![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w ciazy, moje pierwsze objawy!!
Moniko i jak tam testowanie? Mam ndzieje ze na +...
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Rozeznanie
|
Nie jestem godna chyba,zeby tu pisac....czuję sie dziwnie jak czytam o waszych nadziejach i pragnieniach dotyczacych dziecka. Ja sie obawiam!!,że jestem w ciazy i nie ciesze się..jestem w szoku..nie wyobrazam sobie tego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
[quote=beta-ina]Nie jestem godna chyba,zeby tu pisac....czuję sie dziwnie jak czytam o waszych nadziejach i pragnieniach dotyczacych dziecka. Ja sie obawiam!!,że jestem w ciazy i nie ciesze się..jestem w szoku..nie wyobrazam sobie tego
![]() ![]() Beta-ina czasami bywa tak, że ciąża przychodzi w najmniej oczekiwanym momęcie. Nikt nie ma prawa Cię potępiać za to że nie cieszysz się ciążą, chociaż to jest wątek na którym każda z dziewczyn wyczekuje tych dwóch kresek na teście lub cieszy sie rosnącym juz brzuszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
płatek jak zwykle sluzy dobrym slowem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
mowiac ze jestes rzadko doceniana mam nadzieje ze masz na mysli to ze wszytsko kreci sie wokol Mateuszka i bliscy zapomnieli o Tobie
![]() ![]() buziaki dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Marti rodzinka mnie docenia tylko skarże się na tż tylko on zapomina, że to ja wychowuje naszego syna i zajmuje się nim i domem, ale to wesoły wątek, więc pisze nie na temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
wiesz jak to jest.....moj mnuie czasami tez doprowadza dolez i nic na to nie poradze
![]() faceci to inny gatunek. a Ty wez swojego w ryzy powiedz ze jestes zkmeczona niech zmyje naczynia zrobi pranie wyprasuje cos i zajmie sie malym bo Ty chcesz odpoczac chociaz jeden wieczor(bo domyslam sie ze Tż pracuje)niech sie przekona jak to jest to moze doceni.a na koniec niech przyniesie Ci kolacje do lozka po romantycznej kapieli we dwojke ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak więc narazie delektuję się wolnością na urlopie i odpoczywam. Ucze się też jakie potrawy mi podchodzą a które nie...Narazie ciągnie mnie w strone pikantnych, kwaśnych potraaw. A słodycze są beee. Moj TZ sie cieszy bo chciał mieć syna....zobaczymy ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i wkrótce się odezwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zadomowienie
|
Moniko ale sie ciesze! i gratuluje oczywiscie. Ginem sie nie przejmuj tylko go po prostu zmien. Odpoczywaj, ciesz sie. Ja pierwszy test jak robilam to tez bylo wieczorem i kreseczka blyla bladziudka, natomiast zatestowalam jeszcze raz rano i byla bardzo wyrazna (gdzies jeszcze leza te testy na pamiatke).
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
hej co taka cisza zapanowala?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Hej Sylwio co u Ciebie? Ja jestem u rodzinki na wakacjach z Mateuszkiem jak tż do nas dołączy to włączy mi gg to musimy trochę pogadać bo się stęskniłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
hej platu ja tez bylam u rodzinki, u nich jest chlodniej, lezalam ,czytalam ksiazki -pelny luz i nawet mdlosci mnie nie meczyly.pozdrawiam i czekam na gg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() a teraz jade do olsztyna do szpitala bo moja bratowa wlasnie zabrali na porodowke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Marti a w ktorym jestes juz tygodniu? Bo jakos mi umknelo
#857 |
Zakorzenienie
|
zaczelam 15 tc
![]() bratowa wciaz rodzi... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
marti jak bratowa?
#859 |
Zakorzenienie
|
dziekuje juz dobrze
![]() no wiec zaczne od poczatku maluszek urodzil sie o 23.55(niedzielny jeszcze wiec pewnie bedzie leniuszek) bratowa mowi ze porod jakos zniosla ze nie bylo az tak strasznie bardzo ladnie dzis wygladala nawet sie "szarpali"na zarty razem z braciszkiem. chodzi, siada z lekkim problemem ale calkiem zwawobylam dla niej pelna podziwu gdyz nie jedna kuzynke widzialam po porodzie i ona byla pierwsza osoba po ktorej pomyslam sobie "porod nie jest az taki straszny jakim go maluja"hehe z drugiej strony moze nic nie mowila bo wie ze ja moge sie przestraszyca po co mi to teraz jak juz nie mam wyjscia rodzic musze Alanek(bo tak dali malemu na imie)to kruszynka:2770 i 49cmfakt faktem ze moja Milenka jest bardzo drobnej budowy i sama sie urodzila ledwo ponad dwa kg wiec tym zszokowana nie jestem.niemniej jedna musze stwierdzic ze poraz pierwszy na oczy widzialam takiego maluszkaodroznial sie od swoich rowiesnikow ale jak dla mnie byl najpiekniejszy:ehem : jak go zobaczylam poraz pierwszy w zyciu poplakalam sie ze szczescia dziewczyny lzy mi lecialy jak z cebrai nie dalo sie nad tym zapanowac maluszek jest bardzo grzeczny rano zjadl(okolo 9)i jak przyjechalismy to usypial(okolo 12)jak wyjezdzalismy spal sobie dalej i wstal o godzinie 17na jedzonkopo czym poszedl dalej spac. a wiecie co jest najbardziej niesamowite?jego paznokcie wszytskie ma jakby wyszedlod manikiurzystki ladne dlugiepolozne narazie nie kazaly obcinac tylko nakladac rekawiczki i jutro maja obiciac a dlaczego tak to nie wiem. ponizej wklejam zdjatka malego bo nie wytrzymam chyba ale sie rozpisalamale wybaczcie pierwszy raz zostalam prawdziwa ciocia buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
SLICZNY!!!!!!!!GRATULUJE! !!!!!!
![]()
#861 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla szczęśliwej cioci i oczywiście rodziców
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() ![]() tez uwazam ze jest slodki samo to ze jest taki malenki zwala mnie z nog ![]() tak sie w nim zakochalam ze nie wyobrazam sobie jak bede kochac swojego maluszka ktory juz za niecale 6 miesiecy przyjdzie na swiat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo śliczne
![]() Kobitki, a może byście sie pochwaliły swoimi brzuszkami???? Bo niektórym z was na pewno już urosły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
BAN stały
|
czesc dziewczyny.spoznia mi sie okres!bylabym nawet nie przerazona ale tydzien temu rozstalam sie z TZ!!!! spoznia mi sie 9 dni.nie chce robic testu bo sie boje i chce jesczze poczekac -moze to jakas infekcja?powedzcie ze tak...prosze
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Aby być pewną my ci nie pomożemy - lepiej zrób test. Ale przeszłaś spory stres związny z rozstaniem i to mogło spowodowac opóźnienie. Głowa do góry! Sprawdź czy masz podwyższoną temperaturę - przy ciąży to 37 i lekko powyżej. Trzymaj się!
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle ze to dobry pomysl z tymi zdjeciami ![]() jak jak tylko dorwe aparat to zrobie bo jak narazie braciszek zabral i fotografuje maluszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
No wcale mu sie nie dziwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
BAN stały
|
dziewczyny powiedzialm mu o tym wczoraj on na to ze sie nami zajmie a dzisiaj powiedzial ze juz ****icy ze mna dostaje i jedzie za granice na ponad 2 lata i go nie bedzie.juz to postanowil i nie zmieni zdania nawet jesli mialby byc ojcem.co mam zrobic?jak mu to powiedziec ze teraz chce zeby byl przy mnie nawet jesli nie ze mna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.