![]() |
#811 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
Boję sie że wyjdzie że nie jestem w ciąży chyba jeszcze poczekam ze 3 dni poradżcie mi co mam zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zadomowienie
|
Wiarygodny wynik można już uzyskać w dzień spodziewanego okresu.
Dla ograniczenia swoich nerwów i niepewności możesz juz zrobić test. Jak mają być dwie kreski, to będą. Trzy dni więcej stresu nic nie zmienią. Powodzenia i trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
ja zrobilam tez test po 7(o ile sie nie myle)dniach spozniajacego sie okresu takze nie czekaj tylko rob jak ma byc to bedzie druga kreska napewno!!powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Raczkowanie
|
(...) ...najgorsze to czekanie, prawda dziewczyny?
A co tam u was - jakieś objawy, podejrzenia? Pozdrawiam A." Amilamija jeśli pytasz o jakieś objawy to trudno powiedzieć bo tak strasznie chciałabym byc w ciąży że nie wiem czy sama sobie nie wmawiam tych objawów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny niestety nawet nie zdążyłam rano do apteki po test bo dostałam okres jestem zawiedziona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Rozeznanie
|
Sonia glowa do gory ...a napewno nastepnym razem sie uda
![]() ![]() Trzymam kciuki i duzo sie USMIECHAJ (podobno kobiety mniej zestresowane maja wieksze szanse na zajcie w ciaze - dzis slyszalam cos takiego w TV ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
płatku dzis bylam na drugim usg i widzialam swoja zabke jak sie ruszlaa w brzuszku.niesamowite uczucie jestem dzis tak podrajcowana jak chyba nigdy wczesniej
![]() przepraszam ze w takim momencie watku(na marginesie dziewczyny napewno bedzie ok zadko kiedy sie zdarza zajsc w ciaze od razu podobno do roku staran bez efektow nie ma sie czym przejmowac)alemusialam sie podzielic bo cala promienieje ![]() buziaki i glowa do gory!! |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sylwio-zuzio co z Twoim maleństwem- rośnie ![]() ![]() ![]() Fredziunia poweim Ci że coś jest w tym co usłyszałaś w tv ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Przyczajenie
|
Cześ Dziewczyny !!!
Jestem tu, bo muszę się z kimś podzielić moim SZCZĘŚCIEM!!! ![]() ![]() Dwa razy robiłam test ciążowy, na pierwszym druga kreseczka ledwo ledwo, ale dzień później już bardzo wyraźna ![]() A wczorajsze badanie bHCG = 365 mlU/ml - czy to dobry wynik na 4tc?? Jutro wizyta u ginekologa. Strasznie sie cieszę i jednocześnie trochę boję, bo już raz poroniłam, a później długo nie mogłam zjaść w ciążę. Razem z mężem doszliśmy do wniosku, że narazie nikomu nic nie powiemy, no chyba że nie będzie się już dało ukryć ![]() ![]() Powiedzcie w którym tygodniu można zobaczyć pukające serduszko? Nie mogę się doczekać tego momentu. Pozdrawiam Was bardzo gorąco!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Poziomko moje gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Rzabbocop
|
Poziomko Gratulacje
Serduszko można zobaczyć teoretycznie już w 6tc ale radzę poczekac do 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Wtajemniczenie
|
Poziomko gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
hej. jak milo ze ktos sie o mnie martwi
![]() ![]() w wtorek odebralam wyniki badan i okazalo sie ze sa nie ciekawe, kolega ktory jest lekarzem odeslal mnie do ginekologa.I tak wyladowalam na ostrym dyzurze w szpitalu- zapalenie pecherza.Mam antybiotytki co 6 godzin jakis keflex. Ale jest tez dobra wiadomosc lekarz zrobil usg i potwierdzil na 100%. Widzialam mala fasolke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Cudownie Sylwio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
hej mam termin na 27 lutego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Przyczajenie
|
Gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Witam. Od kilku miesiecy jestem wierna cytelniczka tego wątku jak calego, ale dopiero teraz postanowilam cos napisac, bo jakbym nie napisal to chyba bym pekla z radosci.
Wczoraj o 16.00 robilam tet = dwie kreski!!!!!!!!!! dzisiaj o 5.00 robilam drugi - dwie kreski!!!!!!!!!!!! starania rozpoczelismy w tym cyklu, wiec jeden miesiac i juz, wciaz nie moge w to uwierzyc, podeszlismy calkiem na luzie choc przyznam ze sie denerwowalam i podswiadomie liczylam ze sie uda czuje sie bardzo dobrze, chociaz przez ostatni tydzien jak wracalam z pracy to padalam na lozko i spalam do wieczora, tlumaczylam sobie tym ze jest upal i jestem zmeczona a tu prosze. Taka niespodzianka. Pozdrawiam. Zycze wszystkim starajacym sie takich emocji i szczescia.
#829 |
Zakorzenienie
|
Wisniowysad moje gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
hej no to super gratulujemy, a z tym spaniem .....tez bym spala caly dzien
![]() Uwazaj na siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mozekiedys co tam u Ciebie? Jak tam test? - mam nadzieje ze sie udalo! Napisz co i jak jak masz ochote... Ja´mam dostac @ 6-7 lipca wiec mam jeszcze troche czasu, ale jako ze naleze do osob baaaardzo niecierpliwych to kupilam sobie tescik strumieniowy ktory wg ulotki ma i moze wykryc juz 2-3 dniowa ciaze.Uleglam i nic...jedna kreska ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
I oczywiscie gratuluje wszystkim przyszlym Mamusiom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zadomowienie
|
Moniko, nie chcialabym wzbudzac niepotrzebnie nadziei, ale ja np. zrobilam test jakis tydzien po terminie spodzewanej @ i w zasadzie tylko po to aby wykluczyc ciaze. Przez ponad 1,5 tyg czulam sie bowiem jakbym lada moment miala dostac @ a nic nie przychodzilo i juz nie przyszlo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
hej Monia bol brzucha nie zawsze oznacza zblizajacy sie okres, podobnie piersi.Zobacz jaka masz temperaturke powinna byc kolo 37 i wiecej. jezeli jest nizsza to raczej nic z tego nie bedzie,chociaz nigdy nic nie wiadomo.3mam kciuki pa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
Dzięki za ciepłe słowa i życzenia ![]() Trzymam kciuki za wszystkie mamusie. Wisniowysad gratulacje!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Raczkowanie
|
Malgogaj i Sylwio-Zuzo bardzo wam dziekuje za slowa otuchy. Mam nadzieje ze wasze dobre fluidy pomoga mi
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
BAN stały
|
serdecznie zapraszam na forum lutowo marcowych mamuś.
POzdraiwam |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny.
Mam takie pytanko nt. porannych i nie tylko porannych wymiotów. Czy one były samoistne, czy musiałyście sobie pomagać np palcem, żeby poszło? i coś na rozluźnienie: Jakie i kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży? - Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się zaraz po pęknięciu prezerwatywy. Edytowane przez borka Czas edycji: 2006-07-06 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Wtajemniczenie
|
A po co ten palec?
![]() ![]()
![]() |
#840 |
Przyczajenie
|
Naczytałam tu sie bardzo duzo, ale ze mna bylo calkiem inaczej. moj obecny maz byl moim pierszym facetem z ktorym zaczelam wspolzyc, totez nie mialam zadnego doswiadczenia. Dlatego tez nie przypuszczalam , ze bede w ciazy. Ale po naszym pierwszym razie zaszlam w ciaze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.