycze Ci wyniku takiego jaki pragniesz

Ja jestem przeziebiona, dzis rozlozylam sie na dobre wiec mysle ze te wszyskie objawy ktore u siebie zauwazylam moga byc przez to chorobsko... Fakt, bola mnie piersi, ale to moze byc zwyczajnie przed @. Tak wiec ja sie juz nie nastawiam bez potrzeby bo potem mocno sie rozczaruje jak to juz bywalo Ale trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!!!!!! Oby sie udalo!

A! I dziekuje za tak mile przyjecie mnie do Waszego grona Na pewno zostane tu na dluzej

MIŁEGO DNIA!!!
marecka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 08:06   #4791
ziaaa
Rozeznanie

Cytat:
Ziaaa, cieszę się, że mam "wspólniczkę" do czekania. Razem milej. Wiesz, też czuję jakby brzuchol mi napęczniał, no i takie napięcie w piersiuchach czuję, jakby zaczęły rosnąć Ostatnio tak mnie pobolewały właśnie jak zaczęły rosnąć Może może tym razem? Czego i Tobie i sobie baaaardzo mocno życzę. Informuj o objawach, choćby i urojonych. Zobaczymy czy będziemy się czuły podobnie. A 1.06, jak dalej @ nie będzie, wypijemy koktajl owocowy "na zdrowie"!
Buziaki
witam Kajulecko
Moje objawy, choćby urojone- ustąpiły. Po tych starankach nic na razie nie czuje.. W tamtym cyklu juz 10dni przed okresem (czyli tak jak w tym momencie jestem)bolały mnie piersi, nabrzmiałe były, brzuszek zaczynał "mulić". A teraz na razie nic. Na węźle pachowym mam małą zmiankę, góreczkę, która mi rośnie przed okresem spory czas. Nawet ona o sobie znać teraz nie daje.
W tym miesiącu wyczułam owulację (tak mi się wydaje, kłucie jajnika ogromne) i współżyliśmy w te dni płodne przed owulacją, ale nie wspolzylismy w dniu owulacji.
W głębi serca myślę sobie, że się udało, tak jakoś czuje. Czuje także dziwny spokój odnośnie tego, pewność i opanowanie.

a u Ciebie jak??
ziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 08:53   #4792
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Ja też po pigułkach nie miałam regularnych miesiączek...
Zrobiłam test, bo miałam typowe objawy, kreska wyszła bardzo blada, po dwóch dniach zrobiłam drugi i już była wyraźna...

Wyluzuj na razie i się nie stresuj, co ma być to będzie.
Dziękuję Ci za odpowiedźEch, no właśnie-nie stresować się, ale jak już zaczęliśmy się starać to jest to teraz dla mnie temat nr 1Dodam, że ja ostatni raz brałam tabletki parę lat temu, więc ten mój nieszczęsny nieregularny cykl to nie przez tabletki, tylko po prostu tak mnie już ulepili

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 09:04   #4793
joanna2912
BAN stały

no i juz w koncu nie wiem co jest grane
zrobilam 2 testy jeden wyszedl (1)negatywnie a drugi pozytywnie,wiec juz nie wiem o co chodzi,piersi dalej bola,tylko juz nie wiem czy to moje urojenia czy jak
a tutaj zanim dostane sie do lekarza to oszaleje
pozdrawiam
Stary 2009-05-22, 09:21   #4794
ziaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joanna2912 Pokaż wiadomość
no i juz w koncu nie wiem co jest grane
zrobilam 2 testy jeden wyszedl (1)negatywnie a drugi pozytywnie,wiec juz nie wiem o co chodzi,piersi dalej bola,tylko juz nie wiem czy to moje urojenia czy jak
a tutaj zanim dostane sie do lekarza to oszaleje
pozdrawiam
myślę, że Ci się udało...
słyszałam, że testy rzadko kiedy mylą się w tą drugą strony- czyli pozytywny to pozytywny... )
Stary 2009-05-22, 09:36   #4795
Kajulecka
Raczkowanie

Cytat:
witam Kajulecko
Moje objawy, choćby urojone- ustąpiły. Po tych starankach nic na razie nie czuje.. W tamtym cyklu juz 10dni przed okresem (czyli tak jak w tym momencie jestem)bolały mnie piersi, nabrzmiałe były, brzuszek zaczynał "mulić". A teraz na razie nic. Na węźle pachowym mam małą zmiankę, góreczkę, która mi rośnie przed okresem spory czas. Nawet ona o sobie znać teraz nie daje.
W tym miesiącu wyczułam owulację (tak mi się wydaje, kłucie jajnika ogromne) i współżyliśmy w te dni płodne przed owulacją, ale nie wspolzylismy w dniu owulacji.
W głębi serca myślę sobie, że się udało, tak jakoś czuje. Czuje także dziwny spokój odnośnie tego, pewność i opanowanie.

a u Ciebie jak??

Heej Ziaaa, u mnie narazie wciąż piersiuchy bolące, i wczoraj wieczorkiem miałam wrażenie, że robi mi się niedobrze...Podkreślam "miałam wrażenie", bo coś mi się chyba też uroiło. Myślę, że w tym cyklu spokojniej podchodze do tych pseudoobjawów, ale mimo wszystko każdy sygnałek organizmu powoduje u mnie uśmiech
Nawet dziś uśmiecham się do monitora w pracy, za każdym ukłuciem w piersiuchach, a ludzie w biurze dziwnie na mnie patrzą
Może nam się uda tym razem? Ależ będziemy przeszczęśliwe
Stary 2009-05-22, 09:40   #4796
joanna2912
BAN stały

Cytat:
myślę, że Ci się udało...
słyszałam, że testy rzadko kiedy mylą się w tą drugą strony- czyli pozytywny to pozytywny... )
właśnie zaraz będę robiła 3 test ale już nie z porannego moczu wiec chyba będzie to ten decydujący ;-) z jednej strony super by było,bo już dwóch urwisów mam także teraz czas na córcie tylko dlaczego boli mnie dół kręgosłupa??? przy ciąży raczej nie powinien,chociaż nie jestem pewna bo pierwsze dwie ciąże były bezobjawowe a po prostu może jak się ma 30 lat to i objawy się dołanczają
Stary 2009-05-22, 09:46   #4797
ziaaa
Rozeznanie

Cytat:
Heej Ziaaa, u mnie narazie wciąż piersiuchy bolące, i wczoraj wieczorkiem miałam wrażenie, że robi mi się niedobrze...Podkreślam "miałam wrażenie", bo coś mi się chyba też uroiło. Myślę, że w tym cyklu spokojniej podchodze do tych pseudoobjawów, ale mimo wszystko każdy sygnałek organizmu powoduje u mnie uśmiech
Nawet dziś uśmiecham się do monitora w pracy, za każdym ukłuciem w piersiuchach, a ludzie w biurze dziwnie na mnie patrzą
Może nam się uda tym razem? Ależ będziemy przeszczęśliwe
oj Kajulecka... chciałabym, żeby to jednak był ten decydujący cykl choć te staranka są miłe, to jednak chciałabym żeby coś z nich w koncu wyniknęło. W koncu podczas ciąży także można cieszyc sie wspolzyciem :P hehe
joanna rób rób zobaczymy jak u Ciebie wyjdzie z tymi testami, bo słyszałam różne wersje takie np że dziewczyna robiła w 3mcu ciązy test- tak sobie na sprawdzenie.. i test wyszedł negatywnie a ogólnie więcej czytałam o przypadkach gdzie negatywy się myliły, o pozytywie mylącym sie jeszcze nie czytałam i nie chciałabym przeczytać
Stary 2009-05-22, 10:01   #4798
joanna2912
BAN stały

no i zrobiłam następny test
i wyszedł negatywny więc nie wiem o co chodzi,może po prostu dla sprawdzenia zrobię jutro albo lepiej dla pewności za dwa dni
a już się napaliła,że jestem
Stary 2009-05-22, 10:07   #4799
Kajulecka
Raczkowanie

Joanna, Nie martw się zawczasu negatywnym testem, powtórz za kilka dni, jeśli @ nie przyjdzie, zgadzam się z Ziaaa, że negatywny wynik nie świadczy o niepowodzeniu. Trzymam kciuki i trzymaj się cieplutko!
Stary 2009-05-22, 10:21   #4800
belunia1985
Raczkowanie

Cześc dziewczyny, ja równiez odzywam sie na tym forum po raz pierwszy, ale śledziłam go namietnie od jakiegos czasu
Okres spóxnia mi sie juz dwa tygodnie, dwa dni temu robilam test - wyszedl negatywny (robilam go poznym popoludniem.
ale okresu nadal ani widu ani słychu...juz sama nie wiem co myslec, poza tym zadnych objawów ciązy, tylko równo te dwa tygodnie codziennie rano i czasami w ciagu dnia boli mnie brzuch jak na okres.
dodam że staramy sie z mężem już drugi miesiąc, więc bardzo chcielibysmy zeby to bylo juz czy ktoraś z was tak miała? chyba powtórze test, tylko rano...aha, okres nigdy tak dlugo mi sie jeszcze nie spóxniał. pozdrawiam Was
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości