|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
ja jakos nie potrafie bezposrednio mu odmowic
probojemy ostat nio nawet nam wyszlo po 1,5miesiacu przerwy i pokochalismy sie spokojnie jak mnie pobolewa to przerywamy nie jest tak ze zmuszam sie do czegos po prostu denerwuje sie czasami sama na siebie ze probujemy i nic nie wychodzi
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam jesczez jedno pytanie
jak to jest z tym tylo i przodo zgieciem macicy?wiem ze w w jednej budowie jest ciezej zajsc w ciaze tylko nie wiem czy w przodo czy w tylo.ale najbardziej mnie interesuje czy to ma jakis wplyw na porod?wiecie?a i przeczytalam termin porodu ze zdjecia usg na 6.01 choc z moich obliczen wynika ze 11-13 .01 liczac od jajeczkowania
|
|
|
|
#723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tą macicą,to nie jestem pewna, ale wydaje mi się że tyło zgięcie ma jakiś tam wpływ na poród.Ale najlepiej to zapytać lekarza. |
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
za 3 tyg mam kolejna wizyte wiec sie zapytam
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie odnosnie snow
![]() jejku ja mam teraz takie ze niektore z nich nadawaly byc sie do watku filmowego ![]() ![]() ![]() wyraziste ale czasami po prostu....ostatnio natomiast snilo mi sie ze bylam na rybach i zlowilam konia nigdy nie mialam takich snow a teraz mam co noc to lepsze i wiekszosc pamietam:P
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Marti termin porodu lekarz ustala na podstawie ostatniej miesiączki, ja miałam na 27 marca, a z USG inny wiliczył mi na 31marca, a urodziłam 19.03
, 5% kobiet rodzi w terminie.odnośnie snów to też miała przeróżne, często śniły mi się poprostu nierealne głupoty. Najpiękniejsze były te w których miałam już małego przy sobie, a najgorsze to te w których leciała ze mnie rzeka krwi, budziłam się cała spocona My kochaliśmy się do 4 miesiąca\tak mi się wydaje , ja też nie miałam ochoty na sex, a później to był już lęk o dziecko, chociaż wszystkie wiemy, że maleństwo jest zupełnie bezpieczne. Mój TŻ zrozumiał i sam też tak chciał i myśle, że Wasi partnerzy też to rozumieją, ptrzecież sex to nie wszystko, liczy się przecież miłość .
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi snami to mnie przerażacie
A ten koń to chociaż jakiś ładny był? Czy taka szkapa ?
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
on byl zdechly
ten kon![]() i tez miwam sny ze krwawie i potem calymi dniami o tym mysle ![]() o terminie slyszalam ze 2 tyg przed i 2 po to tez sie liczy jako porod w terminie wiec biore to pod uwage jednak sylwestrowa noc chcialabym przezyc w domu a nie na porodowce![]() ![]()
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże
Zdechły koń..........
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdechły koń
Ja też mam różne dziwne sny, między innymi takie że krwawie. Gdzieś czytałam że w ciąży śnimy więćej i częściej zapamiętujemy sny,ale dlaczego to ja nie wiem. |
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety zdechly
na sczzescie na codzien widze zywe biegajace za zagroda sa 3 duze i jeden maly przesliczny zrebaczek uwielbiam na nie patrzec to bardzo mnie uspokaja to sa uroki wsi ale jest tez druga strona medalu wlasnie zrobilam obiad najadlam sie pozmywalam naczynka mowie na chwilke zajrze i ide zbierac kupki z trawy ktora wczesniej zgrabilam bed etalac z taczka![]() buziaki |
|
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jesli chodzi o tylo- i przodozgiecie macicy, to troche o tym wiem, bo sama mialam tylozgiecie. kiedys lekarka powiedziala mi,ze wlasnie z tylozgieciem macicy trudniej jest zajsc w ciaze, ale nie radzila absolutnie stosowac tego jako metody antykoncepcji, mowila, ze miala kiedys pacjetke z tylozgieciem i ona z mezem nie stosowala zadnej metody antykoncepcji i dorobili sie 4 dzieci
![]() ja przez to tylozgiecie macicy mialam b.bolesne miesiaczki, takie ,ze ladowalam prawie co miesiac na pogotowiu, spadek cisnienia, niesamowity bol. mowie "mialam", bo obecnie jestem w 8 tc termin porogu wyznaczony mam na 21.01, wiec dolacze do mamus styczniowych, choc wczesniej nie bedac pewna jaki bedzie termin porodu zalozylam watek "mamusie lutowe 2007".sciskam wszystkie przyszle mamusie i Wasze malenstwa
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
chomiczko witamy serdecznie w naszym gronie
ciesze sie ze kolejna mamusia do nas dolacza![]() duzo zdrowka dobrego samopoczucia i radosci z ciazy a potem z maluszka zycze
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Chomiczka, wszystkiego najlepszego
Marti, Schatzsi, Płatek, Wam również
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
myszko dziekujemy
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
normalnie załamka
chyba jednak do was nie dołącze wczoraj w nocy zauwazylam, ze mam jakies dziwne plamienia( okres mam miec dopiero za 4dni) nie wiem co jest, co sie dzieje, czuje sie fatalnie.. tzn nie mam okresu jako tako tylko te dziwne plamki krwi juz sama nie wiem co mam myslec nic tylko usiasc i plakac |
|
|
|
#737 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz sama nie wiem co mam myslec, zawsze mialam bardzo regularne cykle co 28 dni a teraz |
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
a niemialas ostatnio jakis problemow stresu itp??moze to z powodu oczekiwanego braku okresu on pojawil sie kilka dni wczesniej.a moze gdzies wyjezdzalas to tez ma wplyw(zmiana klimatu).
jak nie teraz to pozniej jesczez bedzieszmiala swojego maluszka zobaczysz ![]() wtedy bedziemy napewno Ci kibicowac i slucyz dobra rada!! |
|
|
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
( a teraz juz nie mam sie z czego cieszyc zycze wam duzo zdrowka dziewczynki<przytul> |
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu może nie wszystko stracone
Marti tak to moja druga ciąża i przebiegła bezprblemowo . Ale teraz jestem najszczęśliwszą mamą na świecie i tego też Wam życze dziewczyny |
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to myszka sie pytala a nie ja dla scislosci![]() czytam uwaznie i wiem ze masz juz swojego maluszka i sluzysz dobra rada bo wiesz co i jak w przeciwienstwie do Nas ktore wszytsko mamy jesczez przed soba
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to z ciągłego niewyspania . Musze Wam powiedzieć, że jesteście bardzo miłe i sympatyczne .
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty tez jestes milutka i serdeczna i tez mi sie wsaniale klika musze przyznac![]() buziaki dla wszytskich |
|
|
|
|
#747 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ciąża lub jej brak- bóle brzucha
Witam Wenezja to ja Aniad27,mam nadzieje ,że mnie pamietasz.Mam dla Ciebie świetna informacje UDAŁO SIE
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki! Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze, tych wymiotow zlego samopoczucia...i oczwiscie ciazy...Moja dzidzia zmarla w 12 tygodniu -rowno rok temu.
A teraz cisza...Wlasnie sobie ciumkam pod jezykiem luteine, moze to cos pomoze,a od jutra czekam na okres a moze na dzidzie (tak bym chciala),ale czuje ze raczej na okres... pozdrawiam |
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

probojemy

nigdy nie mialam takich snow a teraz mam co noc to lepsze i wiekszosc pamietam:P
, 5% kobiet rodzi w terminie.
, ja też nie miałam ochoty na sex, a później to był już lęk o dziecko, chociaż wszystkie wiemy, że maleństwo jest zupełnie bezpieczne. Mój TŻ zrozumiał i sam też tak chciał i myśle, że Wasi partnerzy też to rozumieją, ptrzecież sex to nie wszystko, liczy się przecież miłość

ten kon

, to z ciągłego niewyspania
.