![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
Ano, na to liczę;-) Pierwsza wizyta dopiero 28 czerwca, a pierwsze USG 19 czerwca. Muszę się uzbroić w cieprliwość;-)) Wczoraj się jakoś zebrałam po południu, a wieczorem zjadłam sporo pizzy- wiem, niezdrowo, ale lepsze cokolwiek niż nic. Dziś rano suchy kawałek chleba przed wstaniem z łóżka, jest jakby ciut lepiej, przynajmniej nie pokładam się jak wczoraj;-))) No nic, trzeba mieć dla siebie sporo serca i cierpliwości i słuchać, czego organizm się domaga. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja mam wizyte w poniedziaek(przypuszczam ze bede wtedy w 6 tyg jak nie w 10 jesli miesiaczka wystapila po zaplodnieniu bo i tak moze byc)i zastanawiam sie czy dostane juz zdjatka mojego malenstwa.a wy kiedy dostalyscie?
co do samopoczucia ja zaczynam sie czuc wysmienicie.mdlosci troszke ustapily apetyt mam wielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Wtajemniczenie
|
Marti86 daj znać jak poszła maturka, bo trzymałam kciuki za was
![]() A tak pozatym to mi jakoś złe samopoczucie nie mija,nadal mam mdłości i wymioty ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
hej schatzsi maturka poszla w miare dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mi dolegliwosci ustapily w poniedzialek lece do lekarza wiec juz bede wiedziala co i jak i napewno dam znac!a Ty kobietko jakos musisz znosic te swoje dolegliwosci ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 | |
Rzabbocop
|
Cześć mamusie
![]() U mnie pierwszym objawem poza brakiem miesiączki, był ból brzuszka jak przed okresem i wrażliwość piersi zwłaszcza przy karmieniu córci. Mdłości zaczęły się w tym samym czasie co w poprzedniej ciaży czyli pod koniec 6 tygodnia ale są na razie słabsze i mniej dokuczliwe niż poprzednio. Cytat:
![]() Chciałam właśnie uniknąć tego stresu, bo naczytałam sie na forach jak szalały z niepokoju kobiety, które na USG widziały tylko pęcherzyk. A co do mdłości, podobno jak sa duże, to znaczy, ze ciąża się dobrze rozwija i tym sie pocieszałam, bo ja miałam straszne. Nie znaczy to oczywiście że brak mdłości oznacza jakies komplikacje. To tylko takie pocieszenie dla mamuś, które zaprzyjaźniły się z sedesem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w sumie jak mamy sie zloscic to lepiej sie zaprzyjaznic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
dziwczyny co tak cocho sie zrobilo w naszym watku??
ja od dzis moge sie zaliczyc do grona zaprzyjaznionych z sedesem :Hahaha: |
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to sie nie moge ograniczyc z jedzeniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zadomowienie
|
Wczoraj wieczorem, tuż przed snem zjadłam suchą bułkę (a raczej obgryzłam tę biedną suchą bułkę ze skóry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
to jakies sprawdzony sposob czy zeupelnie przypadkowo sie o tym przekonalas??
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny,
Sledze wasze forum przez jakis czas i zycze wam wszystkiego najlepszego!!! Ale mam teraz male pytanie: jak szybko zaczelyscie odczuwac bole brzucha? Czy to jest mozliwe, ze pare dni po zaplodnieniu moge odczuwa te bole? Bardzo chcialabym byc juz w ciazy, planowalismy to z mezem, ale jakos nie jestem pewna czy nam sie udalo. Codziennie boli mnie brzuch tak jakbym miala dostac okres, ale jest to bol troche lzejszy. Brzuch mi wydelo, nie jem za duzo a czuje sie tak jakbym wlasnie bardzo sie objadla. Nie chce zapeszac. Wiem, ze jest jeszcze za wczesnie na robienie test ale jakos sie dziwnie czuje. Czuje jakby cos tam sie dzialo w srodku. Nie moge sie oczekac zobienia testu a tym samym boje sie rozczarowania!!! ![]() Co wy o tym myslicie? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Rzabbocop
|
Brzuszek może wcześniej boleć, właśnie tak jak na okres, mnie tak właśnie bolał i za pierwszym i za drugim razem ale jest to tylko jeden z objawów i jego pojawienie się lub brak nie musi świadczyć o ciąży.
Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i poczekać na wynik testu ![]() Pozdrawiam i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś robię zapas suchych bułek na wieczór!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
hej kochane ja zaraz jade do olsztyna do lekarza jak wroce napisze co i jak w koncu juz bede wszytsko wiedziala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
Nie pozozostaje mi nic innego jak czekac i byc cierpliwym.
Jeszcze tylko pare dni i bede wiedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
bubbel co do rozczarowania to ja mialam tak samo zwlekalam ze zrobieniem testu bo balam sie ze wyjdzie negatywny az w koncu bsie odwazylam i dwie kreseczki jak nic wierzez ze u Ciebie bedzie tak samo zycze powodzonka!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zadomowienie
|
Ja tez dziś jadę do lekarza! Pierwszy raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę tych wspaniałych momentów które przed Wami!!! ja jestem styczniową Mamuśką, ale czas tak szybko leci- pametam poród jakby to było tydzień temu.. i mimo, że bolało, to i tak uważam , że to była najszczęśliwasza chwila w moim życiu. ten moment kiedy kładą Wam tak dlugo wyczekiwaną Kruszynkę na piersi... potem nawet szycie nie boli
![]() ![]() ![]() fibian koniecznie napisz po wizycie, co i jak ![]()
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
A u mnie zaczyna byc widac brzuszek, najbardziej wieczorem, ale ogolnie jest juz troszke wiekszy. Bardzo mi sie to podoba. Mam tylko nadzieje, ze w lipcu nie bedzie jeszcze jak pilka, bo wybieramy sie z mezm na urlop. A w sumie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
hej kochane wlasnie wrocilam od lekarza i jestem bardzo szczesliwa
![]() ![]() ![]() ![]() wszystko rozwija sie prawidlowo mam nawet zdjecie narazie to plameczka ale i tak jestem bardzo dumnna ![]() z tego calego wrazenia wyszlam z gabinetu i przypomnialo mi sie u bratowej ze nie zaplacilam za wizyte i eja znow przez cale miasto sie wracalam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mi bylo tak strasznie glupio ale jak sie usmiechnal kamien spadl mi z serca ![]() fibian teraz czekam na twoja relacje gdyz jestem bardzo ciekawa co i jak u ciebie!!napisz koniecznie jak juz wrocisz!!buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zadomowienie
|
Marti - to chyba bedziemy rodzić w tym samym terminie.
Ja tez jestem w 8 tygodniu ciąży! termin mam na 2 stycznia. Dostałam piękne trzy zdjęcia, i słyszłam bicie serduszka!! Jakie to piękne ![]() Strasznie się cieszę. 20 czerwca test PAPPA i przeziernosc karkowa. Mam jeść min. 6 małych posiłków dziennie i duzo wypoczywać. Marti, cieszę się ,że tez się cieszysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja jak na razie to ciesze sie waszym szczesciem i moze wkrotce bede to szczescie dzielic z wami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() fibian Tobie lekarz chyba policzyl od jajeczkowania bo z tego co wiem mi liczyl od ostatniej miesiaczki i wtedy liczy sie 9,5msc a jesli od owulacji to 9msc ale skad oni maja wiedzieckiedy zaszlo zaplodnienie dlatego pewnie wiekszosc lekarzy posluguje sie liczeniem 9,5 od miesiaczki ![]() dlatego slyszlalas juz bicie serduszka bo jestes w rzeczywistym 8miesiacu ciazy a u mnie pewnie ciaza trwa 6 i narazie jest duza fasolka ![]() ![]() jak sie myle o poprawiac ![]() zycze powodzenia i ciesze sie rowniez waszym a przedewszytskim swoim szczesciem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Raczkowanie
|
Bardzo, bardzo Wam wszytskim gratuluję maluszków!!! i mam nadzieję, że niedługo też będę się cieszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.