![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
Witaj astrzyk, kolejna grudniowa mamusiu
![]() ![]() Kicia 80 jak wrócisz z usg to koniecznie musisz zdać nam relacje,jak twoja fasolka. Ja drugi raz zobaczyć moją fasolkę ide 3 maja czyli za tydzien. Kamilka23 mam nadzieje że już się lepiej czujesz ![]() Pozdrawiam wszystkie mamusie dużo zdrówka dla was i fasolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymałam!!!!Zrobiłam test!!!Pojawiła się bladziutka druga kreseczka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Wtajemniczenie
|
to nieśmiało pierwsza gratuluję
![]() ![]()
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Aranka GRATULACJE
![]() Mariqa " Dziewczyny, a moze sobie założycie wątek Mamay grudniowe 2006? zaczyna Was przybywać ![]() ![]() tez o tym myslalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę dokładnie Sylwestrowa.Jakbym była w 100% terminowa to by był Sylwester na białej sali... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
KICIA80, schatzsi - dziekuje za troske. Narazie jest dobrze i mam nadzieje, ze tak zostanie, ostatni antybiotyk wzielam wczoraj w nocy. Dzisiaj zrobilam dopiero termin u ginekologa, bo wczesniej nie mialam ubezpieczenia w Niemczech, a w piatek jest moj slub, wiec wreszcie wszystko sie zalegalizuje. Niestety najwczesniejszy termin, ktory mi pasuje byl 9tego maja. Ale pocieszam sie tym, ze to bedzie poczatek 9tego tygodnia i napewno bedzie juz ladnie dzidzie widac na USG!
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was i za siebie!! |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
Aranka - moje gratulacje!!! I powodzenia!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
bylam dzisiaj u mojego gina. wyszla mala czarna kropka na usg, lekarz powiedzial, ze to pecherzyk ciazowy. myslalam, ze juz zobacze serduszko :-( wyliczyl mi, ze to 6 tydz i 4 dzien. przewidywany termin na 17 grudnia. mam tez karte ciazy ![]() ze wzgledu na bole brzucha dal mi Luteine. czy ktoras z was zna ten lek? moze go brala? oj jakas jestem przybita! myslalam,ze pojdzie lepiej! pozdrawiam was wszystkie ![]() kamilka23 GRATULACJE z okazji slubu! NAJEPSZEGO!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kamilka23 wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji ślubu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
mialam nadzieje zobaczyc juz serduszko bo ponoc w tym okresie juz widac! a jest tylko pecherzyk
![]() a bole brzucha mam czasem silne!wlasciwie takie skurcze! lekarz mowil ze bol brzucha jest normalny ale silne skurcze (ze az sie musze schylic) juz nie ![]() na to wyglada, ze robilismy w tym samym czasie baby hehe smieje sie do meza, ze moze byc czarne bo robione w egipcie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki.
Kamilka 23 gratulacje z okazji ślubu. ![]() Aranka dla Ciebie gratulacje z okazji dzidzi. ![]() Kicia 80 nic się nie martw,ja jak byłam miejwięcej w tym czasie co ty u gina to też było widać tylko pęcherzyk ciążowy. Luteina zawiera hormon który pomaga utrzymać ciąże,i dużo kobiet w dzisiejszych czasach musi to łykać niestety.U mnie w rodzinie moje 2 kuzynki na tych tabletkach ciąże nosiły,więcgłowa do góry. |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane Przyszle Mamusie!!!
Bardzo Wam wszystkim dziekuje za zyczenia z okazji slubu. Ale powiem Wam, ze nie wiem, czy wynika to z moich zmian nastroju w ciazy czy z tego, ze dzisiaj poklocilam sie z przyszlym mezem (a byla to dosc ostra awantura i teraz martwie sie o malenstwo), ale jakos nie umiem sie cieszyc tym slubiem. Hehe i mam nadzieje, ze jutro nie zemdleje albo nie zwymiotuje, bo dzisia czulam sie naprawde kiepsko... Ale co tu duzo gadac, w tej chwili najwazniejsza dla mnie jest tylko moja kochana Fasolka. ![]() Pozdrawiam i raz jeszcze dziekuje! Trzymajcie sie i dbajcie o Malenstwa!! |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
typowe przedślubne kłótnie- standard, pociesz się!Wszystkiego dobrego i powodzenia w byciu żoną i mamą!
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to wszystko nerwy a u ciebie dochodza jeszcze chormony i "zadymka" murowana! glowa do gory! koniecznie napisz jak sie udala ceremonia! pozdrawiam i zycze duzo szczescia dla waszej trojeczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
Kamilka 23 nic się nie martw to normalne, nerwy, hormony itd....
Napisz jak udała się ceremonia. I jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
Hej Wszystkim!!
No ja juz po slubie. Musze przyznac, ze pogoda dopisala. Rodzinka byla naprawde w dobrym humorze. Widzialam wreszcie moja ukochana chrzesnice (nie widzialam jej juz miesiac, a jest naprawde slodka), ona ma teraz 1,5 roku i nie chciala sie ode mnie odkleic. Jedzenie w restauracji bylo naprawde super. A nawet u fotografa bylo naprawde zabawnie. Niemila atmosfera z czartku szybko minela i teraz sie ciesze bo jestem dumna zona, no i w sumie juz matka. Wczoraj bylo mi naprawde niedobrze. Noc poslubna byla naprawde cudowna ![]() A dzisiaj odpoczywam i swietuje dalej!! Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiciu, luteina jest na podtrzymanie ciaży a takze wurównanie haosu hormonalnego. Ja tez to brałam w ciaży, w 32-33 tyg zaczęła mi sie skracać i otwierać szyjka, ginka na badaniu nawet główke wyczuła, musiałam brac to świństwo 3x dziennie pod jezyk, trzeba było małego Wędrowniczka powstrzymać przed przedwczesnym pojawieniem sie na swiecie. Do 36 tyg to brałam i wtedy tez musiałam sietroche bardziej oszczędzac ( co dla mnie raczej było cieżka sprawą, bo ja do typów siedząco - leżących nie nalężę ![]() ![]() Nic sie nie martw tą luteina, bedzie dobrze, jedz to i oszczędzaj sie. A co do usg, to miałam podobnie, byłam jakos w 5-6 tyg i też tylko mi lekarka powiedziała o pęcherzyku, też byłam trochę rozczarowana, ale jak poszłam znowu w 8 to juz Fasoleczka była! Dbaj o siebie i swoje maleństwo i niczym sie nie stresuj! ![]()
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
Kochane, obserwuję ten wątek od kilku dni. Dobrze,że mozna sobie z kimś pogadać...
![]() ![]() ![]() Czy mogę się źle czuć z powodu braku okresu (bo mi się tam coś przyblokowało czy co innego)? Czy raczej może to jednak ciąża , która nie 'wychodzi ' w testach? Sama już nie wiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Wtajemniczenie
|
W diu spodziewanej @ każdy test powinien wykryć ciażę, jesli ona jest / a zkażdym dniem poziom hcg się podwaja, zatem już jest bardzo wysoki/ . Piszesz, że wykonałaś kilka testów i za każdym razem wyszły negatywne. W ciaży zatem nie jesteś, ale najlepiej skonsultuj się z lekarzem. Złe samopoczucie może mieć różne źródło.
![]() |
#533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich po majowej przerwie!
kamilka23 cieszymy sie razem z Toba ![]() Meme dzieki za slowa otuchy ![]() ![]() ja urodzilam sie w walentynki, tez troche przed terminem ![]() fibian jak masz watpliwosci zrob badania z krwi, one sie nie myla!! powodzenia! pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zadomowienie
|
Witam,
przed chwilą rozmawiałam z koleżanką która jest położną - powiedziała,że nie można wykluczyć ciąży i ze powinnam sobie zrobić badanie krwi albo USG trójwymiarowe. Cały czas czuje się grypowo , bolą mnie jajniki i piersi. Poczekam chyba jeszcze tydzień i dopiero zrobię sobie badanie krwi. Może bedzie + ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przyłączam się do Klubu Mamus!!!
Dziś rano zrobiłam test i wyszla druga kreska jak byk!!!! Cieszę się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Meme ![]() Zmienia się moje Zycie, czuję się dziwnie. Dobrze ,ze można wejśc na forum i pogadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
kochana nic sie nie przejmuj! naprawdę bedzie super! ja też nie za bardzo wiedziałam co czuc, mimo,że dzidzia była zaplanowana i oczekiwana! Nagle zdajesz sobie spawę że już nic nie będzie takie samo i że zaczynasz nowe życie! Dosłownie i w przenosni!
![]()
#540 |
Zadomowienie
|
No własnie dzisiaj mam jakiś gorszy dzień. Zamiast się cieszyć to ja cały dzień beczę
![]() Boję się chyba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.