![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
u niektorch kobiet wlasnie dopiero po tyg w tescie wychodzi ze sa w ciaze znaczy tydz po dacie okresu czytalam gdzies ale nie pamietam dlatego wlasnie to zalezy od organizmu i nie ma co sie zalamywac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zadomowienie
|
Noo dokladnie,choc boje sie tego testu strasznie...ehh a mialam sie nie nastawiac
![]() Ale jak tu sie nie nastawiac przy tych wszystkich objawach ![]() Zobaczymy,zrobie tescik i bede wiedziala co i jak ... a do gina i tak musze isc bo musze sie dowiedziec,jesli to nie dzidzia to co sie dzieje z moim organizmem??? Ehh Was tez tak boli kregoslup??? Normalnie gorzej niz jakas babcinka,wszystko mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Przyczajenie
|
kicia mnie bolał kregosłup i także myslałam że jest fasolka bo spózniał mi sie@az 6 dni i okazało sie ze na @te bóle:-(
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- ........ale trzymam kciuki żebu u Ciebie była fasolka |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
mnie kregoslop nie boli ale to chyba zalezy od organizmu wydaje mi sie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zadomowienie
|
Karlosaga ja juz jestem po "@".... o kurcze to juz ponad tydzien heh....ale na @ to zawsze bolal mnie tylko jajnik dzien przed albo w dniu @ juz razem z krwawieniem...ale takich boli to jeszcze nigdy nie mialam
![]() Ohh oby,oby to byla fasolka ![]() Elcia hihi wlasnie odpisujac Karlosadze kapnelam sie ze to juz 2 tydz leci po @ hehehe,rany jak ten czas szybko leci,masakra... No tak jak wszystko...zalezy od organizmu heh...glupio mi ze tak o wszystko pytam,ale nigdy nie mialam czegos takiego i staram sie zebrac jak najwiecej informacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
ja tez pytam jak nie wiem czegos i to przeciez nic zlego bo przeciaz po to jets te forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zadomowienie
|
Noo ta,ale czasem mam wrazenie ze juz przeginam,ze nacie mnie powoli dosc heh
![]() A ja nie moge narazie isc do lekarza i sprawdzic i dletego w tej niepewnosci ciegle o cos pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
ja tez na poczatku ciagle pytalam i nie widze w tym nic zlego
![]() i jak chcesz o cos pytac to pytaj i sie nie przejmuj bo nikt nie ma tutaj dosc zadnych pytan !!!!! no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Rozeznanie
|
Kicia - a czemu testu nie chcesz zrobić ?? Przecież juz dawno by pokazał czyś ciężarówka czy nie... ???
Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zadomowienie
|
Hihi Elcia to bede pytac
![]() ![]() ![]() STARA PANNA czekam z tescikiem do weekendu bo...jak wyjdzie negatywny to wiem ze moj Tz-cik bedzie przy mnie zeby mnie podtrzymac na duchu ![]() ![]() "Nie" dziekuje za kciuki zeby nie zapeszyc ![]() W kazdym badz razie staram sie nastawiac ze co ma byc to bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie całe szczęście kręgosłup jeszcze nie bolał (20 tydz.) ale z tego co mi wiadomo zwykle bóle pleców pojawiają się w późniejszym okresie ciąży, choć mogą wystąpić też wcześniej. Jednym z powodów jest przesunięcie środka ciężaru w ciele ciężarnej, innym zaś zmiany krzywizny kręgosłupa wraz ze wzrostem dziecka i powiększeniem się macicy. Ulgę przyniesie Tobie (niezależnie czy jesteś w ciąży czy nie) jak najczęstsze przysiadanie, przykładanie ciepłego termoforu, masaż lub dłuższy wypoczynek w łóżku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Rozeznanie
|
Kicia - to już rozumiem...
![]() ![]() Witamy nową koleżankę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zadomowienie
|
Dzieki wielkie SOREJNA
![]() ![]() BASLAWA84 hmm nie wiem czy to fasolka,choc te plamienia faktycznie sa dziwne...a z testem to moze poczekaj az przestaniesz plamic ![]() ![]() Trzymam kciuki i pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- STARA PANNA suuuper,ciesze sie bardzo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
ja niemoge sie doczekac do soboty bo mam wizyte u gina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zadomowienie
|
Oj wierze wierze Elciu
![]() ![]() No to w sobote mamy obie wazne dni ![]() Ja zrobie tescik,a Ty jedziesz do gina ![]() ![]() ![]() ![]() Rany az mi ciary przeszly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
najbardziej boje sie ze moge uslyszec ze to ciaza pozamaciczna bo czytalam o tym wczoraj i dosc czesto sie tak zdaza
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zadomowienie
|
Ojj Elciu nie czytaj takich artykulow,niepotrzebnie sie schozujesz !!! Napewno wszystko jest dobrze,fasolka i mamusia sa okazami zdrowia i za 8 m-cy juz bedziecie razem w 3
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Hihihihi a moze w czworke???? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie ta 4 to jest duze prawdopodobienswto bo ja jestem z blizniaczek bo mam siostre blizniaczke ale od mojego TZ wypada akurat u nas ze mogly by byc blizniaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Zadomowienie
|
Ale by bylo fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() No no to teraz jeszcze bardziej nie moge doczekac sie soboty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie nie wiem jak moja mama dala sobie rade z nami bo miala mnie i moja siostre blizniaczke i moja starsza siostre ktora mial 2 latka
![]() zawsze opowiadala jak szlysmy na zakupy i wszystkie 3 rozbiegaly sie w trzy srtony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zadomowienie
|
O rany to faktycznie nie miala latwo,ale sobie poradzila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem czy bym dala rade z taka swieta trojca
![]() mam jeszcze mlodsza siostre ma teraz 16 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zadomowienie
|
Napewno bys dala,to juz pozniej chyba instynktowie przychodzi
![]() ![]() Ooo same babeczki w domku,no no niezle tata to ma z Wami raj hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5005 |
Zakorzenienie
|
nom 4 laseczki starsza 3 lata po slubie ja miesiac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Zadomowienie
|
Niezle niezle hehe same imprezki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zakorzenienie
|
no zbierania na wesele to mieli troche ja mialm na 130 osob wiec troszke ich to pociagnelo
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- tak sie zastanawiam bo jest to 4 tydz a nie mam zadnych mdlosci ani innych objawow |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5008 |
Zadomowienie
|
Uuu no faktycznie,troszke kaski poszlo,ale taka impreze robi sie raz w zyciu(przewaznie) wiec mozna poszalec
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Elcia no tak jak wczesniej pisalysmy,co organizm to inaczej,wiec nic tylko sie ciesz ze znosisz poczatki tak leciutko i oby cale pozostale 8 m-cy takie bylo ![]() Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5009 |
Wtajemniczenie
|
czesc kochane,jak tam dzionek Wam mija...ale cos tu wczesniej tak pochmurnie bylo,zgroza powialo.dziewczyny uszy do gory.
KAJULECKA kochana nie zalamuj sie tylko szybko przepedzaj ta @ i do milej robotki domowej sie bierz...kochane zle mysli sa najgorsze,po co sie dolowac.u mnie pada za oknem ale i tak mam nawet dobry humorek... KICIA alez jestem ciekawa co to u Ciebie sie dzieje...oby fasolinka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Zakorzenienie
|
no ja mysle ze u kici to jednak bedzie fosolka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.